Annemle ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annemle ensest

Unread post by Film tutkunu »

Eğer %100 çalışma yönteminiz varsa, bir film tutkunu.
Alın ve yapıştırın.
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
Tolkala, tahmini, Gudier, Sool40
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Film tutkunu, İlnurka, Sool40, Stas99rus
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by helikopter9 »

Anneni dudağından öpmek de ensest midir?
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Film tutkunu
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Gudier »

Bilmiyorum bu ensest sayılabilir mi? 13 yaşıma kadar penisime dokunmam yasaktı. Sadece işediğinde. Ve annem onu ​​benim için böyle yıkadı. Ayrıca fimosisin önlenmesi üzerinde de çalıştı. Yani banyodan sonra yavaşça benim için kafasını açmaya çalıştı. Penisin derisini yukarı aşağı hareket ettirdi. Beni heyecanlandırdı.
These users thanked the author Gudier for the post:
Film tutkunu
sağırlığın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by sağırlığın »

Gudier,
Merhaba
Bir erkek çocukta fimosis hakkında tavsiyeye ihtiyacım var.
Çocukların cinsel organlarını nasıl düzgün bir şekilde yıkayacağımı ve penis başını nasıl açığa çıkaracağımı bana söyleyebilir misiniz?
These users thanked the author sağırlığın for the post:
Film tutkunu
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Size sadece kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyleyebilirim. Annem beni her zaman sabunsuz sadece ılık suyla yıkardı. Ben de kıçımı iyice yıkadım. Bazen papatya ve diğer infüzyonlarla banyoda oturuyordum. Sonra beni kuruladı. Yatağa uzandım ve penisime masaj yapmaya başladı. Kabuğu yukarıdan aşağıya doğru hareket ettirdim. Daha da sertleşerek ellerimle kendimi savunmaya çalıştım. Ve onlara vurdu. O da uyardı: “Annemi rahatsız etmeye cesaret etme, yoksa seni cezalandırırım.” Onun cezalarından korktum ve buna katlandım. Her ne kadar bazen acı verici olsa da. Üvey babam baktı ve şöyle dedi: "Vika, senin için boşalmak üzere." "Vika, bu annemin adı. Ama annem beni orgazma ulaştırmadı; ben "zevk" anına geldiğimde durdu ve penisimin aşağı inmesini izledi. Penis uzun süre inmezse "küçük sapık" dedi ve avucuyla testislere hafifçe şaplak attı.
Film tutkunu
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Gudier, İlnurka, Sibiryak89, Sool40
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

