Zevk almak mı yoksa partnerinize vermek mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Zevk almak mı yoksa partnerinize vermek mi?
Nedenini bilmiyorum ama zevk almayı almaktan daha çok seviyorum. Ama kendimi unutmuyorum)))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: heteroseksüel
Her zaman kalite için çalışırım. Yani her zaman bitirebileceğimi biliyorum... o yüzden öncelikle her şey onun için. ve sonra kendin için! )
Sikilmiş bir kız minnettar bir kızdır)
Sikilmiş bir kız minnettar bir kızdır)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Onun her dokunuşundan zevk alıyorum ve seks sırasında ben de her zaman bir vızıltı duymak istiyorum, ama o benden bir vızıltı aldığında benimle seks yapmak bunu iki kat keyifli hale getiriyor)))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Onizm, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
Genelde bir kadının benimle iyi vakit geçirdiğini hissetmeden boşalamam. Genel olarak en heyecan verici şey orgazmın kendisi değil, bir kadının içinde penisimden sihir oluştuğu hissidir :) Ben her zaman seks fedakarı oldum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Öncelikle elbette zevk verin ve ancak o zaman onu kendiniz alın. Peki o zaman tüm süreç nedir? Elbette bir çiftte her şey farklıysa bunun bencillik olduğunu düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Açıkça soru değil. Zevk karşılıklı olmalı! İşte bu kadar!!!
-
- Potansiyel seks nesnesi
niqk, Peki, soruyu yanıtladın mı? Anlaşılmaz derken neyi kastediyorsun? Kızların istedikleri zevki alamadıkları gerçeğiyle karşılaşmadıysanız konuşacak ne var?
O zaman konuyu anlayın ve onlarla ilgili herhangi bir sorun kalmayacaktır)

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Benim için her iki nokta da önemli, aksi takdirde genel olarak bir partnerle seks hakkında konuşursak seks bir şekilde tek taraflı olacaktır. Her cinsiyet ruh halinize bağlıdır, bazen kendiniz eğlenmek istersiniz, bazen de partnerinize maksimum zevk vermek istersiniz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Benim için sekste zevk vermek daha önemli.
Ayrıca kızların bazen nasıl oral seks yapılacağını gerçekten bilmediklerini fark ettim (üzerinde bir sik varken
), biz sadece eğlenmeye alışkınız. Nedenini sordum. İnisiyatifi kendileri almaktan utandıklarını söylüyorlar.
Ayrıca kızların bazen nasıl oral seks yapılacağını gerçekten bilmediklerini fark ettim (üzerinde bir sik varken
-
- Nirvana’dayım
Yani benim böyle bir sorunum yok. Belki de bu yüzden anlamıyorum: Zevk almadan seks yapmak nasıl bir şeydir?!!!

-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Öncelikle eşimi memnun etmeye çalışıyorum ya da başka bir kadın ve ben de bundan zevk alıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Benzer şekilde. Ben de kadınımın ona yaptıklarımdan keyif alması gerçeğinden keyif alıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
bir kız boşaldığında daha da heyecanlanıyorum, özellikle de oral seks sırasında, onun amının tadını çıkarabilmek için ve bundan gerçekten hoşlanıyorum.
Birkaç kez boşalana kadar onu okşuyorum ya da hızla içine girmek istiyor ve sonra boşalmaya ve eğlenmeye hazırım)))
neyse seksten sonra bile amını yalıyorum ama sadece eğer onun içine boşalmasaydın
Birkaç kez boşalana kadar onu okşuyorum ya da hızla içine girmek istiyor ve sonra boşalmaya ve eğlenmeye hazırım)))
neyse seksten sonra bile amını yalıyorum ama sadece eğer onun içine boşalmasaydın
- These users thanked the author ben764 for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
onu getirmek için yüksekte, para açısından daha kolay, peki, ödedin ve tamam, o zaman seçtiğin kadını istiyorsun.
Bir Japon kadının yanı sıra örneğin bir babası olan bir Rus kadını da isterim Afrika’dan, yani siyah bir kadın ama Rus da örneğin bir kız ve bir kadın bulup onu sarhoş edip iki kişilik hale getirebilir.
9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Şimdi, eğer bir kadın vibratörden boşalırsa muhtemelen bunu yapmayacağım mutlu ol, tıpkı oral seks ve analın yeterli olmadığı gibi, ama amı doldurmak sana yakışacak
.
Ama eğer seçim ya bana oral seks yapman ya da ben eve gitmemse, o zaman oral seks , çünkü onun için oral seksten boşalmak hiç yoktan iyidir.
