Wolffr: ↑10 Mar 2023, 19:55
Tadı o kadar güzel ki her yerden salyalar akıyor,
Ve inlemelerin o kadar hoşuma gidiyor ki
Buna sonsuza kadar devam edeceğim,
Alevin yansın bütün gece...
(с)
Benim Wolffr’um kudretli ve kudretlidir
Onun oku benim ödülüm !
Zevk vermeyi başardım
Lada bu konuda çok şey biliyor!
Bize henüz bunu seçtiğinizi söylemediniz
onu
kalçalarından tutarak ayağa kaldırdım ve onu tuttum.
Ve sanki bir boogie-woogie’de gibiyim
Ve yukarı ve aşağı, ileri, geri
Her yerde dönüyordum
Sadece önden değil, aynı zamanda kıçtan da
İstedim ve istedim
Kendini aştın
Sevgi becerisiyle
Ve senin için denedim..
Ama şimdi durgun bir güçsüzlük içinde
Uzandım sırtım yatağa dayalı
Ve yayılan hassasiyet
Bacaklarımı açmaya başladım
Kasıkları tamamen açık...
Ne sen iyi bir adamsın
Çok yaklaştın
Ve bana dilini gösterdi..
O benim "amımı" bekliyor
[quote=Wolffr post_id=177264 time=1678467309 user_id=15660] Tadı o kadar güzel ki her yerden salyalar akıyor, Ve inlemelerin o kadar hoşuma gidiyor ki Buna sonsuza kadar devam edeceğim, Alevin yansın bütün gece... (с) [/quote]
Benim Wolffr’um kudretli ve kudretlidir Onun oku benim ödülüm ! Zevk vermeyi başardım Lada bu konuda çok şey biliyor!
Bize henüz bunu seçtiğinizi söylemediniz onu kalçalarından tutarak ayağa kaldırdım ve onu tuttum. Ve sanki bir boogie-woogie’de gibiyim Ve yukarı ve aşağı, ileri, geri Her yerde dönüyordum Sadece önden değil, aynı zamanda kıçtan da İstedim ve istedim
Kendini aştın Sevgi becerisiyle Ve senin için denedim..
Ama şimdi durgun bir güçsüzlük içinde
Uzandım sırtım yatağa dayalı Ve yayılan hassasiyet Bacaklarımı açmaya başladım Kasıkları tamamen açık...
Ne sen iyi bir adamsın Çok yaklaştın Ve bana dilini gösterdi.. O benim "amımı" bekliyor
Ellerinle başımı bastırıyorsun,
Bacaklar yanlara doğru ve şimdi amım açıldı -
Dünya dışı açlığın tatmini,
Benim tatlı, sevgili amcığım! n nİnlemelerin o kadar deliliğe sürüklüyor ki
Ve mutlu gözlerin gece parlıyor...
...Mehtaplı bir gecede biraz eğlendik,
br/>
Bu zaten bir orgazm ve sen mutlusun canım ...
(c)
Ellerinle başımı bastırıyorsun, Bacaklar yanlara doğru ve şimdi amım açıldı - Dünya dışı açlığın tatmini, Benim tatlı, sevgili amcığım! n nİnlemelerin o kadar deliliğe sürüklüyor ki Ve mutlu gözlerin gece parlıyor... ...Mehtaplı bir gecede biraz eğlendik, br/> Bu zaten bir orgazm ve sen mutlusun canım ... (c)
Wolffr: ↑10 Mar 2023, 20:32
Ellerinle başımı bastırıyorsun,
Bacaklar yanlara doğru ve şimdi amım açıldı -
Dünya dışı açlığın tatmini,
Benim tatlı, sevgili amcığım!
İnlemelerin o kadar deliliğe sürüklüyor ki
Ve mutlu gözlerin gece parlıyor...
...Ay ışığında küçük bir şaka yaptık gece,
Zaten orgazm oldun, mutluyum canım...
teşekkür ederim canım!
Bugünkü ilk toplantımızdan gerçekten keyif aldım. Muhtemelen ilk tanışma için bugünlük yeterli
yarın devam edelim. Yarın sinemaya gidip erotik bir film izlemenizi ve bu filmi izlerken ne yaptığımızı şaka yollu bir şekilde anlatmanızı öneririm
------------------ - ------
veya bana önerinizi söyleyin - yarın hakkında ne yazacağız
[quote=Wolffr post_id=177280 time=1678469544 user_id=15660] Ellerinle başımı bastırıyorsun, Bacaklar yanlara doğru ve şimdi amım açıldı - Dünya dışı açlığın tatmini, Benim tatlı, sevgili amcığım!
