Sarhoş eş, buranın hanımı değil (Ne yapmalıyım?

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Dinleme4
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 4 months
 Re: Mekanın metresi değil sarhoş eşi (Ne yapmalıyım?)

Unread post by Dinleme4 »

Tania: 27 Feb 2023, 07:46 Herhangi bir konuşma olmayabilir ama kabuğun altında bir yerlerde hayır, hayır, evet gibi düşüncelerin akıp gittiğinden eminim. Her zaman böyle bir adam olarak kalıyor.
Elbette haklısın. Bir adam o bir adam. Her zaman böyle düşüncelerimiz var.
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by jonny_t »

Heinrich: 29 Aug 2022, 22:03 Çabuk sarhoş oluyorum ve bazen alkol sorunu yaşıyorum (Eşim sıkıldığını ve kadınlarla birlikte olduğumuzdan şüphelendiğini söyleyerek beni uzun süre alkolü yanıma almaya ikna etmeye çalıştı. Evde duvarları boyuyorduk) hafta sonu ve almaya karar verdim.
Öncelikle her şey güzeldi, konuşuyor ve içiyorduk. Mütevazı davrandı ve hatta utangaçtı. Yanımda dört adam vardı, soyundular ve çıplak yüzmeye başladılar. Hatta beyaz bir mayoyla bile sendeliyordu. ]
Demek alkol sorunu olan sen ve eşin değilsin ve ortam da bir o kadar marjinal. oradaki köpekler gibi.
These users thanked the author jonny_t for the post:
İskoç
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Pek çok kadının, ciddi şekilde sarhoş olmaları ve o zamana kadar tamamen bayılacak zamanları olmaması durumunda ne gibi ciddi durumlara düşebilecekleri konusunda çok az şey bildiğini düşünüyorum.
Ve bence herhangi bir yetiştirme ve eğitim yok. , mizaç yok, genel olarak hiçbir şey hiçbir şeyden bahsetmez.
Bir kadının sarhoş olduğunda neler yapabileceğini yalnızca Tanrı bilir.
Fakat daha sık olarak, evet, el freni bir yerlerde kaybolur ve kadın yeni ve sıradışı olan her şeye açıktır.

Örneğin birinin kucağına çıkın ve onu tutkuyla öpmeye başlayın. Ve sonra dizlerinizin üzerinden kalkın, masanın altına sürün ve rastgele herhangi bir sineği seçerek birinin penisini canlandırmaya başlayın. Kolayca! :-)
Bunu tüm hayatım boyunca, neredeyse okuldan beri yapmak istedim. Belki de bu fanteziye odasında mastürbasyon bile yapmıştır. Ve sonra - bam! Ve fantezi gerçek oldu.
Sanırım çünkü bu eyaletteki kadınlar eylemlerinden tamamen sorumlu değiller. Belki de şu anda hepsinin bunun hayalini kurduğunu düşünüyorlar. Ve sanki hiç de korkutucu değilmiş gibi ve her şey mümkün.

Bir tanıdığım bana şöyle demişti...
Akşam bir arkadaşım onu ​​ve karısını ziyarete geldi. Tıpkı dilini sallamak gibi. Ve yol boyunca, bir süre kendini banyoya kilitledi (ortak tuvaletleri var) ve görünüşe göre orada sinsice ya da bir şeyler içti. Veya kokladı. Genel olarak banyodan tamamen demonte çıktım. Ama hiçbir müstehcenlik olmadan. Aslında sadece şaka yapıyor, uçtan uca şaka yapıyor. Ve en önemlisi, kocanızı rahatsız edelim.

Ve tanıdığım bu adamın karısıyla çok özel bir ilişkisi var. Tamamen özgür değil ama yine de bazı özgürlüklere izin veriyor, arkadan olmasa da ve umursamadan. Ve böylece koca, önce alışkanlıktan dolayı, onu başından savalım ve gülüp geçelim. Ve sonra, görünüşe göre, şu anda onu gerçekten becermek istediklerini bir şekilde fark etti. Ve bunu çok istiyorlar. Ve yavaş yavaş karşılık verelim. Her şeyin nasıl bittiğini tam olarak bilmiyorum çünkü ikisi de, karı koca, bana her şeyin nasıl bittiğini hiç anlatmadılar. Ancak bu olay hakkında çok uzun süre şaka yaptılar. Ve uzun bir süre herkesin önünde birbirlerini becerdiler.
Last edited by Saç gömlek on 03 Mar 2024, 01:20, edited 1 time in total.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
VidaFIX
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by VidaFIX »

Vasyanitsa: 03 Mar 2024, 00:32 Bence pek çok kadın, ciddi şekilde sarhoş olduklarında ve o zamana kadar tamamen bayılacak zamanları olmadığında ne gibi ciddi şeylere bulaşabilecekleri konusunda çok az şey biliyor.
Ve bence bu, yetiştirilme tarzıyla da ilgili değil. , ne eğitim, ne de mizaç, yani genel olarak hiçbir şey hakkında hiçbir şey söylemiyor.
Bir kadının sarhoş halde neler yapabileceğini yalnızca Tanrı bilir.
Fakat daha sıklıkla, evet, el freni bir yerde kaybolur ve kadın yeni ve sıra dışı olan her şeye açıktır.

Örneğin, birinin kucağına çıkın ve onu tutkuyla öpmeye başlayın. Sonra dizlerinizin üstünden kalkın, masanın altına girin, rastgele bir sinek seçin ve birinin penisini canlandırmaya başlayın. Kolayca! :-)
Bunu tüm hayatım boyunca, neredeyse okuldan beri yapmak istedim. Belki de bu fanteziye odasında mastürbasyon bile yapmıştır. Ve sonra - bam! Ve fantezi gerçek oldu.
Sanırım çünkü bu eyaletteki kadınlar eylemlerinden tamamen sorumlu değiller. Belki de şu anda hepsinin bunun hayalini kurduğunu düşünüyorlar. Ve sanki hiç de korkutucu değilmiş gibi ve her şey mümkün.

Bir tanıdığım bana şöyle demişti...
Akşam bir arkadaşım onu ​​ve karısını ziyarete geldi. Tıpkı dilini sallamak gibi. Ve yol boyunca, bir süre kendini banyoya kilitledi (ortak tuvaletleri var) ve görünüşe göre orada sinsice ya da bir şeyler içti. Veya kokladı. Genel olarak banyodan tamamen demonte çıktım. Ama hiçbir müstehcenlik olmadan. Aslında sadece şaka yapıyor, uçtan uca şaka yapıyor. Ve en önemlisi, kocanızı rahatsız edelim.

Ve tanıdığım bu adamın karısıyla çok özel bir ilişkisi var. Tamamen özgür değil ama yine de bazı özgürlüklere izin veriyor, arkadan olmasa da ve umursamadan. Ve böylece koca, önce alışkanlıktan dolayı, onu başından savalım ve gülüp geçelim. Ve sonra, görünüşe göre, şu anda onu gerçekten becermek istediklerini bir şekilde fark etti. Ve bunu çok istiyorlar. Ve yavaş yavaş karşılık verelim. Her şeyin nasıl bittiğini tam olarak bilmiyorum çünkü ikisi de, karı koca, bana her şeyin nasıl bittiğini hiç anlatmadılar. Ancak bu olay hakkında çok uzun süre şaka yaptılar. Ve uzun bir süre herkesin önünde birbirlerini becerdiler.
ama hatırlanması gereken bir şey var
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”