Lavman
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
Автор темыYura67
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: lavman
Anal tıkaç gibi her türlü cihaz var ve bunun için bir hortum ve musluk var. Bir lavmana bağlanabilir. Daha sonra onu içine sokarsınız ve içindeki balon havayla şişirilir. Bir ampulle kendiniz pompalıyorsunuz ve sonra suyu açıyorsunuz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
15 yaşımdayken hastanedeydim, genç bir hemşire bana lavman yaptı, o kadar aşağılayıcıydı ki inanılmaz heyecan vericiydi ve uzun süre mastürbasyon yaptığımı hatırlıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 2 years 7 months
Ne kadar hoş bir prosedür! Özellikle analdan önce hem popoyu temizlemekle kalmıyor, hem de lavman sonrası deliğe girmeyi kolaylaştırıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Ama ne kadar heyecan verici ona ulaştım ve tuvalete oturdum))))
Genel olarak çocukluğumdan beri rektumumu temizliyorum. Kabızlık sorunum vardı ve bunu bana sık sık yapıyorlardı. Alışkanlık aynı kalıyor.
Sibiryak89: ↑01 Nov 2022, 21:25 Sartıra hangi hızda koştuysanız nasıl bir heyecandan bahsediyorsunuz?
Ama ne kadar heyecan verici ona ulaştım ve tuvalete oturdum))))
Genel olarak çocukluğumdan beri rektumumu temizliyorum. Kabızlık sorunum vardı ve bunu bana sık sık yapıyorlardı. Alışkanlık aynı kalıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 4 months
Konuyla ilgili bilgileri forumda okuyabilirsiniz
en.zity.biz sondaki harfleri İngilizceye çeviriyoruz...
Çok şey yazıldı ve insanlar sürekli iletişim halinde, tavsiye ederim .
Rusça dilinde bir forum var, onu bulmakta herhangi bir sorun yaşanmaz ama kapalı ve orada iletişim çok yavaş, okuyabilirsiniz.
Bir fotoğraf koleksiyonum var ve konuyla ilgili videolar, ilgileniyorsanız yazın.
en.zity.biz sondaki harfleri İngilizceye çeviriyoruz...
Çok şey yazıldı ve insanlar sürekli iletişim halinde, tavsiye ederim .
Rusça dilinde bir forum var, onu bulmakta herhangi bir sorun yaşanmaz ama kapalı ve orada iletişim çok yavaş, okuyabilirsiniz.
Bir fotoğraf koleksiyonum var ve konuyla ilgili videolar, ilgileniyorsanız yazın.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Analdan önce hiç lavman yapmadım ve bunu istemediler. Her zaman anal seks Ben de bunu söyledim, belki penis kirlenir, yani karşılık olarak, ne olmuş yani? ağzımda hiçbir şey heyecanlandırmıyor bile
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 2 months
Aksine, bu harika. Ve genel olarak, eğer kaka seni rahatsız ediyorsa kıçına girmenin bir anlamı yok

-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Sen gerçekten kadın mısın?Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 15:06 Analden önce hiç lavman yapmadım ve onlar da bunu istemedi. Her zaman anal seks Ben de penisin kirlenebileceğini söyledim, buna karşılık olarak ne olmuş yani? ağzıma al, hiçbir şey heyecanlandırmıyor bile
-
- heyecanlanıyorum
Herhangi bir şüphen var mı? Diğer şeylere gelince, umurumda değil, burada öğrenmek imkansız, belki yanlış olanlar benimle iletişim kuruyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Artık hiç şüphe yok. Her şeyi anladım. Sen sen değilsin ama osun.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 22:22 Herhangi bir şüpheniz var mı? Diğer şeylere gelince, umurumda değil, burada bunu öğrenmek imkansız, belki de yanlış kişiler benimle iletişim kuruyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
