Karınız herkesin önünde seks yapmak için götürülüyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Karınız herkesin gözü önünde seks için götürülüyor
Oldukça uzak bir geçmişte, konunun başlığına uygun olarak çok benzer bir an yaşanmıştı. Uzaktaki askeri kasaba Dauria’da askeri bir birimde tatil vardı. Yarı gün. Birimin seçkin ve süslü olması nedeniyle Chita’dan şefler bu etkinliğe çok sayıda geldi. Kocamın meslektaşı bir taburda subay olarak görev yaptı; Akademi’de yazışma yoluyla okudu. Başlarına kötü bir şey gelmiş ve komutan onun seansa gitmesine izin vermemiş. Karısı bile komutanı görmeye gitti ama hepsi boşuna. Ve memurun kafesindeki gala ziyafetinde herkes masalarda otururken. Bu memurun karısı cesaretini toplayıp Chita’daki büyük patrona yaklaştı ve uzun ve tatlı bir sohbet yaparak ona baktı. Hepimizin düşündüğü gibi. ve aniden ayağa kalktılar, o da onun elini tuttu ve salonu terk etti. Kocam dahil herkesin önünde. Sizi temin ederim ki herkes aynı şeyi düşünüyordu, yani temelde ben de. onu becermeye götürdüğünü. Ve bir saat sonra hiçbir şey olmamış gibi geri dönerler ve kocasıyla masaya oturur ve mutlu bir şekilde ona bir şeyler söyler. Kimse orada ne olduğunu ya da olmadığını bilmiyor ama herkes bunu ona onun verdiğinden emindi. Kocası Akademi’den başarıyla mezun oldu.
Kalabalıktaki bu hissi, kendisinin ve kocasının duygularını hayal edebiliyorum.
Aslında, ilk elden bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum böyle bir ciltte olmak. Çok sonraları büyük bir fabrikada çalışırken patronumla iyi bir ilişki kurdum ve o bana çok iyi davrandı. Yani ofisine yapılan her ziyarete zehirli bakışlar ve patronun arkasından tıslamalar eşlik ediyordu. Kesinlikle dayanılmazdı.
Kalabalıktaki bu hissi, kendisinin ve kocasının duygularını hayal edebiliyorum.
Aslında, ilk elden bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum böyle bir ciltte olmak. Çok sonraları büyük bir fabrikada çalışırken patronumla iyi bir ilişki kurdum ve o bana çok iyi davrandı. Yani ofisine yapılan her ziyarete zehirli bakışlar ve patronun arkasından tıslamalar eşlik ediyordu. Kesinlikle dayanılmazdı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
evet, katılıyorum, ben de böyle bir tavrı hoş görmezdim. Ama bir yandan da eşimin beni aldattığı düşüncesi beni tahrik ediyor. Aldatması konusunda ne hissederdim bilmiyorum ama ara sıra ondan iki eski sevgilisiyle seks hakkında konuşmasını istiyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 3 months
evet, katılıyorum, ben de böyle bir tavrı hoş görmezdim. Ama bir yandan da eşimin beni aldattığı düşüncesi beni tahrik ediyor. Aldatması konusunda ne hissederdim bilmiyorum ama ara sıra ondan iki eski sevgilisiyle seks hakkında konuşmasını istiyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 8 months
Daha fazla ayrıntı istiyorumVeronika: ↑24 Feb 2023, 20:16 Öyleydi. Oğul ve kız, annelerine ne olacağını çoktan anladılar. Kocamın borcu var. Şartlar koydular ya karısını ele verdi ya da... Kabul ettim ama çocukların önünde beni sikeceklerini düşünmemiştim.
Beni çırılçıplak soydular. Çocuklar bunu gördü. Kızı gözlerini kapattı.
Köpek stilinde koydular ve.. Oğul, annesinin EGR’sini nereye taktığını izledi. Ve onu her yere yerleştirdim. Kendimi iyi hissediyorum, çığlık atıyorum, daha da derine, daha hızlı gidelim. Bir başkası ağzınızdayken bir sike takılıp kalın. Oğlumun bunu görmesine elbette gerek yoktu. Ama sonra ben de yenildim
- These users thanked the author Maxim...... for the post:
- Endişeli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karımın seks için bir yere götürülmesi, hatta belirli koşullar altında paket lastiği olmadan grup seks için bile götürülmesi benim için sorun olmaz.
