olga.yakemenko: ↑06 Sep 2023, 13:16
burada insanlar farklı ülkelerden yazıyor
Evet, gerçekten uluslararası. Yüzde 5 ise iyi. Rusya Federasyonu sakinlerinin yüzde kaçının genellikle yabancı ülkeleri var? Aynı.
Yabancı ülke sahibi olanların çoğunluğu ise oturma izni/sürekli oturma izniyle değil turizmle uğraşıyor. Ve turistlerin forumlara akın edecek zamanları yok; gerçek hayatta plajları, gezileri ve seksleri var.
olga.yakemenko: ↑06 Sep 2023, 13:16
Win sitesinin ana sayfası olmasına rağmen... RU olsaydı o zaman açık olurdu.
Alan adının bununla ne alakası var??? Sitenin en azından coğrafi olarak Amerika Birleşik Devletleri veya Güney Afrika’da bulunması ve bu ülkelerden bir alan adına sahip olması gerekir. Kullanıcılar, hata yapmaları halinde, bulundukları ve internete eriştikleri ülkelerin kanunlarına göre zorbalığa maruz kalacaklardır. Bu arada, vatandaşlık ne olursa olsun. Eğer bir Rus turist Türkiye’de hırsızlık yapar ve orada yakalanırsa, Türkiye’de hüküm giyecek ve Türk hapishanesine atılacak. İnternette neden farklı olsun ki?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote=olga.yakemenko post_id=252489 time=1693995415 user_id= 19453] burada insanlar farklı ülkelerden yazıyor [/quote] Evet, gerçekten uluslararası. Yüzde 5 ise iyi. Rusya Federasyonu sakinlerinin yüzde kaçının genellikle yabancı ülkeleri var? Aynı. Yabancı ülke sahibi olanların çoğunluğu ise oturma izni/sürekli oturma izniyle değil turizmle uğraşıyor. Ve turistlerin forumlara akın edecek zamanları yok; gerçek hayatta plajları, gezileri ve seksleri var. [quote=olga.yakemenko post_id=252489 time=1693995415 user_id=19453] Win sitesinin ana sayfası olmasına rağmen... RU olsaydı o zaman açık olurdu. [/quote ] Alan adının bununla ne alakası var??? Sitenin en azından coğrafi olarak Amerika Birleşik Devletleri veya Güney Afrika’da bulunması ve bu ülkelerden bir alan adına sahip olması gerekir. Kullanıcılar, hata yapmaları halinde, bulundukları ve internete eriştikleri ülkelerin kanunlarına göre zorbalığa maruz kalacaklardır. Bu arada, vatandaşlık ne olursa olsun. Eğer bir Rus turist Türkiye’de hırsızlık yapar ve orada yakalanırsa, Türkiye’de hüküm giyecek ve Türk hapishanesine atılacak. İnternette neden farklı olsun ki?
Ksenofont: ↑06 Sep 2023, 11:45
Ne kadar uzun sürerse sürsün durmayacak
Neden öyle? "Yüce" yeterli güce sahip değil; yüz tane daha mı güçlü? Yoksa büyük ve şişman olma isteklerinizden vazgeçti mi? Ya da belki sadece eğleniyor ve her şeyden keyif alıyor? O halde sizin tanrınız bir sapık ve bir Ferisi’dir. Site ziyaretçileri ona nereden ulaşıyor? Ve hatta önünüzde çok asil, hazır bir ramrod var. Dizginleri sana ver ki, (âdet olduğu üzere) yangınlara hızla ulaşasın, “mütevazi” sen bizimsin.
PS. Ve eğer "anlamıyorsanız", diğer insanlara öğretilerle ve korkularla yaklaşmanın bir anlamı yoktur. Ve kanlı geçmişinizle ve her zaman her türlü cezayla korkutarak (ve başka hiçbir şey yapmayı bilmiyor), başkalarına Tanrı’yı öğretmek size göre değil.
17 dakika 47 saniye sonra gönderildi :
Ksenofont: ↑
Evet, daha da basit. İnternette pedofilileri kim arayacak? Yasaklanmış içeriği barındıran siteye para cezası verilecek.
Ah, bunu sana anlatayım mı?
Meryem Ana hızla eriyip gitti. tapınakta kalacağına yemin etmesine rağmen 80 yaşında bir adamla evlendi. Ve hangi nedenle olduğunu tahmin etmek zor değil çünkü çok geçmeden İsa’yı doğurdu. Ve bir incelik var: Tapınaktaki bir kız 14 yaşına kadar kalabilirdi ve sonra sadece bir vestal. Ama bakire olması gerekiyor. Yani burada mevcut görüşlerinize göre tam anlamıyla pedofili, tapınakta sefahat ve gayri meşru bir çocuk var. Ve bu şekilde bitmesi iyi oldu. Çünkü o yılların Yahudi "ilahi" kanunlarına göre doğumdan hemen sonra boğulması gerekirdi.