%100 ibnelerin, mastürbasyoncuların, yaşlı fahişelerin ve sapkınlıkları ve aptal fantezileriyle çoğu gerçekleşmeyecek birkaç yeterli insanın forumu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Duşta duş başlığını söküp hortumu kıçıma sokmayı seviyorum. Eğer yazarsan, serbest bırakacaksın. Ve pek çok kez...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
Siz değersiz ibneler, yalayıcılar ve benzeri yaratıklar, sübyancılar ve diğer sürüngenler şimdiden ölsün!!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Kız ve ben anal sekste ustalaşmaya karar verdiğimizde, fişler, çift için aparatları olan bir kemer ve... lavman aldık. Sonunda lavmanların çok uzun bir prosedür olduğu ortaya çıktı, ancak YouTube rektumu temizlemenin en hızlı ve en temiz yolunun sulama kutusu vidaları sökülerek duş almak olduğunu öne sürdü. Birkaç kez ve kokuyu veya daha kötü bir şeyi düşünmeden yarım gününüzü klima yaparak geçirirsiniz.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 15:06 Yanıt: LavmanŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Strekozotai » Dün, 15:06
Analden önce hiç lavman yaptırmadım ve her zaman ne zaman diye sormadılar. anal seks kendim dedi ki, belki penis kirlenir, peki ya yanıt olarak. Sonra ben de onu ağzıma almak zorunda kaldım, hiçbir şey heyecanlandırmıyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Tek bir soru var - böyle spesifik bir çocuğa ne dersiniz? sen birkaç gündür burada bunu yapıyorsun... buna ek olarak 18 günlük hizmette 118 mesaj yazdı. Muhtemelen konuyla da ilgili, ama bunu kabul etmek çocukça değil.
- These users thanked the author Deniz hıyarı for the post (total 4):
- Strekozotlar, Gudgeon, Öksürük, Korsan
-
- Penetrasyon
Dostum, Yazarlar için yaratıcı öneri! Bir sonraki eserinizi yazmak için parmaklarınız klavyeye uzandığı anda banyoya gidersiniz, duş hortumunu kıçınıza sokarsınız, suyu açarsınız ve... işte bir anda yazmak istemezsiniz. :evet:
-
- heyecanlanıyorum
Anüs esnemişse hortumu takmak sorun değil.
Değilse gerin, sonra anüse sıkıca bastırın ve sfinkteri gevşetin. Basınçlı su ancak bu şekilde dolacaktır.
Bundan heyecan duyuyorsanız bunu tekrar tekrar yapın.
Gerçekten beğendim.
nNeden bu yöntemi sevmiyorsunuz?Fan96: ↑20 Dec 2022, 14:12 Dostum, yaratıcı teklif yazarlar için! Bir sonraki eserinizi yazmak için parmaklarınız klavyeye uzandığında banyoya gidersiniz, duş hortumunu kıçınıza sokarsınız ve... bakın bir anda yazmak istemezsiniz
Anüs esnemişse hortumu takmak sorun değil.
Değilse gerin, sonra anüse sıkıca bastırın ve sfinkteri gevşetin. Basınçlı su ancak bu şekilde dolacaktır.
Bundan heyecan duyuyorsanız bunu tekrar tekrar yapın.
Gerçekten beğendim.
-
- heyecanlanıyorum
Analizatör,
Rektumu alırsınız Doğrudan banyoya mı duruluyorsunuz? Anal seksten önce hiç anüsümü yıkamadım (hiçbir sorun yaşamadım)
Rektumu alırsınız Doğrudan banyoya mı duruluyorsunuz? Anal seksten önce hiç anüsümü yıkamadım (hiçbir sorun yaşamadım)
-
- Penetrasyon
Tüm seks hikayeleri yazarlarına tavsiye Bu konuya girmemeleri çok yazık.