Yataktaysa, sık sık partnerler gelirdi, o zaman şaşırırlardı ama ben bitirmedim ve bazen sen bitirirsin ve sen de bitirirsin uyuyakalırsan
veya artık bir önemi kalmaz, o yüzden 1-2 saat dayanabilirim.
Evet, işin bitince bırak ben yapayım dersin o da, ve birçok insan da bir erkeği getirmeye alışkın olduklarında geldi, belki ahlaki açıdan bir yerde, sanki kullanılmışlar ve pek çok insan onlardan hoşlanıyordu ve hatırladığım kadarıyla birisi spermle doluyken geldi. Ve vızıltıya gelince, bir kadının sizi itmesi ya da itmesi çok güzel, özellikle de siz bir erkekseniz ve o da yetişkin bir kadınsa ve kadın inliyorsa ve sonra vızıltıdan dolayı çığlık atmaya başlıyorsa, bu sefer efendi sizsiniz, o bir sürtük.
Bir şekilde istedim ama artık bir kız öğrenci benim için bir kız çocuğu olarak yeterince iyi, 18 yaşında bir çocuğa aldırmazdım, ben ona şarap verebilir, durumu iyi olur, ayrıca benim için bir fahişe bile cinsel partnerdir, o zaman vibratör ve oral seks gibi seçenekler vardır.
onu getirmek için yüksekte, para açısından daha kolay, peki, ödedin ve tamam, o zaman seçtiğin kadını istiyorsun.
Bir Japon kadının yanı sıra örneğin bir babası olan bir Rus kadını da isterim Afrika’dan, yani siyah bir kadın ama Rus da örneğin bir kız ve bir kadın bulup onu sarhoş edip iki kişilik hale getirebilir.
9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Şimdi, eğer bir kadın vibratörden boşalırsa muhtemelen bunu yapmayacağım mutlu ol, tıpkı oral seks ve analın yeterli olmadığı gibi, ama amı doldurmak sana yakışacak
.
Ama eğer seçim ya bana oral seks yapman ya da ben eve gitmemse, o zaman oral seks , çünkü onun için oral seksten boşalmak hiç yoktan iyidir.
Yataktaysa, sık sık partnerler gelirdi, o zaman şaşırırlardı ama ben bitirmedim ve bazen sen bitirirsin ve sen de bitirirsin uyuyakalırsan
veya artık bir önemi kalmaz, o yüzden 1-2 saat dayanabilirim.
Evet, işin bitince bırak ben yapayım dersin o da, ve birçok insan da bir erkeği getirmeye alışkın olduklarında geldi, belki ahlaki açıdan bir yerde, sanki kullanılmışlar ve pek çok insan onlardan hoşlanıyordu ve hatırladığım kadarıyla birisi spermle doluyken geldi. Ve vızıltıya gelince, bir kadının sizi itmesi ya da itmesi çok güzel, özellikle de siz bir erkekseniz ve o da yetişkin bir kadınsa ve kadın inliyorsa ve sonra vızıltıdan dolayı çığlık atmaya başlıyorsa, bu sefer efendi sizsiniz, o bir sürtük.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Onizm
-
- Potansiyel seks nesnesi
Gayri resmi, Utangaçlık, sizin bulunduğunuz yeri kolayca bulmaları anlamına gelir utanmalı))))
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Ben’ Bir kızla birlikteyim, artık hiçbir şey düşünmüyorum, sadece rogazm!
- Peki bu yaklaşımla rogazm seni bekletmeyecek.
Zamansız ölen Bashorg’un şu esprisi vardı:
- Ben’ Bir kızla birlikteyim, artık hiçbir şey düşünmüyorum, sadece rogazm!
- Peki bu yaklaşımla rogazm seni bekletmeyecek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Hayır, zevk karşılıklı olmalı!
- These users thanked the author Vas ve Katya for the post:
- Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Partnerime zevk verebileceğim gerçeği beni heyecanlandırıyor, ne kadar verirsen ne kadar alırsın???
:evet:

-
- heyecanlanıyorum
Peki 69 olsa bile mi? Biraz takılıp kalıyorum, sonra yetişmem gerekiyor :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
Önlerdeyken 69’a takılıp kalmak zor Siz dünyadaki en harika çiçeksiniz!Vas ve Katya: ↑27 Sep 2022, 15:19Ve 69 olsa bile ? Biraz takılıp kalıyorum, sonra yetişmem gerekiyor :)
-
- heyecanlanıyorum
Eh, muhtemelen öyle olanlar da var kesinlikle dikkat dağıtmıyor
-
- Orgazm!
