Öğretmeniyle kim seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine kimin karısını verdi?
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Öğretmeniyle kim seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine kimin karısını verdi?
90’lı yıllarda okulumuzda, ben 9. sınıftayken, 30 yaşlarında evli bir Rusça öğretmeni tuvalette kalabalığın tecavüzüne uğradı, akşamları sınıfta disko vardı, ara sıra sigara içmeye koşardık. ve tuvalette içiyorum. Tuvaletin yakınında, Rus öğretmenlerin oturup bir şeyler kutladığı bir Rus ofisi vardı. Eve gitmeye hazır olduklarında bizim işimizden sorumlu olan kişi ofisi toparlamak ve kapatmak için kaldı. Derste ona baktık, hep dizlerinin üzerinde etek, siyah tayt, ayakkabı giyerdi, bazen eteğinin altında külotunu görebiliyorduk. Genelde tuvalette sigara içiyorduk, o da patikaya işemek için yandaki kadınlar tuvaletine gitti, bizi erkekler tuvaletinde sigara içerken gördü ve onu azarladı. Sonra kadınlar tuvaletinden çıkıp yanımıza geldiğinde sigara istedi, içki verdim, sarhoş olduğu için kendini kaptırmaya başladı, tuvalette pencere kenarına oturdu, bacakları ayrıldı - beyaz külotu göründü - bir nedenden dolayı tayt giymiyordu. Diğerleri gibi ben de bu görüntüden ereksiyon oldum, oturmuş sigara içiyor ve bir şeyler mırıldanıyordu, külotu parlıyordu, dayanamadım, yanına gittim, eteğini kaldırdım ve elimle külotunun içine uzandım kıllı amına dokunmak için, işemekten ıslanmıştı. Diğerleri gelip bacaklarını tutmaya ve göğüslerini bluzunun altına tokatlamaya başladılar, tekmelemesin diye ellerinden tutulmasını istedim, onu çıkarmaya başladım. Cebime koyduğum külotu, sonra ondan bacaklarını ayırmasına ve tutmasına yardım etmesini istedim, çünkü o güce sahipti. O ve ben yaklaşık olarak eşittik. Bacakları açıldığında açık kıllı ıslak deliğinin görüntüsü açıldı, bacaklarının arasında durdum, sikimi çıkardım ve sikmeye başladım, çabuk geldim, sikim düşmedi, çıkarmadan devam ettim ikinci kez gittim, sonunda benden sonra 9 kişi daha sikti, 3. kez sikmeye karar verdiğimde kırmızı şiş bir koparma vardı, üzerindeki saçlar birbirine yapışıktı kıçındaki delikten sperm, beyaz yapışkan süt aktı ve eteğinin içine çekildi, içi kaygan ve ıslaktı ama ben 3. kez geldim. Bu olaydan sonra onu kalabalıkta ve ayrı ayrı becerdik, onunla uzun süre görüştüm. Hem okulda hem de okul dışında sikiştiler.
- These users thanked the author Livrik for the post (total 8):
- Kasım, Endişeli, Mikha77, mega saniye, PavelNokia, Üzgünüm, Lalipop, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Kimler öğretmeniyle seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine eşlerini verdi?
2002 Üniversitenin ilk yılı, matematik bölümü ve zayıftı. derslerden sonra her zaman yanında, ele aldığı materyali gözden geçirecek bir öğrenci kalıyordu, bu yüzden arka odada ona diş uzatırken bir şekilde onu yaktılar. Sonra her yeni akıştan bir akıllı serçe seçtiği ortaya çıktı))). Kendisi de evliydi ve 2 çocuğu vardı.
- These users thanked the author Ridik for the post (total 3):
- Sibiryak89, Livrik, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Re: Kimler öğretmeniyle seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine eşlerini verdi?
Aferin! Hiç vakit kaybetmedim! Ve işler iyi gidiyor ve zevk akıyor!Ridik: ↑24 Sep 2022, 17:49 2002 Üniversitenin ilk yılı, matematik bölümü ve zayıftı. derslerden sonra her zaman yanında, ele aldığı materyali gözden geçirecek bir öğrenci kalıyordu, bu yüzden arka odada ona diş uzatırken bir şekilde onu yaktılar. Sonra her yeni akıştan bir akıllı serçe seçtiği ortaya çıktı))). Kendisi de evliydi ve 2 çocuğu vardı.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 10 months
Her zaman bir öğretmeni sikmeyi hayal etmiştim...