Kötü diller, çocuğun babasının baş rahip olduğunu ve onun ya tanrı kisvesi altında ona geldiğini ya da tanrısallıkla ilgili bir şeyler dedikodu yaptığını söylüyor. Ve bu tıpkı gerçek bir hikaye gibi, sizin peri masallarınız değil.
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
[quote=Ksenofont post_id=252434 time=1693989959 user_id=17996] Ne kadar uzun sürerse sürsün durmayacak [/quote] Neden öyle? "Yüce" yeterli güce sahip değil; yüz tane daha mı güçlü? Yoksa büyük ve şişman olma isteklerinizden vazgeçti mi? Ya da belki sadece eğleniyor ve her şeyden keyif alıyor? O halde sizin tanrınız bir sapık ve bir Ferisi’dir. Site ziyaretçileri ona nereden ulaşıyor? Ve hatta önünüzde çok asil, hazır bir ramrod var. Dizginleri sana ver ki, (âdet olduğu üzere) yangınlara hızla ulaşasın, “mütevazi” sen bizimsin. 😏
PS. Ve eğer "anlamıyorsanız", diğer insanlara öğretilerle ve korkularla yaklaşmanın bir anlamı yoktur. Ve kanlı geçmişinizle ve her zaman her türlü cezayla korkutarak (ve başka hiçbir şey yapmayı bilmiyor), başkalarına Tanrı’yı öğretmek size göre değil.
[ size=85][color=green]17 dakika 47 saniye sonra gönderildi :[/color][/size] [quote=Ksenofont post_id=252576 time=1694011626 user_id=17996] Evet, daha da basit. İnternette pedofilileri kim arayacak? Yasaklanmış içeriği barındıran siteye para cezası verilecek. [/quote] Ah, bunu sana anlatayım mı? Meryem Ana hızla eriyip gitti. tapınakta kalacağına yemin etmesine rağmen 80 yaşında bir adamla evlendi. Ve hangi nedenle olduğunu tahmin etmek zor değil çünkü çok geçmeden İsa’yı doğurdu. Ve bir incelik var: Tapınaktaki bir kız 14 yaşına kadar kalabilirdi ve sonra sadece bir vestal. Ama bakire olması gerekiyor. Yani burada mevcut görüşlerinize göre tam anlamıyla pedofili, tapınakta sefahat ve gayri meşru bir çocuk var. Ve bu şekilde bitmesi iyi oldu. Çünkü o yılların Yahudi "ilahi" kanunlarına göre doğumdan hemen sonra boğulması gerekirdi. Kötü diller, çocuğun babasının baş rahip olduğunu ve onun ya tanrı kisvesi altında ona geldiğini ya da tanrısallıkla ilgili bir şeyler dedikodu yaptığını söylüyor. Ve bu tıpkı gerçek bir hikaye gibi, sizin peri masallarınız değil.
rmt,
Bu ne pedofili pisliğinden çöp bidonları Dışarı çıktın mı? Genel tarih, İncil tarihi ve özellikle Tanrı ile şeytan arasındaki ilişkinin tarihi hakkındaki bilginizi değerlendirmeyeceğim. Bu iki kurgusal karakterin özel olarak sizinle ya da genel olarak pedofililerle hiçbir ilgisi yoktur. Küçük çocuklara olan sefil, şımarık sevdanızla, 21. yüzyılda İncil kanunlarına göre değil, insan kanunlarına göre yaşadığımızı anlayamıyorsunuz. Bu yasalar tam olarak adil olmayabilir ama çocukların ve çocuklukların korunması söz konusu olduğunda bana oldukça uyuyor. Ve bu kanunun var olmasına ve uygulanıyor olmasına sevinmelisiniz. Aksi takdirde ben şahsen bir çocukla cinsel temasta bulunup cinsel organını koparan ilk kişi olurdum. Ve babaların ve dedelerin büyük çoğunluğu da benim gibidir. Genelde tavsiye vermekten hoşlanmam, hatta senin gibi insanlara bundan daha da az. Bu nedenle, eğlenceli Şeytan’la buluşmanızın kıçınız için çok üzücü bir şekilde sona ereceğini varsayacağım. İşte sizi bekleyen gerçek hikaye!
[ref=#804000]rmt[/ref], Bu ne pedofili pisliğinden çöp bidonları Dışarı çıktın mı? Genel tarih, İncil tarihi ve özellikle Tanrı ile şeytan arasındaki ilişkinin tarihi hakkındaki bilginizi değerlendirmeyeceğim. Bu iki kurgusal karakterin özel olarak sizinle ya da genel olarak pedofililerle hiçbir ilgisi yoktur. Küçük çocuklara olan sefil, şımarık sevdanızla, 21. yüzyılda İncil kanunlarına göre değil, insan kanunlarına göre yaşadığımızı anlayamıyorsunuz. Bu yasalar tam olarak adil olmayabilir ama çocukların ve çocuklukların korunması söz konusu olduğunda bana oldukça uyuyor. Ve bu kanunun var olmasına ve uygulanıyor olmasına sevinmelisiniz. Aksi takdirde ben şahsen bir çocukla cinsel temasta bulunup cinsel organını koparan ilk kişi olurdum. Ve babaların ve dedelerin büyük çoğunluğu da benim gibidir. Genelde tavsiye vermekten hoşlanmam, hatta senin gibi insanlara bundan daha da az. Bu nedenle, eğlenceli Şeytan’la buluşmanızın kıçınız için çok üzücü bir şekilde sona ereceğini varsayacağım. İşte sizi bekleyen gerçek hikaye!
