Ebeveynlerle cinselliği tartışmak

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Orientation: biseksüel
 Re: Ebeveynlerle seks hakkında konuşmak

Unread post by homa515 »

kızım da bana karşı dürüst. Hatta benim hakkımda kocamdan daha fazlasını biliyor.
These users thanked the author homa515 for the post (total 3):
Don Şeytanı, edgard.shuhard, sapık
edgard.shuhard
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by edgard.shuhard »

Siz kızsınız... Ve birbirinize güvenmeniz çok harika)
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

kızım, kocamla benim başka bir çiftle birlikte saunada dinlendiğimizi bile biliyor.
These users thanked the author homa515 for the post (total 2):
sapık, Sibiryak89
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

sertgenç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Orientation: heteroseksüel

Unread post by sertgenç »

Shamanaks: 07 Nov 2022, 14:18 Anlamak için, 10 yaşındaki çocuklar zaten cinsiyetin, orgazmın, spermin, oral seksin, anal seksin, geylerin, lezbiyenlerin ve transseksüellerin ne olduğunu soruyor (ve çoğu zaman zaten biliyor). Birden büyük oğlumun bize ne sorduğunu hatırladım. Eğer sessiz kalsaydık Google’da aratırdı.
Anılar, komşum ve oğluyla birlikte arabaya biniyorum (yaşını hatırlamıyorum) (Sanırım 7-10 yaşlarında) asansörde oğlum ailesiyle birlikte izledikleri dizi veya filmleri sorduğunda amca ve amcanın böyle olduğunu (cinsel anlamda) şöyle açıklıyor: Teyze ve teyzem normal, amcam ve amcam çok kötü... En hafif deyimle buna çok şaşırdım *x)
These users thanked the author sertgenç for the post:
Sibiryak89
Domovionok
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Domovionok »

Eski eşim için seks konuları genellikle tabuydu ya da “kir ve pislik”ti. Sonuç internetten öğrenildi ve kırgınlık ve travma yaşandı. Küçük oğlumla her konu mevcut ve sorular geldikçe konuşuyoruz. Mevcut eş de onunla açık konular hakkında özgürce konuşuyor, bu nedenle hayat, ebeveynlerin en açık konuları açıklamasının ve iletişim kurmasının GEREKLİ olduğunu gösteriyor.
These users thanked the author Domovionok for the post:
Şalun70
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Domovionok,
Makbuzların aynen olduğu gibi yukarı... Çocuk, ebeveynlerinin yanında olduğunu ve her konuda her zaman yardımcı olacağını hissetmelidir. Koruyucular korkmanız gereken kişiler değil, tavsiye istemeniz gereken kişilerdir... ve gerekirse samimi bir ortamda. Çocuklarla güvene dayalı ilişkiler kurdum. Ve ben bunu istemiyorum.

18 dakika 43 saniye sonra gönderildi: n
Anılar, komşum ve oğluyla (yaşını hatırlamıyorum, sanırım 7-10 yaşında) asansöre biniyoruz, oğlum izlediği dizi veya filmleri soruyor ailesiyle birlikte izlediklerinde amca ve amcanın nesi var (cinsel anlamda) ona şöyle açıklıyor: Teyze ve teyze normal, amca ve amca çok kötü... En hafif tabirle ben çok öyleydim. bu
soru karşısında şaşırdınız ....evde tüm aileyle birlikte yetişkinlere yönelik dizileri mi yoksa küçük yaştaki bir çocuğa mı izlediler? Bu elbette abartı... ama öte yandan belki çocuklarınızla birlikte erotik film izlemelisiniz, ama 14-15 yaşından önce ve eşcinsellik, biseksüellik olmadan izlememelisiniz. Daha sonra kendileri hayatlarının sürecini çözecekler.
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Vay »

Kız arkadaşlarımla onun dairesinde sık sık buluştuğum için bu konuyu babamla tartıştım.
Yıllarca, periyodik olarak, ortalama olarak her hafta... yeni bir kız ortaya çıktı.

Yani seks konusu kasıtlı olarak ortaya çıkmadı, konuşma ilerledikçe sanki kendiliğinden ortaya çıktı.
Önceden (17 ila 21 yaşları arasında) yalnızca bir arkadaşım (aynı yaşta) varken, ilk arkadaşımdı, hiçbir seks tartışması olmuyordu.
Ve eğer babamla "bazı" konuşmalar olduysa, bu sadece onun benimle olan kavgaları konusundaydı.
These users thanked the author Vay for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Amcam ve büyükannem tarafından erken çocukluktan itibaren büyütüldüm, 4. sınıftan itibaren (11 yaşındayım), cinselliği aynı yaşta biliyordum ilk seks idi.
Ahlakçılar, sorun ne? 😊
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”