Ben de aynı şeyi kastediyorum! Hafif kokusu sizi deli ediyor, dudaklarınızdan baharatlı nektar sızıyor... mmm
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
İdeal olarak, iki kişi birbirini istediğinde, her ikisi de yalnızca karşılıklı olarak birbirlerinden zevk alır ve unutulmaz bir seks olur.
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
Aynı hikaye)
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Teorik olarak herkesin karşılıklılık için çabalaması gerekir, ancak hayatta işler bu şekilde yürümüyor. Örnek olarak işten eve geldim, bacaklarımı zar zor hareket ettirebiliyorum ve kocam beni yatağa yatırıyor?? Ya da ben zaten karnımı doyurdum ve artık istemiyorum ama o ya da onlar hâlâ istiyor. Nasıl bir şey.....
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Bay_X, Sibiryak89, Genatik37
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Bu konuda çok şanslıydım çünkü ilk cinsel
partnerim <>[url=viewtopic.php?t=7886]teyzem zaten hem seks hem de ilişkiler konusunda oldukça deneyimliydi, bu yüzden kendisinin de bunu anladığını anladı zevk benim uyarılmama bağlıdır. Ama öte yandan çıtayı çok yüksek tuttu ve hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım ve bu kişisel hayatıma da yansıyor.
Genel olarak bir erkeğe bir kadın, özellikle de bir erkeğe bir kadın genç bir adam için, bir anne gibi olmalı ve ona karşı iyi hissetmeli, aynı zamanda oldukça özgür ve biraz da ahlaksız olmalıdır.
Temelde bir erkek, partnerine zevk vermeye kararlıdır. Bir kadın doğası gereği pasiftir ve yalnızca zevk almaya odaklanmıştır. Çeşitli kompleksler de ona engel olabilir.Tania: ↑29 Sep 2022, 03:55 Teoride herkesin karşılıklılık için çabalaması gerekir, ancak hayatta işler bu şekilde yürümüyor. Örnek olarak işten eve geldim, bacaklarımı zar zor hareket ettirebiliyorum ve kocam beni yatağa yatırıyor?? Ya da ben zaten karnımı doyurdum ve artık istemiyorum ama o ya da onlar hâlâ istiyor. Ne diyebiliriz...
Bu konuda çok şanslıydım çünkü ilk cinsel
partnerim <>[url=viewtopic.php?t=7886]teyzem zaten hem seks hem de ilişkiler konusunda oldukça deneyimliydi, bu yüzden kendisinin de bunu anladığını anladı zevk benim uyarılmama bağlıdır. Ama öte yandan çıtayı çok yüksek tuttu ve hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım ve bu kişisel hayatıma da yansıyor.
Genel olarak bir erkeğe bir kadın, özellikle de bir erkeğe bir kadın genç bir adam için, bir anne gibi olmalı ve ona karşı iyi hissetmeli, aynı zamanda oldukça özgür ve biraz da ahlaksız olmalıdır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
nFakat burada fazla ileri gitmemek de önemli, aksi halde kendisinin çok ahlaksız olduğunu düşünecek, kendisinin “keskin” olduğunu düşünecek ve böyle bir ortaklığın olması pek olası değildir. gelecek.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Onizm, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Muhtemelen istiyordu genç bir partner çünkü kendisinin iyi bir enerjisi vardı ve yaşına daha uygun ama enerjisi solan bir adamla pek uyum sağlayamazdı, bu yüzden kendisinden 13,5 yaş küçük olan eski öğrencisiyle evlendi ve ona aşık oldu. üniversitedeydi ama aralarında işler yolunda gitmedi. Ve onunla aramızdaki fark hala genç kocasıyla olanın iki katı, ama o benimle ilgili her şeyden memnundu. Sahilde bulunduğum fotoğraflardan penisimin oldukça büyük olduğunu tespit ettiğini, benimle dans ederken hissettiği heyecanın gücünün onu bir kez daha buna ikna ettiğini söyledi. Ayrıca bana tamamen güvenebilir ve bu nedenle benimle yatakta tamamen rahatlayabilirdi. Onun çok ahlaksız olduğunu söylemeyeceğim. Yaptığı en ahlâksız şey oral seksti, ama derin değildi, sadece hafifçe başımı okşadı ve çoğunlukla 69. pozisyondaydı.
Cinsel pozisyonların kendisi doğası gereği oldukça doğal ve buna rağmen. köpek tarzı pozisyonlar biraz ahlaksız, yine doğal, bu yüzden onları seviyor.