İnlemelerin o kadar deliliğe sürüklüyor ki Ve mutlu gözlerin gece parlıyor... ...Ay ışığında küçük bir şaka yaptık gece, Zaten orgazm oldun, mutluyum canım... [/quote]
teşekkür ederim canım! :m0571:
Bugünkü ilk toplantımızdan gerçekten keyif aldım. Muhtemelen ilk tanışma için bugünlük yeterli
yarın devam edelim. Yarın sinemaya gidip erotik bir film izlemenizi ve bu filmi izlerken ne yaptığımızı şaka yollu bir şekilde anlatmanızı öneririm ------------------ - ------ veya bana önerinizi söyleyin - yarın hakkında ne yazacağız
Lada R: ↑10 Mar 2023, 20:40
teşekkür ederim canım!
yarın devam edelim. Yarın sinemaya gidip erotik bir film izlemenizi ve bu filmi izlerken ne yaptığımızı şaka yollu bir şekilde anlatmanızı öneririm
------------------ - ------
veya bana önerini ver - yarın hakkında ne yazacağımızı
lütfen canım!!!
Ben de beğendim, tekrar tekrar gelin ve.... ..devamı))
Yarın erotik film ile devam edelim, harika olacak!!!! :evet:
These users thanked the author Wolffr for the post:
yarın devam edelim. Yarın sinemaya gidip erotik bir film izlemenizi ve bu filmi izlerken ne yaptığımızı şaka yollu bir şekilde anlatmanızı öneririm ------------------ - ------ veya bana önerini ver - yarın hakkında ne yazacağımızı [/quote] lütfen canım!!! :Rose: :Rose: :Rose: Ben de beğendim, tekrar tekrar gelin ve.... ..devamı)) Yarın erotik film :wink: ile devam edelim, harika olacak!!!! :evet:
[quote="Lada R" post_id=177295 time=1678472030 user_id=15255] Benim zamanım Moskova. sizin için saatin kaç olduğunu yazın. aramızda saat farkı ne kadar? :soru: [/quote] fark 2 saat, benim için şu anda saat 20:20
Wolffr: ↑11 Mar 2023, 09:36
Seni istiyorum! Sıcak dudakların...
Ve öyle nazik dokunuşlar
O kadar nazik, yumuşak ellerin
Başımı döndürüyor.
Seni bedeninden güçlükle ayırdım
Seni sinemaya sürükledim
Film başladı... orada her şey ayağa kalktı
Kız açığa çıktı bacakları
Tek gözünüzle ekrana bakıyorsunuz
Diğer gözünüz göğsüme doğru ilerliyor
Ve sikiniz bir koçbaşı kadar güçlü
br/>
Sineğimi yırtıyor.... sonra ne olacak!?
Ve ekranda yeni bir perde var
Aşk hikayesi nVe müziğin temposuna uygun gürleyen müzik
Külotunun içinde bir yerlerde beni arıyorsun
[quote=Wolffr post_id=177421 time=1678516563 user_id=15660] Seni istiyorum! Sıcak dudakların... Ve öyle nazik dokunuşlar O kadar nazik, yumuşak ellerin Başımı döndürüyor. [/quote]
Seni bedeninden güçlükle ayırdım Seni sinemaya sürükledim Film başladı... orada her şey ayağa kalktı Kız açığa çıktı bacakları
Tek gözünüzle ekrana bakıyorsunuz Diğer gözünüz göğsüme doğru ilerliyor Ve sikiniz bir koçbaşı kadar güçlü br/> Sineğimi yırtıyor.... sonra ne olacak!?
Ve ekranda yeni bir perde var Aşk hikayesi nVe müziğin temposuna uygun gürleyen müzik Külotunun içinde bir yerlerde beni arıyorsun
elim külotunun içine kayıyor.... ve parmağımla klitorisini okşuyorum.... gözlerimle ekrana bakıyorum.... etim isyan etmeye başlıyor.... ekranda bir erkek var oral seks yapıyor... ngülün ıslanıyor....
elim külotunun içine kayıyor.... ve parmağımla klitorisini okşuyorum.... gözlerimle ekrana bakıyorum.... etim isyan etmeye başlıyor.... ekranda bir erkek var oral seks yapıyor... ngülün ıslanıyor....
