Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Unread post by Anonim99 »

Büyücü Yanochka: 05 Jun 2022, 22:37 Sarhoştum.
bu senin için bir bahane mi? istediğim kişiyle içip sikişeceğim ama sonra ayık bir şekilde farklıymış gibi mi davranacaksın? farklı insanlarla yatmayı sevdiğinizi itiraf edin
Şehvet
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 3 years 2 months
 Re: Kocam onu ​​aldattığımı düşünüyor. Onu bunun sadece flört olduğuna nasıl ikna edebilirim?

Unread post by Şehvet »

Hikayeye hiç inanamıyorum
ilmir
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Orientation: heteroseksüel

Unread post by ilmir »

Bence şansın sıfır. Biçmezsen çöpteydim, hiçbir şey anlamadım, kendime geldiğimde penis zaten ağzımdaydı. Ama o çok küçüktü, seninki gibi değildi :oops:
krem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by krem »

Bolbol: 04 Jun 2022, 19:10В топку
Çok güzel!
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by George »

Okudum, ustalaştım - ne ÇILGIN saçmalık!!!! *x)
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Andrey57115 »

Oral seks ve anal aldatma değildir, bu espriyi mutlaka eşime anlatacağım :cat1:
These users thanked the author Andrey57115 for the post:
George
Barlar450
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Barlar450 »

Yeri durdurun, ineceğim. Lanet olsun, oral seks ve anal hile sayılmaz *x)
Şehvet
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Şehvet »

Evet, bu açıkça insanları eğlendirmek için yapılan bir telaş
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Büyücü Yanochka »

Andrey57115: 06 Jun 2022, 12:09 Oral seks ve anal aldatma değildir, bu şakayı mutlaka eşime anlatacağım
Fakat jinekologlar bu cinsiyeti dikkate almıyor. “Cinsel olarak aktif misiniz?” diye sorduklarında sadece vajinal teması kastediyorlar. Yani bu hile yapmak değil.

52 dakika 44 saniye sonra gönderildi: n
Bars450: 06 Jun 2022, 12:53 Yeri durdurun, ineceğim. Lanet olsun, oral seks ve anal aldatma sayılmaz
Jinekologlar neden "Cinsel yönden aktif misin?" diye sorduklarında sadece vajinal olanı mı kastediyorlar? temas etmek? Onlar için diğer her şeyin aldatma ya da seks olmadığı ortaya çıktı.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

hımmm.... Burada yorum yok! *x)
These users thanked the author George for the post (total 2):
Andrey57115, San4eS
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Büyücü Yanochka: 06 Jun 2022, 21:06 Jinekologlar neden "Cinsel açıdan aktif misiniz?" diye sorduklarında sadece vajinal teması kastediyorlar? Görünüşe göre onlar için diğer her şey aldatma ya da seks değil.
Doktor sana sikiştiğini mi yoksa kıçından mı sikildiğini sormayacak ? Nasıl sormalılar?
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
Onizm
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Peki, "Cinsel temaslarda bulunuyor musun?" diye sorabilirsiniz. Olumlu bir yanıttan sonra "Hangileri?" diye sorabilirler.
These users thanked the author Büyücü Yanochka for the post:
Onizm
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Büyücü Yanochka: 06 Jun 2022, 21:32 Peki, "Cinsel temaslarda bulunuyor musunuz" diye sorabilirsiniz? Olumlu bir cevaptan sonra "Tam olarak hangileri?" diye sorabilirler.
Böyle saçmalık soramazlar, nasıl saçmalık yapıyorsun "Uygulama yapıyor musun? cinsel temaslar, ne tür" ", çünkü yalnızca "vajinal temas" vardır ve diğer temaslar sadece flörttür!
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Merkez »

NitroJ: 06 Jun 2022, 21:38 sonuçta, yalnızca "vajinal temas" vardır ve diğer kişiler yalnızca flört etmektedir!
:lol: :ROFL:
Автор темы
Büyücü Yanochka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