Gudier: 30 Mar 2024, 16:31 Size yalnızca kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim. Annem beni her zaman sabunsuz sadece ılık suyla yıkardı. Ben de kıçımı iyice yıkadım. Bazen papatya ve diğer infüzyonlarla banyoda oturuyordum. Sonra beni kuruladı. Yatağa uzandım ve penisime masaj yapmaya başladı. Kabuğu yukarıdan aşağıya doğru hareket ettirdim. Daha da sertleşerek ellerimle kendimi savunmaya çalıştım. Ve onlara vurdu. O da uyardı: “Annemi rahatsız etmeye cesaret etme, yoksa seni cezalandırırım.” Onun cezalarından korktum ve buna katlandım. Her ne kadar bazen acı verici olsa da. Üvey babam baktı ve şöyle dedi: "Vika, senin için boşalmak üzere." "Vika, bu annemin adı. Ama annem beni orgazma ulaştırmadı; ben "zevk" anına geldiğimde durdu ve penisimin aşağı inmesini izledi. Penis uzun süre inmezse "küçük sapık" dedi ve avucuyla testislere hafifçe vurdu.
kaç yaşına kadar bu işlemi sana annen mi yaptı bunun devamı var mıydı?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Film tutkunu
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Tolqala: 31 Mar 2024, 06:29 unanneniz bu işlemi size kaç yaşınıza kadar uyguladı?
İşlem 14 yaşınıza kadar sürdü. 12 yaşımdayken kasık bölgemde “tüyler” oluşmaya başladı. Annem şöyle dedi: "Bu pisliği ortadan kaldıracağız, çocuk temiz olmalı: hem ruhu hem de bedeni." Ve bana ilk şekerlememi yaptı. Prosedür değişti. Kafa zaten açıktı. Ve annem “taburcu” olmadan önce bana bu işlemi uyguladı. Evde her zaman sessizce yapmama rağmen mastürbasyon yapmam hâlâ yasaktı. Ben 11 yaşındayken annem iç çamaşırımda “şüpheli noktalar” var mı diye kontrol etmeye başladı. Orada olmaları halinde onları ağır şekilde cezalandıracağı konusunda uyardı. Ve sadece külotunu değil, aynı zamanda külot astarlarını ve adet pedlerini de koklayıp yaladım. Evet, okuldan eve kızlar tuvaletinden de ped getiriyorum. Ve anne, masajlarıyla sperm hacmini arttırmaya çalıştılar. Ayrıca bu prosedüre şunları da dahil etti: testislerin ve prostatın masajı.
Film tutkunu
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gudier: 31 Mar 2024, 07:26
Tolqala: 31 Mar 2024, 06:29 unbu işlemi anneniz size kaç yaşına kadar uyguladı?
Bu işlem siz 14 yaşına gelene kadar sürdü. 12 yaşımdayken kasık bölgemde “tüyler” oluşmaya başladı. Annem şöyle dedi: "Bu pisliği ortadan kaldıracağız, çocuk temiz olmalı: hem ruhu hem de bedeni." Ve bana ilk şekerlememi yaptı. Prosedür değişti. Kafa zaten açıktı. Ve annem “taburcu” olmadan önce bana bu işlemi uyguladı. Evde her zaman sessizce yapmama rağmen mastürbasyon yapmam hâlâ yasaktı. Ben 11 yaşındayken annem iç çamaşırımda “şüpheli noktalar” var mı diye kontrol etmeye başladı. Orada olmaları halinde onları ağır şekilde cezalandıracağı konusunda uyardı. Ve sadece külotunu değil, aynı zamanda külot astarlarını ve adet pedlerini de koklayıp yaladım. Evet, okuldan eve kızlar tuvaletinden de ped getiriyorum. Ve anne, masajlarıyla sperm hacmini arttırmaya çalıştılar. Ayrıca bu prosedüre testis ve prostat masajını da dahil etti.
Anladığım kadarıyla bu, annenin penisine kur yapmasının ve senin yapmadığın kontrolün yalnızca başlangıcıydı. onun katılımı olmadan sperm israfı mı?
Film tutkunu
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Tolqala: 31 Mar 2024, 07:30 Bunun annenin penisine bakması ve onun katılımı olmadan spermlerini boşa harcamamanı sağlamasının sadece başlangıcı olduğunu fark ettim.
nİşte bu kadar. Tam kontrol. Artık sadece annemin izniyle mastürbasyon yapabiliyorum ve şartları var. Bir hafta boyunca günlükte üçlülerin tamamen yokluğu (4 yıldır bunlara sahip değilim) ve haftada bir defadan fazla ve günde en fazla 3 defa. Bunun için ayrılan günler Cumartesi ve Pazar’dır. Bu arada annem, külotunu nasıl kullandığımı uzun zamandır bildiğini söyledi. 14 yaşımdan itibaren bunu resmi olarak yapmama izin verdi. Ancak bundan sonra onları elde yıkamam, kurutmam ve ütülemem gerekiyor.
Film tutkunu
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gudier: 31 Mar 2024, 07:51