25 yıl sonra öğretmenimi sikmeyi başardım
32 yaşında
25 yıl sonra öğretmenimi sikmeyi başardım
- These users thanked the author Yalan makinesi for the post:
- Livrik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bilmiyorum. 90’lı yıllarda, hala SSCB varken, sanırım bu 9 "cesur ruh"un tamamı kesinlikle bir çocuk kolonisine gönderilirdi.
Elbette bazı söylentiler vardı (benim eyaletim Sibirya taşrasında) ) öğretmenlerden birinin biriyle ilişkisi varmış ve hatta onun kimya öğretmeni olduğunu bile söylemişler ama söylentilerin ötesinde.....
Peki, eğer konu bir öğretmen-öğrenci ise o zaman Mesela ben kendimi üniversitede bölüm başkanlığına verdim, malzemelerin sağlamlığına hakim olamadım, hepsi bu. Bu yüzden bacaklarını açarak vazgeçti. ama o zamana kadar zaten 20 yaşındaydım. Yani suç yok.
Elbette bazı söylentiler vardı (benim eyaletim Sibirya taşrasında) ) öğretmenlerden birinin biriyle ilişkisi varmış ve hatta onun kimya öğretmeni olduğunu bile söylemişler ama söylentilerin ötesinde.....
Peki, eğer konu bir öğretmen-öğrenci ise o zaman Mesela ben kendimi üniversitede bölüm başkanlığına verdim, malzemelerin sağlamlığına hakim olamadım, hepsi bu. Bu yüzden bacaklarını açarak vazgeçti. ama o zamana kadar zaten 20 yaşındaydım. Yani suç yok.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
- Livrik, annem adam yaptı, Atlas, 6996, alex503311, Üzgünüm, Bekçi, aryamari
-
- Nirvana’dayım
Ama herhangi bir zevk var mıydı? Veya... tamamen iş amaçlı. Değerlendirme için - ve duygular olmadan...
-
- Nirvana’dayım
Soru bana gelirse şu şekilde cevap vereceğim. ne tür duygular verip çıktım. ve hızla onlardan uzaklaşın.
-
- Nirvana’dayım
Bu durumda sizi anlıyorum! Değerli bir insan gibi değil de, mastürbasyon için kullanılan plastik bir bebek gibi davranılması çok rahatsız edici...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
- Registered for: 2 years 8 months
Deyim yerindeyse konuyu aktarma sürecini başlatan kimdi; siz mi yoksa öğretmen mi?
-
- Nirvana’dayım
Diktatör,
Muhtemelen hâlâ kabul edilmesi gerekiyor ben.
Orada bütün bir hikaye vardı. Beşinci veya 10. (abartılı) seferden veya geçme girişiminden sonra gözyaşları içinde odaya girdim, oda arkadaşım her şeyi nasıl çözeceğini bildiğini söyledi. Ama ihtiyacınız olan tek şey....
Her şeyi ayarladı ve kararlaştırdı. Kararlaştırılan zamanda beni bekleyen departmana vardım.
Böylece bu korkunç sınava 3 kez daha girdim.
Muhtemelen hâlâ kabul edilmesi gerekiyor ben.
Orada bütün bir hikaye vardı. Beşinci veya 10. (abartılı) seferden veya geçme girişiminden sonra gözyaşları içinde odaya girdim, oda arkadaşım her şeyi nasıl çözeceğini bildiğini söyledi. Ama ihtiyacınız olan tek şey....
Her şeyi ayarladı ve kararlaştırdı. Kararlaştırılan zamanda beni bekleyen departmana vardım.
Böylece bu korkunç sınava 3 kez daha girdim.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Atlas, Üzgünüm, aryamari
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
okulda bir kereden fazla oldu
- These users thanked the author vlad.xxx for the post (total 3):
- Livrik, Makar1977, seksforumu_
-
- Penetrasyon
Anlıyorum Tania... Zor elbette...Tania: ↑17 Oct 2022, 21:16 Belki de hâlâ öyle olduğumu kabul etmemiz gerekiyor.
Orada koca bir hikaye vardı. Beşinci veya 10. (abartılı) seferden veya geçme girişiminden sonra gözyaşları içinde odaya girdim, oda arkadaşım her şeyi nasıl çözeceğini bildiğini söyledi. Ama ihtiyacınız olan tek şey....
