Eşim ve ben arkadaşımızı yalıyoruz
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Eşim ve ben arkadaşımızı yalıyoruz
Eşim ve ben arkadaşımızı birlikte emiyoruz.
Eşim bundan çok memnun ve boşalmanın eşiğinde. Hatta artık ona kimin daha iyi oral seks yapabileceği konusunda yarışıyoruz ve kimin ağzına boşalacağını tartışıyoruz.
Bunun gibi fotoğraflar çekmek istiyoruz ama o kadar heyecanlıyız ki dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz. Hatta her şeyi filme alacak birini tutmayı bile düşünüyoruz.
Eşim bundan çok memnun ve boşalmanın eşiğinde. Hatta artık ona kimin daha iyi oral seks yapabileceği konusunda yarışıyoruz ve kimin ağzına boşalacağını tartışıyoruz.
Bunun gibi fotoğraflar çekmek istiyoruz ama o kadar heyecanlıyız ki dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz. Hatta her şeyi filme alacak birini tutmayı bile düşünüyoruz.
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 49):
- Fargal94, Livrik, Rahatla_19, VNK, vl123kl, yıldız benzeri, çoban, Mart, Kasım, Trey3, Denis881, Diana itaatsizlik etti, alexey.frolov, IDVS03082008, Esinti, SSK, sergey.petruhin, rüyada doğmuş, Lyaxander, üniversite, Ted_2023, Şiddetli, VladBlack, Lybitel, Andrey Lukashov and 24 more users
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Eşimle arkadaşımızı emiyoruz
Böylece ziyarete geldiğinde onun gözlerini bağlayıp sırayla penisini emerdik ve o da kimin emdiğini, kimin olduğunu belirlerdi. daha iyi ve becerilerimizin toplantıdan toplantıya nasıl geliştiğini.
Çok uzun zamandır böyle bir fantezi ve arzunun etkisi altındayım; böyle bir "aile dostu", hatta ortak bir sevgilisi bile olabilir.Shamanaks: ↑14 Nov 2022, 12:29 Bir şekilde bir arkadaşımızın eşime, karısına ve bana emzirdiği ortaya çıktı. Daha sonra duyuların nasıl farklılaştığını tartıştık. Herkesin çok farklı emdiği ortaya çıktı. Ben daha "acımasız" falanım, kendime güveniyorum, hassasiyet ve salya akması yok. Karısı daha teknik ve becerikli, karısı ise daha şefkatli.
Böylece ziyarete geldiğinde onun gözlerini bağlayıp sırayla penisini emerdik ve o da kimin emdiğini, kimin olduğunu belirlerdi. daha iyi ve becerilerimizin toplantıdan toplantıya nasıl geliştiğini.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
Eşim bu seçeneği reddetti. Kendisi kenarda sevişmeyi tercih ediyor ama görünüşe göre benim önümde utanıyor.
-
- heyecanlanıyorum
Senin yerinde olsaydım, çıldırırdım ve erkek arayan bir çift bulurdum)))
- These users thanked the author İzinsiz girildi for the post:
- Esinti
-
- Orgazm!
Evet Üçümüzün 20 yılı aşkın süredir birlikte olduğu evli bir çift.
Bunu 30 yıldır yapıyorum yıldır.
Evet Üçümüzün 20 yılı aşkın süredir birlikte olduğu evli bir çift.
-
- heyecanlanıyorum
Ücretsiz, umarım?) Bu konuyu aslında sadece MP için buldum (ve sonra tesadüfen (BDSM konusunda konuşuyorum ve bir şekilde VK’da gerçek hayatta bir Metres buldum ve o ve kocasının seanslar düzenlediği ortaya çıktı) , ikisiyle de bu şekilde tanıştım ama yine de her toplantının parasını ödüyorum)
-
- Orgazm!
