Bir adam buluşmayı teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir adam buluşma teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Unread post by sergey.chirkov »

Bir tanıdığım vardı, o zamanlar 62 yaşındaydı ve sık sık 18 yaşındaki kızları taksiyle getirirdi.
Sekste yaş önemli değil, asıl mesele her ikisinin de bundan hoşlanmasıdır.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Bir adam buluşma teklif ediyor. O 10 yaş daha büyük. Endişeliyim. Ne yapalım?

Unread post by 6996 »

Polly: 19 Dec 2022, 20:17 Sadece bir çocuk böyle saçmalık yazabilir. Belki yazar 20 yaşında değil 13 yaşındadır. Böyle bir düşüncenin 20 yaşına kadar devam edebileceğine inanmıyorum. Ve bu, seks arzusu/arzu meselesi değil, sorunun sunumu ve formülasyonundadır. Bir çeşit sapkınlık yazıldı. Ve yaş farkı konusunda genel olarak sessizim. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki 20 yıllık fark bile kafanızı karıştırmayacaktır. Ve sevmediğiniz biriyle başlamamalısınız.
Bu arada, evet. Uzun zamandır bazı soruların veya “sorunların” benzer şekilde sunulduğu birçok konu olduğunu fark ettim. Ve tüm sorunlar bir şekilde abartılı ve yazı bir şekilde tuhaf ve yazar ona ne yazıldığını anlamıyor gibi görünüyor. Hatta bir botun bu tür konuları yazdığından şüphelenmeye başladım. Daha sonra 2-3 kez cevap verdikten sonra yeni bir takma adla bir sonraki konuya geçiyor.
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mishanja11 »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:49 Ben onunla yatmayacağım, neden sen! Yaş farkı çok büyük
Farkın ne olduğu önemli değil! Birbirinizden hoşlanıyorsanız, birlikte iyi hissediyorsanız, sağlıklı bir şekilde flört ediyorsanız, ancak seks olsun ya da olmasın, karar ikinize kalmış.
Bu arada, 10 yıl büyük bir fark değil.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sikikamerlik »

Mishanja11: 21 Dec 2022, 14:25 Bu arada, 10 yıl çok da büyük bir fark değil.
Çok iyi bir fark :) Kendimden 20 yaş küçük kızlarla çıktım, ama bir keresinde gençlere de vermiştim.
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by elektronik »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 11:15 Ben 20 yaşındayım, o ise 29. Hoş, normal bir insan. Onunla oraya yürümeyi, iletişim kurmayı, birbirimizi ziyaret etmeyi kabul ediyorum, ancak o yetişkin bir adam ve büyük olasılıkla seks istiyor. Ve bundan korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Babam annemden 8 yaş büyük, uzun süre birlikte yaşadık :evet:
Dima 771714
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Dima 771714 »

Kız kardeşim kendisinden 15 yaş büyük yaşlı bir keçiyle evlendi, o zamanlar neredeyse 40 yaşındaydı, 10 yıl kadar yaşadılar, şimdi kullanıldığını yeni fark etti ve aptalca boynuna oturuyordu.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

NastyaDEMON: 07 Apr 2022, 12:15
Atasözü: yabanturpu eş aramak değildir... Kendinize yük olmayın, durumu bırakın...
n Nasıl bırakabilirim? Yalnızca seks olmadan buluşmayı kabul ediyor musunuz?
Nasıl gidiyor, başlangıç ​​büyük olasılıkla seks olmadan olacak ve devamı sizin takdirinize bağlıdır)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”