Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
Автор темыBoş ver
- Total posts: 10
Re: Kafkasyalılarla Seks
orfey,
Doğru ) sexmarina80 ! ..... PM’ye gidin. Neden forumu bu tartışmalarla dolduruyorsun?
Doğru ) sexmarina80 ! ..... PM’ye gidin. Neden forumu bu tartışmalarla dolduruyorsun?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Orientation: heteroseksüel
nymphet: ↑06 Feb 2022, 18:30 Şunu söyleyeceğim, Kafkasyalılar pek iyi aşıklar değiller. Ermeniler ve Gürcüler arasında normal olanlar da var.
Fakat büyük bir artısı var. Rus kızlarını kirli fahişeler olarak görüyorlar ve esirgemeden sikişiyorlar.
Bu, kültürlerarası sekste tipik bir durumdur.
Azeri bir erkeğin Azerbaycanlı bir kadınla cinsiyetine bakarsanız, uykuya dalacaksınız. 10 saniye. Ama son kaltak gibi bir Rus’u sikecek ve sonra bacakları titremeye başlayacak.
Böylece Ruslar Özbek kadınlarını, Kırgız kadınlarını vb. sikiyor, böylece sürtük gibi ciyaklıyorlar.
n katılıyorum! Eşim bir gece kulübünde beyaz bir adamla tanıştı. Daha sonra ona eşlik etmeyi teklif etti ve bir taksi çağırdı. Yarı sarhoş bir şekilde onu bir kır evine getirdi ve orada iki Kafkasyalı daha vardı. Beraber geldiği kişi ona bir şart koymuştu: Ya kendi isteğiyle onunla yatacaktı ya da üçü birlikte bütün gece onu becerecekti. Karısı kabul etti ve odaya girdiler, gönüllü olarak soyundu, üzerinde sadece iç çamaşırı ve çorap kaldı. Külotunu yırttı ve parmaklarını vajinasına sokarak kabaca bacaklarının arasını patilemeye başladı. Sonra elastik bandı çekti ve köpek tarzının kontrolünü ele geçirdi. Bir süre sonra anlaşmanın aksine bu ikisi de katıldı. Onu nerede ve nasıl becerdikleri belli ama karısı bunu kendisini küçük düşürmek amacıyla yaptıklarını söylüyor. Biri ona sürekli fahişe diyordu ve onu acı verici bir şekilde kalçalarından tutuyordu, bu da onda morluklara neden oluyordu. Beni diz çöktürüp herkesin ağzına sokmaya zorladılar. Bu durum yaklaşık 4 saat sürdü. Daha sonra ona bir taksi çağırıp tüm kıyafetlerini bir çantaya koyup sokağa sürdüler.
-
- Total posts: 23
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Ben Kafkasyalıların hayranı değilim, ama ya arkadaşı ikna edip sonra nasıl olduğunu söylese ya da benim önüme getirse, o zaman öyle düşünürüm çok heyecan verici olurdu.
Katılıyorum, bilmiyorum tecavüz hakkında, ama neredeyse tüm cumhuriyetler Rusları kovdu, belki Ukrayna hariç, ama sonra çıldırdılar. Rus dilini basitçe kaldırabilirlerdi, onu ana dil haline getirebilirlerdi ve bu, canlı gibi yumuşak bir tahliye, ama cumhuriyet dilinde, yoksa çalışmazsın, ders çalışmazsın.
1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Ben Kafkasyalıların hayranı değilim, ama ya arkadaşı ikna edip sonra nasıl olduğunu söylese ya da benim önüme getirse, o zaman öyle düşünürüm çok heyecan verici olurdu.
-
- Total posts: 19
-
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 3 years 6 months
Kafkasyalılar Rus fahişelerle sikiştiklerinde doğru olanı yapıyorlar, Kafkasyalılar sadece Rus kadınlarını fahişe olarak okuyor ve onlara isimler takıyorlar ve eğer onlarla takılırlarsa doğru olanı yapıyorlar...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 7 months
Size tecrübelerime dayanarak anlatacağım. Sana iyi bakıyorlar ama sonra seni tutkuyla beceriyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Erkek arkadaşım Dağıstanlı ama annesi Rus ve tüm hayatı boyunca Sibirya’da yaşadı, yani bizimkinden pek farklı değil. Şefkatli ve nazik, beni seviyor.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Bunu kendim denemek isterim ama bu sadece fantezi düzeyinde.