Ksenofont: ↑06 Sep 2023, 17:47
Evet, her şey daha da basit. İnternette pedofilileri kim arayacak? Yasaklanmış içerik barındıran siteye para cezası verilir.
Sitenin fiziksel olarak nerede bulunduğunu kim arayacak? Ve büyük olasılıkla Tayvan’da bir yere varacak. Sunucuların sahibi ise Güney Afrika vatandaşıdır. Ona kim ceza kesecek? Sadece erişiminizi engelleyecekler ve bu konuda endişelenmenize gerek kalmayacak.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Ksenofont post_id=252576 time=1694011626 user_id=17996] Evet, her şey daha da basit. İnternette pedofilileri kim arayacak? Yasaklanmış içerik barındıran siteye para cezası verilir. [/quote] Sitenin fiziksel olarak nerede bulunduğunu kim arayacak? Ve büyük olasılıkla Tayvan’da bir yere varacak. Sunucuların sahibi ise Güney Afrika vatandaşıdır. Ona kim ceza kesecek? Sadece erişiminizi engelleyecekler ve bu konuda endişelenmenize gerek kalmayacak.
Ksenofont: ↑06 Sep 2023, 20:04
Vermeyi sevmiyorum tavsiye ve hatta sizin gibi insanlar için daha da fazlası. Bu nedenle, eğlenceli Şeytan’la buluşmanızın kıçınız için çok üzücü bir şekilde sona ereceğini varsayacağım. Bu sizi bekleyen gerçek hikaye!
İnsanlar, insan topluluğu, herkes binlerce yıldır birbiriyle sikişiyor! nSon yüz yılda kurallar ortaya çıktı!
- Ahhh!!
[ref=#804000]Ksenofont[/ref], [quote=Ksenofont post_id=252620 time=1694019879 user_id=17996] Vermeyi sevmiyorum tavsiye ve hatta sizin gibi insanlar için daha da fazlası. Bu nedenle, eğlenceli Şeytan’la buluşmanızın kıçınız için çok üzücü bir şekilde sona ereceğini varsayacağım. Bu sizi bekleyen gerçek hikaye! [/quote] İnsanlar, insan topluluğu, herkes binlerce yıldır birbiriyle sikişiyor! nSon yüz yılda kurallar ortaya çıktı! - Ahhh!!
Aion2012Dead: ↑07 Sep 2023, 17:48
İnsanlar, insan topluluğu, herkes binlerce yıldır birbirini beceriyor!
Son yüz yılda kurallar ortaya çıktı!!!
- Ahhh!!
İnsanlar ve insan toplumu bir zamanlar birbirlerini yemenin mümkün olduğunu düşünüyordu. Ve birdenbire kurallar ortaya çıktı. Ahh!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
[quote=Aion2012Dead post_id=253003 time=1694098130 user_id=6819] İnsanlar, insan topluluğu, herkes binlerce yıldır birbirini beceriyor! Son yüz yılda kurallar ortaya çıktı!!! - Ahhh!! [/quote] İnsanlar ve insan toplumu bir zamanlar birbirlerini yemenin mümkün olduğunu düşünüyordu. Ve birdenbire kurallar ortaya çıktı. Ahh!
Aion2012Dead: ↑07 Sep 2023, 18:07
Birbirini yememe kuralı, birbirini becermemekten daha önce ortaya çıktı =)
Böyle bir kural yok. En azından birbirinizle iyi geçinin. Çocuklara dokunmayın. Kurallar da bunun içindir: ortaya çıkmak, değişmek ve ortadan kaldırılmak. Belki yakında sübyancıların birbirini yememesi yönündeki kuralı kaldıracaklar.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
[quote=Aion2012Dead post_id=253016 time=1694099265 user_id=6819] Birbirini yememe kuralı, birbirini becermemekten daha önce ortaya çıktı =) [/quote] Böyle bir kural yok. En azından birbirinizle iyi geçinin. Çocuklara dokunmayın. Kurallar da bunun içindir: ortaya çıkmak, değişmek ve ortadan kaldırılmak. Belki yakında sübyancıların birbirini yememesi yönündeki kuralı kaldıracaklar.
Ksenofont,
Ve kimse bunu yapmamalı çocuklara dokunursanız, o dokunmayacaktır!
Ve kurallar tam da budur, insanlar tarafından icat edilen kurallar, sonsuza dek değişebilen yaratıklar.