NitroJ: 06 Jun 2022, 21:38 Böyle bir saçmalık, ne tür bir saçmalık diye soramazlar "Cinsel temasta bulunuyor musun, ne tür", çünkü yalnızca "vajinal temas" vardır ve diğer temaslar sadece flörttür!
Görünüşe göre onlar için geri kalan her şey seks değil.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 17:11 Pannochka, ancak dünyanın her yerindeki lise öğrencileri oral seks ve anal yapmayı seks olarak görmüyor. Onlar için seks sadece vajinaya girmekten ibarettir. Anketler böyle söylüyor. Ve eğer seks değilse, bu kopya çekmediği anlamına mı gelir?
Lise öğrencileri, evet, ama siz okulu zaten bitirdiniz))), bir ailede Eğer koca bunun hile olduğunu düşünüyorsa bu ihanet demektir. Üstelik herkes onun boynuzlu olduğunu biliyor ya da öyle sanıyor... Kısacası hamile kaldınız. Ve aldatma, kocanın iradesi dışında yapılan her türlü sekstir. Sana izin vermedi...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Onizm, Denach
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232

Unread post by Nandandaar »

Özetleyelim: 1. Sol görüşlü erkeklerin olacağı bir partiye eşim olmadan gittim; 2. Biraz şeytan emdi; 3. Kıçına verdi;
"Kızartılmış horoz" geldiğinde, seni aldatmadığımı, "ağızdan" ve "kıçtan" ​​bunun hile olmadığını söyleyerek "kendini mazur görmeye" başladı. Sen tam bir fahişesin. Düzgün insanlar kocalarına böyle davranmazlar. Sanırım onu ​​tüm deliklerine vurdun, belki sadece ona değil. Kendinize bahaneler üretiyorsunuz.
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 3):
Anna18092003, Alp9000, Denach
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Bana göre çoğu insan oral seks ve analın daha samimi olduğunu düşünüyor
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 5):
George, elektrikçi, Sibiryak89, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Denach
Barlar450
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Barlar450 »

]Yanochka bir büyücü çünkü bunlar jinekologlar, proktologlar ve diş hekimleri değil
Onizm
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 558

Unread post by Onizm »

Sibiryak89: 07 Jun 2022, 02:28 Ve ihanet, kocanın iradesi dışında yapılan her türlü sekstir. Sana izin vermedi...
Bu görüşe %100 katılıyorum.
Ve gerisi genel olarak uydurma bir hikayeye benziyor. Oradaki kocanın boynuzlu olmadığı açık ve bu tür ifadelerden sonra hâlâ büyücü Yanochka , tam olarak tespit edemedim, net değil... :read:

5 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Büyücü Yanochka, size söyleyebilirim ki karım için bir öpücüğün bile vatana ihanet sayılacağı ve bu konuda genel olarak sessiz kaldığım oral seks veya anal.
These users thanked the author Onizm for the post (total 2):
Sibiryak89, Denach
Simon777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Simon777 »

Büyücü Yanochka: 05 Jun 2022, 22:37 Sarhoştum.
yani ne olduğunu hatırlamıyor musun?
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by Maksimum »

Eğer karım Soldaki adamı yalardım, onu affetmezdim!!! Onu tüm cesaretimle pis bir süpürgeyle cehenneme sürüklerdim!!! okulda mı oynuyorsun herkesi arka arkaya emdin mi bu nasıl bir klişedir ki bu vatana ihanet değil? Böyle bir görüşle gidip herkesi Romanlara verip sağa sola sallayıp bunun vatana ihanet olmadığını söyleyebilirsin🤦‍♂️Ya da daha iyisi, sarhoş ol ve kocana hiçbir şey hatırlamadığımı söyle, bu hile olmadığı anlamına gelir!!!!🤦‍♂️🤦 ‍♂️🤦‍♂️
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by VidaFIX »

Yanochka bir büyücü, dene ve suçluluğunu şununla satın al: eylemlerin, onu şımart
Alp9000
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Alp9000 »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 17:11 sonuçta, dünyanın her yerindeki lise öğrencileri oral seks ve anal seksi seks olarak görmüyor.
ve sen Kocanın anal ve oral olarak herkesin sağında ve solunda olduğunu düşünmedim. Yani karşı tarafta mı olacaksınız?