Çok aşağı eğildin Ve dilin amıma girdi Paslı bir musluk gibi akmaya başladım Ekrana bakmaya çalıştım
Ama gücüm yok... Yoruldum Boşaltma kanalını temizleyin - Öneririm Sorduğumu hemen fark ettiniz Ve cıvatayı çıkardım,,, nefes almıyorum n [url=https://postimg.cc/DWMjvGbh] [img]https://i.postimg.cc/tTXLztqs/Kx-XC-Wb2-FPc.jpg[/img][/url]
Dilimi gülünün üzerinde gezdirdim.... onu yavaşça öptüm ve dilimle okşadım.... dilimin içine nazikçe nüfuz ettim.... ve klitorisini okşadım... her yerine yay çiziyorsun.... böyle bir anda çok güzelsin .. başımı amına bastırıyorum.... https://i.postimg.cc/y6LDsVXq/1614534832-42-p-krasivii-kuni-erotika-44.jpg
These users thanked the author Wolffr for the post (total 4):
Dilimi gülünün üzerinde gezdirdim.... onu yavaşça öptüm ve dilimle okşadım.... dilimin içine nazikçe nüfuz ettim.... ve klitorisini okşadım... her yerine yay çiziyorsun.... böyle bir anda çok güzelsin .. başımı amına bastırıyorum.... [url= https://postimg.cc/9zqmBHn1 ] [img]https://i.postimg.cc/y6LDsVXq/1614534832-42-p-krasivii-kuni-erotika-44.jpg[/img][/url]
[quote="Lada R" post_id=177435 time=1678519985 user_id=15255] Çok aşağı eğildin Ve dilin amımın içine girdi Paslı bir musluk gibi akmaya başladım Ekrana bakmaya çalışıyorum
Ama gücüm yok... Yoruldum Kanalları temizlemenizi öneririm Ne sorduğumu hemen anladınız Ve sürgüyü çıkardım,,,nefes alamıyorum [/quote]Böyle yazıyorsun...sadece ateş et!!! çok sevindim!!!
Ne kadar gergin olduğunu görüyorum Rüyalarının ne olduğunu biliyorum Elimle sikini çektim Ve sen beni tamamen ıslattın nYutuyorum, içiyorum ve dil kullanıyorum Hepsini yalamaya çalışıyorum Çok iyi hissettiriyor, iyi hissettiriyor Sikimin içime girmesini istiyorum
n [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/XY7Y1Fsy/ocr.jpg[/img][/url]
Ve "bebek" akıyor, orada her şey sıcak
Heyecan, tutku - herkesi kaplıyor
Tutkuyla birlikte boşalmak istiyorlar
Her ikisi de tatlı bir sonun hayalini kuruyor nYanaklarını, yüzünü yağlayın
Bacaklar gerildi, dondu
İlk orgazmı yaşıyor!
Penis büyük, testisler sert
Onlar sıcak spermlerle dolu nBurada vücudu titriyor
Ve sperm ağzını dolduruyor
Ve "bebek" akıyor, orada her şey sıcak Heyecan, tutku - herkesi kaplıyor Tutkuyla birlikte boşalmak istiyorlar Her ikisi de tatlı bir sonun hayalini kuruyor nYanaklarını, yüzünü yağlayın Bacaklar gerildi, dondu İlk orgazmı yaşıyor! Penis büyük, testisler sert Onlar sıcak spermlerle dolu nBurada vücudu titriyor Ve sperm ağzını dolduruyor
Wolffr: ↑11 Mar 2023, 10:58
Burada vücudu titriyor
Ve ağzına sperm doluyor
Ona dokunmaya korkuyorum, Tanrım!
Demek büyük - Noel ağaçları!
Sen Wolffr’u kafanla düşünmeliydin!
Filmdeyiz, balık tutmuyoruz!
Ne kadar baskı, ne kadar tutku!
Cidden beni tahrik ediyor!
Ah, nasıl uçurum olamaz!
O beni aldı beni öyle zarif bir şekilde ele geçirdin ki
İşte ıslak bir şey! Merhaba!
