Yaşlı ortakları seviyorum
-
Автор темыMükemmel
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yaşlı ortakları seviyorum
38-45 yaş arası olgun, ince, bakımlı kadınlara bayılıyorum. 30 yaşındayım. Onlarda artan uyarılmaya neden olan özel bir şey var.
Aynı şekilde düşünenler var mı?
Aynı şekilde düşünenler var mı?
- These users thanked the author Mükemmel for the post (total 22):
- sptlh, Eugene1eva, yıldız benzeri, Merkez, Travolta, Büyüleyici, Eliza, MISTER_COCK, Faust, İskender_415, VidaFIX, artmen88, Ridik, puhhht76, Yalan makinesi, Adiofan, Fargal94, TannaT, Dimon84, Ogest, Alexsss, Rağmen158
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Re: Yaşlı partnerleri seviyorum
Yaşlı kadınlar çok özgürleşebilirler. Figürü gerçekten beğendim. Muhteşem bacaklar, hacimli kalça. Menopoz sırasında da güçlü bir seks arzusunun saldırısına uğrarlar. Eğer huysuz bir kadına rastlarsan seni sikebilir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
Annem böyle, güzel, bakımlı, ince bir sarışın, 3 beden
Arkadaşların/tanıdıkların yalaması son derece gurur verici. dudakları ona. Ama hiç şansları yok
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 3 years
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 9 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Birkaç yaşındayım daha yaşlıyım ama eğer genç olsaydım reddetmezdim. 20 yaşımdayken 45 yaşlarında bir kadınla yattım ve onu hâlâ hatırlıyorum. 56, bir kadının çiçek açtığı yaştır. Birkaç yıl önce internette 70 yaşlarında, muhtemelen 50 yaşında görünen ve her zaman sikişmek istediğini yazan ancak kendisinden 15-20 yaş küçük erkeklerden hoşlanan bir kadınla konuştum.
- These users thanked the author Gent52800 for the post:
- annem adam yaptı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 9 months
Ben 44 yaşındayım, eşim de 33 yaşında. O olmasaydı mutlaka kendimi emekli sayar, soğuk kış akşamlarında çorap örerdim. Ve sonra fotoğraflarımı bir kaynakta yayınladığı ve orada benim için bir kuyruk olduğu ortaya çıktı)) ve genç ve güzeller. Vay be, özgüvenim nasıl da yükseldi. Ve arkadaşlarının hepsinin onu kıskandığı ortaya çıktı. Artık harika olduğumu biliyorum!!!
- These users thanked the author Kar Bakiresi for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Farklı yaşlardaki kadınlarla seks yaptım, bazıları daha genç, bazıları daha yaşlı (7-13 yaş) ve ben ikincisinde karar kıldım

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
yapıyoruz :) her şey en üst seviyede :evet:
o yüzden bir yıldan fazla bir süredir birlikte

-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
-
- Nirvana’dayım
Biliyorsun - bu meyve suyu! Bu tür hanımlar en lezzetli lokmalardır; zaten her şeyi biliyorlar, çok denemişler ve pratik olarak
hiçbir şeyi reddetmiyorlar. Mutluluk!!! :şampuan:
hiçbir şeyi reddetmiyorlar. Mutluluk!!! :şampuan:
-
- heyecanlanıyorum
-
- Nirvana’dayım
Sitede sizinle birlikte mi? Yoksa burada yalnız başına mı eğleniyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 2 years 7 months
Genel olarak yaşlı bayanlar utangaç ve karmaşık olmayı bırakıp daha açık sözlü olurlar.
- These users thanked the author ALEXsey777 for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Meslektaşım, ben her zaman erkek istiyordu yani +10 yaş fark ve ben -15, ilk başta bozuldu ve alıştı, sonra ben ona hep aşık oldum, o da sık sık seks istedi ve birbirine ve tutkuya alıştı , onu becerdim ama 100 kere bana yetmedi, yine de onu istedim.
Sık sık o kadar seçici olmayan ve seks konusunda daha deneyimli kadınları çıkardım ve çoğu iyi bir figür ve göğüsler daha sık 2-3 numara.
Ayrıca çoğu normal sonuçlandı, bazıları- ben de mastürbasyon yaptım, filmlerde seks sırasında mastürbasyon yapması hoşuma gitmedi, ama gerçek hayatta sen sikişiyorsun o da kendini okşuyor, bazen mastürbasyondan geliyorlar ya da mastürbasyon yap dediler, bir bakacağım.