Siz şu anda düşünüyorsunuz.
I kabul etmiyorum ve uzun bir süre boyun eğeceğim, ama bir gün benim yoluma döndüğüne sevineceğim =)
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#804000]Ksenofont[/ref], Ve kimse bunu yapmamalı çocuklara dokunursanız, o dokunmayacaktır! Ve kurallar tam da budur, insanlar tarafından icat edilen kurallar, sonsuza dek değişebilen yaratıklar. Siz şu anda düşünüyorsunuz. I kabul etmiyorum ve uzun bir süre boyun eğeceğim, ama bir gün benim yoluma döndüğüne sevineceğim =)
Xenophon, bana dürüstçe söyle, şizofren bir eşcinsel misin (ve muhtemelen eski bir gardiyan) mısın?
U Bu konu sürekli kafanın içinde dönüyor. Üstelik sapkınlık bölümünde, ensest alt bölümünde sıkışıp kaldığınızı fark etmemiş gibisiniz. Bir de sotonunuz var ama Tanrı ve şeytan(!) kurgusal karakterlerdir. Hangi akıl hastanesinden kaçtınız?
Yani durum böyle.
Öncelikle seninle şahsen tanışsaydım eşcinsellik için sana bir kuruş verirdim, hala yeterince gücüm var. Her ne kadar iyi bir sapık olsam da, senin konunla ilgilenmiyorum.
İkinci olarak. Aynı kutsal metinde "soton" eşcinselliğiniz sonuna kadar yasaklanmış ve cezalandırılmıştır. Üstelik bunlar, kendinizi açıkça kabul ettiğiniz aktif eşcinsellerdir (sodomitler).
Genel olarak hatırladığım kadarıyla, cinsiyet sapkınlıkları arasında yalnızca iki şeye iğrençlik denir: eşcinsellik ve hayvanlarla cinsel ilişki.
Üçüncü. "Kutsal aileye" karşı bir şeyin mi var? Kocanız pedofili mi? Peki Maria’nın kendisi kim? Peki ya oğlu?
Bakın, bugünlerde hızla inananların duygularını aşağılama durumuna düşebiliyorsunuz. 21. yüzyıl jo.
PS. Unutmayın, insan erotizmini bastırmaya ve anonimlikten hayvanlara karşı her türlü sapkınlığa yol açmaya çağrıda bulunanlar sizin gibi insanlardır. Çünkü onlar ya tam bir anonist, gizli sapık ya da az gelişmiş iktidarsızlar ama kendilerini en iyi olarak sunmak istiyorlar.
Last edited by rmt on 09 Sep 2023, 08:51, edited 1 time in total.
[quote=Ksenofont post_id=252620 time=1694019879 user_id=17996] Eğlenceli Şeytan’la buluşmanız [/quote] Xenophon, bana dürüstçe söyle, şizofren bir eşcinsel misin (ve muhtemelen eski bir gardiyan) mısın? U Bu konu sürekli kafanın içinde dönüyor. Üstelik sapkınlık bölümünde, ensest alt bölümünde sıkışıp kaldığınızı fark etmemiş gibisiniz. Bir de sotonunuz var ama Tanrı ve şeytan(!) kurgusal karakterlerdir. 🤪 Hangi akıl hastanesinden kaçtınız? Yani durum böyle. Öncelikle seninle şahsen tanışsaydım eşcinsellik için sana bir kuruş verirdim, hala yeterince gücüm var. Her ne kadar iyi bir sapık olsam da, senin konunla ilgilenmiyorum. İkinci olarak. Aynı kutsal metinde "soton" eşcinselliğiniz sonuna kadar yasaklanmış ve cezalandırılmıştır. Üstelik bunlar, kendinizi açıkça kabul ettiğiniz aktif eşcinsellerdir (sodomitler). Genel olarak hatırladığım kadarıyla, cinsiyet sapkınlıkları arasında yalnızca iki şeye iğrençlik denir: eşcinsellik ve hayvanlarla cinsel ilişki. Üçüncü. "Kutsal aileye" karşı bir şeyin mi var? Kocanız pedofili mi? Peki Maria’nın kendisi kim? Peki ya oğlu? Bakın, bugünlerde hızla inananların duygularını aşağılama durumuna düşebiliyorsunuz. 21. yüzyıl jo. 😏 PS. Unutmayın, insan erotizmini bastırmaya ve anonimlikten hayvanlara karşı her türlü sapkınlığa yol açmaya çağrıda bulunanlar sizin gibi insanlardır. Çünkü onlar ya tam bir anonist, gizli sapık ya da az gelişmiş iktidarsızlar ama kendilerini en iyi olarak sunmak istiyorlar.
[quote=Aion2012Dead post_id=253772 time=1694238525 user_id=6819] [ref=#804000]rmt[/ref], Vay be! Eleştirilenin ben olmadığımı görünce şok oldum! [/quote] Aynı zamanda güzel de değil mi? 😁
Kral Zogu: ↑06 Sep 2023, 17:32
Alan adının bununla ne alakası var???
