Ne sıklıkla yatakta başka birini hayal ediyorsunuz?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 3 years
 Ne sıklıkla yatakta başka birini hayal ediyorsunuz?

Unread post by Sussetsat »

Kızlar, söyleyin bana, yatakta kocanız veya erkek arkadaşınız tarafından değil de başka bir adam tarafından sikildiğinizi ne sıklıkla hayal edersiniz?
Bu soruyu karıma sordum, o zaman değil, zor olduğunu söylüyor İnanmak için, sanırım kendi fikrini bozmamak için söylüyor.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months
 Re: Ne sıklıkla yatakta başka birini hayal ediyorsunuz?

Unread post by kariyer »

Miyav: 24 Aug 2023, 22:49 Evet, sevdiğiniz adamda olmasa da böyle bir şey var.
Orgazmı yakalama seçeneği var mı?
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tpoo »

Karımla yalan söylediğim ortaya çıktı. Av çeşidi. Bir iş gezisindeydi. Benimki siyah bir adam ve siyah bir kadın önerdi. Siyah bir adamı denemek istedim ve siyah bir kadın istedim. Önce salonda seviştik, sonra yemek odasında devam ettik. İlk başta çiftler halinde sikiştiler, sonra benimki ona oral seks yaparken siyahi adamı sikmesini önerdi. Siyahi kadın ağzıma oturdu ve bundan keyif aldı. Daha sonra siyahi bir adamla ve ardından siyahi bir kadınla birlikte eş sahibi olmaya devam ettiler. Karısı penisi karşısında şaşkına döndü. Hala istiyor. Hadi Moskova’ya bir iş gezisine çıkalım ve ikisinin fotoğraflarını çekelim. Çift olarak çalışıyorlar.
These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
sapık, Murzik85
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359
Registered for: 1 year 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Juss »

Bunu daha önce hiç yapmamıştım. Her zaman hayalimdeki partnere değil, yanımdaki partnere tamamen teslim oluyorum. :)
Murzik85
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Murzik85 »

Hiç hayal etmiyorum, seksin sıkıcı olmamasını sağlamaya çalışıyorum ve sonra kimseyi hayal etmeye gerek yok!!!

1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Tpoo: 26 Aug 2023, 17:37 Karımla yalan söylüyordum. Av çeşidi. Bir iş gezisindeydi. Benimki siyah bir adam ve siyah bir kadın önerdi. Siyah bir adamı denemek istedim ve siyah bir kadın istedim. Önce salonda seviştik, sonra yemek odasında devam ettik. İlk başta çiftler halinde sikiştiler, sonra benimki ona oral seks yaparken siyahi adamı sikmesini önerdi. Siyahi kadın ağzıma oturdu ve bundan keyif aldı. Daha sonra siyahi bir adamla ve ardından siyahi bir kadınla birlikte eş sahibi olmaya devam ettiler. Karısı penisi karşısında şaşkına döndü. Hala istiyor. Hadi Moskova’ya bir iş gezisine çıkalım ve ikisinin fotoğraflarını çekelim. Çift olarak çalışıyorlar.
İlginç bir konu. Size ve eşinize Tai’ye uçmanızı tavsiye ederim. Orada çok eğleneceksiniz))
Gorgona Medusa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Gorgona Medusa »

temsil ediyorum. Her seferinde farklı. Çoğunlukla bunlar eski ortaklar veya tek seferlik ilişkilerdir. Orada her şey kolay ve rahattı. Ancak tüm kaprislerimi tatmin eden büyüleyici bir nişanlım var. Kendi başına yaşayan bir kedi olmak istiyorum)
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Stas99rus »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 29 Jun 2022, 04:50 Kimseyi temsil etmiyorum, sevgilimi çok seviyorum ve onun dışında kimseye ihtiyacım yok.
Buna inanmak çok zor.
Bu sitede oturuyorsanız bu konuyla ilgili ne gibi fantezileriniz olduğunu hemen anlayabilirsiniz.
Buraya kayıt olduğunuz kocanızı ve hangi konulara cevap vereceğinizi ve ona boynuzunu çok sevdiğinizi söyleyin..
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”