Amid555, Elbette ücretsizdirler. Kocam ve ben uzun zamandır çok iyi arkadaşız ve günlük yaşamda birbirimize yardım ediyoruz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Orientation: heteroseksüel
Bende de aynı şey var, hanımım bundan pek hoşlanmıyor kocasının önünde. Üçümüz nadiren buluşuyoruz. Ve bana oral seks yapmasından hoşlanmıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 7 months
Arkadaşımı ve karısını yalıyorum. Bu hoşuma gidiyor, onu yalıyorum ve o da beni kıçımdan sikiyor. O ve ben dört ayak üzerinde yan yana duruyoruz ve o sırayla ikimize de vuruyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 6 months
Böyle bir şey görmek harika olurduIDVS03082008: ↑20 Feb 2023, 12:11 beni kıçımdan sikiyor. O ve ben dört ayak üzerinde yan yana duruyoruz ve o sırayla ikimize beceriyor.
- These users thanked the author Lana, 52 yaşında for the post (total 9):
- Fargal94, Esinti, Mihaaaa 4, Ted_2023, Lizkkka616, Arıyor, IDVS03082008, Stas99rus, Psvnl’ni
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
eşim ve ben arkadaşımızla aynı oyunları oynuyoruzIDVS03082008: ↑20 Feb 2023, 12:11 Bir arkadaşımın karısını yalarım. Bu hoşuma gidiyor, onu yalıyorum ve o da beni kıçımdan sikiyor. Dört ayak üzerinde onun yanında duruyoruz ve o sırayla ikimize beceriyor
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 3):
- Esinti, Solgans1970, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Andrewv, eşimle şanslıyım)
n
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Andrewv, sadece bir arkadaşınla mı pratik yapıyorsun? Yoksa rastgele, rastgele olmayan insanlar var mı?
n
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Andrewv, sadece bir arkadaşınla mı pratik yapıyorsun? Yoksa rastgele, rastgele olmayan insanlar var mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Şimdi mutlu mu olayım mı bilmiyorum? Buradaki pek çok kişi muhtemelen beni yargılayacak çünkü normal hayatta bir erkek erkek, bir kadın da kadın olmalıdır. Geçen hafta sonu gücümü topladım ve karımın adamın sikini emmesine yardım ettim - aile dostumuz, buna öyle diyebilirseniz, ya da üvey ağabeyim, çünkü ilk başta o ve ben birlikte karımın kıllı amını yaladık ve göğüslerini emdik. iki kez geldi. Sonra ona oral seks yaptı ve ben de katılma cesaretini topladım. Sonra ikimizle de sevişti ama sadece kendi içine boşalmama izin verdi çünkü eğer biri alırsa en azından kimden olduğunu bileceğini söyledi. Ona oral seks yaptım ve benden yardım istedi. O ve ben spermi birlikte yedik. Benim için hayatımda ilk kez bunu yaptım ve iğrenç bir şey hissetmedim. Çok lezzetli değil ama iğrenç de bulmadım. Ve en önemlisi eşim bundan sonra bana hiçbir şey söylemedi, hatta erkek olmadığımı bile ima etmedi. O benim için gerçekten en iyisi. Ona yenilenmiş bir güçle aşık oldum. Artık benim hakkımda istediğini yazabilirsin. Umurumda değil.Karı koca arasındaki ilişki normalse, kadın bunu kocasına asla hatırlamayacaktır. En azından eşimle benim böyle bir şeyimiz var. Ayrıntılarla ilgileniyorsanız, ailemizde karımın benimle yapabileceği her şeyi yapabileceği çok yakın bir adam var. Bu yüzden farklı seçenekleri denedik. Eşim ve ben beni emdik, eşim ve ben onu emdik ve başka birçok ilginç şey yaptık. Sıkıcı değiliz. Deneyleri ve yeni hisleri seviyoruz. Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Bu arada, karınızın amındaki başka birinin waffle’ları hakkında - hiç de korkutucu değil, tam tersine - çok fazla adrenalin. Ve bunun lezzetli olduğunu yazanlara inanmayın. Bunu hayalperestler yazıyor. Aslında neredeyse hiç tadı yok. Taze tebeşir badana kokusuna biraz benzeyen bir koku var. Her şeyi dilimle ağzımda topladım, yuttum ve unuttum