Bir çoğunun 55-60 yaş üstü olduğunu gördüm ve oldukça ilham verici, daha doğrusu, onun önümde boşalmasını ve inlemesini istedim, ama şimdi bir şekilde her şey daha çevrimiçi ve işte bu kadar,
tanışmanın yolu yok
Bir meslektaş ve bir metres, kocalar 60 yaşın üzerinde ve koca metresi sikti, kocalarla aramda yaklaşık 30 yaş fark var.Gent52800: ↑29 Oct 2022, 13:58Ben birkaç yaş büyüktü ama genç olsaydım reddetmezdim. 20 yaşımdayken 45 yaşlarında bir kadınla yattım ve onu hâlâ hatırlıyorum. 56, bir kadının çiçek açtığı yaştır. Birkaç yıl önce internette 70 yaşlarında, muhtemelen 50 yaşında görünen bir kadınla konuştum ve her zaman sikişmek istediğini ancak kendisinden 15-20 yaş küçük erkeklerden hoşlandığını yazmıştı.56 yaşındayım...bunlardan birine imrenir miyim?
Meslektaşım, ben her zaman erkek istiyordu yani +10 yaş fark ve ben -15, ilk başta bozuldu ve alıştı, sonra ben ona hep aşık oldum, o da sık sık seks istedi ve birbirine ve tutkuya alıştı , onu becerdim ama 100 kere bana yetmedi, yine de onu istedim.
Sık sık o kadar seçici olmayan ve seks konusunda daha deneyimli kadınları çıkardım ve çoğu iyi bir figür ve göğüsler daha sık 2-3 numara.
Ayrıca çoğu normal sonuçlandı, bazıları- ben de mastürbasyon yaptım, filmlerde seks sırasında mastürbasyon yapması hoşuma gitmedi, ama gerçek hayatta sen sikişiyorsun o da kendini okşuyor, bazen mastürbasyondan geliyorlar ya da mastürbasyon yap dediler, bir bakacağım.
Bir çoğunun 55-60 yaş üstü olduğunu gördüm ve oldukça ilham verici, daha doğrusu, onun önümde boşalmasını ve inlemesini istedim, ama şimdi bir şekilde her şey daha çevrimiçi ve işte bu kadar,
tanışmanın yolu yok
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
Ve çalışma ekibinizde çoğunlukla yetişkin kadınları buluyorsunuz ve yazılarınıza bakılırsa onları çok hızlı bir şekilde seks yapmaya nasıl ikna etmeyi başarıyorsunuz? :oku:alex503311: ↑27 Mar 2023, 09:03Bir meslektaş ve bir metres, kocalar 60 yaşın üzerinde ve koca metresi sikti, kocalarla aramda yaklaşık 30 yaş fark var.Gent52800: ↑29 Oct 2022, 13:58Birkaç yıl daha, ama genç olsaydım reddetmezdim. 20 yaşımdayken 45 yaşlarında bir kadınla yattım ve onu hâlâ hatırlıyorum. 56, bir kadının çiçek açtığı yaştır. Birkaç yıl önce internette 70 yaşlarında, muhtemelen 50 yaşında görünen bir kadınla konuştum ve her zaman sikişmek istediğini ancak kendisinden 15-20 yaş küçük erkeklerden hoşlandığını yazmıştı.56 yaşındayım...bunlardan birine imrenir miyim?
Bir çoğunun 55-60 yaş üstü olduğunu gördüm ve oldukça ilham verici, daha doğrusu, onun önümde boşalmasını ve inlemesini istedim, ama şimdi bir şekilde her şey daha çevrimiçi ve hepsi bu,
ama benimle tanışmanın yolu yok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 6 months
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 2 years
Kesinlikle normal bir çekim ve durum. Bir kadın size çekici geliyorsa ve sizi heyecanlandırıyorsa 40 ya da 50 yaşında olmasının bir önemi yok. Özellikle. eğer kendini arzudan vazgeçerse yine de heyecan verici

- These users thanked the author MilfoGilfoiob for the post:
- Fargal94
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Herkes 40 yaş üstü bakımlı bayanları yazıyor ama bakımlı kavramı neyi içeriyor?