- Bunların hepsi karımı ve beni kimsenin tanımadığı başka bir şehirde oluyor
- Hiçbir fotoğraf veya video çekilmiyor
- Bu durum canımın acımasına neden olmuyor eşim memnun ve bunu kendisi istiyor
- Bir erkek veya erkek (birkaç tane varsa) fiziksel olarak sağlıklı olmalı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara sahip olmamalıdır
Geri kalan her şey önemli değil
- Bir erkek veya erkek (birkaç tane varsa) fiziksel olarak sağlıklı olmalı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara sahip olmamalıdır
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 4):
- Endişeli, Tebeşir, Konovalov, Tolkala
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Alexander Trofimovich, acaba nasıl oluyor diye merak ediyorum bir eş bununla ilgili midir? Arzuyla mı yanıyorsun?
Ya da tam tersi mi?
Ya da tam tersi mi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Sakıncası olmayacağını yazdım. Bu, bunu eşime önerdiğim anlamına gelmiyor, dolayısıyla ne cevap vereceğini bilmiyorum.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- Endişeli
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Ve öyle Herkesin karısının nasıl ve hangi amaçla götürüldüğünü görmesi daha hoş.
Evet zor, evet, zaten mazoşizm ama yine de heyecan verici.
Haklısın, birkaç tane olduğunda daha hoş oluyor ve karına boşalıyorlar.Karımın seks için bir yere götürülmesi, hatta belirli koşullar altında paket lastiği olmadan grup seks için bile götürülmesi benim için sorun olmaz.
Ve öyle Herkesin karısının nasıl ve hangi amaçla götürüldüğünü görmesi daha hoş.
Evet zor, evet, zaten mazoşizm ama yine de heyecan verici.
-
- Flört etmek
evet, tüm bunların anonim olması iyi. Eşinizle bu tür rol yapma oyunları oynamayı denediniz mi?Karımın seks için bir yere götürülmesi benim için sorun olmaz, hatta belirli koşullar altında paket lastiği olmadan grup seks için de.
- Bunların hepsi başka bir şehirde oluyor, burada eşim ve ben kimse bilmiyor
- Bu durum eşime acı vermiyor, kendisi memnun ve kendisi istiyor
- Bir erkek veya erkekler (birkaç kişi varsa) fiziksel olarak sağlıklı olmalı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara sahip olmamalıdır
Diğer her şey önemli değildir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
Evli olmasa da o ve erkek arkadaşı sık sık partilere giderlerdi. Bir kızın erkek arkadaşı varsa götürüldüğünü hiç fark etmedim.
. bu muhtemelen sadece senin hayallerin mi?
. Bazı erkeklerin sevdiklerinin sikilmesini izlemeyi sevdiğini okudum ve duydum. Bu bir tür sapkınlıktır. Genel olarak erkekler berbat sahiplerdir.
. Bazı erkeklerin sevdiklerinin sikilmesini izlemeyi sevdiğini okudum ve duydum. Bu bir tür sapkınlıktır. Genel olarak erkekler berbat sahiplerdir.
-
- Flört etmek
Evet, bazı insanlar bundan hoşlanır ve birçoğunun fantezilerinde bu vardır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 8 months
Karını son fahişe gibi sikerdim. Bunu seviyorum.
’ye sormadan alıp sikmek kabalıktır.

-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
İzin almadan onu boynuma geçirebilirim.
Seni sevdiğimde falan, o zaman kıskançlık olur ve kim biriyle birlikte olmak isterse cehenneme gider.
Belki arkadaşımı onaylarım.
Ama örneğin, bir kız ya da erkekle sohbet ettik ve arkadaşım şöyle dedi: genç yeğenim, bizi arayalım.
Diyorum ki, şakalaşalım, sen onu baştan çıkarıyorsun, o seni sıkıyor, ben de odaya girip seni buluyorum. Çığlık atmayacağım, belki kırılırım,
ve sonra sana dokunacağım, onun önünde, sen boşal ve izlemesine izin ver, ama ona söyleyeceğim, elini ver ve onu göğsüne koy, sonra seni sıkıştırıp soyacağız.