Ve ayak bileklerine su sıçratıyor!
Ve film bitiyor ve ışıklar yanıyor!
Açtılar - seks bitti!
Not: .
Film ne kadar çabuk bitti!
Yeterli zamanımız yoktu!
İki bölümlük bir filme gitmeliydik,
Kesinlikle muhteşemdi .
ve filmlerde olup bitenleri anlatan video klibi bu bağlantıdan izleyebilirsiniz
[quote=Wolffr post_id=177449 time=1678521525 user_id=15660] Burada vücudu titriyor Ve ağzına sperm doluyor [/quote]
Ona dokunmaya korkuyorum, Tanrım! Demek büyük - Noel ağaçları! Sen Wolffr’u kafanla düşünmeliydin! Filmdeyiz, balık tutmuyoruz!
Ne kadar baskı, ne kadar tutku! Cidden beni tahrik ediyor! Ah, nasıl uçurum olamaz! O beni aldı beni öyle zarif bir şekilde ele geçirdin ki
İşte ıslak bir şey! Merhaba! Ve ayak bileklerine su sıçratıyor! Ve film bitiyor ve ışıklar yanıyor! Açtılar - seks bitti! Not: . Film ne kadar çabuk bitti! Yeterli zamanımız yoktu! İki bölümlük bir filme gitmeliydik, Kesinlikle muhteşemdi .
ve filmlerde olup bitenleri anlatan video klibi bu bağlantıdan izleyebilirsiniz
tango battaniyenin altında https://drive.google.com/file/d /18piJ1_1Kzz0BxHsiAdp5zwojRJMvfh5R/view?usp=sharing
tango çok güzel ve salonda hiç kimse yok.... sen ve ben son sıradayız.... ve kimse yok....
iki bölüme ihtiyacımız var film.... ve sonra çok az zaman olacak.. seni nasıl istiyorum....
tango çok güzel ve salonda hiç kimse yok.... sen ve ben son sıradayız.... ve kimse yok.... iki bölüme ihtiyacımız var film.... ve sonra çok az zaman olacak.. seni nasıl istiyorum....
[quote="Lada R" post_id=177472 time=1678522921 user_id=15255] şimdi gerçek hayatta meşgul olacağım ve sonra sinemadan eve dönüp orada devam etmeyi öneriyorum [/quote]mükemmel )
[quote="Lada R" post_id=177472 time=1678522921 user_id=15255] şimdi gerçek hayatta meşgul olacağım ve sonra sinemadan eve dönüp orada devam etmeyi öneriyorum [/quote] hayır akşam yatak odalarına buluşalım!!!
çocuklar ve şimdi şunu yapmak istiyorum: bilardoda sizin için striptiz yapın
BİLARDO’DA DANS
"Burada masada yalnızım
oyun oynuyorum, annem
Darbe bir mola, toplar uçuşuyor
Ve oyunun gidişatına rock and roll damgasını vurdu...
Hepsini yürüyorum masanın etrafında kırmızı renkte nDuaya basıyorum ve oyun devam ediyor..
Yan taraftan üçüncüyü vuruyorum
Rock and roll beni bambaşka kılıyor..
Taşaklar daha da güçlü uçuyor
Göğsümü açıyorum,, Her şey onunla ilgili!
Göğüslerim iki top gibi sallanıyor
Orada bir Bilardoda oyun devam ediyor!
Tepeye tırmandım, "geriye doğru" dönüyorum
Bilardo masası altımda
Yine Topları ceplere koydum
"Kıçımla masanın etrafında ileri doğru yürüyorum..
-----
Hepsi bir arada dans kasırgası, vay be
Bilardo yok ama oyun var...!
Piyano, çardak ve mutfak var
Bende huzur yok ya burada ya da burada...
-----------
Şerit için pek çok yer bulacaksınız -
Hayal gücünüzü açın.., etrafınıza bakın. .."
çocuklar ve şimdi şunu yapmak istiyorum: bilardoda sizin için striptiz yapın
BİLARDO’DA DANS
"Burada masada yalnızım oyun oynuyorum, annem Darbe bir mola, toplar uçuşuyor Ve oyunun gidişatına rock and roll damgasını vurdu...