Tolqala: 31 Mar 2024, 07:30 Bunun, annenin penisine kur yapmasının ve onun katılımı olmadan spermlerini israf etmediğinden emin olmasının sadece başlangıcı olduğunu fark ettim.
Evet, her şey doğru. Tam kontrol. Artık sadece annemin izniyle mastürbasyon yapabiliyorum ve şartları var. Bir hafta boyunca günlükte üçlülerin tamamen yokluğu (4 yıldır bunlara sahip değilim) ve haftada bir defadan fazla ve günde en fazla 3 defa. Bunun için ayrılan günler Cumartesi ve Pazar’dır. Bu arada annem, külotunu nasıl kullandığımı uzun zamandır bildiğini söyledi. 14 yaşımdan itibaren bunu resmi olarak yapmama izin verdi. Ama bundan sonra onları ellerimle yıkamam, kurulamam ve ütülemem gerekiyor.
Sadece onun yanında mastürbasyon yapma hakkına sahip misin? Günde birkaç kez seni mastürbasyon yapamaz mı, hatta sikinin üstüne oturup sikemez mi?
Film tutkunu
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Tolqala: 31 Mar 2024, 07:57 sadece onun yanında mastürbasyon yapma hakkın var mı? Neden günde birkaç kez seni kendi kendine mastürbasyon yapamıyor?
Ensestin ne olduğunu biliyor ve bu nedenle kimsenin yanına yaklaşmasına izin vermiyor. Ve üvey babalarıyla harika seks yapıyorlar. Annem baskındır. Onu birçok kez böyle görmüştüm. Yapay penisin takılı olduğu bu özel külotun içinde üvey babamı kıçından siktim. Benim de bir üvey babam var: "şovmen." Bu onunla ilgili değil, annemle ilgili. Annemin elbette mastürbasyon yapmamı izleme hakkı var. “Bu mesele” sırasında ne düşündüğümü soruyor, küvete giriyor, oradaki her şeyi yıkamamı izliyor ve sırtımı ovuşturuyor.
fötr şapka_1986
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gudier: 31 Mar 2024, 08:22
Tolqala: 31 Mar 2024, 07:57 yalnızca onun huzurunda mastürbasyon yapma hakkınız var mı? Neden kendisi de sizi günde birkaç kez mastürbasyon yapamıyor?
Ensestin ne olduğunu biliyor ve bu nedenle onun başına gelmesine izin vermiyor. Ve üvey babalarıyla harika seks yapıyorlar. Annem baskındır. Onu birçok kez böyle görmüştüm. Yapay penisin takılı olduğu bu özel külotun içinde üvey babamı kıçından siktim. Benim de bir üvey babam var: "şovmen." Bu onunla ilgili değil, annemle ilgili. Annemin elbette mastürbasyon yapmamı izleme hakkı var. "Bu konu" sırasındaki düşüncelerimi soruyor. Küvete giriyor, orada her şeyi nasıl yıkadığımı izliyor, sırtımı ovuşturuyor.
senin için zor böyle bir anneyle. Yemlikteki köpek gibidir.
Film tutkunu
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Tolqala: 31 Mar 2024, 08:33 Böyle bir anneyle senin için zor. Yemlikteki köpek gibi.
Ben buna alıştım :(Beni erken doğurdu, henüz 20 yaşındaydı, biyolojik babam kaçtı, ondan nefret ediyordu, kız istiyordu ama beni kız yapmaya çalıştı, sadece otururken kıyafetlerim vardı. , evde unisex. Kız gibi giyindim. Uzun makyaj yaptım. "Kız" olduğumda, çok büyük bir sevgi ve şefkat hissettim :oops: Ve onun oğluyken, da “havamda değildim”, sonra beni “biyolojik babam” olarak gördü ve sonra beni mümkün olan her şekilde cezalandırdı.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Gudier: 31 Mar 2024, 08:47
Tolqala: 31 Mar 2024, 08:33 Böyle bir anneyle senin için zor. O yemlikteki bir köpek gibi.
Alıştım :(. Beni erken doğurdu, henüz 20 yaşındaydı, biyolojik babam kaçtı, ondan nefret ediyordu. Kız istiyordu ama erkek doğdu, beni sadece evcilleştirdi oturarak yazıyorum. Evde genellikle kız gibi giyiniyordum. "Kız" olduğumda, öyle bir sevgi ve şefkat hissettim ki :oops:. oğlumdu ve "havasında değildi", sonra bende "biyolojik babamı" gördü ve sonra beni mümkün olan her şekilde cezalandırdı.
kısacası psikopat
Sibiryak89
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Tolqala: 31 Mar 2024, 09:06kısacası bir psikopat
. Muhtemelen evet. Aşktan iyi bir şaplak atmaya sadece bir adım vardı. "Sasha favorim[/url] kız ya da oğul", "Ah, sen tam bir piçsin, okuldan yine C aldın, ödevine otur, sonra seninle ben ilgileneceğim", aynısı bir adımdı. Yine de şimdi neden bu kadar katılığa ihtiyaç duyulduğunu anlıyorum.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rmt »