Aslında bu mizah.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Rektumunuzu doğrudan banyoda mı duruluyorsunuz? Anal seksten önce hiç anüsümü yıkamadım (hiç sorun yaşamadım)
En hızlı ve en güvenilir yol. Elbette bazı “uzmanların” önerdiği gibi hiçbir şeyi zorlamaya gerek yok. Sindirim işlemi sırasında bağırsaklarda sürekli bir hareket vardır, temizlik sonrasında bile rahatlık 4 saat boyunca devam eder.
En hızlı ve en güvenilir yol. Elbette bazı “uzmanların” önerdiği gibi hiçbir şeyi zorlamaya gerek yok. Sindirim işlemi sırasında bağırsaklarda sürekli bir hareket vardır, temizlik sonrasında bile rahatlık 4 saat boyunca devam eder.
-
- heyecanlanıyorum
Ve kimseyi bir şey yapmaya teşvik etmiyorum. Risk tamamen size ait.
Bu hoşuma gitti ama çok sık yapmıyorum.
Banyoda yıkanmıyorum. Yıllardır duş kabini kullanıyorum. Banyo yapmayı sevmiyorum.Strekozotai: ↑20 Dec 2022, 14:29 Analizatör,
Rektumu doğrudan banyoya mı yıkıyorsunuz? Anal seksten önce anüsümü hiç yıkamadım (hiçbir sorun olmadı)
Ve kimseyi bir şey yapmaya teşvik etmiyorum. Risk tamamen size ait.
Bu hoşuma gitti ama çok sık yapmıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Reklamlarda fahişeler Şu notu gördüm: "Anal seks hizmetini alıyorsanız önceden uyarın"
muhtemelen kendilerine lavman yaparlar, temizlerler ve belki de popoya müshil bir fitil yerleştirirler. Veya anal avala şeklinde bir duş başlığının da satışta olduğunu gördüm. ama musluk suyunu bağırsaklarınıza dökmek - hijyenik olduğunu düşünmüyorum, bir tür enfeksiyona neden olur
muhtemelen kendilerine lavman yaparlar, temizlerler ve belki de popoya müshil bir fitil yerleştirirler. Veya anal avala şeklinde bir duş başlığının da satışta olduğunu gördüm. ama musluk suyunu bağırsaklarınıza dökmek - hijyenik olduğunu düşünmüyorum, bir tür enfeksiyona neden olur
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 4 months
Deneyimli kişilerden ne kadar Hoş olmayan sürprizlerden kaçınmak için lavman yapmak daha mı iyi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bu konuya ilgi duyan kızlar çok nadirdir. Çok yazık. Bir kadının yuvarlak göbeğine karşı açık bir fetişim var. Ve genel olarak kendini tüpten dolduran bir kız çok seksi görünüyor. Elbette yine de sadomazoşizm için bir miktar özlem olmalı, aksi takdirde görünüşe göre hiçbir zevk anlaşılmayacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bu yalnızca anal hazırlık içinse, o zaman evet. Orada bardak büyüklüğünde bir armut bile yeter. Bir de klysmophilia konusunda gerçekten bilgi sahibi olanlar var, onlar zaten 2-3 litre alıyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
Yanıt: Lavman
Çocukken bana önleyici tedbir olarak, bazen de ceza olarak lavman vermeye başladılar. Bu nedenle lavman heyecanlandırmaz. ama doğal olarak sikimle kaka yapmamak için önünüzde lavman yapıyorum. ama onun için bu, kimsenin başına gelmesini istemeyeceğin kadar travmatik bir deneyim. Vasiyetim olsaydı onları zorbalık suçundan hapse atardım.
