Güzel yarımlarımızın fotoğraflarını paylaşıyoruz))) Yarımlarımızı en çok neyin heyecanlandırdığını tartışıyoruz?)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 8 months
Yanıt: Güzel yarımlarımızın fotoğraflarını paylaşıyorum))) yarımlarımızı en çok neyin heyecanlandırdığını mı tartışıyoruz?)
Ehh, fotoğrafları göstermemesi çok yazık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Güzel yarımlarımızın fotoğraflarını paylaşıyorum))) yarımlarımızı en çok neyin heyecanlandırdığını mı tartışıyoruz?)
Natta Len, sana bir fotoğraf gönderebilir miyim, yoksa göremiyorum (
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve kişisel mesajımda fotoğraf alabilir miyim? Mesela benimki benden gizlice bir komşuyla seks yapıyor!!!! 
5 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Peki, kişisel mesajımda fotoğraf alabilir miyim? Mesela benimki benden gizlice bir komşuyla seks yapıyor!!!!
5 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Peki, kişisel mesajımda fotoğraf alabilir miyim? Mesela benimki benden gizlice bir komşuyla seks yapıyor!!!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 3 months
Bu nasıl bir "heyecan"? Ne başka bir sıcaklık.
Evlilik görevi, kurulukla, hatta gıcırdayarak bile yerine getirilmelidir.
Gençlik, gençlik - hayaller, hayaller... nasıl heyecanlandırılır, nasıl sürüklenir, nasıl ikna edilir.
Belki de bir kıza çekici gelmeniz gerekiyor ve bu herkes için farklı. Bazı insanlar paraya ilgi duyar, bazılarının korunmaya ihtiyacı vardır (kaba kuvvet),... Bazıları için ortak çıkarlar yeterlidir, bazıları için ise ilgi.
"SIZDIRILDI" verdiği anlamına mı geliyor?
Zaten kuru çiğnemeyeceksin,
Başını ıslatıyorsun ve devam edip herhangi bir bezi ıslatıyorsun.
Ama bir kıza yakın olabilmek için, onun sadece yatakta değil, sen yokken de senden akmasını sağlamaya çalışmalısın. (Sadakat ayrı bir sohbettir).
Evlilik görevi, kurulukla, hatta gıcırdayarak bile yerine getirilmelidir.
Gençlik, gençlik - hayaller, hayaller... nasıl heyecanlandırılır, nasıl sürüklenir, nasıl ikna edilir.
Belki de bir kıza çekici gelmeniz gerekiyor ve bu herkes için farklı. Bazı insanlar paraya ilgi duyar, bazılarının korunmaya ihtiyacı vardır (kaba kuvvet),... Bazıları için ortak çıkarlar yeterlidir, bazıları için ise ilgi.
"SIZDIRILDI" verdiği anlamına mı geliyor?
Zaten kuru çiğnemeyeceksin,
Başını ıslatıyorsun ve devam edip herhangi bir bezi ıslatıyorsun.
Ama bir kıza yakın olabilmek için, onun sadece yatakta değil, sen yokken de senden akmasını sağlamaya çalışmalısın. (Sadakat ayrı bir sohbettir).
- These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years
Yanıt: Güzel yarımlarımızın fotoğraflarını paylaşıyorum))) yarımlarımızı en çok neyin heyecanlandırdığını tartışıyor musunuz?)
Fotoğrafları görünmeyen tek kişi ben miyim?
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 2 months
Yanıt: Güzel yarımlarımızın fotoğraflarını paylaşıyorum))) yarımlarımızı en çok neyin heyecanlandırdığını tartışıyor musunuz?)
Oral okşamalar ve öpücükler genellikle heyecanlandırır, sonra oral seks sizi ıslatır, bunu kendim söyledim))
- These users thanked the author bu bir mesele. for the post:
- Şuştrik
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post