- These users thanked the author Andryuşa for the post (total 7):
- Esinti, Andrewv, zincirler, Şiddetli, Solgans1970, IDVS03082008, Stas99rus
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 7 months
Karım uzun bir süre benim önümde başka biriyle seks yapmaktan genellikle utanıyordu. Bunu yavaş yavaş aştık. Benim bu konuda sorun yaşamadığımı gören eşim daha da seksileşti ve ben şimdiden onu daha da fazla açmak istedim. Ona oral seks yaparken yanına yaklaştım. İlk başta utangaçtı ve kızardı ama ben ciddi bir yüz ifadesiyle karımı yanağından öptüm. Birkaç saniye yaptığı şeyden başını kaldırıp suçlu gözlerle bana baktı ve ben onu tekrar yanağından öptüm ama bu sefer dudaklarının yanından. Başını hafifçe çevirip onu dudaklarından öptü. Yine kızardı. Onu dudaklarından öptüm, biraz açtı ve dilleriyle oynadık. Eşimin ağzından alışılmadık bir koku almaya çalıştım ama hiçbir şey yoktu ve adamın penisi tüm bu süre boyunca karımın ve benim önümüzdeydi ve pre-cum yavaşça ucundan serbest bırakıldı. Eşimle öpüşmeyi bitirdik, gözlerimin içine baktı ve sikimi tekrar ağzına aldı. Dudakları ve diliyle biraz çalıştıktan sonra tekrar kaydıma baktı. Karımı öpmek için eğildim ve ardından onu birlikte emdik. Daha sonra eşimle vajinal seks yaptık. Oraya rahatlıkla gidip tamamlayabilirdik ki daha önce de öyle yapmıştık ama eşim muhtemelen her şeyi anladı ve tekrar oral sekse devam ettik. Tamamlamanın kadının ağzında olması gerekiyordu ve kadın neredeyse her şeyi kendisi yuttu. Artıkları aldım.
Eşim kokunun meyvemsi ve hafif tatlımsı bir tadı olduğunu söylemesine rağmen herhangi bir tat veya koku hissetmedim. Daha sonra erkek sperminin kokusu ve tadının erkeğin önceki gün ne yediğine bağlı olduğu haberini öğrendik. O zamanlar bilerek et veya balık yemediğini söyledi. Muz, portakal ve şeker yedim.
Forumumuz anonim olduğundan ve katılımcıları birbirini tanımadığından, bu bize hayatta kalanları diğer insanlarla paylaşma olanağı sağlıyor yedi kilidin arkasında. Umarım hiçbir arkadaşım ve karım, ilk seferinde benim için neyin çok zor olduğunu bilemez, ama şimdi tekrar yaptığımda hâlâ adrenalini hissediyorum.Andryusha: ↑21 Feb 2023, 13:03 Şimdi mutlu olup olmayacağımı bilmiyorum? Buradaki pek çok kişi muhtemelen beni yargılayacak çünkü normal hayatta bir erkek erkek, bir kadın da kadın olmalıdır. Geçen hafta sonu gücümü topladım ve karımın adamın sikini emmesine yardım ettim - aile dostumuz, buna öyle diyebilirseniz, ya da üvey ağabeyim, çünkü ilk başta o ve ben birlikte karımın kıllı amını yaladık ve göğüslerini emdik. iki kez geldi. Sonra ona oral seks yaptı ve ben de katılma cesaretini topladım. Sonra ikimizle de sevişti ama sadece kendi içine boşalmama izin verdi çünkü eğer biri alırsa en azından kimden olduğunu bileceğini söyledi. Ona oral seks yaptım ve benden yardım istedi. O ve ben spermi birlikte yedik. Benim için hayatımda ilk kez bunu yaptım ve iğrenç bir şey hissetmedim. Çok lezzetli değil ama iğrenç de bulmadım. Ve en önemlisi eşim bundan sonra bana hiçbir şey söylemedi, hatta erkek olmadığımı bile ima etmedi. O benim için gerçekten en iyisi. Ona yenilenmiş bir güçle aşık oldum. Artık benim hakkımda istediğini yazabilirsin. Umrumda değil.