7 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Demek sen sadece bir gözlemesin.
aleksey.malashihin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by aleksey.malashihin »

Bu en saf haliyle ihanettir. Burada konuşacak bir şey yok
San4eS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by San4eS »

Yazar açıkça ihanet ve seks kavramlarına "yıkıcı" bir bakış açısına sahiptir))) Cinsel ilişki, her iki partnerin cinsel organlarının hem karşılıklı olarak hem de onlardan biri tarafından etkileşimini içerir. Senin kıçına ve ağzına havuçla dürtmedi mi!? Özellikle penisini soktu)))) Bu arada anal seks - bu oldukça seks, tıpkı oral seks gibi))) Bir seksoloğa sorabilirsin! Bir jinekolog kediyle ilgilenir) gözlüklü bir proktolog, boğazlı bir kulak burun boğaz uzmanı)))) Ve inanın bana, herkese şunu sorarsanız: “Sakso, anal seks mi yoksa vajinal seks aldatma mı?” Cevap verecekler: “Evet!” Ve tüm bunlar sayesinde, neredeyse tüm zührevi hastalıklar başarılı bir şekilde tolere edilebilir))) - bir zührevi hastalıklar uzmanından öğrenebilirsiniz).
These users thanked the author San4eS for the post (total 2):
Onizm, Denach
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Yolcu 161 »

Yanochka bir büyücü ve aslında bir fahişe, aslında sadece bir melek. Çok komik.
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Erkekİçin »

Gerçekten uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir konu olmamıştı... *x)
Alex431
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 223

Unread post by Alex431 »

Büyücü Yanochka: 04 Jun 2022, 16:47 Yakın zamanda aptalca bir durum yaşandı. Eski sınıf arkadaşım, kocamı ve beni doğum gününe davet etti. Ancak kutlamadan hemen önce kocamda ateş, öksürük falan çıktı. Oraya yalnız gittim. Orada, herkes sarhoş olup uykuya daldığında beni seks için heyecanlandıran solcu bir adam vardı. Evli olduğumu ve bu nedenle sadece oral seks yapabileceğimi söyledim. Ben de yaptım, ona da yaptım, bitirmedi. Muhtemelen çok sarhoştu. Tekrar seks istedim. Sonra tekrar evli olduğumu ve sadece anal yapabileceğimi söyledim. Birkaç kez arkamdan içeri girmeye çalıştı ama bu beni deli gibi yaraladı. Onu ittim ve eve koştum. Bu aptal flörtü unutmaya karar verdim. Ama bu adamın çok konuşkan olduğu ortaya çıktı. Hakkımda herkese oral seks yaptığım ve kıçından yaptığım dedikodusunu yaydı. Eşime de ulaştı. Benim için bir sahne hazırladı. Hastayken onu aldattığımı bağırmaya başladı. Ona her türlü isimle seslendim. Onu o adamla seks yapmadığımıza, oral seks ve analın flört ettiğine, lise öğrencilerine yönelik okşama olduğuna ikna ettim. Ama kocam hâlâ benimle konuşmayı bıraktı ve seks bile istemiyor. Ne yapmalıyım? Onu aldatmadığıma nasıl ikna edebilirim?
oral seks ve anal gibi tuhaf flörtler😳 . Benim konseptime göre flört etmek ayakta durmak ve gülümsemek ya da en fazla kucaklaşmaktır.
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by gümüş_fox »

Büyücü Yanochka, işte böyle! Genel olarak normal erkeksi erkekler, "karınızı öptüğünüzde, komşunuzun sikini emip emmediğinizi düşünün?" gibi olasılıklar konusunda çok gergindirler. Bana güvenin - ÇOK SİNİRLİ. Oğlunuz, zor bir yere bıçak saplamayacak kadar soğukkanlı olduğu için çok şanslısınız... Boşanmaya hazır olun.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

İnternette hile yapmaya ilişkin ilginç görüşler...
www.youtube.com/ embed/pk4mVTUxzgg
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Satya • Eğer onu aldatırsam kocamın aldatmaya ahlaki hakkı var mı
Satya Das
https://youtu.be/Xtt- DXACA- 8
========================== ================ =================================== ====
Satya • Karısı kendisine yaklaşılmasından rahatsızlık duymuyor. (Sorular ve cevaplar. 4. Bölüm. Ekaterinburg, Ağustos 2020)
Satya Das •
https://youtu.be/BhCjuO2jdq4
Favorit337
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by Favorit337 »

Ben de öyle düşünüyorum, sen değiştin; önce ağzına alıp sonra kıçına vermeye karar verdiğinde!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”