Gudier: 31 Mar 2024, 08:47
Tolqala: 31 Mar 2024, 08:33 Böyle bir anneyle senin için zor. O yemlikteki bir köpek gibi.
Alıştım :(. Beni erken doğurdu, henüz 20 yaşındaydı, biyolojik babam kaçtı, ondan nefret ediyordu. Kız istiyordu ama erkek doğdu, beni sadece evcilleştirdi oturarak yazıyorum. Evde genellikle kız gibi giyiniyordum. "Kız" olduğumda, öyle bir sevgi ve şefkat hissettim ki :oops:. oğlumdu ve "havasında değildi", sonra beni "biyolojik babam" olarak gördü ve sonra beni mümkün olan her şekilde cezalandırdı.
Kelimenin tam anlamıyla böyle bir anne. Bu tür bir dominatrix kendini güçlü hissetmelidir. O zaman aptallığın acısını bırakacak ve ipeksi bir hale gelecektir. Bunu biliyor ve kılıbık insanlar yaratıyor.
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

rmt: 31 Mar 2024, 19:24 Böyle bir anne için. Kelimenin tam anlamıyla. Bu tür bir dominatrix kendini güçlü hissetmelidir. O zaman aptallığın acısını bırakacak ve ipeksi bir hale gelecektir. O bunu biliyor ve kılıbık
Ebeveynler seçilmiş değil. O bir kaltak, o bir sadist.. :( Ama o benim annem.
Sibiryak89
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rmt »

Gudier: 31 Mar 2024, 19:35
rmt: 31 Mar 2024, 19:24 X için böyle bir anne. Kelimenin tam anlamıyla. Bu tür bir dominatrix kendini güçlü hissetmelidir. O zaman aptallığın acısını bırakacak ve ipeksi bir hale gelecektir. O bunu biliyor ve kılıbık
Ebeveynler seçilmiş değil. O bir kaltak, o bir sadist.. :( Ama o benim annem.
Bir noktada bundan sıkılacaksın bunu yaparsan evden kaybolursun ya da onun isteği dışında onu sikersin ki aslında bilinçaltında aradığı şey de budur.
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

rmt: 31 Mar 2024, 19:41 Bir noktada bundan sıkılacaksın ve ya evi terk edeceksin ya da onun isteği dışında onu becereceksin. Aslında bilinçaltında bunun için çabalıyor.
Zaten her şey bitti. Acı gitti, korku gitti. Çocukluğumda bana karşı saldırganlık krizi geçirdiğinde annemin bana dediği şey oldum.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