Karım uzun bir süre benim önümde başka biriyle seks yapmaktan genellikle utanıyordu. Bunu yavaş yavaş aştık. Benim bu konuda sorun yaşamadığımı gören eşim daha da seksileşti ve ben şimdiden onu daha da fazla açmak istedim. Ona oral seks yaparken yanına yaklaştım. İlk başta utangaçtı ve kızardı ama ben ciddi bir yüz ifadesiyle karımı yanağından öptüm. Birkaç saniye yaptığı şeyden başını kaldırıp suçlu gözlerle bana baktı ve ben onu tekrar yanağından öptüm ama bu sefer dudaklarının yanından. Başını hafifçe çevirip onu dudaklarından öptü. Yine kızardı. Onu dudaklarından öptüm, biraz açtı ve dilleriyle oynadık. Eşimin ağzından alışılmadık bir koku almaya çalıştım ama hiçbir şey yoktu ve adamın penisi tüm bu süre boyunca karımın ve benim önümüzdeydi ve pre-cum yavaşça ucundan serbest bırakıldı. Eşimle öpüşmeyi bitirdik, gözlerimin içine baktı ve sikimi tekrar ağzına aldı. Dudakları ve diliyle biraz çalıştıktan sonra tekrar kaydıma baktı. Karımı öpmek için eğildim ve ardından onu birlikte emdik. Daha sonra eşimle vajinal seks yaptık. Oraya rahatlıkla gidip tamamlayabilirdik ki daha önce de öyle yapmıştık ama eşim muhtemelen her şeyi anladı ve tekrar oral sekse devam ettik. Tamamlamanın kadının ağzında olması gerekiyordu ve kadın neredeyse her şeyi kendisi yuttu. Artıkları aldım.
Eşim kokunun meyvemsi ve hafif tatlımsı bir tadı olduğunu söylemesine rağmen herhangi bir tat veya koku hissetmedim. Daha sonra erkek sperminin kokusu ve tadının erkeğin önceki gün ne yediğine bağlı olduğu haberini öğrendik. O zamanlar bilerek et veya balık yemediğini söyledi. Muz, portakal ve şeker yedim.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 4):
- Fargal94, mega saniye, Solgans1970, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Evet, hepiniz hayalperestsiniz! )) çük emmek mi? Kaç enfeksiyon olduğunu düşündün mü? Hayatının geri kalanında ilaç tedavisi görmek ister misin))
gerçek erkek ol! bekar kadınlarla ne yapmalı?
gerçek erkek ol! bekar kadınlarla ne yapmalı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 11 months
Bir kadının, özellikle de yalnız olanın bu konuda dokunulmazlığı vardır. Başka bir deyişle - Koca yok - sikini yala demek.
Elbette erkeğin de erkek olması taraftarıyım ama karısına oral seks yapanları da kınamıyorum. Kocamın da böyle olmasını isterdim, bilmiyorum. Bana göre öyle değil, bir kez denesem mümkün olabileceğini düşünüyorum.
Yukarıdakilerin hepsinden, erkek penisinde neredeyse ölümcül olan birçok enfeksiyonun olduğu sonucuna vardım. erkekler için

Elbette erkeğin de erkek olması taraftarıyım ama karısına oral seks yapanları da kınamıyorum. Kocamın da böyle olmasını isterdim, bilmiyorum. Bana göre öyle değil, bir kez denesem mümkün olabileceğini düşünüyorum.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- Bay Hamsterrr, Andrewv, Esinti, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
Bu, "kedi yalama" yaratıcılarından mı? Ben am yalıyor muyum? "Yana-Yanochka: ↑19 Mar 2023, 11:51 Yukarıdakilerin hepsinden, erkek penisinde yalnızca erkekler için neredeyse ölümcül olan çok sayıda enfeksiyonun olduğu sonucuna vardım. Bir kadının, özellikle de bekar bir kadının bu konuda bağışıklığı vardır. Başka bir deyişle, kocanız yoksa sik yalayın.
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 11 months
Adını okumalısınız forumu kitaplardan dikkatlice inceleyin :) Hepsi burada ya saksocular (kayak) ya da kedi yalayıcılar (zkis). Geri kalanı için sonuçta teknik konular, politika ve sağlık üzerine forumlar var. Bu forumda ne yaptığınızı anlamıyorum??? Burada sana iyi bir şey öğretmeyecekler :)
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
- Solgans1970, Ahah
-
- Orgazm!