Annem üvey babamla evlendi ve beni büyütmek için çok az şey yaptı. ama üvey babanın sadist olduğu ortaya çıktı. Başka bir ülkedeydim ve neredeyse hiç arkadaşım yoktu. ama konuştuğum 12-13 yaşlarında bir çocuk vardı. ve bir gün yürüyüşe çıktık. ancak izin verilenden daha uzaktaydılar ve zamanında geri dönmediler. Elbette bu sadist üvey babayı çileden çıkardı. Ona acımak için midemin ağrıdığını söyledim. Daha sonra bunun davranışımı düzeltmediğini söyleyip karar beklememi istediler.
sonra üvey babası, annesi ve lavmanla geldi. Bundan çok korktum ve koşmaya başladım. Beni yakaladılar, üvey babam başımı bacaklarımın arasına sıkıştırdı ve ben de acımadığını haykırdım. ama artık kimse beni dinlemiyordu. üvey baba kalçasını yaydı. Üvey babamın annesi dışkım var mı diye kontrol etmek için parmağını kıçıma soktu. ama bir şey keşfettiğinden emin değilim. Ancak bir süre sonra lavmanla geldi ve kıçımı bükmeye başladığım için üvey babam avucuyla bana vurmaya başladı. Daha da ağladım. üvey babam solucan gibi döndüğümü söyledi. Parmağını kıçıma soktu ve bırakmadı. ta ki bana lavman yapmaya gelene kadar. sonra beni lazımlığa oturttular ve pek fazla kütle olmadığını gördüler. Çıkmayayım diye tekrar parmağıma taktılar ve beni bir yere taşıdılar. üvey babanın sesinde daha nazik bir ifade vardı. Bir an dışarı çıkmaya çalıştım ama parmağı kıçımdaydı. birdenbire kıçımı ve testislerimi ısırgan otu üzerine dikti. Çığlık attım, ağladım, kıvrandım. sonra bacaklarını kaldırdı ve annesi beni kıçımdan ve bacaklarımdan çekmeye başladı. Kurtulup kaçtım ama beni yakaladılar. annesi beni bacaklarının arasına aldı, parmağını kıçıma soktu ve o da beni ısırgan otuyla kırbaçlamaya devam etti.
Annem üvey babamla evlendi ve beni büyütmek için çok az şey yaptı. ama üvey babanın sadist olduğu ortaya çıktı. Başka bir ülkedeydim ve neredeyse hiç arkadaşım yoktu. ama konuştuğum 12-13 yaşlarında bir çocuk vardı. ve bir gün yürüyüşe çıktık. ancak izin verilenden daha uzaktaydılar ve zamanında geri dönmediler. Elbette bu sadist üvey babayı çileden çıkardı. Ona acımak için midemin ağrıdığını söyledim. Daha sonra bunun davranışımı düzeltmediğini söyleyip karar beklememi istediler.
sonra üvey babası, annesi ve lavmanla geldi. Bundan çok korktum ve koşmaya başladım. Beni yakaladılar, üvey babam başımı bacaklarımın arasına sıkıştırdı ve ben de acımadığını haykırdım. ama artık kimse beni dinlemiyordu. üvey baba kalçasını yaydı. Üvey babamın annesi dışkım var mı diye kontrol etmek için parmağını kıçıma soktu. ama bir şey keşfettiğinden emin değilim. Ancak bir süre sonra lavmanla geldi ve kıçımı bükmeye başladığım için üvey babam avucuyla bana vurmaya başladı. Daha da ağladım. üvey babam solucan gibi döndüğümü söyledi. Parmağını kıçıma soktu ve bırakmadı. ta ki bana lavman yapmaya gelene kadar. sonra beni lazımlığa oturttular ve pek fazla kütle olmadığını gördüler. Çıkmayayım diye tekrar parmağıma taktılar ve beni bir yere taşıdılar. üvey babanın sesinde daha nazik bir ifade vardı. Bir an dışarı çıkmaya çalıştım ama parmağı kıçımdaydı. birdenbire kıçımı ve testislerimi ısırgan otu üzerine dikti. Çığlık attım, ağladım, kıvrandım. sonra bacaklarını kaldırdı ve annesi beni kıçımdan ve bacaklarımdan çekmeye başladı. Kurtulup kaçtım ama beni yakaladılar. annesi beni bacaklarının arasına aldı, parmağını kıçıma soktu ve o da beni ısırgan otuyla kırbaçlamaya devam etti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 1 year 7 months
-