Beni kulüpte bir araya getirmeye çalışan yaşlı adamlar ne kadar sinir bozucu?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Beni kulüpte bir araya getirmeye çalışan yaşlı adamlar ne kadar sinir bozucu?
Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir bozucu, anlıyorum, 30 yaşın altındaki adamlar bana yaklaştığında yine de bir şeyler alabilirler ama 40-45 yaşındaki erkeklerde bu kadar özgüven var mı? Beni istediklerini mi sanıyorlar? Ne kadar iğrençler. Kolayca kızını seks yapmaya ikna edebilirsin.
18’e bakıyorum. - yaşında oğlanlar ve onlar bana şimdiden çocuk gibi geliyor. Sizden 20 yaş küçük bir insana nasıl farklı bakabilirsiniz?
Yaşlı adamlar, akranlarınızı siktir etmeyin lütfen. biz.
18’e bakıyorum. - yaşında oğlanlar ve onlar bana şimdiden çocuk gibi geliyor. Sizden 20 yaş küçük bir insana nasıl farklı bakabilirsiniz?
Yaşlı adamlar, akranlarınızı siktir etmeyin lütfen. biz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir bozucu?
Tanıştık (iş nedeniyle...) - o zaten 40 yaşındaydı. Ben de 38 yaşındaydım. Bana dövülmüş (ve ömür boyu yıpranmış) bir köpek gibi baktı. Ona karşı hiçbir şeyi yoktu. Ama artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. O zamana kadar ilgi alanlarım zaten başka bir yaş kategorisine geçmişti.
Şimdi... Onun neye benzediğini ve kiminle ilgilenebileceğini düşünmek bile istemiyorum...
Kimseyi gücendirmek istemiyorum. Ben 23 yaşındaydım. O da 25 yaşındaydı. Ona asılmaya çalıştım; kız çok etkileyiciydi. Sanki dikkate değer olmayan bir şeymişim gibi bana baktı. Aşağılayıcıydı ama kendimi kimseye empoze etme alışkanlığım yoktu.
Tanıştık (iş nedeniyle...) - o zaten 40 yaşındaydı. Ben de 38 yaşındaydım. Bana dövülmüş (ve ömür boyu yıpranmış) bir köpek gibi baktı. Ona karşı hiçbir şeyi yoktu. Ama artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. O zamana kadar ilgi alanlarım zaten başka bir yaş kategorisine geçmişti.
Şimdi... Onun neye benzediğini ve kiminle ilgilenebileceğini düşünmek bile istemiyorum...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
Re: Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir bozucu?
Evet, böyle düşünceler vardı)
Kesinlikle. Deneyim - hem yaşam hem de cinsel. Bu, bazı gönderilerde övülen "sıkı vajina"dan çok daha havalı)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Orientation: biseksüel
Konudan biraz saparsak zamanın çok hızlı aktığını belirteceğim.
Ve artık 20 yaşındakiler göz açıp kapayıncaya kadar 45 yaşında olacak. Teyzeler ve göbekli kel adamlar.
Geriye dönüp bakacak zamanları olmayacak.
Ve sonra 40-50 yaşlarındaki insanlara yaşlı diyen günümüzün inekleri, aynı aptal genç yaşlı osuruklar ve büyükbabalar tarafından aynı isimlerle anılacaklar!
Samsara’nın çarkı üzerlerinden dönüp ebedi daireyi kapattığında hastalanacaklar

Yaşınızı bir erdem olarak görmeyin; senin onunla hiçbir ilgin yok. Aynı hakla insan öğle veya akşamın başlangıcından, gün doğumu veya gün batımından da gurur duyabilir.
Ancak ben 15 yaşında olanlara karşı her zaman düşük bir fikrim vardı. -25, kulüplerden dışarı çıkmayın, orada ancak kendinizle aynı boş kafalı çalılıklar arasında aşağılanabilirsiniz.
Ve artık 20 yaşındakiler göz açıp kapayıncaya kadar 45 yaşında olacak. Teyzeler ve göbekli kel adamlar.
Geriye dönüp bakacak zamanları olmayacak.
Ve sonra 40-50 yaşlarındaki insanlara yaşlı diyen günümüzün inekleri, aynı aptal genç yaşlı osuruklar ve büyükbabalar tarafından aynı isimlerle anılacaklar!
Samsara’nın çarkı üzerlerinden dönüp ebedi daireyi kapattığında hastalanacaklar
Ancak ben 15 yaşında olanlara karşı her zaman düşük bir fikrim vardı. -25, kulüplerden dışarı çıkmayın, orada ancak kendinizle aynı boş kafalı çalılıklar arasında aşağılanabilirsiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Kulüplerde görünmüyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Misafir, her şeyi doğru söylüyor! 41 yaşındayım ve kesinlikle bir gence asılmayacağım! Bu hemoroidlerin nesi var?!!! 18-20 yaş arası 6000 rubleye ihtiyacınız var. ve onu istediğin kadar sik. Sorun yok, kafanızı karıştıracak bir şey yok, her şey adil ve zorunluluk yok.
12 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Genellikle gençleri yakalamaya gerek yoktur; onlar yapışırlar. Sadece siz egzozdan daha fazla soruna neden olursunuz. Ne sunabilirsin? Mümkün değil! Bacakların arasındaki boşluk genellikle o kadar dar değildir (herkesten bahsetmiyorum).
Fakat 30-45 yaş arası bayanlarda hiç sorun yoktur. Akıllı, deneyimli, özgür ve beyinsiz! Ve onların bir kova gibi orada olduklarını düşünmeyin. Bunların hepsi saçmalık. Çok dar ama daha iyi ve daha berbatlar!
6 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Ve evlenmek için de aceleleri yok!!!
12 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Genellikle gençleri yakalamaya gerek yoktur; onlar yapışırlar. Sadece siz egzozdan daha fazla soruna neden olursunuz. Ne sunabilirsin? Mümkün değil! Bacakların arasındaki boşluk genellikle o kadar dar değildir (herkesten bahsetmiyorum).
Fakat 30-45 yaş arası bayanlarda hiç sorun yoktur. Akıllı, deneyimli, özgür ve beyinsiz! Ve onların bir kova gibi orada olduklarını düşünmeyin. Bunların hepsi saçmalık. Çok dar ama daha iyi ve daha berbatlar!
6 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Ve evlenmek için de aceleleri yok!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Çok komik, yürekten güldüm!Misafir: ↑20 Apr 2020, 01:59 Sadece yaşlı adam dediğiniz kişiler sıkı, esnek ve kırılmamış amcıkları seviyorlar. Amdaki sikin sarkmamasını, vajinanın duvarları tarafından sıkıca sıkıştırılmasını seviyorlar. Bir kızın gerçekten boşalmasını, gerçekten daha fazlasını istemesini, surat asmamasını ve orgazm taklidi yapmamasını seviyorlar.
Neden genç kızları tavlamaya çalışıyorlar? Her şey çok basit. Mesele şu ki, senin yaşında birini ciyaklama ve çok renkli orgazm noktasına kadar iyi sikmek için en az yirmi santimetrelik bir sike ve ayrıca iyi bir penise sahip olman gerekiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
ve 50’ye yaklaştığınızda, bir bardak ayçiçeği çekirdeği için bile kimse sizi sikmeyecek... (şişman, sarkık göğüsleriniz ve selülitlerle kaplı) ve o zamana kadar kocanız, dünyadaki tüm erkekler gibi sarhoş ve iktidarsız olacak. modern ırk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 130 Replies
- 6390 Views
-
Last post by Zorba Carrie
-
- 2 Replies