Böylece bu korkunç sınava 3 kez daha girdim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Öğretmenlerin yatakta ne kadar ahlaksız olabileceğini ilk elden biliyorum. Ama okulda değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Orientation: biseksüel
Öyleyse öğretmenler de herkes gibi insandır =))) Böyle düşünenler öğretmenler seks konusunda özgür olamazlar; onlar tuhaf ve dar görüşlü insanlardır. İş iştir ve hiç kimse boş zamanınızda seksi yasaklamaz.
-
- Penetrasyon
Peki öğretmenler öğrenciyle bu kadar basit ve kolay bir şekilde iletişime geçti mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
Diplomayı savunduktan sonra bir meslek okulunda. Sınıfta meslek okulunun bitişi öğretmenler ve uzmanımız tarafından kutlandı. Sarhoştuk, sabah edebiyatçı kadının evinde uyandığımı hatırlıyorum.
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
- Livrik, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
yerli olmayan teyzem okulda öğretmen olarak çalıştı, bunun sayılır mı bilmiyorum))
https://i.postimg.cc/fR6Vs3ND/328259996-718445433243179-8590255968402701590-n.jpg
https://i.postimg.cc/fR6Vs3ND/328259996-718445433243179-8590255968402701590-n.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 11 months
Matematik öğretmenim çok güzel bir kızdı.
Onu istiyordum.
Ama o zamanlar hâlâ küçüktüm. O zamanlar muhtemelen 17 yaşındaydım.
Bu konuda uzman olamazdım. Bu yüzden denemedim bile.
Onu istiyordum.
Ama o zamanlar hâlâ küçüktüm. O zamanlar muhtemelen 17 yaşındaydım.
Bu konuda uzman olamazdım. Bu yüzden denemedim bile.

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Registered for: 2 years 7 months
İnternet, Fransa’nın şu anki cumhurbaşkanının tam da böyle bir öğretmeni olduğunu söylüyor. Ama bunlar Fransız, o kadar da iyi değiller

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years 2 months
Eh... Kaç tane hayalperest... hayır, ne yazık ki hiç yoktu. Ama Anna Valerievna sonsuza kadar kalbimde))
- These users thanked the author masajlar1574 for the post:
- Livrik
-
- Nirvana’dayım
Böyle eşlere sahip olanlar sadece başkanlar değil...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 2 months
Moskova futbol kulübü Torpedo’da hocasıyla evlenen ve 3 çocuğu olan bir futbolcu (soyadını yazmayacağım) vardı. Çocuklar artık aptal ve sistem öğretmenlere çok fazla baskı yapıyor artık, eğer bu çocuklar sağa sola oyalansa daha çok faydası olur. Ve aniden bir bağlantı olsa bile, sessiz olun ve tadını çıkarın, ama hayır, herkesi şımartacaklar, o zaman tatlılardan mahrum kalacaklar ve öğretmen hemoroit olacak.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
lLivrik, Her okul çocuğunun en yaygın hayali öğretmenini becermektir! Ancak gerçekte bunu başarmak çok zordur, yalnızca bir durumda, nüfuzlu bir babanın oğluysanız, o zaman bu öğretmenle her şey olabilir! Ve eğer işçi sınıfı bir aileden gelen basit bir adamsanız, öğretmen bulma şansınız çok azdır!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 4 months
Ahtung, neden ileri gidelim, macron’u alalım, o evlendi öğretmeni

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years
Garip ama okul günlerimde öğretmenlere hiç ilgi duymuyordum; bir şekilde liseli kızlara daha çok bakıyordum. Ancak okuldan bir süre sonra eski öğretmenlerden bazıları konusunda heyecanlanmaya başladım ve hatta yakınlaşma fantezileri bile kurmaya başladım.