Ne demek istediğimi hiç anlamıyorsunYana-Yanochka: ↑19 Mar 2023, 13:15Forum adı okundu Kitaplara dikkat etmek lazım :) Buradaki herkes ya saksocu (kayak) ya da am yalayıcı (zki). Geri kalanı için sonuçta teknik konular, politika ve sağlık üzerine forumlar var. Bu forumda ne yaptığınızı anlamıyorum??? Burada sana iyi bir şey öğretmeyecekler :)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Andrey Smirnov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Siz ve o Vologda’dansınız) Yakınlarda bir yerde yaşıyorsunuz)Bay.hamsterrr: ↑19 Mar 2023, 13:17Ne demek istediğimi hiç anlamıyorsunYana-Yanochka: ↑19 Mar 2023, 13:15Forumun adını kitaplara göre dikkatli okumak gerekiyor:) Buradaki herkes ya saksocu (kayak) ya da am yalayıcı (zki). Geri kalanı için sonuçta teknik konular, politika ve sağlık üzerine forumlar var. Bu forumda ne yaptığınızı anlamıyorum??? Burada sana iyi bir şey öğretmeyecekler :)Mr.hamsterrr: ↑19 Mar 2023, 11:57 Bu, "kedi yalamak mı? Ben mi am yalıyorum?" yaratıcılarından geliyor![]()
-
- Orgazm!
Vay be)) ve bu doğru. Maalesef bunun karşılıklı anlayış üzerinde hiçbir etkisi olmadı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
PM’de sohbet edin, belki yakınlarda yaşıyor ve aynı okulda okuyorsunuz))) Bu çok havalı)Bay.hamsterrr: ↑19 Mar 2023, 13:48Vay be)) ve bu doğru. Maalesef bunun karşılıklı anlayış üzerinde hiçbir etkisi olmadı![]()
-
- Orgazm!
Kesinlikle okulda değilim, ben’ 16 yaşında Vologda’da m, başka bir bölgede doğup büyüdü. Genel olarak aynı bölgede olmak o kadar önemli değil, sizinle iletişim kurmayı tercih ederim, çok daha fazla temas noktamız var ve daha da fazlasının olmasını isterim, ancak bu kişiyle Mizah anlayışımızda başından beri bir çelişki vardı. Şakasına güldüm ama o benimkini bile anlamadı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
yani eşim de ilk başta sadece bunu yapmak istedi. bakın, vahşi bir arzu vardı. O zamanlar onunla MFM seksi yapmıştık ve onun iyiliği için bunu denedim. Nedenini bilmiyorum ama bunu çılgınca seviyor ve ne zaman onunla emmek istese.Yana-Yanochka: ↑19 Mar 2023, 11:51Yukarıdakilerin hepsinden, erkek penisinde neredeyse ölümcül olan birçok enfeksiyonun olduğu sonucuna vardım. erkekler içinBir kadının, özellikle de yalnız olanın bu konuda dokunulmazlığı vardır. Başka bir deyişle - Koca yok - sikini yala demek.
Elbette erkeğin de erkek olması taraftarıyım ama karısına oral seks yapanları da kınamıyorum. Kocamın da böyle olmasını isterdim, bilmiyorum. Benim için durum böyle değil ve eğer bir kez deneseydim bunun mümkün olacağını düşünüyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
bunu onaylaması iyi, ama bu tam tersi olur. Bir kadın böyle bir şeyden sonra kocası konusunda hayal kırıklığına uğradığındaAndrewv: ↑20 Mar 2023, 18:10yani eşim de ilk başta sadece bunu yapmak istedi. bakın, vahşi bir arzu vardı. O zamanlar onunla MFM seksi yapmıştık ve onun iyiliği için bunu denedim. Nedenini bilmiyorum ama bunu çılgınca seviyor ve ne zaman onunla yatmak istese.Yana-Yanochka: ↑19 Mar 2023, 11:51Yukarıdakilerin hepsinden, erkek penisinde neredeyse ölümcül olan birçok enfeksiyonun olduğu sonucuna vardım. erkekler içinBir kadının, özellikle de yalnız olanın bu konuda dokunulmazlığı vardır. Başka bir deyişle - Koca yok - sikini yala demek.
