Ebeveynlerle cinselliği tartışmak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Orientation: biseksüel
Re: Ebeveynlerle seks hakkında konuşmak
kızım da bana karşı dürüst. Hatta benim hakkımda kocamdan daha fazlasını biliyor.
- These users thanked the author homa515 for the post (total 3):
- Don Şeytanı, edgard.shuhard, sapık
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Orientation: biseksüel
kızım, kocamla benim başka bir çiftle birlikte saunada dinlendiğimizi bile biliyor.
- These users thanked the author homa515 for the post (total 2):
- sapık, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Orientation: heteroseksüel
Anılar, komşum ve oğluyla birlikte arabaya biniyorum (yaşını hatırlamıyorum) (Sanırım 7-10 yaşlarında) asansörde oğlum ailesiyle birlikte izledikleri dizi veya filmleri sorduğunda amca ve amcanın böyle olduğunu (cinsel anlamda) şöyle açıklıyor: Teyze ve teyzem normal, amcam ve amcam çok kötü... En hafif deyimle buna çok şaşırdımShamanaks: ↑07 Nov 2022, 14:18 Anlamak için, 10 yaşındaki çocuklar zaten cinsiyetin, orgazmın, spermin, oral seksin, anal seksin, geylerin, lezbiyenlerin ve transseksüellerin ne olduğunu soruyor (ve çoğu zaman zaten biliyor). Birden büyük oğlumun bize ne sorduğunu hatırladım. Eğer sessiz kalsaydık Google’da aratırdı.

- These users thanked the author sertgenç for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Eski eşim için seks konuları genellikle tabuydu ya da “kir ve pislik”ti. Sonuç internetten öğrenildi ve kırgınlık ve travma yaşandı. Küçük oğlumla her konu mevcut ve sorular geldikçe konuşuyoruz. Mevcut eş de onunla açık konular hakkında özgürce konuşuyor, bu nedenle hayat, ebeveynlerin en açık konuları açıklamasının ve iletişim kurmasının GEREKLİ olduğunu gösteriyor.
- These users thanked the author Domovionok for the post:
- Şalun70
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Domovionok,
Makbuzların aynen olduğu gibi yukarı... Çocuk, ebeveynlerinin yanında olduğunu ve her konuda her zaman yardımcı olacağını hissetmelidir. Koruyucular korkmanız gereken kişiler değil, tavsiye istemeniz gereken kişilerdir... ve gerekirse samimi bir ortamda. Çocuklarla güvene dayalı ilişkiler kurdum. Ve ben bunu istemiyorum.
18 dakika 43 saniye sonra gönderildi: n
Makbuzların aynen olduğu gibi yukarı... Çocuk, ebeveynlerinin yanında olduğunu ve her konuda her zaman yardımcı olacağını hissetmelidir. Koruyucular korkmanız gereken kişiler değil, tavsiye istemeniz gereken kişilerdir... ve gerekirse samimi bir ortamda. Çocuklarla güvene dayalı ilişkiler kurdum. Ve ben bunu istemiyorum.
18 dakika 43 saniye sonra gönderildi: n
soru karşısında şaşırdınız ....evde tüm aileyle birlikte yetişkinlere yönelik dizileri mi yoksa küçük yaştaki bir çocuğa mı izlediler? Bu elbette abartı... ama öte yandan belki çocuklarınızla birlikte erotik film izlemelisiniz, ama 14-15 yaşından önce ve eşcinsellik, biseksüellik olmadan izlememelisiniz. Daha sonra kendileri hayatlarının sürecini çözecekler.Anılar, komşum ve oğluyla (yaşını hatırlamıyorum, sanırım 7-10 yaşında) asansöre biniyoruz, oğlum izlediği dizi veya filmleri soruyor ailesiyle birlikte izlediklerinde amca ve amcanın nesi var (cinsel anlamda) ona şöyle açıklıyor: Teyze ve teyze normal, amca ve amca çok kötü... En hafif tabirle ben çok öyleydim. bu
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Kız arkadaşlarımla onun dairesinde sık sık buluştuğum için bu konuyu babamla tartıştım.
Yıllarca, periyodik olarak, ortalama olarak her hafta... yeni bir kız ortaya çıktı.
Yani seks konusu kasıtlı olarak ortaya çıkmadı, konuşma ilerledikçe sanki kendiliğinden ortaya çıktı.
Önceden (17 ila 21 yaşları arasında) yalnızca bir arkadaşım (aynı yaşta) varken, ilk arkadaşımdı, hiçbir seks tartışması olmuyordu.
Ve eğer babamla "bazı" konuşmalar olduysa, bu sadece onun benimle olan kavgaları konusundaydı.
Yıllarca, periyodik olarak, ortalama olarak her hafta... yeni bir kız ortaya çıktı.
Yani seks konusu kasıtlı olarak ortaya çıkmadı, konuşma ilerledikçe sanki kendiliğinden ortaya çıktı.
Önceden (17 ila 21 yaşları arasında) yalnızca bir arkadaşım (aynı yaşta) varken, ilk arkadaşımdı, hiçbir seks tartışması olmuyordu.
Ve eğer babamla "bazı" konuşmalar olduysa, bu sadece onun benimle olan kavgaları konusundaydı.
- These users thanked the author Vay for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Amcam ve büyükannem tarafından erken çocukluktan itibaren büyütüldüm, 4. sınıftan itibaren (11 yaşındayım), cinselliği aynı yaşta biliyordum ilk seks idi.
Ahlakçılar, sorun ne?
Ahlakçılar, sorun ne?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 3584 Views
-
Last post by slavik.meshalkin