Bir kız babasının önünde külot giyiyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Babasının önünde külot giyen kız

Unread post by Güzel »

nastya: 18 Nov 2022, 12:32 Utanç verici. Babanın önünde külotsuz gitmek zorundasın
Neden külotsuz gidiyorsun?)
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alina »

Sibiryak89: 27 Jan 2023, 07:35 Kendi insanlarınızın arasında bu şekilde dolaşmak oldukça mümkün.
Hâlâ bu haliyle geç yakalanmanın normal olduğunu düşünüyorum. akşam, evin etrafındaki ana hareketler başladığında sakinleştiler... ve örneğin siz biraz su veya başka bir şey içmek için dışarı koştunuz... Ama gün ortasında... Yapmıyorum Bilmiyorum. ama benim için çok fazla... :muza: :prdance:
These users thanked the author Alina for the post:
Ded
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Alinochka: 28 Jan 2023, 11:31
Kendi insanlarınızın arasında bu şekilde dolaşmak oldukça mümkün.
Bu haliyle hala bunun normal olduğunu düşünüyorum. akşam geç saatlerde, evin etrafındaki ana hareketler sona erdiğinde yakalanırsınız... ve örneğin, biraz su veya başka bir şey içmek için dışarı fırlarsınız... Ama gün ortasında... Bilmiyorum. ama benim için çok fazla... :muza: :prdance:
Nasıl harikasın, görüyorsun, fazla uzatmaya gerek yok! Bunun sonuçları olabilir... :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Alina
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Alina »

niqk: 28 Jan 2023, 12:31 Çok iyi anladığınız gibi, sıralamaya gerek yok! Bunun sonuçları olabilir...
Kesinlikle katılıyorum!!! Kayınvalidemin beni bu şekilde gün ortasında, mesela hafta sonları, evin içinde koşturduğumu görmesine onay vereceğini sanmıyorum... :voprosy: Gizlice ışıklar saçarak şaka yapmak başka bir mesele .. Bahçenizde oturuyorsunuz, salıncakta hafifçe sallanıyorsunuz, heyecanla dergi okuyormuş gibi yapıyorsunuz, bir ayağınızı salıncağa koyuyorsunuz ve sallanan sandalyeye götürüyorsunuz. sallayın ve ev yapımı pamuklu şortunuz, dar değil bol, güneşi ve daha fazlasını açığa çıkarın... . şortun altında külot olmadığı için külot tarafından gizlenmeyen hoş bir görünüm :t2715: ve öyle oturuyorsun, kulaklık takıyorsun, cips çıtırdıyorsun, gözlerin parlıyor, sanki bir derginin içindeymişsin ve kulaklıktan duyamıyorsun, kayınpederin bahçeye çıktığını. ... Ve güya, çevresel görüşünüzle onun, güneş ışınları gibi oraya baktığını görmüyorsunuz... Ama sonra bir kaka görmüş gibi davranarak derginin sayfasını çeviriyorsunuz ve salıncaktan atlıyor, cipslerini ikram etmek için acele ediyor ve bir istek, bir tür saçmalık... Hepimiz kızların ve kadınların yapabileceği gibi... :sumashed: :prdance:
These users thanked the author Alina for the post (total 8):
Nikk, sapık, Fargal94, RazVratnik, Manfred, andrey.petrov, Ahah, abartı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Peki yaramaz kız! Peki, baştan çıkarıcı! Foruma gerçek bir hediye! :melek:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Alina, abartı
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Alinochka: 28 Jan 2023, 11:31
Kendi insanlarınızın arasında bu şekilde dolaşmak oldukça mümkün.
Bu haliyle hala bunun normal olduğunu düşünüyorum. akşam geç saatlerde, evin etrafındaki ana hareketler sona erdiğinde yakalanırsınız... ve örneğin, biraz su veya başka bir şey içmek için dışarı fırlarsınız... Ama gün ortasında... Bilmiyorum. ama benim için çok fazla... :muza: :prdance:
Bana göre, geliyor biraz su içiyor, bak, iyi uyuyor ve uyuyor... Önemli olan bakmak😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Alina
Gizli13
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gizli13 »

Pek çok ailede bu oldukça norm, ben de çoğunu gördüm, yani yetişkin çocuklar ebeveynlerinin önünde neredeyse çıplak. Ve kendileri de aynı şekilde yürüdüler. Sahile gidebilir misin ama eve gidemez misin?
These users thanked the author Gizli13 for the post:
abartı
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Serge12345 »

Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 2 years 10 months
 Cevap: Babasının önünde külot giyen kız

Unread post by Oleg257 »

Akakii: 30 Jun 2022, 17:28 Herkese merhaba. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum
19 yaşında bir kızla yaşıyoruz. Evde genellikle külot ve tişörtle dolaşıyor. Geçenlerde babası ziyarete geldi. Ve giyinmeyi bile düşünmedi ve bu şekilde yürümeye devam etti. Tişört uzun değil, kalça ve külot görünüyor.
Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, bu normal mi? Babasıyla birlikte başka bir adamın önünde böyle yürümesi bir bakıma tuhaftı
Bu oldukça normal. Hayatı boyunca onunla böyle yürüdüğü söylenebilir. Ve onu yetiştiren sadece başka bir adam değil, kendi babasıdır ve bunun için ona minnettar olmalısınız.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years

Unread post by Aion2012Ölü »

Kendinizi eğlendirecek ve başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde yaşamanız ve yürümeniz gerekiyor.
Bana göre, eğer ebeveynlerin başlangıçta bir çıplaklık kompleksi olmasaydı ve herkes evde çıplak dolaşsaydı , o zaman çocuk, yabancı bir ortamda kıyafet giymeniz gerektiği şeklindeki bir değişiklikle aynı şekilde yetiştirilebilir.
Çıplaklık, birini baştan çıkarmayı amaçlayan davranışın bir parçasıysa....
Bu, ergenlik çağındaki kişilerde ilk cinsel duyguların yaygın ve normal bir tezahürüdür!
Ve Electra kompleksi, ilk hedef baba olduğunda bu tamamen normaldir.
Kurallara göre, Baba, kızını bir kişi olarak övmeli ve cesaretlendirmeli, ancak onu cinsel bir nesne olarak reddetmelidir.
Böylece iç dünyasını koruyor ve başka seçenekler aramasına olanak tanıyor.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Oleg257
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Alina »

7a-qCAgPWpg.jpg
Gece geç saatlerde babanızın dikkatini külotunuzda yakaladığınızda hazırlıklı olmanız gereken tek şey, külotunuzu keşfedebilmenizdir. yıpranmış bir halde çamaşır makinesine yüklendiğinde... !!! :obmorok: :t2715:
These users thanked the author Alina for the post (total 4):
Fargal94, Ded, seksforumu_, sağırlığın
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”