Hepsini yürüyorum masanın etrafında kırmızı renkte nDuaya basıyorum ve oyun devam ediyor.. Yan taraftan üçüncüyü vuruyorum Rock and roll beni bambaşka kılıyor..
Taşaklar daha da güçlü uçuyor Göğsümü açıyorum,, Her şey onunla ilgili! Göğüslerim iki top gibi sallanıyor Orada bir Bilardoda oyun devam ediyor!
"Kıçımla masanın etrafında ileri doğru yürüyorum.. ----- Hepsi bir arada dans kasırgası, vay be Bilardo yok ama oyun var...! Piyano, çardak ve mutfak var Bende huzur yok ya burada ya da burada... ----------- Şerit için pek çok yer bulacaksınız - Hayal gücünüzü açın.., etrafınıza bakın. .."
[quote="Lada R" post_id=177641 time=1678546598 user_id=15255] Çocuklar, burada MFM yapmayı denemeye ne dersiniz? (Bir deneme olarak) [/quote] Hiç böyle bir deneyimim yok, üzgünüm... :üzgünüm: :oops : Paylaşmayı sevmiyorum.... *x) Bir pipo, bir at ve bir eş vermeyeceğim ( kız arkadaşı) herkese
[quote=Wolffr post_id=177647 time=1678547700 user_id=15660] Hiç böyle bir tecrübem yok, üzücü.... Paylaşmayı sevmiyorum.... Pipo, at vermeyeceğim ve herkese eş (kız arkadaş) [/quote]
üzülme canım
ödeyim beni kimseyle paylaşmak istememene sevindim nburada seninle yalnız kal
Wolffr: ↑11 Mar 2023, 18:40
bu beni mutlu ediyor!!!
Ev. Akşam. Sevgili Wolffr ve akşam yemeği
Şu anda doymuş bir Wolffr’a ihtiyacım var
Biliyorum, iyi beslenmiş küçük bir adam
"Keş"iyle yatağa geliyor nBana biraz verecek... hem de birçok kez
Bunu düşününce, ah, çok hoş..
Öğrenci ona pirzola verdi br/>
Ben de oral seks hayal ediyorum
Yakında Wolffr’u yapacağım
O ne zaman "bağırsaklarını dolduracak"?
Her şeyi yiyor ve yiyor, patates istedi -
Dala.... Ben de rüyamda görüyorum - bacaklarımı okşayacak
Wolffr! Peki, ne kadar yiyebilirsin?!
Ve daha fazlasını istedi.. -
Ben verdim.. Ben de onun mayolarını nasıl çıkaracağını hayal ediyorum
Bir gülümsemeyle yavaşça havalanacak...
Ve Wolffr çipura istiyor
tuzlanmış, biraz bira iç -
Bira gelecek çarpık yazmana neden oluyor -
Buna dayanamadığım için çığlık atıyorum ..
[quote=Wolffr post_id=177656 time=1678549234 user_id=15660] bu beni mutlu ediyor!!! [/quote]
Ev. Akşam. Sevgili Wolffr ve akşam yemeği Şu anda doymuş bir Wolffr’a ihtiyacım var Biliyorum, iyi beslenmiş küçük bir adam "Keş"iyle yatağa geliyor nBana biraz verecek... hem de birçok kez
Bunu düşününce, ah, çok hoş..
Öğrenci ona pirzola verdi br/> Ben de oral seks hayal ediyorum Yakında Wolffr’u yapacağım
O ne zaman "bağırsaklarını dolduracak"?
Her şeyi yiyor ve yiyor, patates istedi - Dala.... Ben de rüyamda görüyorum - bacaklarımı okşayacak Wolffr! Peki, ne kadar yiyebilirsin?!
Ve daha fazlasını istedi.. - Ben verdim.. Ben de onun mayolarını nasıl çıkaracağını hayal ediyorum Bir gülümsemeyle yavaşça havalanacak... Ve Wolffr çipura istiyor
tuzlanmış, biraz bira iç - Bira gelecek çarpık yazmana neden oluyor - Buna dayanamadığım için çığlık atıyorum ..
Lada R: ↑11 Mar 2023, 17:56
Çocuklar, burada MFM yapmayı denemeye ne dersiniz? (Bir deneme olarak)
Peki BURADA nasıl hayal ediyorsunuz?