- These users thanked the author Bir günlüğüne for the post:
- Süleyman
-
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: aseksüel
Eh, ortalıkta bir bidon benzin var, bu yüzden pencerede böyle bir resim göreceğim, kahretsin, büyükannemin on litrelik kavanozuna on tane dökeceğim, üzerini bir kapakla kapatacağım, içine bir delik açacağım ve sonra bir fitil yap, yak ve sessizce odaya gir, kapıyı biraz aç ve yerdeki bu saçmalığı sikeyim, ya kapıyı kapatmaya çalışacağım ya da köşeye saklanacağım, kim bilir, belki flaş işe yarar bana vurursan, eğer durum bu tür olaylara elverişliyse, bir gözetleme çubuğuyla çalışacağım...
- These users thanked the author NitroJ for the post:
- Sibiryak89
-
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Bir metresim vardı. Böylece, 19 yaşında bir kız olarak kendisinin ve arkadaşının (bu uzun zaman önceydi) Abhazya’da nasıl tatil yaptıklarını anlattı. Özel bir evde. Ve bir gün sahibinin oğlu bir arkadaşıyla yanlarına geldi. Kızlar ayrı bir ek bina kiraladılar. Ve arkadaşıma aldırış etmeden onu bütün gece kızarttılar. Çığlık atmaktan çok korkuyordu. Ve buna sessizce katlandı. Ertesi sabah hızla yola çıktılar. Artık arkadaşıyla iletişim kurmuyor. Ve bunu hatırladığında heyecanlandığını bana itiraf etti.
- These users thanked the author Aldatılan adam for the post:
- Romalılar
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Korku ve acı yoluyla şehvet geldi... Gizli de olsa arzu edildi.
- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- seksmarina80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim Kafkasyalılar tarafından tecavüze uğradı, evliliğimiz ilk değil, bana ilk yıldan sonra arkadaşıyla birlikte Soçi’ye gittiğini, ayrılmadan bir gün önce Ermeni oğlunun kendisini periyodik olarak ziyaret ettiği ev sahibinin evinde yaşadığını anlattı. arkadaşı evde olmadığında karımı dağlara gezmeye davet etti - o da kabul etti, onu dağlara götürdü, yolu kapattı, başka bir araba vardı, onu arabadan çıkardılar, bir arabaya bindirdiler Battaniyeden bacaklarını kollarından tuttu ve 4 Ermeni sırayla ona tecavüz etti. O zamanlar bakireydi ve eve döndüğünde zührevi bir hastalık nedeniyle tedavi görmek zorunda kaldı. Daha olgun bir yaşta karısı, pazarda khachi’nin tecavüzüne uğradı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Karımın ve kızımın Kafkasyalılar tarafından sikilmesini isterim.
Last edited by Rasaroam on 05 Sep 2022, 09:59, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
- başak, Sibiryak89
-
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 9 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Bu doğru! Genelde Özbek kızlarıyla sikişiyorum... Onlar bana fahişe gibi davranıyorlar (bunu gerçekten istiyorlar), ben de onlara fahişe gibi davranıyorum))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Harika! İhtiyacı olan tek şey kıçının düzgünce ezilmesi)gengbeng: ↑03 Feb 2022, 03:30 Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin..... onun sikinin itmesiyle göğüsleri çılgınca sallanıyor..... inliyor ve çığlık atıyor zevk .......... Ve sonra başka bir adam onun yanına gelir ve sikini ağzına sokar...... ve o da onu zevkle emmeye başlar, taşaklarına kadar yutar... ... ve sonra onu en üste koyuyorlar.....biri daha onun arkasına yerleştiriliyor.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.......
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 9 months
Hanımım gurur duyuyor ve beyaz olmamdan hoşlanıyor. Ve kocası da.
Yine de “klasik” bir Kafkasyalı olduğumu söylemeyeceğim.
Yine de “klasik” bir Kafkasyalı olduğumu söylemeyeceğim.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 7 months

Merhaba! Gerçekten hoşuma gitti ve çok heyecan verici!