Benim seks konusunda herhangi bir standardım olmadığı ve tüm standartları o belirlediği için herhangi bir şeyi esnetmesi onun için zordu. Onu cinsel partnerim olarak sevdim ve bir kadın olarak ona saygı duydum. Her zaman bir Dünya Hanımı olduğu söylenebilir: birçok hayranıyla arkadaş canlısı ve arkadaş canlısıydı, ancak hiçbir zaman cilveli ve flört etmeye tenezzül etmedi, mesafesini nasıl koruyacağını biliyordu.
Muhtemelen istiyordu genç bir partner çünkü kendisinin iyi bir enerjisi vardı ve yaşına daha uygun ama enerjisi solan bir adamla pek uyum sağlayamazdı, bu yüzden kendisinden 13,5 yaş küçük olan eski öğrencisiyle evlendi ve ona aşık oldu. üniversitedeydi ama aralarında işler yolunda gitmedi. Ve onunla aramızdaki fark hala genç kocasıyla olanın iki katı, ama o benimle ilgili her şeyden memnundu. Sahilde bulunduğum fotoğraflardan penisimin oldukça büyük olduğunu tespit ettiğini, benimle dans ederken hissettiği heyecanın gücünün onu bir kez daha buna ikna ettiğini söyledi. Ayrıca bana tamamen güvenebilir ve bu nedenle benimle yatakta tamamen rahatlayabilirdi. Onun çok ahlaksız olduğunu söylemeyeceğim. Yaptığı en ahlâksız şey oral seksti, ama derin değildi, sadece hafifçe başımı okşadı ve çoğunlukla 69. pozisyondaydı.
Cinsel pozisyonların kendisi doğası gereği oldukça doğal ve buna rağmen. köpek tarzı pozisyonlar biraz ahlaksız, yine doğal, bu yüzden onları seviyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
-
- heyecanlanıyorum
Gelecek daha çok duygulara bağlı. Önemli olan karşılıklı olmalarıdır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bir kadına zevk vermek harikadır. Üstelik sana da geri dönecektir. Bununla birlikte, kendini kaptırma riski de vardır ve eğer bir erkek evlenmek istemezse bu durum sonuçlarla doludur. Partneri de kolaylıkla bu hassasiyeti, düşünceliliği ve ilgiyi aşk ve aile kurma arzusuyla karıştırabilir. Ve durumun böyle olmadığını anladığında bir çatışma olasıdır.
İlginç bir nokta. Tam tersine, gençliğimde kadınların ahlaksızlığına çok meraklıydım; hatta neredeyse boşanmış bir kadınla evleniyordum. Üstelik boşanmalarının kendi hatası olduğunu da çok iyi biliyordu. Daha sonra cinsel davranışın "demo versiyonu" gibi şeyleri duydum, "RSP"nin ne olduğunu öğrendim, bu yüzden muhtemelen kaçmamız en iyisiydi. Yine de kendisinin tüm çılgın numaralardan hoşlandığından hala eminim.Ancak yine de fazla ileri gitmemek önemlidir, aksi takdirde kendisinin çok ahlaksız olduğunu kabul edecek, kendisinin bir "dilim" gibi olduğunu düşünecek ve böyle bir ortaklığın geleceğinin olması pek mümkün değil.
-
- heyecanlanıyorum
Teyzem de bir RSP’ydi ve kızı benden 4 yaş büyük, ve boşanma da onun inisiyatifindeydi ve yalnız değildi. Ve "demo versiyonu" her zaman oradaydı. Ancak arkadaşları ve akrabalarının ona ısrarla çeşitli talipler dayatmasına rağmen bir daha evlenmedi. Muhtemelen çok endişeleneceğimi bildiğinden beni cinsel partner olarak kaybetmek istemiyordu.Kral Zogu: ↑29 Sep 2022, 06:19 İlginç bir nokta. Tam tersine, gençliğimde kadınların ahlaksızlığına çok meraklıydım; hatta neredeyse boşanmış bir kadınla evleniyordum. Üstelik boşanmalarının kendi hatası olduğunu da çok iyi biliyordu. Daha sonra cinsel davranışın "demo versiyonu" gibi şeyleri duydum, "RSP"nin ne olduğunu öğrendim, bu yüzden muhtemelen kaçmamız en iyisiydi. Yine de kendisinin tüm bu çılgın numaralardan hoşlandığından eminim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Garip bir vücudum var. Nedense sadece partnerimin duygularından keyif alıyorum. Onun zevki ne kadar güçlüyse benimki de o kadar güçlü. Ve kendi orgazmımı elde etmek için çabalamak yerine bunu ertelemeye alışkın olduğum göz önüne alındığında, yalnızca arkadaşıma zevk vermeye odaklanma konusunda rahatım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 525 Views
-
Last post by sapık
-
- 4 Replies