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Lada R: ↑11 Mar 2023, 19:15
House. Akşam. Sevgili Wolffr ve akşam yemeği
Şu anda doymuş bir Wolffr’a ihtiyacım var
Biliyorum, iyi beslenmiş küçük bir adam
"Keş"iyle yatağa geliyor
O bana bir içki verecek... ve birçok kez
Bunu düşünmek güzel, ah, çok güzel..
Studen ona pirzola verdi
Ben de oral seks hayal ediyorum
Yakında Wolffry’i yapacağım
Ne zaman "iç organını dolduracak"?
Her şeyi yiyor ve yiyor, patates istedi - nDala.... Ben de rüyamda görüyorum - bacaklarımı okşayacak
Wolffr! Peki, ne kadar yiyebilirsin?!
Ve daha fazlasını istedi.. -
Ben verdim.. Ben de onun mayolarını nasıl çıkaracağını hayal ediyorum
Bir gülümsemeyle yavaşça havalanacak...
Ve Wolffr çipura istiyor
tuzlanmış, biraz bira iç -
Bira gelecek çarpık yazmana neden oluyor -
Dayanamıyorum, yanıt olarak çığlık atıyorum ..
Wolffr olay örgüsünü takip etmeye devam et
Çıldırın... Sonuçta bu Onegin :yes:
These users thanked the author Lyaxander for the post:
[quote="Lada R" post_id=177641 time=1678546598 user_id=15255] Çocuklar, burada MFM yapmayı denemeye ne dersiniz? (Bir deneme olarak) [/quote]Peki BURADA nasıl hayal ediyorsunuz?
[size=85][color=green]1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote="Lada R" post_id=177670 time=1678551346 user_id=15255] House. Akşam. Sevgili Wolffr ve akşam yemeği Şu anda doymuş bir Wolffr’a ihtiyacım var Biliyorum, iyi beslenmiş küçük bir adam "Keş"iyle yatağa geliyor O bana bir içki verecek... ve birçok kez
Bunu düşünmek güzel, ah, çok güzel..
Studen ona pirzola verdi Ben de oral seks hayal ediyorum Yakında Wolffry’i yapacağım
Ne zaman "iç organını dolduracak"?
Her şeyi yiyor ve yiyor, patates istedi - nDala.... Ben de rüyamda görüyorum - bacaklarımı okşayacak Wolffr! Peki, ne kadar yiyebilirsin?!
Ve daha fazlasını istedi.. - Ben verdim.. Ben de onun mayolarını nasıl çıkaracağını hayal ediyorum Bir gülümsemeyle yavaşça havalanacak... Ve Wolffr çipura istiyor
tuzlanmış, biraz bira iç - Bira gelecek çarpık yazmana neden oluyor - Dayanamıyorum, yanıt olarak çığlık atıyorum ..
Wolffr olay örgüsünü takip etmeye devam et [/quote]Çıldırın... Sonuçta bu Onegin :yes: :yes: :yes:
Çok fazla ihtiyacım yok, biraz hissediyorum, asıl mesele yakınlarda olman))) :chelo:
Seni şefkatle kucaklamak istiyorum...
Gözlerini kapat ve üzüntünü unut
Bir an hayal et; çok uzakta değilim, uzaktayım burada
Ve sana nazik kollarla sarılıyorum,
Vücudumla sırtına dokunuyorum.
Dudaklarımı kullandığım gerçeğiyle ürpereceksin
Yapacağım sessizce kulak memesine dokun,
fısıldayacağım - Seni seviyorum - ve daha da aşağıya inerek
Okşamalarla uyluklarına geleceğim.
Çok fazla ihtiyacım yok, biraz hissediyorum, asıl mesele yakınlarda olman))) :chelo: :chelo: :chelo: Seni şefkatle kucaklamak istiyorum... Gözlerini kapat ve üzüntünü unut Bir an hayal et; çok uzakta değilim, uzaktayım burada Ve sana nazik kollarla sarılıyorum, Vücudumla sırtına dokunuyorum. Dudaklarımı kullandığım gerçeğiyle ürpereceksin Yapacağım sessizce kulak memesine dokun, fısıldayacağım - Seni seviyorum - ve daha da aşağıya inerek Okşamalarla uyluklarına geleceğim.
Я к бедрам твоим с ласками приду.
Казалось мне - иду ко дну
В его объятьях сладких, я
Он измочалил всю меня !