Kafkasyalıların annemi ve karımı nasıl siktiklerini hayal ettiğimde
Bunu gençliğimden beri düşünüyorum.
Kafkasyalıların annemi ve karımı nasıl siktiklerini hayal ettiğimde
Bunu gençliğimden beri düşünüyorum.
-
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 9 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Evet, katılıyorum! Rüyamda birkaç Kafkasyalının annemin kıçından sikiştiğini görüyorum.
Uzun kıllı siklerinin onu nasıl dövdüğünü hayal edebiliyorum
ass.
Uzun kıllı siklerinin onu nasıl dövdüğünü hayal edebiliyorum
ass.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 8 months
Annen olmak istemezdim, seni yozlaşmışlar. Böyle bir şey nasıl olur da aklıma gelir kürtaj mağduru

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bunlar botmuş gibi geliyor. Bu forumdan önce bu kadar çok sapığın yaşadığını bile bilmiyordum, bu bir şekilde korkutucu.
-
- ön sevişme
Jimax, güven verici bir şekilde, bunların serserilerin hastalıklı fantezileri olduğu Gerçekleşmesi kaderinde olan kişi...
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 9 months
Kafkasyalılar, birisinin dediği gibi çok havalı sevgili oldukları veya büyük penisleri olduğu için çekici değiller. Bu sadece dürtüsellik ve şevk meselesi. Bu yüzden onu daha çok sevenler onlara çekiliyor. Eğer güç kullanımını göz ardı edersek, pek de iyi sevgili olmayabilirler. Ama beni çoğu zaman tahrik eden de bu keskinlik ve dürtüsellik.
-
- heyecanlanıyorum
Umarım, aksi takdirde annesini döver ve pili ve Kafkasyalıları arayın. Ama bence daha akıllı olacaklar ve ona vuracaklar, bu konuda açıkça daha akıllı olacaklarını düşünüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
.... Ermeniler ve Gürcüler arasında normal olanlar var.
Fakat büyük bir artısı var. Rus kızlarını kirli fahişeler olarak görüyorlar ve onları esirgemeden beceriyorlar.
---------- Ama son orospu gibi bir Rus kızını sikecek ve sonra bacakları acıyacak.
Bu bende vardı. sanki bacaklarım titriyormuş gibi.....
5 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
ve ayrıca Başkurtlar.... ayrıca bir kızı nasıl ikna edeceklerini de biliyorlar
Fakat büyük bir artısı var. Rus kızlarını kirli fahişeler olarak görüyorlar ve onları esirgemeden beceriyorlar.
---------- Ama son orospu gibi bir Rus kızını sikecek ve sonra bacakları acıyacak.
Bu bende vardı. sanki bacaklarım titriyormuş gibi.....
5 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
ve ayrıca Başkurtlar.... ayrıca bir kızı nasıl ikna edeceklerini de biliyorlar
-
- heyecanlanıyorum
Eğer bazıları öyleyse. Kendileri onların altında yatıyorlar, ayrıca kalabalığın altında da...
-
- heyecanlanıyorum
Kadının kendisi kalabalığın altına düşmeyecek. daha sonra ona sormuyorlar.....
-
- heyecanlanıyorum
Önce kafanla düşünmelisin
Bir kadın bu tür insanlarla seks yaparak, bilinçaltında zaten mümkün olan her şeye rıza göstermiş olur. olaylar. Ya bir manyaksa? ve aptalca onu çalacak, tavan arasında saklayacak ve kullanması için tüm arkadaşlarına verecek.
Önce kafanla düşünmelisin
-
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
Bir genç kayıt olmaya gittiğinde böyle bir şey olur, bu Nerede olduğu belli olmayan, lahana çorbası içip sarhoş oluyor ve ardından tacize uğradığından şikayet ediyor. O an kafanız neredeydi?
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
Karım Ermeniler, Azeriler ve başkaları tarafından sikildi ve tek grup seks, yaklaşık olarak TS’nin yazdığı gibi, sadece üç değil iki kişiyle Ermenilerle oldu. Çoğunlukla onlarla ilgili iyi izlenimleri var; kimse onu dövmedi, tecavüz etmedi ya da ona fahişe demedi. Çoğunlukla ortalamanın üzerinde üyelerle karşılaştım, çok dayanıklılardı ve sonra gerçekten yürüyemiyordum.
