Kızlar, söyleyin bana, yatakta kocanız veya erkek arkadaşınız tarafından değil de başka bir adam tarafından sikildiğinizi ne sıklıkla hayal edersiniz?
Bu soruyu karıma sordum, o zaman değil, zor olduğunu söylüyor İnanmak için, sanırım kendi fikrini bozmamak için söylüyor.
Ne sıklıkla yatakta başka birini hayal ediyorsunuz?
-
Автор темыSussetsat
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 3 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ne sıklıkla yatakta başka birini hayal ediyorsunuz?
Karımla yalan söylediğim ortaya çıktı. Av çeşidi. Bir iş gezisindeydi. Benimki siyah bir adam ve siyah bir kadın önerdi. Siyah bir adamı denemek istedim ve siyah bir kadın istedim. Önce salonda seviştik, sonra yemek odasında devam ettik. İlk başta çiftler halinde sikiştiler, sonra benimki ona oral seks yaparken siyahi adamı sikmesini önerdi. Siyahi kadın ağzıma oturdu ve bundan keyif aldı. Daha sonra siyahi bir adamla ve ardından siyahi bir kadınla birlikte eş sahibi olmaya devam ettiler. Karısı penisi karşısında şaşkına döndü. Hala istiyor. Hadi Moskova’ya bir iş gezisine çıkalım ve ikisinin fotoğraflarını çekelim. Çift olarak çalışıyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bunu daha önce hiç yapmamıştım. Her zaman hayalimdeki partnere değil, yanımdaki partnere tamamen teslim oluyorum. :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 1 year 10 months
Hiç hayal etmiyorum, seksin sıkıcı olmamasını sağlamaya çalışıyorum ve sonra kimseyi hayal etmeye gerek yok!!!
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
İlginç bir konu. Size ve eşinize Tai’ye uçmanızı tavsiye ederim. Orada çok eğleneceksiniz))Tpoo: ↑26 Aug 2023, 17:37 Karımla yalan söylüyordum. Av çeşidi. Bir iş gezisindeydi. Benimki siyah bir adam ve siyah bir kadın önerdi. Siyah bir adamı denemek istedim ve siyah bir kadın istedim. Önce salonda seviştik, sonra yemek odasında devam ettik. İlk başta çiftler halinde sikiştiler, sonra benimki ona oral seks yaparken siyahi adamı sikmesini önerdi. Siyahi kadın ağzıma oturdu ve bundan keyif aldı. Daha sonra siyahi bir adamla ve ardından siyahi bir kadınla birlikte eş sahibi olmaya devam ettiler. Karısı penisi karşısında şaşkına döndü. Hala istiyor. Hadi Moskova’ya bir iş gezisine çıkalım ve ikisinin fotoğraflarını çekelim. Çift olarak çalışıyorlar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
temsil ediyorum. Her seferinde farklı. Çoğunlukla bunlar eski ortaklar veya tek seferlik ilişkilerdir. Orada her şey kolay ve rahattı. Ancak tüm kaprislerimi tatmin eden büyüleyici bir nişanlım var. Kendi başına yaşayan bir kedi olmak istiyorum)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Bu sitede oturuyorsanız bu konuyla ilgili ne gibi fantezileriniz olduğunu hemen anlayabilirsiniz.
Buraya kayıt olduğunuz kocanızı ve hangi konulara cevap vereceğinizi ve ona boynuzunu çok sevdiğinizi söyleyin..
Buna inanmak çok zor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑29 Jun 2022, 04:50 Kimseyi temsil etmiyorum, sevgilimi çok seviyorum ve onun dışında kimseye ihtiyacım yok.
Bu sitede oturuyorsanız bu konuyla ilgili ne gibi fantezileriniz olduğunu hemen anlayabilirsiniz.
Buraya kayıt olduğunuz kocanızı ve hangi konulara cevap vereceğinizi ve ona boynuzunu çok sevdiğinizi söyleyin..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1275 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 17 Replies