Eşimin beni aldattığını öğrendim. Aile hayatı 30 yaşında çöktü
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşimin beni aldattığını öğrendim. Aile hayatı 30 yaşında çöktü
Aksine TS’den memnun olurdum. Eğer o krakerin kız kardeşi ise, o zaman artık bu karısını ondan alamayacaktır)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Nikk, Vik.ruba80, ustikiya, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Marinka, pratikliğine hayranım - nasıl olduğunu hayal edebiliyorum o çubuk kraker dirseklerini kemirecek!
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel
Nasıl yazdıklarını anlayamıyorsunuz:
1) O büyük.
2) Orta.
3) O bir erkek, öylece alıyor.
4 ) Romantik.
5) Onunla daha çok kafa buluyor.
6) Uzun süredir seks yapmıyor.
7) Nadiren kocasıyla.
8) Alana verir.
Ve böyle devam eder.
Öyle olsaydı, o zaman onunla, eski sevgilimle tanışır ve onu sikerdim, eğer sen yapmazsan sakıncası yoksa neden olmasın.
Sanki intikam almış gibi.
Ve kız kardeşi, yeğeni hakkında, o zaman DNA onun kızı diyecek ama buna değer mi, kimin garanti vereceğini asla bilemezsiniz.
Birden eski sevgilisi, hiçbir akrabasının olmadığı Sibirya’ya ve ötesine gitti.
Eski bir kız arkadaşı vardı ama yapmadı seksi reddetmiyorum.
Yani burada, diye belirtti BD’si, o gitti, sen içtin, o ve sen birlikte, dışarı çıkın, yukarı gelin, kendinizi ona bastırın, eğer o sizi gönderirse, o zaman bu bir serseri, eğer , muhtemelen düşündüğüm gibi, kaçmaz, o zaman onu becereceksin, bir eş vardı, bir metres olacak.
1) O büyük.
2) Orta.
3) O bir erkek, öylece alıyor.
4 ) Romantik.
5) Onunla daha çok kafa buluyor.
6) Uzun süredir seks yapmıyor.
7) Nadiren kocasıyla.
8) Alana verir.
Ve böyle devam eder.
Öyle olsaydı, o zaman onunla, eski sevgilimle tanışır ve onu sikerdim, eğer sen yapmazsan sakıncası yoksa neden olmasın.
Sanki intikam almış gibi.
Ve kız kardeşi, yeğeni hakkında, o zaman DNA onun kızı diyecek ama buna değer mi, kimin garanti vereceğini asla bilemezsiniz.
Birden eski sevgilisi, hiçbir akrabasının olmadığı Sibirya’ya ve ötesine gitti.
Eski bir kız arkadaşı vardı ama yapmadı seksi reddetmiyorum.
Yani burada, diye belirtti BD’si, o gitti, sen içtin, o ve sen birlikte, dışarı çıkın, yukarı gelin, kendinizi ona bastırın, eğer o sizi gönderirse, o zaman bu bir serseri, eğer , muhtemelen düşündüğüm gibi, kaçmaz, o zaman onu becereceksin, bir eş vardı, bir metres olacak.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Hayat bitmiyor. Hayat devam ediyor. Sizin için yeni bir aşama açılıyor. Eskiyi unutun ve şimdiyi yaşayın. Ne kadar çöktüğünü hesaplarsanız. Öldür onu. Bir keresinde bir arkadaşıma şikayette bulundum ve o kaç yaşında? Hikayesini dinlediğimde şanslı olduğumu fark ettim. Üç yıl sonra unuttum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
İlginç bir konu... Bu arada: 5 kez evlendim ve hepsi bu, önceki eşler aldattı, Kendisi bir melek değil - kız arkadaşlarıyla sikti ve sadece,,, bir kene uğruna. Burada bir trajedi yok, ihanet kavramı nispeten yakın zamanda ortaya çıktı. Mamutların zamanında duygulara ayıracak zaman yoktu - eğer sevişip yemek yemediyseniz, o zaman bu tam bir tatildi!!!! ve bu senin ya da kadınının bir önemi yok;)). Şimdi, başka bir kadın sikiştiğinde mutlu olmalıyız - ereksiyon ve sikiş konusunda başı ağrısa bile. :))) Her şeyde olumlu bir şeyler aramalısın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fakat. Bu bir dönüş. Onu ve eski sevgilisini sikeyim. O bir eski sevgili.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Eski sevgilim sarhoş olduğunda bana kocası rez’deyken bir sopa fırlatması veya oral seks yapması gerektiğini yazıyor, o ve eski sevgilim en iyi arkadaşlar gibi olmalarına rağmen bazen bizimle oturup cıvıldıyorlar, arabanın iyi başlamıyor, düzeltecek kimse yok, iyi ruhum işten sonra bana soracağını söylüyor, evet, keşke bu motorlu yerine kedili arabayı bilseydi.... o zaman yumuşak -haşlanmış yumurta ve dili uyuşuyor...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Bir kadından hoşlanırsın, onu evine götürürsün. O senin. Gerisi küçük şeyler. Akrabalar, kendinizi görmek istediğiniz kişiler olacaktır. Geri kalan temsilciler resmi olarak davet edilecek. Eski sevgiline gelince, mutlu olduğunu görmesine izin ver.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
Ne olmuş? Kocamın kardeşimin karısı olduğunu biliyorum. Bu bir felaket mi şimdi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
Bu normal, ikisine de bakıp eş değiştireceksin, bu harika!