- These users thanked the author MilfoGilfoiob for the post (total 3):
- Vladi’ler, Makar1977, alex503311
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
- Sibiryak89, Juravl, PavelNokia, Tolkala
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 2 months
Genç bir mastürbasyoncunun fantezisiLivrik: ↑16 Aug 2022, 11:39 Bizim okulumuzda 90’lı yıllarda ben 9. sınıftayken 30 yaşlarında evli bir Rusça öğretmeni tuvalette kalabalığın tecavüzüne uğradı, akşamları sınıfta disko vardı, periyodik olarak biz sigara içmek ve içki içmek için tuvalete koştum. Tuvaletin yakınında, Rus öğretmenlerin oturup bir şeyler kutladığı bir Rus ofisi vardı. Eve gitmeye hazır olduklarında bizim işimizden sorumlu olan kişi ofisi toparlamak ve kapatmak için kaldı. Sınıfta ona baktık; hep dizlerinin üzerinde etek, siyah tayt, ayakkabı giyiyordu, bazen eteğinin altında külotunu görebiliyorduk. Genelde tuvalette sigara içiyorduk, o da patikaya işemek için yandaki kadınlar tuvaletine gitti, bizi erkekler tuvaletinde sigara içerken gördü ve onu azarladı. Sonra kadınlar tuvaletinden çıkıp yanımıza geldiğinde sigara istedi, ikram ettim, sarhoş olduğu için kendini kaptırmaya başladı, tuvalette pencere kenarına oturdu, bacakları ayrıldı - beyaz külotu göründü - bir nedenden dolayı tayt giymiyordu. Diğerleri gibi ben de bu görüntüden ereksiyon oldum, oturmuş sigara içiyor ve bir şeyler mırıldanıyordu, külotu parlıyordu, dayanamadım, yanına gittim, eteğini kaldırdım ve elimle külotunun içine uzandım kıllı amına dokunmak için, işemekten ıslanmıştı. Diğerleri gelip bacaklarını tutmaya ve göğüslerini bluzunun altına tokatlamaya başladılar, tekmelemesin diye ellerinden tutulmasını istedim, onu çıkarmaya başladım. Cebime koyduğum külotu, sonra ondan bacaklarını ayırmasına ve tutmasına yardım etmesini istedim, çünkü gücü vardı. O ve ben yaklaşık olarak eşittik. Bacakları açıldığında açık kıllı ıslak deliğinin görüntüsü açıldı, bacaklarının arasında durdum, sikimi çıkardım ve sikmeye başladım, çabuk geldim, sikim düşmedi, çıkarmadan devam ettim ikinci kez gittim, sonunda benden sonra 9 kişi daha sikti, 3. kez sikmeye karar verdiğimde kırmızı şiş bir koparma vardı, üzerindeki saçlar birbirine yapışıktı kıçındaki delikten sperm, beyaz yapışkan süt aktı ve eteğinin içine çekildi, içi kaygan ve ıslaktı ama ben 3. kez geldim. Bu olaydan sonra onu kalabalıkta ve ayrı ayrı becerdik, onunla uzun süre görüştüm. Hem okulda hem de okul dışında sikiştiler.
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
- 6996, Juravl
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
Eşim okulda öğretmenlik yapıyor tabii ki öğrencilerle birlikte değildi ama yine de öğrencilerden birinin annesiyle görüşüyoruz, kendisi swing şirketimizin müdavimlerinden.
- These users thanked the author Ignatius for the post (total 4):
- Sibiryak89, Makar1977, Ded, program
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 3 months
Bu oldu, ancak öğretmenle değil, yaratıcı merkezin başkanıyla oldu. Bizi kalabalıkta siktiler, biz 16-20 yaşlarındaydık ve o 41 yaşındaydı ve birden fazla kez aptalı kovmaya, ofise gidip güpegündüz ağzına vermeye başladılar. bunu kabul eden, daha doğrusu biz gençleri baştan çıkaran bir çeşit beyinsiz nemfoman.) Sonra söylentiler yayılır ama uzun ve komik hikayeler vardır.
