Anilingus’tan orgazm

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun

Kızlar, ek uyarı olmadan anilingustan mı boşalırsınız?

Да
21
30%
Нет
50
70%

Total votes: 71

Автор темы
Foxaparen
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Anilingus’tan orgazm

Unread post by Foxaparen »

Acaba sadece bu okşamadan boşalan kızlar var mı?
These users thanked the author Foxaparen for the post (total 4):
Zorba Carrie, Ded, Süleyman, Büyüleyici
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Anilingus’tan orgazm

Unread post by Kayıp »

Bunu zaten yazmıştım, eşim bundan kolaylıkla boşalabiliyor, bu süreçte çok heyecanlanıyor ve klitorisi veya amını bile okşamadan boşalıyor. Muhtemelen vücudun bir özelliği.
These users thanked the author Kayıp for the post (total 3):
Büyüleyici, Foxaparen, Islak
Alexey.Novikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Alexey.Novikov »

Boşalmıyor ama çok seviyor
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

hiçbir zaman ani’den boşalamadım, başka bir şeye ihtiyacım var.
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
Serg_A, Büyüleyici, Foxaparen
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Rubahaparen: 09 Sep 2022, 11:49 Acaba sadece bu okşamadan boşalan kızlar var mı
Böyle kızlarla birkaç kez tanıştım, içlerinden biri anal seks fantezisi çatıyı yıktı, dilim onun kıçına dokunduğu anda, birkaç kez boşalmaya başladı.
These users thanked the author Süleyman for the post:
Büyüleyici
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Richard Sorge »

Maxim86: 21 Sep 2022, 05:17
Turbo94: 15 Sep 2022, 16:59 Maalesef karım bu kabul edilebilir bir şey değil ama ben kesinlikle kadınların anüslerini okşamayı seviyorum
Benimki de buna benziyor. Yalanmayı kabul etmez ama dokunmaya izin verir. Gerçekten araya girmek istiyorum ama o da bana izin vermiyor.
Aynı saçmalık. Anal çalışmıyor. Son zamanlarda neredeyse parmağımı sokuyordum. İlerleyebilir miyim bilmiyorum. Yakında bir içki partisi olacak, belki sarhoşken bu yöne doğru ilerleyebiliriz
These users thanked the author Richard Sorge for the post:
Büyüleyici
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

Richard Sorge: 08 Jul 2023, 09:29
Maxim86: 21 Sep 2022, 05:17
Turbo94: 15 Sep 2022, 16:59 Üzgünüm karım bunu kabul etmiyor ve ben de kadınların anüslerini okşamayı kesinlikle seviyorum
benzer şekilde. Yalanmayı kabul etmez ama dokunmaya izin verir. Gerçekten araya girmek istiyorum ama o da bana izin vermiyor.
Aynı saçmalık. Anal çalışmıyor. Son zamanlarda neredeyse parmağımı sokuyordum. İlerleyebilir miyim bilmiyorum. Yakında bir içki seansı geliyor, belki sarhoşken bu yönde ilerlemek mümkün olabilir
benimki de ilk başta buna karşıydı ama masaj yaparak başladım cunnilingus yaparken dilimle anüs çınlaması, sonra Yavaş yavaş, bir süre sonra diliyle giderek daha derine inmeye başladı ve onun için bu, oral seks yapma ve anüsü okşamanın normu haline geldi, hatta içeri girip hareket ettiğinde bile geldi dilini orada tuttu ve eliyle klitorisi okşadı, bir süre sonra çok heyecanlandığında, sikişme sırasında topları tutup penisi kıçın içine, tümseğin tabanına yönlendirmeye başladı, burada asıl mesele değil acele etmek, her kadının anüsü sekse duyarlı değildir, şimdi elimle yumruk yaptığımda, anüsü yoğurmak için her zaman başparmağımı kullanıyorum, gerçekten hoşlanıyor, bölmenin içinden parmaklarınızı hissedebiliyorsunuz, eğer çok heyecanlıysa , sonra parmağın kendisi anüse düşer
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 4):
Richard Sorge, Büyüleyici, JuliaZ, Islak
Yönetici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years