O halde anlıyorum, ama sen kaba bir geyik olduğunda, tıpkı karım gibi artık sana vurulacak üç adam, onlara votka ve martini alacağım ve sonra o gelip 9 ay sonra hamile kalana kadar bekleyeceğim, bu boşuna.
Seni sevdiğimde falan, o zaman kıskançlık olur ve kim biriyle birlikte olmak isterse cehenneme gider.
Belki arkadaşımı onaylarım.
Ama örneğin, bir kız ya da erkekle sohbet ettik ve arkadaşım şöyle dedi: genç yeğenim, bizi arayalım.
Diyorum ki, şakalaşalım, sen onu baştan çıkarıyorsun, o seni sıkıyor, ben de odaya girip seni buluyorum. Çığlık atmayacağım, belki kırılırım,
ve sonra sana dokunacağım, onun önünde, sen boşal ve izlemesine izin ver, ama ona söyleyeceğim, elini ver ve onu göğsüne koy, sonra seni sıkıştırıp soyacağız.
O halde anlıyorum, ama sen kaba bir geyik olduğunda, tıpkı karım gibi artık sana vurulacak üç adam, onlara votka ve martini alacağım ve sonra o gelip 9 ay sonra hamile kalana kadar bekleyeceğim, bu boşuna.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Konovalov
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Evet ve onun götürülmesini istiyorum herkesin önünde, benimle geldiğini ve seninle gittiğini herkes görebilsin diye.Karını son fahişe gibi sikerdim. Bunu seviyorum. Sormadan onu alıp sikmek kabalık![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Neyi seçeceksin?
Bu yaşla alakalıdır, 35’ten sonra birinin kulağı ağrır, diğerinin kulağı ağrımaz. Yabanturpu haketmiyor ve zaten çocukları, mülkleri var, Boşanmak yerine sağlığı için sikişsin, bu bir anlayıştır. Ve sahipleri var, ben kendim öleceğim ve sen hastalanacaksınMerit: ↑30 Mar 2023, 09:24 Evli olmasa da o ve erkek arkadaşı sık sık partilere giderlerdi. Bir kızın erkek arkadaşı varsa götürüldüğünü hiç fark etmedim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Tanya, Endişeli, Liyakat
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Endişeli, değerli bir cevap))))
- These users thanked the author bu bir mesele. for the post:
- Endişeli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 4 months
Tania, o zaman bu benim için ve öyle olacak onun için de tek yönlü yol bunu yapamadım! Birlikte böyle rahatlarsanız!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Evet, burada pek çok kişi eşlerini paylaştıklarını yazıyor veya en azından buna itiraz etmiyor. Ama bence hayatta bu çok sık olmuyor; bunun çok yaygın bir olgu olduğunu düşünmüyorum. Bu elbette var ama dar çevrelerde.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Nikk, Sibiryak89, Beluga
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 4 months
Tıpkı söylendiği gibi! Karını amcana ver ve fahişeye git!)))))))
- These users thanked the author Esinti for the post (total 2):
- Sibiryak89, Wolffr
-
- Nirvana’dayım
Doğru düşünüyorsun! Birçok erkek için bu konuyla ilgili sadece bir fantezidir. Sadece azgınlaşmak ve mastürbasyon yapmak için...
Doğru düşünüyorsun! Birçok erkek için bu konuyla ilgili sadece bir fantezidir. Sadece azgınlaşmak ve mastürbasyon yapmak için...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Sibiryak89, Endişeli, Konovalov, Serg_A
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve karınızı sizden başka kimse istemiyorsa, zamanla siz de ona olan ilginizi kaybedeceksiniz.
Kabul ediyorum.Sibiryak89: ↑15 Apr 2023, 23:14Bu yaşla alakalıdır, 35’ten sonra birinin kulağı ağrır, diğerinin kulağı ağrımaz. Yabanturpu haketmiyor ve zaten çocukları, mülkleri var, Boşanmak yerine sağlığı için sikişsin, bu bir anlayıştır. Ve sahipleri var, ben kendim öleceğim ve sen hastalanacaksınEvli olmasa da o ve erkek arkadaşı sık sık partilere giderdi. Bir kızın erkek arkadaşı varsa götürüldüğünü hiç fark etmedim.
