Sonunda bir erkek arkadaşım var ama üstsüz olarak daha da ileriye gitmekten korkuyorum. Onu rahatsız etmeden büyük bir iç dudaklarım olduğunu nasıl gösterebilirim?
Not: Hayalperestler için göndermeyelim.

Nedense dmb’yi hatırladım "senin utanç verici hastalığını başarıya çevireceğiz, o zaman sen aynı zamanda kavga etmeye de başlayacağız"

Senin için her şey yolunda. Böyle bir güzellik kesinlikle beni ertelemez.Margarita: 03 Sep 2022, 03:31 Merhaba, 16 yaşındayım, beni ilgilendiren her konuda, özellikle vücudumla ilgili çok güvensizim, göğüslerim hala büyümüyor ve uzun, kırışık ve çirkin iç dudaklarım var. Aynı zamanda zayıfım ve sorunum çok belirgin. Annem ve kız kardeşimin durumu iyi. Kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum. Soyunma odalarında her zaman diğer kızlarla örtünüyorum, plaja gitmeye korkuyorum, sanki herkes bana bakıyor. Zaten kıyafet seçmeye ve dar giyinmemeye alıştım. Neden inci gibi güzel bir vajinaya sahip olamıyorsun?
Sonunda bir erkek arkadaşım var ama üstsüz olarak daha da ileriye gitmekten korkuyorum. Onu rahatsız etmeden büyük bir iç dudaklarım olduğunu nasıl gösterebilirim?

Muhtemelen en doğru karar. Eğer o bir pislik değilse, özgüveninizi artırırslavik.neskaju: 04 Sep 2022, 13:17 Yetişkin bir erkek bulun. Ne tür göğüslere ve vajinaya sahip olduğunuz umurunda değil. Ayrıca, bir erkeğin anlatabileceği kadar çok şeyi herkese anlatmayacak. [/quote]