Unread post by Yönetici »

Cilalamak muhtemelen bir saat sürüyor ve bir kızın sadece anlingustan boşalabileceği bir gerçek değil.
JuliaZ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by JuliaZ »

Vlad38: 16 Jul 2023, 01:09 Cunnilingus yaparken, anüs halkasına dilimle masaj yaptığım gerçeğiyle başladım, ardından bir süre sonra yavaş yavaş dilimle daha da derinlere inmeye başladım ve onun için bu, cunnilingus’un normu haline geldi ve anüsü okşayarak, hatta diliyle içeri girip hareket ettirdiğinde geldi ve eliyle klitorisi okşadı, belli bir süre sonra sevişme sırasında çok heyecanlandığında topları tutup penisi penise yönlendirmeye başladı. kıçını tümseğin zeminine yapıştır
Aynı şey bana da oldu, ilk başta göze çarpmadan :oops: okşuyorlardı diliyle popo, sonra adam dikkatlice parmağını sokmaya başladı ve sonra heyecanın doruğunda popoda yabancı bir madde hissine alıştıktan sonra kendim penisin üzerine oturmak istedim :oops : yani strateji iyi)
These users thanked the author JuliaZ for the post (total 4):
andylee, Büyüleyici, Alena, Islak
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by hükümet38 »

Taş masajı türlerinden birinde, bir kehribar çubuğuyla birlikte mahrem bölgelere bir tür darbe uygulanır, daha basitse sıcak parke taşları erojen bölgelerinize yerleştirilir ve ısıtılmış kehribar kasık dudaklarınız ve meme uçlarınız üzerinden geçirilir, ve sen meditasyon yapıyorsun, ben nadiren bu tür masajlar yapıyorum ama karımın arkadaşı denemek istedi ve şimdi karısı işte, sarhoş arkadaşı arayıp egzotik şeyler istiyor, taksi 20 dakika sürüyor ve o masanın üzerinde, çıplak milf hepsi bu topuzlarının arasından yağla kaplı ve ısıtılmış bazalt dışarı çıkıyor, kıçında da siyah taşlar var, ama çok eğleniyor, sırtını dönüyor, göğsüne ve karnının alt kısmına taş koyuyorum, dudaklarının üzerinde kehribar rengi hareket ettiriyorum, ondan sonra vajinayı sıcak bir bazalt parçasıyla kaplıyorum, taşlar soğuyana kadar orada duruyor,

sonra köpek stili kalkıyor ve hafif sıcak bir çubukla üzerine sürüyorum anüs ve klitoris, sonra onu biraz amın içine soktum ve sonra arkadaşım kıçını dışarı çıkardı ve daha çok fısıldadı, asa anüs boyunca kayar ve o istemsizce geri vermeye başlar ve kıçını asanın üzerine itmeye başlar, yani, ben Sanırım harekete geçme zamanı geldi, kehribar çubuğu ağzıma alıyorum ve dudaklarım amcığın içine yapışarak onu amının içine itmeye başlıyorum, dilimle iterek yardımcı oluyorum ve sonra kaslarını kasıyor ve bu çubuğu tükürüyor amıyla tekrar ağzıma giriyorum, yakalıyorum, tatmin oluyorum, öz suyuyla boğuluyorum, inliyor, sıvıları akıyor, vajinayı yalıyorum, finalin yakında olacağını hissediyorum, daha yükseğe çıkıyorum ve dudaklarımı anüsün etrafına sarıyorum , inliyor ve kehribar renkli çubuğu yanağının arkasında tutarak dilini hafifçe itmeye başlıyor, kaslarını kasıyor ve geçmesine izin vermiyor, ama sonra vazgeçiyor ve ben de dilimle mağarasını delmeye başlıyorum, sonra kullanıyorum rafı, dudaklarımı deliğin etrafına sıkıca sarın, kıçıma daha sert bastırın ve bu kehribar merminin diliyle doğrudan rahatlamış anüse itin, topakları yere sürüyorum, o da onları aynı anda dışarı itiyor asayı diline sokup deliğini açmaya başladığımda inliyor ve boşalmaya başlıyor, altında tatmin olmuş bir sıvı birikintisi oluşuyor, onu yanağından öptü ve kendini yıkamak için koştu, daha sonra karısının beğendiğini söyledi taş ama masajın hemen ardından bir penis istedi, bundan sonra karısı arkadaşlarına masaj yapmasını yasakladı, sadece klasik ve kendi kontrolü altında.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
Islak
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Alena »