. Bazı erkeklerin sevdiklerinin sikilmesini izlemeyi sevdiğini okudum ve duydum. Bu bir tür sapkınlıktır. Genel olarak erkekler berbat sahiplerdir.Neyi seçeceksin?
Ve karınızı sizden başka kimse istemiyorsa, zamanla siz de ona olan ilginizi kaybedeceksiniz.
-
- Flört etmek
evet. ancak eşin de bu fantezileri paylaşması önemlidir. Şanslıyım ki, karımın kendisi de bu tür fantezilerden tahrik oluyor. ve fantezileri gerçekleştirmeye gerek yok, bu yüzden onlar fantezidir. ancak gelecekte hala uygulama şansı olabilir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
harika bir fantezi. Beş ila on tanesinin karısı var, sonra onun üzerine işiyorlar vs. Kocam eğleniyor ve herkes mutlu. Ama herkes için bu kadar. Her nasılsa herkes karısını unuttu. 5 erkeği sikip idrarını içmek isteyen bir kadın. Peki böyle eşleri nerede buluyorsunuz? Genel olarak, bu tür hikayelere mastürbasyon yapmak için elinizi bile kaldıramazsınız!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Genç olabilir ama evlendiyse hangi beş adam?
Boşan ve sikiş.
Boşan ve sikiş.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 2):
- Wolffr, Sibiryak89
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Karım zaten duşta bir adam tarafından iki kez ağzına işedi.
Şimdi ben Bunun aynı anda birkaç kez yapılmasını ve onu sikerken sert olmasını istiyorum.
Bütün kadınların erkeklerin hakimiyetinde olmasını istediğini düşünüyorum. ve herkes üçlünün hayalini kurar. Ayrıca idrar içmek zorunda değilsiniz - ağzına işemesi yeterli.Ksenofont: ↑24 Apr 2023, 21:19 harika bir fantezi. Beş ila on tanesinin karısı var, sonra onun üzerine işiyorlar vs. Kocam eğleniyor ve herkes mutlu. Ama herkes için bu kadar. Her nasılsa herkes karısını unuttu. 5 erkeği sikip idrarını içmek isteyen bir kadın. Peki böyle eşleri nerede buluyorsunuz? Genel olarak bu tür hikayeler karşısında mastürbasyon yapmak için elinizi bile kaldıramazsınız!
Şimdi ben Bunun aynı anda birkaç kez yapılmasını ve onu sikerken sert olmasını istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Seni ikna etmeyeceğim. Ama yetkili olarak hepsinin olmadığını beyan ederim ve daha da fazlasını söyleyeceğim, eğer varsa, o zaman bunlar sadece birkaçıdır. Ve onlara biraz davranmanın zararı olmaz. Ve kendinizi tamamen konuya kaptırmanızı, ondan ağzınıza işemesini istemenizi tavsiye ederim, erkek mi kadın mı olduğu önemli değil.Endişeli: ↑26 Apr 2023, 01:52 Bence bütün kadınlar erkeklerin hakimiyetinde olmak ister ve herkes üçlü bir ilişkinin hayalini kurar. Ayrıca idrar içmek zorunda değilsiniz - ağzına işemesi yeterli.
Şimdi ben Bunun aynı anda birkaç kez yapılmasını ve ona sert davranılmasını istiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Kadın daha iyidir ama erkek de mümkündür. Ve eğer birkaç tane varsa, bu bir patlama.
Gerçekten ağzıma işemelerini isterim.Ksenofont: ↑26 Apr 2023, 11:08Seni ikna etmeyeceğim. Ama yetkili olarak hepsinin olmadığını beyan ederim ve daha da fazlasını söyleyeceğim, eğer varsa, o zaman bunlar sadece birkaçıdır. Ve onlara biraz davranmanın zararı olmaz. Ve ben size kendinizi tamamen konuya kaptırmanızı, ağzınıza işemek istemenizi tavsiye ederim, erkek mi kadın mı olduğu önemli değil.Sanırım bütün kadınlar erkeklerin hakimiyetinde olmak ister ve herkes üçlü bir ilişkinin hayalini kurar. Ayrıca idrar içmek zorunda değilsiniz - ağzına işemesi yeterli.
