En sıradışı seksi kim yaşadı?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: En sıradışı seksi kim yaşadı?

Unread post by Tanya »

Bolbol: 27 Nov 2022, 05:28
Bu gece. Güzeldi, çok güzeldi.
O sırada kızımla Skype’ta telefonda konuşuyordum....
Güzel kocamla telefonda konuşmuyorum :daypyat:
Hayır, hayır, kocamla konuşmuyorum. Görüntülü arama değil, sesli arama...
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Morpheus, Beluga, Vik.ruba80
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years

Unread post by Veronika »

Kusura bakmayın anlayamadım, konuşma sırasında penisiniz var mıydı? Peki sesin değişmedi mi? İnlerdim. Biliyor musun, her itişte kötü bir alışkanlığım var - oh. Kaç tane sürtünme olduğunu ses kaydına kaydedebilirsiniz. Kendimi duyamıyorum ama dedikleri gibi inliyorum, belki inliyorum, bilmiyorum ama senin adına sevindim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Morpheus, Sibiryak89, Vik.ruba80
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Nick1979 »

Yaz aylarında şehirlerarası otobüste bir olay yaşandı. Otobüste çok az kişi vardı. Eşim elbiseli, ben ise şortluydum. Önce eliyle penisimi ovuşturdu, sonra üstüme oturmaya karar verdi. Tam onun içine girdim ve üzerimden kalktığında amından sperm aktı. Daha sonra bana oral seks yaptı ve kalan spermlerin tamamını yaladı. Nasıl tükenmediğimizi bile bilmiyorum ama adrenalin hâlâ oradaydı
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Morpheus, Vik.ruba80
Marinka97
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Marinka97 »

Hayatımda bir haftadan fazla seks yapmadığım (ders çalışma ve çalışma) bir dönem vardı. Akşam geç saatlerde işten sonra bir şeyler atıştırmak için bir kafeye girdim, önümde bir adam oturuyordu ve bana göz kırptı. Nasıl çıkılır, tuvalete girdim, tuvaletten çıkmak için kapıyı açtım ve kapının dışında duruyordu, ona “burası kadınlar tuvaleti, koridorun aşağısında da erkekler tuvaleti” dedim, “ Biliyorum” dedi ve kabine girip kapıyı kapattı. Beni duvara yasladı ve sessiz kaldı, ona ihtiyacım yoktu, benden 2 kat daha büyüktü ve muhtemelen aynı yaştaydı. Yüzünü duvara çevirip eliyle eteğini kaldırıp külotunu çıkardı ve hemen sikişmeye başladı en sonunda dizlerinin üstüne çöküp yüzünü bitirmeye başladım dedi ve gitti. İşte en alışılmadık seks hayattaydı
These users thanked the author Marinka97 for the post (total 10):
Rasaroam, Veronika, Fargal94, Mika, sparco, Sibiryak89, sapık, Beluga, Vik.ruba80, Şuştrik
Автор темы
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Morpheus »

Bu bölüme mesaj yazan herkese teşekkürler! Tüm hikayeler ilgiyi hak ediyor ve güvenle bir koleksiyon oluşturabilirsiniz:"En sıradışı cinsiyetim" :shamp:
Ben de bu bölümü desteklemeye karar verdim ve bununla ilgili bir hikayeyi hatırladım. bir süre önce bazı yayınlarda "Hem Kahkaha hem Günah"😉
It Kıştı, bir erkek ve bir kız biraz mahremiyet istiyordu ama yer yoktu. Evin girişine girdik, koridorda merdivenlerin altında saklanılabilecek küçük bir niş vardı. Girişte hava sıcak olduğundan ikisi de neredeyse çıplak soyundu. Adam zaten kızın arkasına yerleşmişti, süreç başladı... Koridorda bir görev lambası vardı, kapatmak için duvarda bir anahtar vardı, yanmasın diye adam kapatmaya karar verdi. tabiri caizse arkadaşının yanından ayrılmadan ışık. :roll: Ama şans eseri, anahtar vücuda elektrik şoku gönderdi... Adama güçlü bir elektrik şoku verilmedi, ancak , diyelim ki nemli😉, sonra akım kolayca onun ve penisinin içinden kız arkadaşına aktı...
İstenmeyen bir kas kasılması yaşadı ve...çocuk bok içindeydi çünkü . sfinkter kasları keskin bir şekilde zayıfladı ve orada sahip olduğu her şey istemsizce patladı...
Bu hikayenin nasıl bittiğini bilmiyorum...Daha fazla ayrıntı verilmedi :unknown:.
These users thanked the author Morpheus for the post:
Vik.ruba80
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İskender »

