%100 katılıyorum. .. Ama Batı’da da en az burada olduğu kadar "ateşli LGBT propagandası" var! 14 Avrupa ülkesini gezdim, İtalya ve Hollanda’da iki ay yaşadım ama hiçbir “ateşli propaganda” ile karşılaşmadım! Propagandamızı unutmayın! Nasılız? Batı basınından Hochzweitaber’deki bir eşcinsel onur yürüyüşüne ilişkin bazı makaleleri kazıp çıkaracaklar ve hemen cinsel azınlıkların "ateşli propagandası" hakkındaki bilgileri göklere fırlatacaklar. Yani, onların her şeyi kötü, ama bizim için her şey yolunda... Bence bu fenomen hem orada hem de burada eşit sıklıkta meydana geliyor, ancak burada bunu susturuyorlar, ama orada her şey açık...
Ensest sizin için ne ifade ediyor?
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ensest sizin için ne ifade ediyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Piero,
Ben de oradaydım , ama uzun süre yaşamadım - bu bir tatildi) Prensip olarak, gerçekten ateşli bir propaganda yoktu! Açıklık konusunda tartışmanın bile bir anlamı yok)
Ben de oradaydım , ama uzun süre yaşamadım - bu bir tatildi) Prensip olarak, gerçekten ateşli bir propaganda yoktu! Açıklık konusunda tartışmanın bile bir anlamı yok)
- These users thanked the author yavru kedi for the post:
- Piero
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Amerika’da akrabalarım var, artık kuzenler ve akrabalar, Amerika’da her yerde yasal olarak birlikte yaşamak mümkün olmadığından sık sık eyaletten eyalete taşınmak zorunda kaldılar, birçok eyalet kuzenler arasında cinsel ilişkiye izin veriyor, ancak evlilik; yasaktır. Alabama’nın bir kasabasında yaşarken aile içinde birlikte yaşamanın çok yaygın olduğunu ve baba-kız ilişkilerinin çok olduğunu söylediler.
-
- Orgazm!
Alexb, Tembel olmayın ve konuyu açın "Ensest" " sayfa 24. Orada ensest ailemden bahsediyorum. Rusya’da ensest son derece yaygındır, özellikle ülkenin kuzeyinde, yetkililerin bu olguya karşı tutumu beni her zaman şaşırtmıştır. komünistlerden günümüzün aptallarına! Hiçbir zaman "yasaklamak"tan başka bir tavır sergilemediler! Ve neden yasaklanması gerektiğine rasyonel olarak cevap veremiyorlar! Annemle olan seks hayatım devlet için nasıl bir tehdit oluşturuyor? Yoksa babam ve ablam mı? Ben bunu yaşadım ve kendime, aileme ve başkalarına herhangi bir zarar görmedim...
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
Muhtemelen eğer ensest yasak olmasaydı, o zaman tartışma da olmayacaktı. Şimdi şunu düşünüyorum: “Kızım evlendiğinde kocasına her şeyi anlatacak mı ve o ya da kocası sadece ziyaret için değil, seks için de bana ve eşime gelecek mi?”
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 4 months
Güven elbette
- These users thanked the author Timuryai for the post (total 3):
- Alexb, Hayalperest, Denis881
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 1 month
Kardeşim, arkadaşının annesine geçmek daha iyi, inan bana... Ben de neredeyse 30 yaşındayım, yarım yüzün altında iki teyzem var, bir kız kardeşim ve bir sürü kuzenim ve ikinci dereceden kuzenlerim var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Bir kız çocuğu için baba sadece bir örnek, bir kahraman ve bir destek değil, aynı zamanda ilk sevgilidir.
En azından kişisel olarak bir ebeveynin bir kızın hayatındaki rolünü bu şekilde görüyorum.
En mantıklı ve doğal karardı. Şaka bir yana, çocuklarına gerçekten değer veren tüm sevgi dolu ebeveynler onlara cinsel faydalar da sağlamalıdır.
Bir kız çocuğu için baba sadece bir örnek, bir kahraman ve bir destek değil, aynı zamanda ilk sevgilidir.
En azından kişisel olarak bir ebeveynin bir kızın hayatındaki rolünü bu şekilde görüyorum.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Denis881
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Peki sen onunla aynı beşikte ne yapıyorsun? Sıkmayın - paylaşın!