rmt: 31 Mar 2024, 19:24
Tolqala: 31 Mar 2024, 08:33 Böyle bir anneyle olmak senin için zor. O yemlikteki bir köpek gibi.
Alıştım. :(’ye. Beni erken doğurdu, daha 20 yaşındaydı, biyolojik babam kaçtı, ondan nefret ediyordu ve bir kız istiyordu ama beni sadece otururken kız yapmaya çalıştı 8 yaşıma kadar unisekstim. Evde genellikle kız gibi giyinirdim. "Kız" olduğumda öyle bir sevgi ve şefkat hissettim ki :oops: ben çocukken ve o "havasında değilken" beni "biyolojik babam" olarak gördü ve sonra beni mümkün olan her şekilde cezalandırdı.
Böyle bir anne için. Kelimenin tam anlamıyla. Bu tür bir dominatrix kendini güçlü hissetmelidir. O zaman aptallığın acısını bırakacak ve ipeksi bir hale gelecektir. Bunu biliyor ve kılıbık ilişkiler yaratıyor.
Yani bence annem bu şekilde hükmetmeye çalışsaydı muhtemelen karşı koyamazdım ve şu anda da bir noktada, külotu yerine, çok dolu amına kalın ve sıcak boşalma hakim oldu. Belki hamile kaldı, sonra bebek, meme, tüm saçmalıklar bir anda aklından uçup giderdi.
Bir anne oğluna karşı nazik ve nazik olmalıdır. Hiçbir şekilde annemle seks yapmayı kastetmiyorum. Belki münferit ve istisnai durumlar dışında bu kötü ve kabul edilemez. Annen her şeyden önce sana en yakın olan kişidir. Artık daha yakın ve daha sevgili yok. Bunun anlaşılması gerekiyor ve annenin kendisi de bunu anlamalı ve kötü bir canavara dönüşmemelidir.
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Tolqala: 18 Mar 2024, 00:27
homa515: 18 Mar 2024, 00:26 şimdi 17. ve daha az
onu becerdiğini söylemeyecek kadar mütevazıydı
Ha-ha ("Doğru olan doğrudur").

32 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Это разве мама?

Отправлено спустя 20 минут 40 секунд:
Сиси у Вашей мамы какие надо.

Отправлено спустя 3 минуты 44 секунды:
Gudier: 30 Mar 2024, 14:03 Не знаю, можно это считать за инцест. Мне до 13 лет к своему члену было запрещено прикасаться. Только, когда писаешь. А так мыла мне его мама. Ещё она занималась профилактикой фимоза. То есть после ванны, она мне легонько пыталась открывать головку. Водила кожицу на член, вверх и вниз. Меня это возбуждало.
А Вы кончали? Мама перестала заниматься мытьём и профилактикой фимоза после Ваших 13 лет?
Last edited by Film tutkunu on 08 Apr 2024, 16:31, edited 2 times in total.
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Film tutkunu: 08 Apr 2024, 15:38 Bitirdin mi? Annen sen 13 yaşından sonra yıkamayı ve fimosis’i önlemeyi bıraktı mı?
Tatlı ensest.
12 yaşıma kadar sabun yıkadım , nasıl dua ettiğimi kontrol ettim ve " 13 yaşıma kadar banyoda başka hiçbir şey yapmadım
Ve fimosisin önlenmesi muhtemelen 6 yaşımda sona erdi.
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Gudier: 31 Mar 2024, 07:26
Tolqala: 31 Mar 2024, 06:29 unbu işlemi anneniz size kaç yaşına kadar uyguladı?
Bu işlem siz 14 yaşına gelene kadar sürdü. 12 yaşımdayken kasık bölgemde “tüyler” oluşmaya başladı. Annem bu rezaleti ortadan kaldıracağımızı söyledi - çocuğun temiz olması gerekiyor: hem ruh hem de beden. Ve bana ilk şekerlememi o verdi. Prosedür değişti. Kafa zaten açıktı. Ve annem “taburcu” olmadan önce bana bu işlemi uyguladı. Evde her zaman sessizce yapmama rağmen mastürbasyon yapmam hâlâ yasaktı. Ben 11 yaşındayken annem iç çamaşırımda “şüpheli noktalar” var mı diye kontrol etmeye başladı. Orada olmaları halinde onları ağır şekilde cezalandıracağı konusunda uyardı. Ve sadece külotunu değil, aynı zamanda külot astarlarını ve adet pedlerini de koklayıp yaladım. Evet, okuldan kızlar tuvaletinden de eve hijyenik ped getirdim. Annem de masajını sperm hacmini artırmak için kullandı. Bu prosedüre ayrıca testis masajı ve prostat masajını da dahil etti.
Click to expand ...
Bu nasıl?