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
ve onlar da seni seviyor!) Ayrıca bir felaket de değil)) )
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
Kardeşim de yanımda. Bu da normal.
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
Onu karısıyla mı karşılaştırıyor?
Kocanız size kardeşinin karısını nasıl siktiğini anlatıyor mu?
Peki, o nasıl berbat ya da ne tür yalamalara maruz kalıyor? Onu nasıl beceriyor?
Normal ama nasıl?
Onu karısıyla mı karşılaştırıyor?
Kocanız size kardeşinin karısını nasıl siktiğini anlatıyor mu?
Peki, o nasıl berbat ya da ne tür yalamalara maruz kalıyor? Onu nasıl beceriyor?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Bu durumda neyin kötü olabileceğini gerçekten anlamıyorum* Eh, öyle de oldu. Peki, akraba olacaksınız. Her şey değişiyor. Herkesin bir geçmişi vardır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Boşanmış biri size karı kocayı birbirine bağlayan göbek bağının bir süre sonra kuruyup en doğal şekilde düştüğünü söyleyecektir.
Burada kendiniz hakkında değil, başka bir şey düşünmeniz gerekiyor. , ama kadınına. Karını çalan adamın kız kardeşi olan kişi.
Tüm bunlar hakkında o ne düşünüyor? Çünkü bu ikiniz için de sorun olabilir. Sizi ve karınızı hâlâ birbirine bağlayan bir şeyler olduğuna inanarak kıskanmaya başlayabilir.
Ve bu konuda ona erkek kardeşi de yardımcı olabilir, o da tüm bunlardan hoşlanmayabilir.
Belki de her iki çift de, yani yeni kadınınızla olan çiftiniz ve o adamla karınız tüm bunlar yüzünden ayrılabilir.
Ve bunların hepsi, her zaman kıskançlık ve tatminsizlik olacağı için olabilir. kadının ve erkek kardeşinin tarafında .
Ve güleceksin ama tüm bunlar karını kolaylıkla sana geri getirebilir. Hala ihtiyacın varsa.
Genel olarak Tanrım, o harika bir şakacı!
Burada kendiniz hakkında değil, başka bir şey düşünmeniz gerekiyor. , ama kadınına. Karını çalan adamın kız kardeşi olan kişi.
Tüm bunlar hakkında o ne düşünüyor? Çünkü bu ikiniz için de sorun olabilir. Sizi ve karınızı hâlâ birbirine bağlayan bir şeyler olduğuna inanarak kıskanmaya başlayabilir.
Ve bu konuda ona erkek kardeşi de yardımcı olabilir, o da tüm bunlardan hoşlanmayabilir.
Belki de her iki çift de, yani yeni kadınınızla olan çiftiniz ve o adamla karınız tüm bunlar yüzünden ayrılabilir.
Ve bunların hepsi, her zaman kıskançlık ve tatminsizlik olacağı için olabilir. kadının ve erkek kardeşinin tarafında .
Ve güleceksin ama tüm bunlar karını kolaylıkla sana geri getirebilir. Hala ihtiyacın varsa.

Genel olarak Tanrım, o harika bir şakacı!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Harika.Vasyanitsa: ↑05 Jul 2024, 16:39 Boşanmış olan herkes size karı kocayı birbirine bağlayan göbek bağının bir süre sonra kuruyup en doğal şekilde düştüğünü söyleyecektir.
Burada başka bir şey düşünmeniz gerekiyor, sevdiğiniz kişi hakkında değil, kadınınız hakkında. Karını çalan adamın kız kardeşi olan kişi.
Genel olarak Tanrım, o harika bir şakacı!![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Mantıkta ve vardığınız sonuçların kısalığı. Ustaca olan her şey basittir (c)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post Eşimin beni sürekli aldattığını öğrendim
by Orjinallik » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 52 Replies
- 9578 Views
-
Last post by şşş