И так, и этак, и туда -
никто где нЕ был никогда
Не знала я, что так возможно
Но Wolffr вставил ! Ему можно ..
Минеты, куни, вновь минеты
Из Камасутры гнал сюжеты
Свечу зажег мне на столе...
Была я в неге и тепле..
----------------------------
Но, заработал перфоратор
за стенкой,,, Что ему там надо ?
Дебилу этому - соседу
Wolffr ушёл с ним на беседу....
а вот об этой, блин, проблеме
Wolffr расскажет дальше в теме
[b]Я к бедрам твоим с ласками приду.[/b] Казалось мне - иду ко дну В его объятьях сладких, я Он измочалил всю меня !
И так, и этак, и туда - никто где нЕ был никогда Не знала я, что так возможно Но Wolffr вставил ! Ему можно ..
Минеты, куни, вновь минеты Из Камасутры гнал сюжеты Свечу зажег мне на столе... Была я в неге и тепле.. ---------------------------- Но, заработал перфоратор за стенкой,,, Что ему там надо ? Дебилу этому - соседу
Wolffr ушёл с ним на беседу....
а вот об этой, блин, проблеме Wolffr расскажет дальше в теме
Wolffr: ↑11 Mar 2023, 20:29
Kapıları çalıyorum ve balyozla
Komşuma söylüyorum, sen dur....)))
nGeri döndüm ve derin bir nefes aldım
Gömleğinin düğmeleri çoktan açılmış...
Komşu ve darbeli matkap sustu
Genel olarak her şey artık olması gerektiği gibi
br/>
Ben, misyoner pozisyonunda,
Bana o kadar çok işkence yaptı ki - hepsi nevrozda
Darbeli matkap gibi "kızartma"
Olmadan dinlen, "çubuk takıyorum"
bir saatten fazla çıkarmadan
Böyle bir coşku yaşamadık
ne o ne de ben...
Ve sonra bu, bu saçmalık -
Aşağıdaki komşu bize geliyor
Ve Wolffr ile sohbet etmeye başlıyor -
Ne yapıyorsunuz? Burası daha sessiz olamaz mıydı?
Yatak tavanı deldi!
Ve bacakları bize doğru uzanıyor...
[quote=Wolffr post_id=177718 time=1678555747 user_id=15660] Kapıları çalıyorum ve balyozla Komşuma söylüyorum, sen dur....))) [/quote] nGeri döndüm ve derin bir nefes aldım Gömleğinin düğmeleri çoktan açılmış... Komşu ve darbeli matkap sustu Genel olarak her şey artık olması gerektiği gibi br/>
Ben, misyoner pozisyonunda, Bana o kadar çok işkence yaptı ki - hepsi nevrozda Darbeli matkap gibi "kızartma" Olmadan dinlen, "çubuk takıyorum" bir saatten fazla çıkarmadan Böyle bir coşku yaşamadık ne o ne de ben...
Ve sonra bu, bu saçmalık -
Aşağıdaki komşu bize geliyor Ve Wolffr ile sohbet etmeye başlıyor -
Ne yapıyorsunuz? Burası daha sessiz olamaz mıydı? Yatak tavanı deldi! Ve bacakları bize doğru uzanıyor...
yani sizin kedinize delik açan bizim kedimizdi))) [url=https://postimages.org /] [img]https://i.postimg.cc/SNqGsNFV/3688844.jpg[/img][/url] да и койка наша постаралась, мы ее не как не можем успокоить....
Yalnız uyandım, Evde kim var?
Banyodan çığlıklar, çığlıklar, inlemeler geliyor -
Boru, boru, yine boru
Bağlantılar, bir şeyler ve iplikler hakkında!
Ve ayrıca buhar! Her yerde uçup gidiyor
Hiçbir şey göremiyorum, tımarhane
En azından bir nefes nefese ve bir inilti var
Boru patladı! Durum çok kötü
Boru sudan sıcak
İplik orada bir yerde kapalı
Ve borudan çıkan buhar her tarafta yüzüyor
Tüm ev zaten bulutlu
Bir tesisatçıya ihtiyacım var - diye bağırıyor Wolffr
Tesisatçıyı arıyorum, boş ver
nAkşamdan kalma bir halden geliyorum diyor
Ve bana saçma sapan şeyler söyleme
Orada bir içki, atıştırmalık hazırla
Böylece sana gelmenin bir nedeni olsun
Ve buhar, her tarafta kahrolası buhar
Görünür bir şey yok, Kabus!