Üzgünüm, sen ikinci ksenofonsun ve sadece sana ne söylediklerini anlayamıyor musun? 14, rıza yaşıdır, bazılarında 13, 12, hatta 9 da vardır. Bizde de 14 vardı ama şimdi bu pedofili çünkü o 16 oldu. Ve genel olarak 21’i bazı iyi niyetli-şizoidler yapmak istediler. Ahlak savaşçıları gibi.
[quote="Kral Zogu" post_id=252572 time=1694010771 user_id=10833] Alan adının bununla ne alakası var??? [/quote] Üzgünüm, sen ikinci ksenofonsun ve sadece sana ne söylediklerini anlayamıyor musun? 14, rıza yaşıdır, bazılarında 13, 12, hatta 9 da vardır. Bizde de 14 vardı ama şimdi bu pedofili çünkü o 16 oldu. Ve genel olarak 21’i bazı iyi niyetli-şizoidler yapmak istediler. Ahlak savaşçıları gibi.
[size=85] [color=green]2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Maxim.... . post_id=253777 time=1694239626 user_id=3351] [quote=Aion2012Dead post_id=253772 time=1694238525 user_id=6819] [ref=#804000]rmt [ /ref], Vay canına! Eleştirilenin ben olmadığımı görünce şok oldum! [/quote] Aynı zamanda güzel de değil mi? 😁 [/quote] Sizi neden eleştireyim veya size katılayım? seninle açıkla.
rmt,
Her zaman eleştiriliyorum bu tür konularda pedofiliyi meşrulaştırdığımı söylüyorlar.
Ve ben zaten kanunlar ve şartlar hakkında açıklama yapmaktan yoruldum.
Bazen aile içinde ensestten bahsederken bunu gerçekten haklı çıkarıyorum, gönüllü olarak, zorlama veya şiddet olmadan.
Ve neye katılacağınıza siz karar verin.
Daha fazlasını açıklamama gerek yok.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
[ref=#804000]rmt[/ref], Her zaman eleştiriliyorum bu tür konularda pedofiliyi meşrulaştırdığımı söylüyorlar. Ve ben zaten kanunlar ve şartlar hakkında açıklama yapmaktan yoruldum. Bazen aile içinde ensestten bahsederken bunu gerçekten haklı çıkarıyorum, gönüllü olarak, zorlama veya şiddet olmadan. Ve neye katılacağınıza siz karar verin. Daha fazlasını açıklamama gerek yok.
Vay! Her nasılsa bugün pedofil hamamböceklerimiz kokuşmuş yarıklarından biraz erken çıktılar. Pedo-hamam böceklerini gün ışığına çıkaralım. Size diklorvo vereceğiz ve sizi deliklerinize geri göndereceğiz, belki de sonunda hepiniz ölürsünüz.
Evet, sabah mastürbasyon yaptım ve bundan keyif aldım. Ama bunu senin için dilemek istemiyorum. Pedofilik fantezilerinizle boştayken kendinize eziyet edin. Ve özgürlükten mahrum bırakılan yerlerde rıza yaşı diye bir kavramın olmadığını da tedbir olarak hatırlatmak isterim. Senin gibilere orada hiçbir şey sorulmayacak.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Vay! Her nasılsa bugün pedofil hamamböceklerimiz kokuşmuş yarıklarından biraz erken çıktılar. Pedo-hamam böceklerini gün ışığına çıkaralım. Size diklorvo vereceğiz ve sizi deliklerinize geri göndereceğiz, belki de sonunda hepiniz ölürsünüz. Evet, sabah mastürbasyon yaptım ve bundan keyif aldım. Ama bunu senin için dilemek istemiyorum. Pedofilik fantezilerinizle boştayken kendinize eziyet edin. Ve özgürlükten mahrum bırakılan yerlerde rıza yaşı diye bir kavramın olmadığını da tedbir olarak hatırlatmak isterim. Senin gibilere orada hiçbir şey sorulmayacak.
Ensest var ve çok var, ancak çok az kişi bunun hakkında konuşuyor)))
[size=85][color=green]28 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote =irinarostovskaya post_id= 305194 time=1702547882 user_id=19384] Ensest var ve çok var, ancak çok az kişi bunun hakkında konuşuyor))) [/quote]
irinarostovskaya: ↑14 Dec 2023, 13:26
Ensest var ve çok fazla var, ancak çok az insan bunun hakkında konuşuyor))
Mutluluk sessizliği sever Ne yazık ki çoğu insan ensesti bir şey olarak görüyor. günahkar, yanlış bir şey bu devam ettiği sürece bu tür ilişkiler en büyük sır olarak kalacaktır.
These users thanked the author Katia for the post:
[quote=irinarostovskaya post_id=305194 time=1702549583 user_id=19384] Ensest var ve çok fazla var, ancak çok az insan bunun hakkında konuşuyor)) [/quote] Mutluluk sessizliği sever Ne yazık ki çoğu insan ensesti bir şey olarak görüyor. günahkar, yanlış bir şey bu devam ettiği sürece bu tür ilişkiler en büyük sır olarak kalacaktır.