-
- Sürtünmeler
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Geçen yaz çıplaklar plajına gittim, aileler bile oraya gidiyor. Kadınlar, oğullarının önünde hiç tereddüt etmeden külotlarını çıkarıyorlar. Bir defasında 13 yaşlarındaki ergenlik çağındaki oğluyla birlikte bir kadının oraya geldiğini gördüm; görünüş olarak birbirlerine çok benziyorlardı. Oğlunun önünde külotunu çıkarır çıkarmaz hemen sertleşti. Kadın onun elini tuttu ve çalıların arasına doğru yürüdü. Birkaç dakika sonra oradan çıktılar, artık ayakta değildi. Genel olarak kadınlar nasıl oluyor da oğullarının önünde külotlarını çıkarmaktan utanmıyorlar? Hele ki çok kıllı bir kasık bölgesi varsa...
- These users thanked the author Oleg1980 for the post (total 2):
- Sibiryak89, avlas998
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
Birçok insan bunu yalnızca hayal ederOleg1980: ↑02 May 2022, 15:46 Geçen yaz çıplaklar plajına gittim, aileler bile oraya gidiyor. Kadınlar, oğullarının önünde hiç tereddüt etmeden külotlarını çıkarıyorlar. Bir defasında 13 yaşlarındaki ergenlik çağındaki oğluyla birlikte bir kadının oraya geldiğini gördüm; görünüş olarak birbirlerine çok benziyorlardı. Oğlunun önünde külotunu çıkarır çıkarmaz hemen sertleşti. Kadın onun elini tuttu ve çalıların arasına doğru yürüdü. Birkaç dakika sonra oradan çıktılar, artık ayakta değildi. Genel olarak kadınlar nasıl oluyor da oğullarının önünde külotlarını çıkarmaktan utanmıyorlar? Hele ki kasıkları çok kıllıysa..
-
- En güçlü orgazm!
Benim için ensest ailenize duyduğunuz en yüksek güven ve sevgidir (gönüllü ise)
Anne ve oğul, baba ve kız, erkek ve kız kardeş, ve diğer cinsel ilişki türleri - şehvetten daha fazlası varsa, o zaman bunun normal olduğunu düşünüyorum.
Ben de küçük kız kardeşimle ensest ilişki deneyimi yaşadım.
Ne yazık ki işler soyunup sevişmekten öteye gitmedi. Bir noktada kız kardeşim bundan kaçınmaya başladı. Ve ben bir aptalım, onu ikna edemedim.
10 yıldan fazla zaman geçti ve onu o zaman ikna edemediğim için hala pişmanım ve onun aklında genel ahlak kazandı.
Ama ben tamamen gönüllüyüm ensest memnun ettiği ve zevk verdiği sürece herkes ailedeki herkesle.
Kardeş-kız kardeş ilişkilerine ek olarak , baba-kız ilişkileri artık çılgınca heyecan verici, ben doğrudan ebeveyn ve çocuk arasındaki ilişkideki uyum idealini düşünüyorum.
Anne ve oğul, baba ve kız, erkek ve kız kardeş, ve diğer cinsel ilişki türleri - şehvetten daha fazlası varsa, o zaman bunun normal olduğunu düşünüyorum.
Ben de küçük kız kardeşimle ensest ilişki deneyimi yaşadım.
Ne yazık ki işler soyunup sevişmekten öteye gitmedi. Bir noktada kız kardeşim bundan kaçınmaya başladı. Ve ben bir aptalım, onu ikna edemedim.
10 yıldan fazla zaman geçti ve onu o zaman ikna edemediğim için hala pişmanım ve onun aklında genel ahlak kazandı.
Ama ben tamamen gönüllüyüm ensest memnun ettiği ve zevk verdiği sürece herkes ailedeki herkesle.
Kardeş-kız kardeş ilişkilerine ek olarak , baba-kız ilişkileri artık çılgınca heyecan verici, ben doğrudan ebeveyn ve çocuk arasındaki ilişkideki uyum idealini düşünüyorum.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- nikolj202
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 10 months
Peki kasıkları kıllı mıydı?
Orada ne olduğunu merak ediyorum. Herkesin önünde reşit olmayan biriyle seks ve hatta ensest mi? İnanılmaz. Oral seks de inanılmaz. Mastürbasyon yaptı ama birkaç dakika sürmedi. Bunu çalıların arasında değil de suyun içinde yapmak daha kolay olurdu.