Adil olmak gerekirse onun ve yurttaşlarının gencinden yaşlısına kadar sayısız sayısı vardı.
Adil olmak gerekirse onun ve yurttaşlarının gencinden yaşlısına kadar sayısız sayısı vardı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Anavatanlarının dışındaki Kafkasyalılar ile yurt içindeki Kafkasyalılar tamamen farklı insanlardır. Çoğu zaman toplumun kendisi, "hoşgörülü Rusya"ya giden ve böylece aşağılık ruhlarını sonuna kadar ortaya çıkaran her türlü piçi sıkıştırır. Başka bir nokta: Şehir sakinlerinin alışkanlıkları her zaman köylülerden veya küçük kasabalardan daha kötüdür - herkes birbirini tanıdığında ve her zaman kendini tanıtabildiğinde, piçler için hayat çok rahatsız edicidir. Bu nedenle, tüm büyük şehirler, test edilecek yeri olmayan "başkentlerin fatihleri" ile dolup taşıyor. Bu genellikle evrenseldir ve hiçbir şekilde uyruğa bağlı değildir...
Cinsiyete gelince: denemek ilginçtir, ancak sürekli pratik yapmak zahmetlidir - yukarıdaki koşullara göre, karşılaşma şansının yüksek olduğu açıktır. normal olan minimaldir. Sonuç olarak, çoğu zaman size çok güzel bakıyor, oldukça ilginç bir veya iki cinsiyeti var ve sonra sizin "sızdırdığınıza" karar verdikten sonra küstahlaşmaya başlıyorlar - hatta ben o kadar ileri gittim ki Neyse ki bir keçiyi yumuşak karnından bıçakladım. Bir zamanlar çok kullanışlı bir alet edindim - itme hançeri adı verilen bir itme hançeri. Canlandırmak için çok uygun bir araç - yaralar korkutucu görünüyor ve kan fışkırıyor, ama aslında öldürmek çok zor - tüm kesikler, bir dürtmeyle vursanız bile sığ. :)
Cinsiyete gelince: denemek ilginçtir, ancak sürekli pratik yapmak zahmetlidir - yukarıdaki koşullara göre, karşılaşma şansının yüksek olduğu açıktır. normal olan minimaldir. Sonuç olarak, çoğu zaman size çok güzel bakıyor, oldukça ilginç bir veya iki cinsiyeti var ve sonra sizin "sızdırdığınıza" karar verdikten sonra küstahlaşmaya başlıyorlar - hatta ben o kadar ileri gittim ki Neyse ki bir keçiyi yumuşak karnından bıçakladım. Bir zamanlar çok kullanışlı bir alet edindim - itme hançeri adı verilen bir itme hançeri. Canlandırmak için çok uygun bir araç - yaralar korkutucu görünüyor ve kan fışkırıyor, ama aslında öldürmek çok zor - tüm kesikler, bir dürtmeyle vursanız bile sığ. :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Bir zamanlar, yaklaşık 15-16 yıl önce, şehrimizde kendilerine bulaşan kızlara “Mürekkep Kuyuları” denirdi.... Bunu sonradan temizlemek kolay olmadı.... dedikodu yaydılar. ve iletişim kurmadı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Ah, evet, durum hala geçerli: Bir arkadaşım kelimenin tam anlamıyla bir adamla bir kafeye yürüdüğünü yazdı birkaç kez - hepsi bu! Ve mürekkep hokkası, shabolda, fahişe ve Churbe çöpü - Bana hitap eden pek çok şey duydum! Üstelik sarhoşların kendileri daha sarhoş, evlenecek kimse yok, böyle yüzler! Ama bunun niyetleri vardı ve kendi içinde o bir ucube ya da piç değil - küçük bir kasabada böyle bir aleti saklayabilirsiniz! Hayır, o kadar kötü bir şöhrete sahiplerdi ki istifa etmek bile zorunda kaldılar; kadınlar engerek gibi tısladılar! Bir tür berbat adam! Ama "Naberlinyalılar" ve "Mozhempavtariteli" sağlam, örnek koyacak yer yok...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7449 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies