Siyah adam tüm tatil boyunca karısını sikti, bu beni tahrik etti
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Re: Zenci tüm tatil boyunca karısını sikti - bu beni tahrik etti
Ama beni tek bir şey için becermiş olsaydı, bu sona ermezdi!!! Genellikle ortalama 20 cm santimetreden daha büyük bir boyuta sahiptir! Ve ayrıca beyaz kıçım siyah!!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Küba Rus turistlere açıldığında arkadaşım yılda iki kez oraya uçuyordu. Tezgahlardan her türlü ucuz anahtarlık ve diğer saçmalıkları satın aldım ama yine de bolluk yoktu. Ve her gün yeni bir tane seçtim. Bir dahaki sefere en güzelini seçip araba kiralayıp sadece yemek, konaklama ve hizmet amaçlı olduğunu söyleyerek birkaç gün sahil boyunca gezdim. Çoğunlukla ateşli olanlarla karşılaştık - genetik.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Orientation: biseksüel
Önemli olan, fakir siyahların yaşadığı bu ülkelerden evinize bir tür “mumbukhuyumba” getirmeyin, bunun için bir yıl boyunca tedavi göreceksiniz :)
Onları ziyaret ettim Tayland’daki elit salonlar - "pahalı ve boho" oldukları ve kızların temiz olduğu genelevler :) Ve her şey prezervatifte oldu, bir yaban turpu geri geldi ve dedikleri gibi "damlamaya başladı sondan itibaren." Erkek doktor, tedavim sırasında hakaret dolu sözlerinden geri durmadı.
Kendinize iyi bakın çikolata severler!
Not: Penisim çok büyük değil, sadece ortalama. Karım bazen dikkatim dağılıp ona vurmaya başladığımda beni yavaşlatıyor.
Evet, tuvalette otururken bile penisim bazen soğuk tuvalete dayanıyor brrrrr... hiç de hoş bir his değil.
Sanırım siyahlar bu tür cıvatalarla nasıl yaşıyor?
Onları ziyaret ettim Tayland’daki elit salonlar - "pahalı ve boho" oldukları ve kızların temiz olduğu genelevler :) Ve her şey prezervatifte oldu, bir yaban turpu geri geldi ve dedikleri gibi "damlamaya başladı sondan itibaren." Erkek doktor, tedavim sırasında hakaret dolu sözlerinden geri durmadı.
Kendinize iyi bakın çikolata severler!
Not: Penisim çok büyük değil, sadece ortalama. Karım bazen dikkatim dağılıp ona vurmaya başladığımda beni yavaşlatıyor.
Evet, tuvalette otururken bile penisim bazen soğuk tuvalete dayanıyor brrrrr... hiç de hoş bir his değil.
Sanırım siyahlar bu tür cıvatalarla nasıl yaşıyor?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
karınız içki içmeyi seviyor mu? kalın sperm mi?mesecam: ↑05 Aug 2022, 19:44 Dominik Cumhuriyeti’ne en son geldiğimde buralı biriyle tanıştım ve doğal olarak benim rızamla beni odama getirdi. Beni görünce utanmadı bile ve 100’de çalıştı. 14 gün boyunca her gün meme uçlarıma boşaldı ve birden fazla kez bir arkadaşıyla gelmeyi teklif etti, ancak eşim reddetti, sonradan ortaya çıktı ki sonunda her şey benimle değildi) Boyutuyla şanslıyım. Cetvelle ölçmedim ama orada her şey yolundaydı ve ihtiyacım olan en önemli şey yoğun spermdi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Çok kalın sperm de pek iyi değildir. Vaftiz babamızınki bir zamanlar o kadar kalındı ki vajinasından zar zor akıyordu. Kendisinin ve karısının çocuğu yoktu. Karım ve vaftiz babası birden fazla kez seks yaptı; daha sonra bana onunla bunu yapmanın çok keyifli olduğunu söyledi, ancak eşim kendini korudu, gerçi muhtemelen öyle de olabilirdi. Daha sonra 40 yaşına geldiğinde vaftiz babası karısından ayrıldı ancak boşanmaya vakti olmadı. Muhtemelen yarım yıldır onunla yaşadığım için benim de çocuk doğuramayacağım genç bir kız buldum. İlk karısı buna çok dayandı, sonra her şeyden vazgeçti ve kendisinden on yaş küçük bir adamla birkaç gün güzel vakit geçirdi. O zamanlar zaten 36 yaşındaydı ve hemen hamile kaldı. Vaftiz babası bunu öğrendi, kız arkadaşını yalnız bıraktı ve karısının yanına döndü, karısının doğum yapmasını bekledi ve bir ay sonra kendisi ve küçük kızları, büyükannesinin yalnız yaşadığı daimi ikamet için Çek Cumhuriyeti’ne gittiler. büyükbabası daha önce öldü. Hala orada yaşıyorlar. Kızım zaten okula gidiyor.Tolqala: ↑09 Feb 2024, 11:12karınız içki içmeyi seviyor mu? kalın sperm?Dominik Cumhuriyeti’ne en son geldiğimde buralı biriyle tanıştım ve doğal olarak benim rızamla beni odama getirdi. Beni görünce utanmadı bile ve 100’de çalıştı. 14 gün boyunca her gün meme uçlarıma boşaldı ve birden fazla kez bir arkadaşıyla gelmeyi teklif etti, ancak eşim reddetti, sonradan ortaya çıktı ki sonunda her şey benimle değildi) Boyutuyla şanslıyım. Cetvelle ölçmedim ama orada her şey yolundaydı ve ihtiyacım olan en önemli şey yoğun spermdi.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Tolkala
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Andrey Lukashov, Çok akıllı adam! Ve aile hayatta kaldı ve bir kız doğdu! Bunu duymak çok güzel!
- These users thanked the author Ded for the post (total 2):
- Fargal94, Andrey Lukashov
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
Ben ateşli bir ırkçıyım ve siyah insanlara dayanamıyorum. “Buna dayanamıyorum” dediklerinde bu onlarla ilgilidir. Kokuyorlar. 2 tanıdık şey var. Biri bir restoranda şarkı söylüyor (piç iyi şarkı söylüyor), diğeri yakındaki bir mıknatısta temizlikçi olarak çalışıyor (Rus, hem baba hem de anne Rus, Olimpiyat mirası).
- These users thanked the author Dal for the post (total 3):
- Ded, maxim.zuev, Yün
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
"Halkımızın varlığını ve beyaz çocukların geleceğini güvence altına almalıyız çünkü Beyaz Aryan kadının güzelliği yeryüzünden kaybolmamalı."
David Eden Lane. 14!
Tamamen katılıyorum!
"Halkımızın varlığını ve beyaz çocukların geleceğini güvence altına almalıyız çünkü Beyaz Aryan kadının güzelliği yeryüzünden kaybolmamalı."
David Eden Lane. 14!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Irkçı olmadığımı ve insanlara insani niteliklerine göre değer verdiğimi zaten yazmıştım ama kan karıştırmamak lazım(
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post