- These users thanked the author Profixx11 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Livrik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Burada benzer konulara bakıyorum ve bazı yerlerde eski (ya da öyle değil) öğretmenlerin kendileri öyle bir ipucu veriyor ki, kendileri de okul çocuklarını kışkırtıyorlar. Bazen, belki kasıtsız olarak, ancak bazı durumlarda açıkça kasıtlıdır. Birisi kıyafet kurallarına o kadar uymayı başarıyor ki, sıkı kıyafet gibi görünüyor şeklin özelliklerini gizlemekten ziyade vurguluyor. Öğretmenle okul dışında da tanışabilirsiniz. Sahilde, diskoda rastgele buluşma hikayeleri duydum. Çoğu, elbette, sadece mastürbasyon yapıyor. ve bence öğretmenlerin kendisi de bunu çok iyi biliyor ve anlıyor, aptal değiller. Ancak bazı insanlar en sevdikleri öğretmenlerini seks için aldatacak kadar şanslılar. Ne yazık ki bu ortaya çıkarsa kadınlar cezalandırılıyor, erkek çocuklar ise "kurban" olarak adlandırılıyor. Evet, tam olarak "KURBAN" - büyük zevk alan erkeklerle kıyaslandığında bunun ne kadar çılgınca geldiğini kendiniz düşünün. Ve bunların hepsi elbette haksızlık.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 11 months
Biyoloji öğretmeni Irina Vladimirovna öğrencisiyle sevişti, vajinasını yaraladı))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 3 months
On birinci sınıfta yeni fiziğimiz var. Kendisi çok güzel, dolgun olmasına rağmen, büyük, yuvarlak bir kıçı var. Ona gerçekten aşık oldum. Ona her zaman şehvetle baktı ve o da bunu fark etti. Gece gündüz onu hayal ettim. Ve ancak balo ve içki içme seansından sonra karanlık bir okul koridorundaydım, onu bir köşeye sıkıştırdım ve öpücüklerle saldırdım. Şans eseri beni uzaklaştırmadı ve uzun süre, tutkuyla öpüştük. Onun her yerini el yordamıyla ele aldım!!! Özellikle poposu ve hatta külotunun içine girmiş... Ve işte... Genel olarak adet görüyordu. Ayrıca penisimi pantolonumun içinden tuttu. Genelde sevgili gibi bir araya geldik, hepsi bu... Ve ancak askerden dönüp bir sonraki balo için okula gitmeye karar verdiğimde tekrar göz göze geldik... Ve kelimelere gerek yoktu. Ofisinde yarım saat geçirdikten sonra, önce amını yaladım, sonra da onu SİKMEYE başladım. Yarım dakikada ordunun açlığını bitirdim, ona girdim ve hiç durmadan devam ettim. Yaklaşık yirmi dakika boyunca onu becerdim ve kendimi iki kez daha onun içine indirdim. Kısıtlı bir şekilde ve çok sessizce inledi ama gelmedi. Ve ondan çıktığımda, bulutlu gözlerle gözlerimin içine baktı ve şu sözlerle omuzlarıma bastırdı:
Biraz daha yala, yakında boşalacağım.
Onun amının üzerine atladım... Tüm spermlerimi yaladım ve gerçekten bir dakika içinde geldi. Sonra biraz dinlendik ve tatile gitmeye karar verdik. Ama zaten ofisin kapısında beni durdurdu ve dizlerinin üzerine çöktü. Aletimi çıkardı ve tamamen emdi. Anında ağzında ayağa kalktı ve beni çok iyi emdi. Doğru, muhtemelen on dakika kadar emmek zorunda kaldı ama amacına ulaştı ve spermimi yuttu.
Hiçbir şey konuşmadık... Ve bir hafta sonra onu görmek için okula geldim ve bana onun tatilde olduğunu söylediler. İşte bu kadar... Onu bir daha hiç görmedim.
Biraz daha yala, yakında boşalacağım.
Onun amının üzerine atladım... Tüm spermlerimi yaladım ve gerçekten bir dakika içinde geldi. Sonra biraz dinlendik ve tatile gitmeye karar verdik. Ama zaten ofisin kapısında beni durdurdu ve dizlerinin üzerine çöktü. Aletimi çıkardı ve tamamen emdi. Anında ağzında ayağa kalktı ve beni çok iyi emdi. Doğru, muhtemelen on dakika kadar emmek zorunda kaldı ama amacına ulaştı ve spermimi yuttu.
Hiçbir şey konuşmadık... Ve bir hafta sonra onu görmek için okula geldim ve bana onun tatilde olduğunu söylediler. İşte bu kadar... Onu bir daha hiç görmedim.
- These users thanked the author Mikha77 for the post (total 3):
- Kral Kuş, PavelNokia, Üzgünüm
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Ne yazık ki duyguların etkisi altındaki öğretmenler basit bir şeyi unutuyorlar. Bir genç HER ZAMAN arkadaşlarına "istismarlarından" bahseder. Bir benzetme var. Cin genç adama arzusunu sundu: bir güzellik kraliçesiyle (ya da okulunun en güzel öğretmeniyle) seks. Tek bir şartla - genç adam bundan asla kimseye bahsetmeyecek. Ve reddetti.Ahtung: ↑22 Apr 2023, 17:02 Çocuklar artık aptal ve sistem öğretmenlere çok fazla baskı yapıyor artık, eğer bu çocuklar sağa sola zorbalık yapmasaydı daha çok faydası olurdu. Ve aniden bir bağlantı olsa bile, sessiz olun ve tadını çıkarın, ama hayır, herkesi şımartacaklar, o zaman tatlılardan mahrum kalacaklar ve öğretmenin hemoroidi olacak.