- These users thanked the author Kedi_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 1 month
Şimdilerde naftalin moda, ne düşünüyorsunuz, yatakta gücü yetene kadar takla atıyor, uzun mesafelerde havası çabuk sönecek, haftada kaç kez sekse katlanacak, sizi memnun etmekten ne kadar çabuk yorulacak? , ortalığı karıştırmak için kaç saat aynanın önünde durması gerekecek ama en azından ikinci kez yağlayıcı olacak ve sonra gün içinde iki kez yatacaksınız, ne olduğundan bahsetmiyorum tüm bu güzelliği ve yatakta nasıl görüneceğini yıkarsanız olacak, ama beni uzaklaştırmayın, 15 yaş büyük bir arkadaşım var, ayrıca bakımlı ve bilge insanlar hakkında birçok forum okudum ama aslında altı ay sonra bir anda bakımlı olmaktan ve yatakta hareketli olmaktan sıkıldı, şimdi bir diziyle günde iki kez uyurken sola koşuyor, beyninizi çalıştırıyorsunuz ne olur genç bir kızın kokusundan daha güzel, evet cildi veya teri portakal kokuyor, nasıl bir 57 hakkında yazıyorsun, yataktasın, bak çıplak bir genç kız nasıl görünüyor, saçı ve makyajsız bile, Auchan’ın ve 57 yaşındaki annesinin o Ford’a karışmış naftalin kokusu gibi kokmasına rağmen, boyalı ve sıvalı, mucizeler olmaz, herkes showroom’dan ister, ama hayal kurabilir veya onunla seks yapabilirsiniz. herhangi biri.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 4 years 7 months
Ağabeyim cezaevindeydi, eşi de köyde yaşıyordu ve bir şekilde benden ev işlerine yardım etmemi istedi. Birkaç gün gidip onun yanında çalıştım, sonra 72 yaşındaki komşusu yanıma gelip bağda kaynak yapmasına yardım etmemi istedi, ben de sabah başlayıp karanlıkta bitirdim, masayı kurdu ve beni duşa gönderdi, yıkanmaya başladım ve sonra kapı çalındı diyor, sana havlu getirdim, kancayı çektim, kapıyı hafifçe açtı ve kapının arkasından havluyu itti ben, elini tuttum ve onu duşa soktum ve gel sırtımı ov ve sırtımı ona dön dedim, o el bezini aldı ve başladı ben sırtımı ovuşturdum ve kasıklarını kıçıma bastırdı, bir kazık yedim , Ona döndüm, ona sarıldım ve hickini öptüm, elimi bornozunun altına koydum ve ıslak çıplak amını hissettim. Hemen kendimi onun önüne indirdim ve dudaklarım ve dilim onun klitorisine doğru kaybolup gittik. Unutulmaz bir gece geçirdik, ben 30, o 72, deli gibi seviştik
- These users thanked the author Nikolay13 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Vlad38, klavyedeki noktalar tükeniyor mu? Harika bir düşünce akışı ama okuması tüyler ürpertici

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Geçit, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Ama aslında bunların hepsi saçmalık. Genetik!
Fit bir figür, sarkık bir göbek, manikür-pedikür, iyi saç kesimi, beyaz saçların olmaması veya renkli gri saçlar. Yüz şişkin değil, korkunç bir şişlik yok (bu, bir kadın tatlılarla birlikte sosis yerse olur). Beyaz dişler, şık kıyafetler. Ve yanan gözler.
Ama aslında bunların hepsi saçmalık. Genetik!
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- RazVratnik, Geçit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Vlad38,
Ve sen, Elbette gül gibi mi kokuyorsun?.. ve muhtemelen altılı paket, biceps ve her şeyle Apollo gibi bir vücudun var mı?..
Ve sen, Elbette gül gibi mi kokuyorsun?.. ve muhtemelen altılı paket, biceps ve her şeyle Apollo gibi bir vücudun var mı?..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Fargal94, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
Bazen kızlar güzeldir ama bazen de tam tersi olur, her şey kadınların kendilerine bağlıdır.
-
- heyecanlanıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Neden bakımlı yazmaya devam ediyorsun?