Yıllar önce bir kadın takımında çalıştığım durumlardan biri. 5’i benden genç olan 17 bayan için bir tane. Tanıştığım kızlardan birinin kocası yakınlarda çalışıyordu. Ve sonra bir gün, başarılı bir işin ardından, bir çalışan ve kocası beni, bir arkadaşımı ve karısını ziyarete davet etti, üç odalı bir daireleri var, ebeveynleri olmadan yaşıyorlar. Dans eden prizmancılar çok içiyor, arkadaşımın karısı flört ediyor, lezzetli kıçını döndürüyor, kimse bakmadığında ona dokunuyor. Herkesin neşesi yerinde ama saat çoktan geçti ve arkadaşımla eşi gidiyorlar, geceyi bana bırakıyorlar. Sabah baş ağrısıyla uyanıyoruz, çalışanın kocası hızla hazırlanıp işe koşuyor. Beni kahvaltıya oturttular ve çay servisi yapılırken ev sahibesinin cübbesi kazara açılıyor, çevremde göğüsleri ve kayışları görüyorum ve pantolonumda bir şişkinlik oluşuyor. Kokusunu alıyor, sandviçleri kesiyor, sırtına servis ediyor, bornoz tekrar açılıyor, göğsünü sırtıma yaslıyor ve tabağı yere koyuyor. Arkamı döndüğümde, akşamdan kalma olmanın verdiği çılgın heyecanla bir taburenin üzerine oturuyor ve onu şefkatle ağzıma götürüyorum. Onu köpek stiliyle masaya koyup içeri girdim. Yan odada bir yaşındaki kızının uyuduğunu söylüyor. Arka odaya gidiyoruz, kanepenin arkasına geçiyoruz, kanepenin arkasına yaslanıyoruz ve ben arkadan vuruyorum. İkisi de yaklaşıyor, kapı açılıyor ve kızım ayakta duruyor, ondan lazımlığa gitmesini istiyor ve biz yılanlar gibi tıslamaya, bolca sağmaya başlıyoruz. Beni hâlâ küçük olduğuna, hiçbir şey anlamadığına ve konuşamadığına ikna ediyor.
These users thanked the author İskender for the post (total 3):
Автор темы
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon

Alesander: 07 Dec 2022, 16:14 İkisi de yolda, kapı açılıyor ve kızım ayakta duruyor, ondan lazımlığa gitmesini istiyor ve biz yılanlar gibi tıslamaya, bolca boşalmaya başlıyoruz. Beni hâlâ küçük olduğuna, hiçbir şey anlamadığına ve konuşamadığına ikna ediyor
Peki tüm bunlar nasıl bitti? Roman devam etti mi? :)
These users thanked the author Morpheus for the post:
Vik.ruba80
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Kesinlikle. Öğle yemeği sırasında işte, işten sonra işte ve iş dışında.

5 saat 29 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Kadınlardan oluşan bir grupta, bir erkek her zaman cezbedilir, özellikle de içki ve dansın olduğu tatillerde. Ancak 90’larda karşılıklı cinsel çekiciliğin farkına varmak kolay değildi; otel yoktu, sauna yoktu, kiralık daire yoktu, para yoktu. Çalışma alanı cankurtarandı, özellikle de çalışma masaları ve şeffaf olmayan perdeleri olan temiz bir çalışma masasıysa. Ve böylece genç çalışan ve ben, bip sesinden sonra kontrol noktalarına gitmeme, 10 dakika sonra işyerine dönme konusunda anlaştık. Kendimizi içeri kilitledik, perdeledik, çok heyecanlandık, öpüştük, okşadık, soyunduk. Ve burada spor ayakkabılarla çıplak bir şekilde yerde duruyorum ve o ayakkabılarla çıplak, gerginliğim dışarı çıkıyor ve o zaten sulu ve bana şöyle diyor: Haydi, kötü bir köpek yavrusundan kaçan yaramaz bir kedi yavrusu oynayalım, benim. kocam ve ben her zaman böyle oynarız. Ve miyavlayarak benden kaçıyor, sanki onu kovalıyor ve havlıyor gibiyim ve aletim sallanıyor, yetişiyorum, miyavlıyor ve eğiliyor, arkadan giriyorum ama birkaç itmeden sonra tekrar kaçıyor ve saklanıyor gibi görünüyor ve masaya oturuyor, koşuyorum: itaatsiz bir kedi yavrusu var, şimdi seni cezalandıracağım! Başından tutup penisime bastırıyorum, zevkle emiyor. Ve böylece birkaç kez kaçtı, ama sonunda prezervatif taktım ve onu arkadan siktim. Birbirimizin peşinden geliyoruz, ayakta duramıyoruz çünkü dizlerimiz titriyor, terliyoruz, sandalyeye oturuyoruz, öpüşüyoruz, okşuyoruz, mendillerle siliyoruz. Şovmen her toplantıda bir şey buluyordu. Sonra 13 yaşında başladığını ve her şeyin masum oyunlarla başladığını söylediğinde anladım.
These users thanked the author İskender for the post (total 3):
Ivp1967, Morpheus, Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by lanaaas341 »