Muhtemelen kafanız karışmış öğretmenlersiniz fahişelerle mi?
nElbette biliyorlar ve anlıyorlar. Ancak bir gencin, not defterlerini kontrol ettikten ve bir müfredat hazırladıktan sonra akşam evde aniden bir kadının kalbini rahatsız ettiğini hayal etmek daha iyidir. Okulda çalışırken çok utanmaz itiraflar ve dilekler içeren notlar aldım. Bazılarının yazarlarını kolaylıkla tespit ettim. Her ne kadar ellerim ve dizlerim bazen titriyor olsa da okul duvarları içinde hiçbir oğlanın benimle ilgilenebileceği görüntüsünü bile göstermedim.Bunu öğretmenlerin kendilerinin de çok iyi bildiğini ve anladığını düşünüyorum, onlar aptal değiller.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
- Kral Kuş, Üzgünüm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 1 month
Öğretmenlerle seks yapmadım.
Ama sınıf arkadaşım bir kimya öğrencisini sikti. Kendisine yeni gelmişti ve kendisine bir daire verilinceye kadar okulda yaşaması için bir oda verilmişti. Ve böylece bir sınıf arkadaşı akşamları istişarede bulunmak için ona gitti.
Ama sınıf arkadaşım bir kimya öğrencisini sikti. Kendisine yeni gelmişti ve kendisine bir daire verilinceye kadar okulda yaşaması için bir oda verilmişti. Ve böylece bir sınıf arkadaşı akşamları istişarede bulunmak için ona gitti.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- Makar1977
-
- Penetrasyon
Bunu sana kendisi mi söyledi? Yoksa kendini bir şekilde farklı bir şekilde mi ortaya çıkardı?
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Xxx.Pentayion
-
- Sürtünmeler
Evet, akşamları birkaç kez onun odasına girdiğini de gördüm. Akşamları voleybol, basketbol oynamak için sık sık spor salonunda toplanırdık ve spor salonunun yakınında onun deposu vardı.
Onunla sohbet ettik ve o da söyledi.
Evet, akşamları birkaç kez onun odasına girdiğini de gördüm. Akşamları voleybol, basketbol oynamak için sık sık spor salonunda toplanırdık ve spor salonunun yakınında onun deposu vardı.
-
- Penetrasyon
Hiç şüphem yoktu. Bu, bir öğrenciyle ilişkinin bir kadın için ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Gençler ağızlarını nasıl kapalı tutacaklarını bilmiyorlar.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- alex503311
-
- Sürtünmeler
Daha sonra korku duygularını kaybettiler, daha doğrusu akşamları odasına gittiğini ve öğretmenlere ulaştığını fark etmeye başladı, Öğretmenler odasındaki hesaplaşmanın ardından neredeyse okuldan kovuldu ve 9. sınıftan sonra okula gitti.
Bu bir genç değil, özellikle de bu dönemden bu yana 9. sınıftayken boyu 180 civarındaydı.
Daha sonra korku duygularını kaybettiler, daha doğrusu akşamları odasına gittiğini ve öğretmenlere ulaştığını fark etmeye başladı, Öğretmenler odasındaki hesaplaşmanın ardından neredeyse okuldan kovuldu ve 9. sınıftan sonra okula gitti.
-
- Penetrasyon
nBoyun 180’in altında olması yaşın bir göstergesi değildir ve 9. sınıf da zekanın bir göstergesi değildir, hayat tecrübesini de.Aldatılan!!!: ↑01 Jul 2023, 15:56 Bu genç sayılmaz, özellikle de 9. sınıfta olduğu için boyu 180’di.
Yani o da suçlu , eğer bir şey varsa o zaman işler ters gitti.Sonra korku duygularını kaybettiler, daha doğrusu o
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Öğretmenle seks bu benim fetişim, her zaman bunun hayalini kurardım, şimdi sadece mastürbasyon yapıyorum
- These users thanked the author İskender 7 for the post:
- Makar1977
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 2503 Views
-
Last post by Elf Kedisi