Peki kasıkları kıllı mıydı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Benim için ensest aileniz için en yüksek düzeyde güven ve sevgidir
- These users thanked the author lord07 for the post:
- Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
-
- Total posts: 11
seks’i ilk başlattığımda kız kardeşimle her şey sıradan bir deney gibiydi... Ama sonra ikisi de tüm bunların yapılamayacağını, doğru olmadığını anladılar ve bu yüzden giderek kendimizi kaptırdık. .. bu yüzden incest bu başka bir şey mi, kelimelerle anlatılamaz... Ve ondan sonra, bizi harekete geçiren şeyin gerçek olduğunun farkına varmaya başladık..
- These users thanked the author Arama konseyi for the post:
- nikolj202
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years 2 months
benim için yasak tatlı bir meyve ve baş döndürücü bir cinsel deneyim
-
- Orgazm!
Kız kardeşiniz veya annenizle seks hayal edebileceğiniz en büyük heyecandır! Hiçbir şeyle karşılaştırılamaz!
- These users thanked the author Piero for the post (total 3):
- InL, Akran Gynt, İskoç
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Ensest sadece normal sekstir. Ben şahsen annemin eğilip sikimi emdiğini hayal edemiyorum. Onu emmesi doğru değil. Tam tersi de aynı. Ama köpek stili yapmak, ön kısmını mutfak masasına koymak, bornozunu sadece kalçaları görünecek şekilde kaldırmak ve onu bu pozisyonda sikmek için - bunu itiraf ediyorum. Ve orada zaten istiyor, bırakın kendini okşasın. Böyle bir "yakınlık" anında onun çıplak kalçasını tutacağımı itiraf ediyorum. Çünkü onu tutacak başka ne var ki?
Yani bence yine de bir edep çerçevesi olmalı ki pisliğe dönüşmesin, dengeler bozulmasın. . Annenin seni emmesi onun için aşağılanmadır.
Bence annemi tamamen açığa çıkarmak ancak hiçbir şeyin görünmeyeceği geceleri mümkündür. Orada daha geniş bir pozisyon aralığına izin veriliyor ve hatta mesih pozisyonunda yüz yüze seks bile yapılabiliyor. Ancak dil ile öpüşmek hâlâ kabul edilmiyor. Nasıl istersen. Sen onun kocası değil, oğlusun.
Böyle bir saygının sevilen biri için zorunlu olduğuna inanıyorum. Ama bu sadece benim görüşüm.
Yani bence yine de bir edep çerçevesi olmalı ki pisliğe dönüşmesin, dengeler bozulmasın. . Annenin seni emmesi onun için aşağılanmadır.
Bence annemi tamamen açığa çıkarmak ancak hiçbir şeyin görünmeyeceği geceleri mümkündür. Orada daha geniş bir pozisyon aralığına izin veriliyor ve hatta mesih pozisyonunda yüz yüze seks bile yapılabiliyor. Ancak dil ile öpüşmek hâlâ kabul edilmiyor. Nasıl istersen. Sen onun kocası değil, oğlusun.
Böyle bir saygının sevilen biri için zorunlu olduğuna inanıyorum. Ama bu sadece benim görüşüm.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 4 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
ise
İşlemden sonra öpücük mümkündür, ancak Fransızca mümkün değildir
Buna katılıyorum, hikayelerimde bile anne ve oğlunun seks sırasında öpüşmesine izin vermiyorum :evet : Yalnızca kulaktaFaust: ↑29 Jun 2022, 23:31 Bence annemi tamamen açığa çıkarmak ancak hiçbir şeyin görünmeyeceği geceleri mümkündür. Orada daha geniş bir pozisyon aralığına izin veriliyor ve hatta mesih pozisyonunda yüz yüze seks bile yapılabiliyor. Ancak dil ile öpüşmek hâlâ kabul edilmiyor. Nasıl istersen. Sen onun kocası değil, oğlusun.

İşlemden sonra öpücük mümkündür, ancak Fransızca mümkün değildir

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
Bolbol, en azından birisi aynı pozisyonda. Anne seks sırasında bile annedir.
-
- Total posts: 15
- Registered for: 3 years 1 month
Benim için ensest karşılıklı rızadır. Bu, tabiri caizse akrabalar arasındaki sekstir. Başka türlüsünü bilmiyorum, henüz sahip olmadım, belki olacak, belki olmayacak.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
Last bumped by Alexb on 03 Jul 2022, 09:25.
Prensip olarak bizim için anneyle[/url] bu aşk ve sekstir, samimi yaşam felsefemizdir. anne ve oğul istiyorlar, neden olmasın. Beni doğursa bile umursamazdım. Bunun oldukça mümkün olduğunu duydum.
Last bumped by Alexb on 03 Jul 2022, 09:25.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 403 Views
-
Last post by Aion2012Ölü
-
- 28 Replies