Katia: ↑14 Dec 2023, 14:01
irinarostovskaya: ↑35 dakika önce
Ensest var ve çok fazla var, ancak çok az insan bunun hakkında konuşuyor))
Mutluluk sessizliği seviyor Ne yazık ki çoğu insan ensesti bir şey olarak görüyor. günah, yanlış. Bu devam ettiği sürece bu tür ilişkiler var olacaktır
KESİNLİKLE HAKLISIN!!! Evet, bu bir tabu ihlali olabilir ama en tatlısı da bu...
24 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Audi: ↑12 Aug 2022, 11:24
Ensest hayranları var mı?
Cevap veremiyorum bana yazan kişisel bir mesaj, görünüşe göre alma yasağın var, seninle başka nasıl iletişim kurabileceğimi yaz.
These users thanked the author irinarostovskaya for the post (total 2):
[quote=Katia post_id=305220 time=1702551674 user_id=8627] irinarostovskaya: ↑35 dakika önce Ensest var ve çok fazla var, ancak çok az insan bunun hakkında konuşuyor)) Mutluluk sessizliği seviyor Ne yazık ki çoğu insan ensesti bir şey olarak görüyor. günah, yanlış. Bu devam ettiği sürece bu tür ilişkiler var olacaktır [/quote]
KESİNLİKLE HAKLISIN!!! Evet, bu bir tabu ihlali olabilir ama en tatlısı da bu...
[size=85] [color=green]24 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ quote=Audi post_id=98777 time =1660292686 user_id=9474] Ensest hayranları var mı? [/quote]
Cevap veremiyorum bana yazan kişisel bir mesaj, görünüşe göre alma yasağın var, seninle başka nasıl iletişim kurabileceğimi yaz.
[quote=Galinka post_id=305735 time=1702654998 user_id=22300] Kardeşimle öyleydi ve hâlâ da öyle. Peki kayınpederimle de ensest ilişki var mı? [/quote]tabii ki hayır .
[quote=slavik.meshalkin post_id=305789 time=1702664774 user_id= 9763] Hayır, sadece baba kız oğul anne [/quote] Annemle babamı hatırlamıyorum, onlar gittiklerinde ben küçüktüm. Beni önce büyükannem büyüttü, sonra evlendi
Sibiryak89: ↑16 Dec 2023, 06:54
Ensest bir aile meselesidir, eğer şiddet yoksa, mağdur yoksa o zaman kanunlar çiğnenmemiş ve herkes ahlakı kendince saptırmıştır
Bir forumda okudum. 14 yaşındaki oğlum ilk kez amcasının annesinin dövülmesini izledi. sıkılmasın diye ben de ona vermeye başladım, o da sınıf arkadaşlarına annesiyle övündü. 16 yaşında annemle birlikte yürüyüşe çıktık
[quote=Sibiryak89 post_id=305897 time=1702698858 user_id=944] Ensest bir aile meselesidir, eğer şiddet yoksa, mağdur yoksa o zaman kanunlar çiğnenmemiş ve herkes ahlakı kendince saptırmıştır 😊 [/quote]
Bir forumda okudum. 14 yaşındaki oğlum ilk kez amcasının annesinin dövülmesini izledi. sıkılmasın diye ben de ona vermeye başladım, o da sınıf arkadaşlarına annesiyle övündü. 16 yaşında annemle birlikte yürüyüşe çıktık 😉
Sibiryak89: ↑16 Dec 2023, 06:54
Ensest bir aile meselesidir, eğer şiddet yoksa, mağdur yoksa o zaman kanun çiğnenmemiştir ve herkes ahlakı kendince saptırmıştır
Bir forumda ilk kez 14 yaşındaki oğlumu okudum. Amcasının annesinin dövülmesini izledim, o da sıkılmasın diye ona vermeye başladım, o da sınıf arkadaşlarına annesiyle övündü. 16 yaşında annemle birlikte yürüyüşe çıktık
nPeki ne değişebilirdi? Annenin sarhoş, fahişe olduğunu varsayıyorum, gerisi sonuçtur
[quote=slavik.meshalkin post_id=305901 time=1702702968 user_id= 9763] [quote=Sibiryak89 post_id=305897 time =1702698858 user_id=944] Ensest bir aile meselesidir, eğer şiddet yoksa, mağdur yoksa o zaman kanun çiğnenmemiştir ve herkes ahlakı kendince saptırmıştır😊 [/quote]
Bir forumda ilk kez 14 yaşındaki oğlumu okudum. Amcasının annesinin dövülmesini izledim, o da sıkılmasın diye ona vermeye başladım, o da sınıf arkadaşlarına annesiyle övündü. 16 yaşında annemle birlikte yürüyüşe çıktık 😉 [/quote] nPeki ne değişebilirdi? Annenin sarhoş, fahişe olduğunu varsayıyorum, gerisi sonuçtur
Al Admin Rutovich: ↑15 Dec 2023, 22:32
Bunun tatlılıktan da öte bir şey olduğunu düşünüyorum...