Elbette erkeğin de erkek olması taraftarıyım ama karısına oral seks yapanları da kınamıyorum. Kocamın da böyle olmasını isterdim, bilmiyorum. Benim için durum böyle değil ve eğer bir kez deneseydim bunun mümkün olacağını düşünüyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 8 months
https://i.postimg.cc/dQR6sNGs/1634830044-12-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-20.jpg
https://i.postimg.cc/SRGfgjm2/1634830079-41-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-65.jpg
https://i.postimg.cc/137JxgwD/5252915-16.jpg
https://i.postimg.cc/HkkBP0cp/5252915-19.jpg
https://i.postimg.cc/m2wmwprX/5252915-34.jpg
https://i.postimg.cc/HsHSb1T8/5252915-46.jpg
https://i.postimg.cc/SRGfgjm2/1634830079-41-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-65.jpg
https://i.postimg.cc/137JxgwD/5252915-16.jpg
https://i.postimg.cc/HkkBP0cp/5252915-19.jpg
https://i.postimg.cc/m2wmwprX/5252915-34.jpg
https://i.postimg.cc/HsHSb1T8/5252915-46.jpg
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 13):
- Andrewv, IDVS03082008, Lyaxander, mega saniye, Esinti, Ahah, zincirler, Gökkuşağı, Ded, evgen001, Stas99rus, Kamçarus, İLE
-
- Orgazm!
https://i.postimg.cc/Yqq6prpR/1634830054-1-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-2.jpg
https://i.postimg.cc/C5wjnYbF/1634830063-39-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-63.jpg
https://i.postimg.cc/B695s26P/1634830066-3-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-5.jpg
https://i.postimg.cc/hG78H2Sq/1634830086-43-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-68.jpg
https://i.postimg.cc/vTX5Wjv5/1634830129-42-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-66.jpg
https://i.postimg.cc/05CGRMqr/1634830157-57-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-89.jpg
https://i.postimg.cc/C5wjnYbF/1634830063-39-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-63.jpg
https://i.postimg.cc/B695s26P/1634830066-3-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-5.jpg
https://i.postimg.cc/hG78H2Sq/1634830086-43-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-68.jpg
https://i.postimg.cc/vTX5Wjv5/1634830129-42-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-66.jpg
https://i.postimg.cc/05CGRMqr/1634830157-57-shpilivili-cc-p-porno-muzh-i-zhena-soset-lyubovniku-porno-89.jpg
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 6):
- Lyaxander, IDVS03082008, Romakhoma, Gökkuşağı, Ahah, Stas99rus
-
- Orgazm!
https://i.postimg.cc/44wc2Dz9/1639696240-3-pornokran-cc-p-porno-muzh-i-zhena-sosut-chlen-parnyu-3.jpg
https://i.postimg.cc/SRZzX9yr/1639696280-5-pornokran-cc-p-porno-muzh-i-zhena-sosut-chlen-parnyu-5.jpg
https://i.postimg.cc/SRZzX9yr/1639696280-5-pornokran-cc-p-porno-muzh-i-zhena-sosut-chlen-parnyu-5.jpg
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 5):
- Lyaxander, IDVS03082008, Romakhoma, Ahah, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Önemli olan, hem eşlerin hem de bu eylemdeki tüm katılımcıların bundan hoşlanmasıdır
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
üçümüz de bundan heyecan duyuyoruz
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 4):
- Vladmar, IDVS03082008, Lyaxander, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Peki nasıl ekleyeyim. Bu "HER ŞEY ya..." ifadelerinden bazıları hala sadece rüyalarda ya da rüyalarda aynı piç kuruları ve am yalayıcılar. Bu arada, yeri siyaset ve sağlıkla ilgili forumlarda olanlar da buraya oldukça sık misafir oluyorlar, yani sanki okumak, dedikodu yapmak ve belki de hem gerçek hem mecazi olarak etrafa saçmak için.Yana-Yanochka: ↑19 Mar 2023, 13:15Forum adı okundu Kitaplara dikkat etmek lazım :) Buradaki herkes ya saksocu (kayak) ya da am yalayıcı (zki). Geri kalanı için sonuçta teknik konular, politika ve sağlık üzerine forumlar var. Bu forumda ne yaptığınızı anlamıyorum??? Burada sana iyi bir şey öğretmeyecekler :)
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
Hangi yaş sizin için kabul edilebilir veya şu anda her şeyden memnun musunuz?
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
eşim ve ben grup seks mmmmmf, 30 yaşın altındaki erkekleri arıyorum eskimiş
-
- Sürtünmeler