Arkadaşlar, neden fotoğraf çekip bunu yayınlıyorsunuz? Hanımlardan çok fazla yorum mu bekliyorsunuz? Yani bu en çekici şey değil. Hayvanların nasıl davrandığını karşılaştırın. Örneğin geyikler dişileri boynuzlarıyla cezbeder. Şaka. Bir erkek ve bir kız anaokulunda lazımlıkların üzerinde oturuyorlar. Oğlan amını çekiştiriyor ve kıza gülüyor - Ama sende öyle bir şey yok! Kız sinirleniyor, kızarıyor ve şöyle diyor: - Ve ben... Ve ben... Evet, büyüdüğümde onlardan istediğin kadar sahip olacağım!
Evet arkadaşlar... Bu gurur duyulacak bir şey değil. Lazımlık kızları her şeyi iyi anlıyor.
Başka bir şaka daha var. Hayvanat bahçesinde, orangutanların olduğu kafesin yanında. Sürünün lideri çitin önünde durdu ve sarsıldı. Yakınlarda bir kadın var _ Ah, ne adam, ne adam! Yakınlarda, bir buçuk avuç uzunluğunda siperliği olan şapkalı kısa bir adam var - Adam mastürbasyon yapan değil, cüzdanı olan adam!
Bir üyeye puan verin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 1 year 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Bir makaleye puan verin
Eğer hoşunuza gitmiyorsa bu başlığa oturmayın. Sorun değil. Bu forumda ahlak okumak uygun değil!rim11: ↑18 Jan 2024, 21:05 Arkadaşlar, neden fotoğraf çekip bunu yayınlıyorsunuz? Hanımlardan çok fazla yorum mu bekliyorsunuz? Yani bu en çekici şey değil. Hayvanların nasıl davrandığını karşılaştırın. Örneğin geyikler dişileri boynuzlarıyla cezbeder. Şaka. Bir erkek ve bir kız anaokulunda lazımlıkların üzerinde oturuyorlar. Oğlan amını çekiştiriyor ve kıza gülüyor - Ama sende öyle bir şey yok! Kız sinirleniyor, kızarıyor ve şöyle diyor: - Ve ben... Ve ben... Evet, büyüdüğümde onlardan istediğin kadar sahip olacağım!
Evet arkadaşlar... Bu gurur duyulacak bir şey değil. Lazımlık kızları her şeyi iyi anlıyor.
Başka bir şaka daha var. Hayvanat bahçesinde, orangutanların olduğu kafesin yanında. Sürünün lideri çitin önünde durdu ve sarsıldı. Yakınlarda bir kadın var _ Ah, ne adam, ne adam! Yakınlarda, bir buçuk avuç içi siperliği olan şapkalı kısa boylu bir adam var - Adam mastürbasyon yapan değil, cüzdanı olan adamdır!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 8 months
Yanıt: Bir makaleye puan verin
Herkese selam!!! Hava çok güzel değil mi?
- These users thanked the author Arip11 for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post