Beni kulüpte bir araya getirmeye çalışan yaşlı adamlar ne kadar sinir bozucu?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Beni kulüpte bir araya getirmeye çalışan yaşlı adamlar ne kadar sinir bozucu?

Unread post by Guest »

Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir bozucu, anlıyorum, 30 yaşın altındaki adamlar bana yaklaştığında yine de bir şeyler alabilirler ama 40-45 yaşındaki erkeklerde bu kadar özgüven var mı? Beni istediklerini mi sanıyorlar? Ne kadar iğrençler. Kolayca kızını seks yapmaya ikna edebilirsin.
18’e bakıyorum. - yaşında oğlanlar ve onlar bana şimdiden çocuk gibi geliyor. Sizden 20 yaş küçük bir insana nasıl farklı bakabilirsiniz?
Yaşlı adamlar, akranlarınızı siktir etmeyin lütfen. biz.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir bozucu?

Unread post by Mart »

Tura: 01 Nov 2021, 19:28sadece bazı genç kızlar kendilerinin kraliçe olduğunu düşünüyor
Kimseyi gücendirmek istemiyorum. Ben 23 yaşındaydım. O da 25 yaşındaydı. Ona asılmaya çalıştım; kız çok etkileyiciydi. Sanki dikkate değer olmayan bir şeymişim gibi bana baktı. Aşağılayıcıydı ama kendimi kimseye empoze etme alışkanlığım yoktu.
Tanıştık (iş nedeniyle...) - o zaten 40 yaşındaydı. Ben de 38 yaşındaydım. Bana dövülmüş (ve ömür boyu yıpranmış) bir köpek gibi baktı. Ona karşı hiçbir şeyi yoktu. Ama artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. O zamana kadar ilgi alanlarım zaten başka bir yaş kategorisine geçmişti.
Şimdi... Onun neye benzediğini ve kiminle ilgilenebileceğini düşünmek bile istemiyorum...
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Nikk, Martin
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282
 Re: Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir bozucu?

Unread post by Diktatör »

Anderson: 22 Nov 2021, 13:04 Bir zamanlar ben de 30-35 yaşlarının büyükanne olduğunu sanıyordum ama o zamanlar 15 yaşlarındaydım.
Evet, böyle düşünceler vardı)
Anderson: 22 Nov 2021, 13:04 Ve şimdi 30, 40 ve hatta 50 yaşın 18-20 yaşındakilerden çok daha iyi olacağını fark ettim.
Kesinlikle. Deneyim - hem yaşam hem de cinsel. Bu, bazı gönderilerde övülen "sıkı vajina"dan çok daha havalı)
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Orientation: biseksüel

Unread post by Juravl »

Konudan biraz saparsak zamanın çok hızlı aktığını belirteceğim.
Ve artık 20 yaşındakiler göz açıp kapayıncaya kadar 45 yaşında olacak. Teyzeler ve göbekli kel adamlar.
Geriye dönüp bakacak zamanları olmayacak.

Ve sonra 40-50 yaşlarındaki insanlara yaşlı diyen günümüzün inekleri, aynı aptal genç yaşlı osuruklar ve büyükbabalar tarafından aynı isimlerle anılacaklar!
Samsara’nın çarkı üzerlerinden dönüp ebedi daireyi kapattığında hastalanacaklar😁😁😁 Yaşınızı bir erdem olarak görmeyin; senin onunla hiçbir ilgin yok. Aynı hakla insan öğle veya akşamın başlangıcından, gün doğumu veya gün batımından da gurur duyabilir.

Ancak ben 15 yaşında olanlara karşı her zaman düşük bir fikrim vardı. -25, kulüplerden dışarı çıkmayın, orada ancak kendinizle aynı boş kafalı çalılıklar arasında aşağılanabilirsiniz.
These users thanked the author Juravl for the post:
Gudgeon
Dokunma Sanatı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Dokunma Sanatı »

remboobmer: 22 Nov 2021, 16:16 Not: eğer yıpranmış yaşlı adamlarsa bu elbette çok fazla ;(
Kulüplerde görünmüyorlar.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Tura,
БРАВО!!! !!!!
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Keskin »

Misafir, her şeyi doğru söylüyor! 41 yaşındayım ve kesinlikle bir gence asılmayacağım! Bu hemoroidlerin nesi var?!!! 18-20 yaş arası 6000 rubleye ihtiyacınız var. ve onu istediğin kadar sik. Sorun yok, kafanızı karıştıracak bir şey yok, her şey adil ve zorunluluk yok.

12 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Genellikle gençleri yakalamaya gerek yoktur; onlar yapışırlar. Sadece siz egzozdan daha fazla soruna neden olursunuz. Ne sunabilirsin? Mümkün değil! Bacakların arasındaki boşluk genellikle o kadar dar değildir (herkesten bahsetmiyorum).
Fakat 30-45 yaş arası bayanlarda hiç sorun yoktur. Akıllı, deneyimli, özgür ve beyinsiz! Ve onların bir kova gibi orada olduklarını düşünmeyin. Bunların hepsi saçmalık. Çok dar ama daha iyi ve daha berbatlar!

6 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Ve evlenmek için de aceleleri yok!!!
These users thanked the author Keskin for the post:
Mart
o
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by o »

Misafir: 20 Apr 2020, 01:59 Sadece yaşlı adam dediğiniz kişiler sıkı, esnek ve kırılmamış amcıkları seviyorlar. Amdaki sikin sarkmamasını, vajinanın duvarları tarafından sıkıca sıkıştırılmasını seviyorlar. Bir kızın gerçekten boşalmasını, gerçekten daha fazlasını istemesini, surat asmamasını ve orgazm taklidi yapmamasını seviyorlar.
Neden genç kızları tavlamaya çalışıyorlar? Her şey çok basit. Mesele şu ki, senin yaşında birini ciyaklama ve çok renkli orgazm noktasına kadar iyi sikmek için en az yirmi santimetrelik bir sike ve ayrıca iyi bir penise sahip olman gerekiyor.
Çok komik, yürekten güldüm!
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254

Unread post by anlap »

ve 50’ye yaklaştığınızda, bir bardak ayçiçeği çekirdeği için bile kimse sizi sikmeyecek... (şişman, sarkık göğüsleriniz ve selülitlerle kaplı) ve o zamana kadar kocanız, dünyadaki tüm erkekler gibi sarhoş ve iktidarsız olacak. modern ırk
These users thanked the author anlap for the post:
Keskin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”