Dürüst olmak gerekirse, bu hisler ve deneyimler duygu vermek çok zordur. Anne ve oğulların öpüştüğü video var, neredeyse herkes arzuları karşısında şok oldu
[quote="Al Admin Rutovich" post_id=305812 time =1702668731 user_id=19990] Bunun tatlılıktan da öte bir şey olduğunu düşünüyorum... [/quote]
Dürüst olmak gerekirse, bu hisler ve deneyimler duygu vermek çok zordur. Anne ve oğulların öpüştüğü video var, neredeyse herkes arzuları karşısında şok oldu
Ksenofont: ↑07 Sep 2023, 18:45
Daha fazlasını söyleyemem. Bitti!
Keman çalmayı bitirdin mi? )
Hayır, anne kavramı olmayan anne-bebekler hakkında hüzünlü bir melodi çalmaya devam ediyorum. Bir kişinin, aynı hasta ve talihsiz alt insanlar tarafından da teşvik edilen genetik bir başarısızlığa sahip olması üzücüdür!
[quote=0dlb0 post_id=305900 time=1702701976 user_id=21992] [quote=Ksenofont post_id=253037 time=1694101527 user_id= 17996] Daha fazlasını söyleyemem. Bitti! [/quote] Keman çalmayı bitirdin mi? ) [/quote] Hayır, anne kavramı olmayan anne-bebekler hakkında hüzünlü bir melodi çalmaya devam ediyorum. Bir kişinin, aynı hasta ve talihsiz alt insanlar tarafından da teşvik edilen genetik bir başarısızlığa sahip olması üzücüdür!
Ksenofont: ↑07 Sep 2023, 18:45
Daha fazlasını söyleyemem. Bitti!
Keman çalmayı bitirdin mi? )
Hayır, anne kavramı olmayan anne-bebekler hakkında hüzünlü bir melodi çalmaya devam ediyorum. Bir kişinin, aynı hasta ve talihsiz alt insanlar tarafından da teşvik edilen bir genetik başarısızlığa sahip olması üzücü!
"yaşayan" bir anneyle konuştum. " Botanikçi olan oğluyla birlikte 21 yaşındaydı, üniversitedeydi, sadece okuyordu, ona vaktinin geldiğini ama vaktinin ve ihtiyacının olmadığını söyledi, bir şirket partisinden sonra oğlunu baştan çıkardı... O sırada bir buçuk yıldır karı-koca olarak yaşıyorlardı, her şey ona yakışıyordu, yüksek lisansa hazırlanıyordu... Kendisiyle uzun uzun sohbet ettik, sonra Erojen’den men edildim ve bütün gücümü kaybettim. yakın arkadaşlar. Onun monologundan sonra onların bu hayatını ve günahlarını kınamıyorum ama günahlarımla boğulmalıyım...
[quote=Ksenofont post_id=305916 time=1702710816 user_id=17996] [quote=0dlb0 post_id=305900 time=1702701976 user_id= 21992] [quote=Ksenofont post_id=253037 time =1694101527 user_id=17996] Daha fazlasını söyleyemem. Bitti! [/quote] Keman çalmayı bitirdin mi? ) [/quote] Hayır, anne kavramı olmayan anne-bebekler hakkında hüzünlü bir melodi çalmaya devam ediyorum. Bir kişinin, aynı hasta ve talihsiz alt insanlar tarafından da teşvik edilen bir genetik başarısızlığa sahip olması üzücü! [/quote] "yaşayan" bir anneyle konuştum. " Botanikçi olan oğluyla birlikte 21 yaşındaydı, üniversitedeydi, sadece okuyordu, ona vaktinin geldiğini ama vaktinin ve ihtiyacının olmadığını söyledi, bir şirket partisinden sonra oğlunu baştan çıkardı... O sırada bir buçuk yıldır karı-koca olarak yaşıyorlardı, her şey ona yakışıyordu, yüksek lisansa hazırlanıyordu... Kendisiyle uzun uzun sohbet ettik, sonra Erojen’den men edildim ve bütün gücümü kaybettim. yakın arkadaşlar😊. Onun monologundan sonra onların bu hayatını ve günahlarını kınamıyorum ama günahlarımla boğulmalıyım...
0dlb0: ↑16 Dec 2023, 07:46
Keman çalmayı bitirdiniz mi? )
Hayır, anne kavramı olmayan anne-bebekler hakkında hüzünlü bir melodi çalmaya devam ediyorum. Bir kişinin, aynı hasta ve talihsiz alt insanlar tarafından da teşvik edilen bir genetik başarısızlığa sahip olması üzücü!