Listelediğiniz her şey 20 yaşında olabilir veya olmayabilir)) ve hatta saçlarınızın beyazlaması. Ve benim için konu kesinlikle bu değil. Erkeklerin yukarıda paylaştığı fotoğraflara bakılırsa göbek de son sırada yer alıyor. Soruyu düzelteyim: Genç ve olgun insanların bakımları arasında bir fark var mı?Hooligan Carrie: ↑28 Jul 2023, 09:52 Cat_A: ↑Dün, 08:40
, bakım kavramı neleri içeriyor?
Dar vücut, sarkık göbek değil, manikür-pedikür, iyi saç kesimi , gri saç veya renkli gri saç yok. Yüz şişkin değil, korkunç bir şişlik yok (bu, bir kadın tatlılarla birlikte sosis yerse olur). Beyaz dişler, şık kıyafetler. Ve yanan gözler.
Neden bakımlı yazmaya devam ediyorsun?
-
- Nirvana’dayım
Cat_A, Çünkü tüm bunlar olmadan 20+ yaşında bir kız normal görünüyor, ancak 40’ın üzerinde - işte bu kadar. Manik, saçları, genç yaşta bakımlı bir figür, kırışıklıkların ve genç bir yüzün görünümünden uzaklaşır. Uyandım, saçımı taradım ve gittim - belli bir yaştan sonra bu artık işe yaramıyor çünkü masaj, besin takviyeleri ve yaşlanma karşıtı yüz bakım sistemi, sabahları saçınızı taramak kadar zorunluluk haline geliyor.
Ama bir kez daha. Genetik konusunda şanslı/şanssızsanız tüm bunlar saçmalıktır.
Ama bir kez daha. Genetik konusunda şanslı/şanssızsanız tüm bunlar saçmalıktır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
- Tanya, RazVratnik, Kral Kuş, Fargal94, Geçit, İzumi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Cat_A, Hooligan Carrie, kızlar, elbette bu yüzeydeki cevap. Yaşlandıkça neredeyse her zaman kendinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Kalıtım konusunda da aynı fikirdeyim. Ama aynı zamanda erkek tercihlerinin tuhaflıkları hakkında da. Geçenlerde meraktan SZ’yi karıştırırken bir fotoğraf gördüm. Yaşlı bir bayan. Ancak bilgisayarın yanında neredeyse hiç makyaj yapmadan ve saç modeli yerine kafa bandıyla, alkollü bir deniz feneri ve şort veya aile külotu giymiş olarak oturuyor. Ve masada bir kutu bira. Ve bu resim beni o kadar heyecanlandırdı ve hayallerime yerleşti ki ona mesaj bile yazdım. Doğru, hiç cevap alamadım... Ama bu farklı bir konuşma.
-
- Nirvana’dayım
Ama kadının yaşlı olup olmaması önemli değil. Nasıl göründüğü, kendini nasıl taşıdığı, sizin için ne kadar çekici
olduğu, sizinle seks yapmak isteyip istemediği, bunun için fırsatların olup olmadığı önemlidir...
Asıl mesele : bir fırsat ve bir arzu var siktir et! Nothing Else Matters!!!
olduğu, sizinle seks yapmak isteyip istemediği, bunun için fırsatların olup olmadığı önemlidir...
Asıl mesele : bir fırsat ve bir arzu var siktir et! Nothing Else Matters!!!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
Size yaşlı bir bayanla yaşadığım deneyim hakkında bir hikaye anlatacağım. 27-28 yaşlarındaydım, bir sosyal ağda 50+ yaşın altında bir bayan aradığımı ilan etmiştim. Kaç tanesinin cevap verdiğini hatırlamıyorum ama biriyle 2-3 kez karşılaştım. Yine yaşını tam hatırlamıyorum ama 45’ten aşağı olmadığı kesin. Onu arabayla aldım, şehirden çıkıp en yakın ormana gittim ve orada seks yaptım. Çok sevindim mi? HAYIR. İğreniyor muydum? HAYIR.
- These users thanked the author Himi for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Himi, seks yapman senin için daha iyi olur sanatoryumda bir yerlerde böyle bir bayanla. Çok daha fazla mutluluk olurdu...
-
- Nirvana’dayım
Kral Zogu,
Ve var fotoğraf mı hanımlar? Yayınlayın, tartışalım))) En iyi makyaj görünmezdir.
Ve var fotoğraf mı hanımlar? Yayınlayın, tartışalım))) En iyi makyaj görünmezdir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1369 Views
-
Last post by viktor_zet
-
- 5 Replies