Bir bez parçasıyla banyoya koşuyorum
Ve siluet bir şekilde tuhaf
Sadece şortuyla geliyor,,,
Mine Wolffr, burada bir şeyler mi oluyor?
Külot siluetimi çıkarıyorum
Ve Oral seks yaptım
Buharın altında hiçbir şey görünmüyor
Ama boşuna olmadığını hissediyorum
Denedim, çoktan şaşkına dönmüştü
Sevgilim, bu mu ne istiyordun
Buraya ne zaman şortla uçtun?
Yalnız uyandım, Evde kim var? Banyodan çığlıklar, çığlıklar, inlemeler geliyor - Boru, boru, yine boru Bağlantılar, bir şeyler ve iplikler hakkında!
Ve ayrıca buhar! Her yerde uçup gidiyor Hiçbir şey göremiyorum, tımarhane
En azından bir nefes nefese ve bir inilti var Boru patladı! Durum çok kötü Boru sudan sıcak İplik orada bir yerde kapalı
Ve borudan çıkan buhar her tarafta yüzüyor Tüm ev zaten bulutlu Bir tesisatçıya ihtiyacım var - diye bağırıyor Wolffr
Tesisatçıyı arıyorum, boş ver nAkşamdan kalma bir halden geliyorum diyor Ve bana saçma sapan şeyler söyleme Orada bir içki, atıştırmalık hazırla Böylece sana gelmenin bir nedeni olsun
Ve buhar, her tarafta kahrolası buhar Görünür bir şey yok, Kabus!
Bir bez parçasıyla banyoya koşuyorum Ve siluet bir şekilde tuhaf Sadece şortuyla geliyor,,, Mine Wolffr, burada bir şeyler mi oluyor? nVe her tarafta buhar, lanet olası buhar Kafamdaki buhardan külotumu çıkarıyorum
Külot siluetimi çıkarıyorum Ve Oral seks yaptım Buharın altında hiçbir şey görünmüyor Ama boşuna olmadığını hissediyorum Denedim, çoktan şaşkına dönmüştü Sevgilim, bu mu ne istiyordun Buraya ne zaman şortla uçtun?
Tesisatçıyı eve bırakmadım... Aletini alıp boruyu kendim tamir etmeye gittim... Şortumla küvete girdim ve tamir etmeye başladım... ve sonra birisinin eli şortumdaydı.. Şaşkındım, ama savaş başladı... ve birimim yükselmeye başladı... ve kafamda şöyle bir düşünce oluştu... ellerim borunun üzerinde, yani belki üçüncü endüstri... ama hayır. ... el külotumu çıkardı... ve kendimi çok iyi hissettim... Boruyu hallettim, kapattım, ama sonra başka bir "boru" sızmaya başladı... ama sevgilim denedi... yanardağımı söndür....
Tesisatçıyı eve bırakmadım... Aletini alıp boruyu kendim tamir etmeye gittim... Şortumla küvete girdim ve tamir etmeye başladım... ve sonra birisinin eli şortumdaydı.. Şaşkındım, ama savaş başladı... ve birimim yükselmeye başladı... ve kafamda şöyle bir düşünce oluştu... ellerim borunun üzerinde, yani belki üçüncü endüstri... ama hayır. ... el külotumu çıkardı... ve kendimi çok iyi hissettim... Boruyu hallettim, kapattım, ama sonra başka bir "boru" sızmaya başladı... ama sevgilim denedi... yanardağımı söndür....
Herkese selam! İnternette aynı derecede ilginç bir modele sahip çok ilginç bir site var. Model Yaramaz Lada, sitenin diğer adıdır.
Ancak ya yaptırımlar nedeniyle ya da başka bir nedenden dolayı...
Operatörler Maly Karetny Lane’deki Casanova saunasına baskın düzenlediler ve orada yaşları 20 ila 42 arasında değişen sekiz erkek buldular. Erkeklerin de belirttiği gibi, kurumda yalnızca kadınlara...
Last post
Genelevler seks suçlarından daha iyidir. İkincisi, neden geleneksel erkeklerin aşkı satma hakkı var da kadınların, eşcinsellerin ve travestilerin yok?