"yaşayan" bir anneyle konuştum. " Botanikçi olan oğluyla birlikte 21 yaşındaydı, üniversitedeydi, sadece okuyordu, ona vaktinin geldiğini ama vaktinin ve ihtiyacının olmadığını söyledi, bir şirket partisinden sonra oğlunu baştan çıkardı... O sırada bir buçuk yıldır karı-koca olarak yaşıyorlardı, her şey ona yakışıyordu, yüksek lisansa hazırlanıyordu... Kendisiyle uzun uzun sohbet ettik, sonra Erojen’den men edildim ve bütün gücümü kaybettim. yakın arkadaşlar. Onun monoloğundan sonra, bu onların hayatı ve günahıdır diye kınamıyorum ama günahlarımla boğuluyorum...
Yani bu beni üzüyor üzgün. Bu kınanmaması gereken, tedavi edilmesi gereken bir başarısızlıktır. Allah korusun çocukları olursa bu orospu çocuğunun aklına ne gelecek? Ensestten pedofiliye kadar çok küçük ve sadece bir adımdır. Peki bir anne oğlunu baştan çıkardığında ne tür bir annelik içgüdüsünden bahsedebiliriz?
Keman çalmayı bitirdiniz mi? ) [/quote] Hayır, anne kavramı olmayan anne-bebekler hakkında hüzünlü bir melodi çalmaya devam ediyorum. Bir kişinin, aynı hasta ve talihsiz alt insanlar tarafından da teşvik edilen bir genetik başarısızlığa sahip olması üzücü! [/quote] "yaşayan" bir anneyle konuştum. " Botanikçi olan oğluyla birlikte 21 yaşındaydı, üniversitedeydi, sadece okuyordu, ona vaktinin geldiğini ama vaktinin ve ihtiyacının olmadığını söyledi, bir şirket partisinden sonra oğlunu baştan çıkardı... O sırada bir buçuk yıldır karı-koca olarak yaşıyorlardı, her şey ona yakışıyordu, yüksek lisansa hazırlanıyordu... Kendisiyle uzun uzun sohbet ettik, sonra Erojen’den men edildim ve bütün gücümü kaybettim. yakın arkadaşlar😊. Onun monoloğundan sonra, bu onların hayatı ve günahıdır diye kınamıyorum ama günahlarımla boğuluyorum... [/quote] Yani bu beni üzüyor üzgün. Bu kınanmaması gereken, tedavi edilmesi gereken bir başarısızlıktır. Allah korusun çocukları olursa bu orospu çocuğunun aklına ne gelecek? Ensestten pedofiliye kadar çok küçük ve sadece bir adımdır. Peki bir anne oğlunu baştan çıkardığında ne tür bir annelik içgüdüsünden bahsedebiliriz? *x)
[quote=Starik938 post_id=305949 time=1702714688 user_id=22299] Kız kardeşimle aynı yaşta bir metresim var... bu ensest sayılabilir mi?) [/quote] Kız kardeşinle mi yatıyorsun? Eğer 16 yaşından büyükse metresinin yaşının bununla ne ilgisi var?
18 yaşından büyük) Bir metresinden bahsediyorum. ama o kısa, sıska... 16’dan fazla gösteremezsin) kendisi bana şaka yollu pedofil diyor ve ensest hakkında .. Bir gün kız kardeşim ziyarete geldi ve sohbet sırasında neredeyse göğüslerini gösterecekti ama zamanla aklı başına geldi ki önünde oturan bir erkek değil, bir erkek kardeşti) biz sadece boyutunu tartışıyorduk göğüslerinin küçük olduğundan şikayet etti ve tartışmanın hararetinde şöyle dedi: “Sana göstereceğim”
These users thanked the author Starik938 for the post:
18 yaşından büyük) Bir metresinden bahsediyorum. ama o kısa, sıska... 16’dan fazla gösteremezsin) kendisi bana şaka yollu pedofil diyor😁 ve ensest hakkında .. Bir gün kız kardeşim ziyarete geldi ve sohbet sırasında neredeyse göğüslerini gösterecekti ama zamanla aklı başına geldi ki önünde oturan bir erkek değil, bir erkek kardeşti) biz sadece boyutunu tartışıyorduk göğüslerinin küçük olduğundan şikayet etti ve tartışmanın hararetinde şöyle dedi: “Sana göstereceğim”😁
Bir erkeğin kıçıyla oynamayı, esnetmeyi, yumruk atmayı ve sikişmeyi seven bir kız arıyorum. Oral seks ve seksin her türünü seviyorum. İdeal olarak ilişkiler ve yalnızca birbirimize ait olduğumuz bir...
Kızlar Japon hentai izlemekle ilgileniyor ve oradan farklı teknikleri denemek istiyorlar. Benim açımdan tüm koşullar var, çekinmeyin)
Last post
Askı ile FFM oynayabilirsiniz, oldukça güzel bir konu.
yarışçı , uçmaktan korkuyor musun? Sıradan kızlar bir şekilde dar mayolar ve vücudundaki vibratörlerle her türlü şeyin konusu değil, birçok...