Şimdi ben Bunun aynı anda birkaç kez yapılmasını ve ona sert davranılmasını istiyorum.
Kadın daha iyidir ama erkek de mümkündür. Ve eğer birkaç tane varsa, bu bir patlama.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
Sen Sağ. Nasıl olur da 5 hıyarın karımı tüm deliklerinden sikip üzerine işeyebilir, orada kim varsa anında idam edilir!!! Kimseye pipo, eş ve at vermeyeceğim!!!!
- These users thanked the author Wolffr for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
En değerli şeylerinizi başkalarına verdiğinizde, bu öyle bir heyecan ki, heyecandan aklınızı başınızdan alıyor

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Sadece bir kulüp "Karımı başkalarına vereceğim"
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve konunun başında da anlattığım gibi bir yabancının onu herkesin önünde böyle götürmesini istiyorum.
Karımı aynı anda en fazla iki kişi sikti, ama sadece biri ona kızdı. Ve daha büyük bir grupta durup onu becermek, işemek, boşalmak ve onu sözlü olarak küçük düşürmek istiyorum. İnanılmaz derecede heyecan verici.
Ve konunun başında da anlattığım gibi bir yabancının onu herkesin önünde böyle götürmesini istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Belediye hizmetleri için bir lütufsunuz. Umumi tuvaletin bulunmadığı bir yeri tahsis etmeniz gerekiyor ve bu sorunu çözeceksiniz.
-
- Nirvana’dayım
Burada asıl önemli olan başka bir şeyin ortaya çıkmasıdır ...Ksenofont: ↑24 Apr 2023, 21:19 harika bir fantezi. Beş ila on tanesinin karısı var, sonra onun üzerine işiyorlar vs. Kocam eğleniyor ve herkes mutlu. Ama herkes için bu kadar. Her nasılsa herkes karısını unuttu. 5 erkeği sikip idrarını içmek isteyen bir kadın. Peki böyle eşleri nerede buluyorsunuz? Genelde bu tür hikayeler karşısında mastürbasyon yapmak için elinizi bile kaldıramazsınız!
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Sevişme sonrasında sevgililerinden biri karımın gitmesini önerdi duşa gitti ve orada dizlerinin üzerine çöktü. Ağzına vereceğini düşündü ama onun yerine ağzına işemeye başladı. İçmedi, göğsünden dışarı saldı.
Sonraki toplantıda bu sayıyı tekrarladı.
Ve karımın bu kadar kirli ve sorunsuz bir fahişe olması beni inanılmaz derecede heyecanlandırıyor.
Onun da herkesin önünde sikişmek için götürüleceğini hayal ediyorum
Beni yalnızca tutkulu ve ahlaksız kadınlar heyecanlandırır.
Sevişme sonrasında sevgililerinden biri karımın gitmesini önerdi duşa gitti ve orada dizlerinin üzerine çöktü. Ağzına vereceğini düşündü ama onun yerine ağzına işemeye başladı. İçmedi, göğsünden dışarı saldı.
Ve karımın bu kadar kirli ve sorunsuz bir fahişe olması beni inanılmaz derecede heyecanlandırıyor.
Onun da herkesin önünde sikişmek için götürüleceğini hayal ediyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Söyle bana, hiç ereksiyonun yok mu ? Cinsel ilişkiye giremiyorum, sadece mastürbasyon mu yapıyorum?Endişeli: ↑26 Apr 2023, 19:05Beni yalnızca tutkulu ve ahlaksız kadınlar heyecanlandırır.
Sevgililerinden biri karıma şunu önerdi: seksten sonra duş alıp onu kucağına oturttu. Ağzına vereceğini düşündü ama onun yerine ağzına işemeye başladı. İçmedi, göğsünden dışarı saldı.
Onun da herkesin önünde sikilmek üzere götürüleceğini hayal ediyorum
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Sibiryak89, Wolffr, aryamari, Beluga
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
Marinka ve daha fazlası. Bir arkadaşımın dildo fetişi var. 100’den fazla parçadan oluşan koleksiyon! Bunları periyodik olarak kitaplığın camının arkasına yerleştirir. Ama ne kendisinin ne de eşinin bunları amacına uygun kullanmadığını söylüyor... Estetik...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 559 Views
-
Last post by Saç gömlek
-
- 25 Replies