n3 dakika sonra gönderilir 29 saniye:
Gudier: 31 Mar 2024, 07:51
Tolqala: Bunun sadece başlangıç ​​olduğunu fark ettim annenin penisine kur yapması ve onun katılımı olmadan spermlerini boşa harcamamanı kontrol etmesi hakkında ne düşünüyorsun?
Evet, doğru. Tam kontrol. Artık sadece annemin izniyle mastürbasyon yapabiliyorum ve şartları var. Bir hafta boyunca günlükte üçlülerin tamamen yokluğu (4 yıldır bunlara sahip değilim) ve haftada bir defadan fazla ve günde en fazla 3 defa. Bunun için ayrılan günler Cumartesi ve Pazar’dır. Bu arada annem, külotunu nasıl kullandığımı uzun zamandır bildiğini söyledi. 14 yaşımdan itibaren bunu resmi olarak yapmama izin verdi. Ama ondan sonra onları ellerimle yıkamam, kurutmam ve ütülemem gerekiyor.
Annenin külotunu nasıl kullanıyorsun?

2 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Gudier: 31 Mar 2024, 08:22
sahip olduğunuz sadece onun huzurunda mastürbasyon yapma hakkı var mı? Kendisi günde birkaç kez seni mastürbasyon yapamaz mı? Seni ememez mi, hatta sikinin üstüne oturup sikemez mi?
Ensestin ne olduğunu biliyor ve bu yüzden kimsenin yanına gelmesine izin vermiyor. Ve üvey babalarıyla harika seks yapıyorlar. Annem baskındır. Onu birçok kez böyle görmüştüm. Yapay penisin takılı olduğu bu özel külotun içinde üvey babamı kıçından siktim. Benim de bir üvey babam var: "şovmen." Bu onunla ilgili değil, annemle ilgili. Annemin elbette mastürbasyon yapmamı izleme hakkı var. "Bu konu" hakkındaki düşüncelerimi soruyor. Küvete giriyor, orada her şeyi nasıl yıkadığımı izliyor, sırtımı ovuşturuyor.
Peki ne var? seninki mi? Otuzbir çekerken düşüncelerin çılgına mı dönüyor?
Gudier
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gudier »

Annenin külotunu nasıl kullanıyorsun?
Kokladım, biraz yaladım.

n6 dakika sonra gönderilir 18 saniye:
Film tutkunu: 08 Apr 2024, 15:55 Pislik yaparken ne tür yaramaz düşüncelere kapılıyorsunuz kapalı mı?
Amımı taramak istiyorum: annemden ya da güzel bir kız ya da kadından.
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Tolqala: 31 Mar 2024, 08:33
Tolqala: 31 Mar 2024, 07:57 Sadece onun huzurunda mastürbasyon yapma hakkınız var mı? Günde birkaç kez seni kandıramaz mı? Seni emmeli miyim, hatta sikinin üstüne oturup seni becermeli miyim?
Annem ensestin ne olduğunu biliyor ve bu nedenle yanına yaklaşmana izin vermiyor. Ve üvey babalarıyla harika seks yapıyorlar. Annem baskındır. Onu birçok kez böyle görmüştüm. Yapay penisin takıldığı bu özel külotla üvey babasını kıçından sikti. Üvey babam da: "şovmen." Bu onunla ilgili değil, annemle ilgili. Beni mastürbasyon yaparken izleme hakkı kesinlikle var. “Bu dava” sırasındaki düşüncelerimi soruyor. Banyoya geliyor, orada her şeyi nasıl yıkadığımı izliyor, sırtımı ovuşturuyor.
Böyle bir anneyle senin için zor. Yemlikteki köpek gibi.
Konuşma. Diğerleri uzun zaman önce bir oğul ve üvey babanın grup seks yapmasını isterdi - kullanıcı Gudier, sen ve adı geçen baba, anneyi çocuğa taciz ettiği ve ona oğlunu iki sikle büyütmeyi öğrettiği için cezalandırmayı düşünmediniz mi? yorgunluktan mı?
These users thanked the author Film tutkunu for the post:
Gudier
Alexander Lavrinovich
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Alexander Lavrinovich »

SZL552 arama telgrafında gerçek ensesti arayın
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rmt »

