Hmm, muhtemelen her kadının kendi numarası vardır. Nadiren her şey bir arada bir araya gelir. Bu nedenle her birine kendi yöntemiyle cevap vereceğim...
Tüm yorumları büyük bir ilgiyle okudum, artık bizi çeken şeyin ne olduğunu biliyorum. Ama vücudunuzu temelden değiştiremezsiniz, tabii ki spor salonunu, ama anayasanızı değiştiremezsiniz, bu yüzden en çok sexmarina80’in cevabını beğendim. Gerçek bir adam.
Представляю, как с таким весом тяжело живётся.. несчастная женщина, я ей сочувствую.. с двоечкой то бывает тяжело бегать/прыгать, когда перед месячными грудь побаливает, а тут такие бидоны, кошмар..
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, evet, hayat normaldir, deneyiminizi yabancılar üzerinde kullanmayın.
38 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir kız da var, çok güzel, söylenecek söz yok. Elbette bu işin içinden çıkmak istemeyeceksiniz. Ama şu anda sadece 21 yaşında. Birçok fotoğrafta 18 yaşında görünüyor :)
Faust: 15 Aug 2022, 12:27◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , evet, hayat normal, deneyiminizi yabancılar üzerinde kullanmayın.
38 dakika 44 saniye sonra gönderilir:
Böyle bir kız da var, çok güzel, söylenecek söz yok. Elbette bu işin içinden çıkmak istemeyeceksiniz. Ama şu anda sadece 21 yaşında. Birçok fotoğrafta 18 yaşında görünüyor :)
Faust, hayatın nasıl olduğunu nereden biliyorsun? Teyze gibi görünmüyorsun))
Umurumda değil, kimi istersen siktir et, sadece fikrimi ifade ettim.
İnce, biçimli vücudumu ve küçük göğüslerimi seviyorum.
Kadın poposu inanılmaz derecede heyecan vericidir ve en güzel ve seksi göbek, 3-4 ay boyunca bir kızın içine boşaldığınızda ve büyüdüğünde ortaya çıkar)
ve aynı zamanda göt, göğüsler ve meme uçları artar.
Bolbol, bir adamın elinin fotoğrafını yayınladı Bir adamın bacağının üzerinde yatıyordu, üzerinde büyütüldüğünde sarı saçları bile görebiliyordu. Evet ve iletişimde adamın el yazısını% 100 görebilirsiniz.
Faust: 15 Aug 2022, 15:00
bir adamın bacağının üzerinde duran bir erkek elinin fotoğrafını yayınladı; yakınlaştırırsanız sarı saçları bile görebilirsiniz. Ve iletişimde bir erkeğin el yazısını %100 görebilirsiniz.
Peki bu nasıl bir adamın eli? Peki tüyler nerede?
Doğrulama konusunun TS’si
bir adamın bacağının üzerinde duran bir erkek elinin fotoğrafını yayınladı; yakınlaştırıldığında sarı saçların bile görülebildiği bir fotoğraf. Ve iletişimde bir erkeğin el yazısını %100 görebilirsiniz.
Peki bu nasıl bir adamın eli? Peki tüyler nerede?
Doğrulama konusunun TS’si
’nin gerçekliğini doğruladı
спасибо, что заступаешься, но это лишнее, ну хочется ему так думать, пусть думает..
Kızlar size bir soru. Erkeklerde hangi karınları beğeniyorsunuz? şişirilmiş mi değil mi? düz mü yuvarlak mı? Yuvarlaklarsa, o zaman hangi büyüklükte seversiniz ve hangi boyuttan sonra sevmezsiniz?...
Last post
iyi bir sahibinin gölgelik altında bir atı vardır :-D
Kız arkadaşınızın ya da eşinizin göğüslerinin nasıl olduğunu, boyutunu, meme uçlarını, onlarla ne yapacağınızı ya da zaten yapmış olduğunuzu, onlarla oynamayı ne kadar sevdiğinizi ve ne tür duygular...
Merhaba! Kızlar göğüsleri okşandığında ya da onları beslediğinde ne hissederler? Orada erojen bölgelerin olduğunu anlıyorum. Ve bu uyarılma, bu bölgenin genişliğine ve hassasiyetine bağlıdır, ancak...
Eşim ve ben anal seks pratik yapmaya başlayın. Sadece kıçı bakire, çok sıkı. Poponuzu incitmeden nasıl geliştirebilirsiniz?
Last post
Bu ilk seferse, önce bir anal duş, bir anal tıkaç veya belki 4-4,5 cm’lik bir tıkaç, tercihen cam, dar kısmı 2,5 cm çapında veya daha iyisi daha büyük olanını satın alın, çünkü Önce halka sfinkterini...