Anilingus’tan hiç boşalmadım. Ama buradaki çoğu kızla aynı fikirdeyim; bu harika ve eşsiz bir duygu. Ani’yi tüm tezahürleriyle seviyorum. yapmayı seviyorum yeterince uzun süre kıçını yalamak. Farklı pozlarda. Ama bu tür okşamalardan boşalmak için - hayır, yapmadım. Başka bir şey örneğin sadece anal sekstir. Bu doğru. Başka bir konuşma. Süreç boyunca periyodik olarak kıçını okşamazsa cunnilingus’tan çıkmayı çok zor bulan bir arkadaşım var. Onun için her zaman böyle olduğunu söyledi. Sadece mastürbasyon yaparken bile, kendi poposunu okşarsa, çok hızlı bir şekilde boşalır ve bazen bu uyarı olmadan olduğundan daha güçlü bir şekilde boşalır.
These users thanked the author Alena for the post (total 2):
Nikk, Foxaparen
Oprat
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Oprat »

Oral seks ve kıç sırasında benimkini yaladım ama o hiç tepki vermedi. Artık durmadı ve sormadı. Muhtemelen tekrar denemeliyiz.
These users thanked the author Oprat for the post:
Büyüleyici
Kız Alla
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 3 years

Unread post by Kız Alla »

Rubahaparen: 09 Sep 2022, 11:49 Sadece bu okşamadan boşalan kızlar var mı acaba?
Soru tam olarak açık değil. Otetila - evet.
Ben de oral seks ve diğer okşamalardan geldiğim gibi bundan geliyorum..
These users thanked the author Kız Alla for the post (total 4):
Büyüleyici, Foxaparen, Serg_A, Islak
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Büyüleyici »

Kız Alla: 27 Aug 2023, 09:18
Sadece bu okşamadan boşalabilen kızlar var mı acaba
Soru tam olarak açık değil. Otetila - evet.
Ben bundan geliyorum, oral seks ve diğer okşamalardan da..
Bir erkeğe böyle okşamalarda bulunur musun? ?)
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Alexsss »

Oprat: 27 Aug 2023, 08:33 Cunnilingus sırasında kendimi ve kıçımı yaladım ama o hiç tepki vermedi. Artık durmadı ve sormadı. Muhtemelen tekrar denemeliyiz.
Bir yerlerde bir sorun vardı, düzeltin)
Islak
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Islak »

Boşalmak genellikle kolaydır)) Buradaki en önemli şey tutumdur. Peki, bir süper güç olabilir, belki😁 Sadece bir haber almak istiyorum. Burada pek bir şey partnere bağlı değil. Eğer istersem şehvetinden, kokusundan, anılarından ve dokunuşundan boşalabilirim elbette. Ondan tamamen keyif almama ve istediğimi yapmama izin vermesi daha da hoşuma gidiyor. Ve örneğin gereksiz akrobatik hareketlere müdahale etmez. Yastığı onun için daha rahat hale getirin, kıçını yüzüne koyun ve...Uçuyorum, cennetteyim😇
These users thanked the author Islak for the post (total 3):
Foxaparen, Büyüleyici, Uzman
özel_giriş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by özel_giriş »