Denis Aliev: 17 Mar 2024, 00:41 Kinoman , yani oldu, bir şekilde tartıştım, bir noktada ipuçları olabileceğini düşündüm ama durum böyle değildi ve sadece tavsiye istiyordum
Denis, o konuyu okudum.
Yani annemden gelen spesifik ipuçları vardı. Ve seninle bir şeyler yaşama arzusu var. Doğrudan seks olmasa bile çünkü psikolojik olarak buna hazır değildin. Ama en azından gerçekten flört etmeye ve şefkatli kucaklaşmaya ihtiyacı vardı.
Ama gerçekten yavaşladın. Görünüşe göre konuşma sırasında onu da yere indirdi. Ve ancak şimdi yavaş yavaş ne kadar aptal olduğunu anlıyorsun.
Zamanla kaçırdığınız fırsatlardan büyük pişmanlık duyacaksınız, bu kanıtlanmıştır. Ancak ona yaklaşmak daha zor olacaktır. Çünkü o zaman ona kin bırakmıştın.
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

rmt: 10 Apr 2024, 16:37
Kinoman , yani oldu, bir noktada ipuçları olabileceğini düşündüğümü tartıştım ama durum böyle değildi ve sadece tavsiye istiyordum
Denis, o konuyu okudum.
Yani annemden gelen spesifik ipuçları vardı. Ve seninle bir şeyler yaşama arzusu var. Doğrudan seks olmasa bile çünkü psikolojik olarak buna hazır değildin. Ama en azından gerçekten flört etmeye ve şefkatli kucaklaşmaya ihtiyacı vardı.
Ama gerçekten yavaşladın. Görünüşe göre konuşma sırasında onu da yere indirdi. Ve ancak şimdi yavaş yavaş ne kadar aptal olduğunu anlıyorsun.
Zamanla kaçırdığınız fırsatlardan büyük pişmanlık duyacaksınız, bu kanıtlanmıştır. Ancak ona yaklaşmak daha zor olacaktır. Çünkü o zaman ona kin bırakmıştın.
Altın sözler. Annenizi sevme fırsatını değerlendirmemek ve hatta ondan imalar almak bile enayiliğin kesin bir işaretidir. Ayrıca annenizi gücendirmek, çok kötü yetiştirilmiş olmanız gerektiği anlamına gelir. Denis, çay daimi ikamet için sokak değil miydi?
Deli
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Deli »

:lütfen: :ayyy:тоооо
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Flex: 05 Jul 2022, 18:02 Muhtemelen, hiç kimse bundan daha iyisini tatmin edemez anne.
Tam olarak bu.

3 dakika sonra gönderildi:
helicopt9: 29 Mar 2024, 22:23 Anneni dudaklarından öpmek de ensest midir?
Elbette hayır . Dilediğin kadar öp... Dilinle.
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by olur »

These users thanked the author olur for the post (total 3):
Nick1979, Tuhaf Adam 163, Esnek
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Gudier: 08 Apr 2024, 16:13
Kinoman: 08 Apr 2024, 15:55 Peki annenin külotunu nasıl kullanıyorsun?
Kokladım, biraz yaladım.

6’dan sonra gönderildi dakika 18 saniye :
Movie buff: Ne zaman ne tür yaramaz düşüncelere sahip oluyorsun? mastürbasyon mu yapıyorsun?
Amımı taramak istiyorum: annemden veya güzel bir kızdan veya kadından.
Neden kafanı kontrol etmedi?
Ne kadar salak olduğun ortaya çıktı.
Bak, ilaç işe yaradı...aksi takdirde ortaya çıkmaya devam edersin her türlü saçmalık ve bayılana kadar mastürbasyon yapmak.
Siz sadece kafa sapıklarınızı kandırıyorsunuz, onların sensiz de yeterince sorunları var!))))

:cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Vadim77
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by tahmini »

OwDrin, vay be!! Oğlunuz ve anneniz mi? İnanılmaz!! Başka bir fotoğraf alabilir miyim lütfen :lütfen:
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Ve babam fotoğraf çekiyor🤓🤭 😆😆
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167