Plug: 15 Oct 2022, 09:39 Bir arkadaşım vardı, vücuduna hiçbir fiziksel etki yapmadan orgazm oluyordu. Sadece konuşarak.
Ve sadece göğüslerime dokunarak gelen bir tane vardı. Göğüslerine dokundum ve işi neredeyse bitmişti, birkaç kez yoğurdum ve çok güçlü bir orgazm oldu. Uzun süre sike binebilir ama onu göğsünden tuttuğunuz anda anında orgazm olur ve çok güçlüdür. Bebeği emzirirken onu düşürmekten korktuğunu söyledi.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Kız Alla, Islak,
2 sahte, görünüşe göre prostatınla mastürbasyon yapıyorsun seni boşaltan şey budur

Forumda klitoral orgazm dışında orgazmın olmadığını ve vajinal orgazmın da cinsel organların uyarılmasıyla ilgili olduğunu anlatan bir video bile vardı. klitoris *x)
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Bir kadının amını ve kıçını emmek ve yalamak az çok açıktır. Ama gönüllü olarak bir erkeğin kıçını yalamak tam olarak belli değil...
Kız Alla
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 3 years

Unread post by Kız Alla »

O4arovatell: 27 Aug 2023, 12:29 Bir erkeğe bu kadar şefkat gösterir misiniz?)
EVET
These users thanked the author Kız Alla for the post (total 3):
Galce, seksforumu_, Uzman
evgen001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by evgen001 »

Parmağınızla bile kıçınıza dokunmaya başladığınızda pek çok insan utanıyor. Dilinizle yalamak farklı bir hikaye. Her kızın bunu yapmaya ikna edilmesi gerekir. En iyi seçenek köpek stili sikişmek, ara vermek ve hem kıçı hem de amı yalamak
Winston
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Winston »

Ani’den birkaç kez geldim :)
Ben daha gençtim. Bir kızın poposunu nasıl yalayacağımı yeni öğrenmeye başlıyordum.
Bir kızın poposunu yaladığımda çok heyecanlandım ve anüsünün dilimin altında nasıl rahatladığını hissettim. Hız arttı ve aynı zamanda heyecanım da arttı. Ve yalama sonucu orgazm yaşadım.
Penisime dokunmadım. Onlarla uğraşmayın. Harika hissettiriyor
Uzman
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year

Unread post by Uzman »

Rubahaparen: 09 Sep 2022, 11:49okşuyor
Şu anki sevgilim anishingus’tan boşalabiliyor. Belki geldiğim için biliyorum. Durum böyleydi.

8 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Xyligan36: 23 Oct 2022, 21:50 Bu olamaz.

Şu anki açıklamam ortaya çıkana kadar benim de bu tür açıklamalar konusunda şüphelerim vardı.

24 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Forumda klitoral orgazm dışında orgazmın olmadığını anlatan bir video bile vardı
Neden beceriksizliğinizi tüm siteye gösteresiniz ki? Kızlar için ana olanlar sadece trilitoral, vajinal ve uterustur. Forum bilgileriyle değil, güvenilir bilgilerle tanışın. Başka bir şey de, klitoral orgazm dışında başka bir orgazma ulaşamamanızı ve ardından bir vibratörün yardımıyla :na-na:

16 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Lenochka: Hiç annilingus’tan gelmedim. ama anal seks nedeniyle neredeyse bilincimi kaybediyorum
Eğer analdan boşalırsanız, bu anilingus’tan da boşalabileceğiniz anlamına gelir. Zaman, sabır, doğru ruh hali ve rahatlama. Benimki de analdan boşalıyor, ne ben ne de o (en azından öyle söylediler) anilingustan boşalıyor. Her şey kendiliğinden oldu. Ben de bunu güzelleştirmek istedim.
alexey.omelchenko1957
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by alexey.omelchenko1957 »

Rubahaparen: 09 Sep 2022, 11:49 Acaba sadece bu okşamadan boşalan kızlar var mı?
Eğer oral seks bir amcık olarak kabul ediliyorsa, o zaman evet, onlar da aynen böyle boşalırlar !!!

7 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Acaba yalnızca bu okşamayla boşalan kızlar var mı
Eğer oral seks am okşaması sayılıyorsa, o zaman boşalırlar ve nasıl!!!

Last bumped by Foxaparen on 24 Aug 2024, 06:03.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”