Bu nispeten uzun zaman önceydi. Hâlâ bir kızdım ve erkek arkadaşım sonunda beni ilk kez seks yapmaya ikna etti. Ben utangaçtım ve her şey karanlıkta oluyordu, o uzun süre aletiyle girişi aradı ve benim için beklenmedik bir şekilde aleti o zamanlar bakire olan kıçıma girdi. Sanki felçliydim, o an suskundum ve sadece çığlık atabiliyordum. Beni kurtaran şey penisin yağlanmış olması ve şiddetli bir ağrının olmamasıydı. Ve adam birkaç pompalama hareketinden sonra işini bitirdi. Sonra özür diledi, bana sperm bırakmayacağı konusunda anlaşmıştık, ben de onun geldiğini itiraf etmekten utanıyordum. Beni kıçımdan becerdiğini hala anlamadı. Ve beni hayal kırıklığına uğrattığı ve artık onunla görüşmediği için kırgın görünüyordum.
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 6):
Yün, Morpheus, Beluga, Vik.ruba80, Zorba Carrie, Edkotkov
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:25 Nispeten uzun zaman önceydi. Hâlâ bir kızdım ve erkek arkadaşım sonunda beni ilk kez seks yapmaya ikna etti. Ben utangaçtım ve her şey karanlıkta oluyordu, o uzun süre aletiyle girişi aradı ve benim için beklenmedik bir şekilde aleti o zamanlar bakire olan kıçıma girdi. Sanki felçliydim, o an suskundum ve sadece çığlık atabiliyordum. Beni kurtaran şey penisin yağlanmış olması ve şiddetli bir ağrının olmamasıydı. Ve adam birkaç pompalama hareketinden sonra işini bitirdi. Sonra özür diledi, bana sperm bırakmayacağı konusunda anlaşmıştık, ben de onun geldiğini itiraf etmekten utanıyordum. Beni kıçımdan becerdiğini hala anlamadı. Ve beni hayal kırıklığına uğratıp onunla bir daha görüşmediği için kırgın görünüyordum.
Bunun yanlış olduğunu en azından güçlü bir şekilde ciyaklamak zorunda kaldım yer :göz kırp:
These users thanked the author Yün for the post:
Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Bolbol: 08 Dec 2022, 17:31
lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:25 Nispeten uzun zaman önceydi. Hâlâ bir kızdım ve erkek arkadaşım sonunda beni ilk kez seks yapmaya ikna etti. Ben utangaçtım ve her şey karanlıkta oluyordu, o uzun süre aletiyle girişi aradı ve benim için beklenmedik bir şekilde aleti o zamanlar bakire olan kıçıma girdi. Sanki felçliydim, o an suskundum ve sadece çığlık atabiliyordum. Beni kurtaran şey penisin yağlanmış olması ve şiddetli bir ağrının olmamasıydı. Ve adam birkaç pompalama hareketinden sonra işini bitirdi. Sonra özür diledi, bana sperm bırakmayacağı konusunda anlaşmıştık, ben de onun geldiğini itiraf etmekten utanıyordum. Beni kıçımdan becerdiğini hala anlamadı. Ve beni hayal kırıklığına uğratıp onunla bir daha görüşmediği için kırgın görünüyordum.
Bunun yanlış olduğunu en azından güçlü bir şekilde ciyaklamak zorunda kaldım yer :wink:
Yapamadım, sadece çığlık atabildim....hiçbir fikrin yok.
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
Beluga, Vik.ruba80
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:34 Yapamadım, sadece çığlık atabildim....hiçbir fikrin yok.
Tahmin edebiliyorum, ’yi lekeledim:angel :
Fakat ortaklar bir şekilde fazlalık hakkında bilgi verdi :wink:
Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Bolbol: 08 Dec 2022, 17:37
Yapamadım, sadece çığlık atabildim....hiçbir fikrin yok.
Tahmin edebiliyorum, leke sürdüm karanlıkta :angel:
Fakat ortaklar bir şekilde fazlalık hakkında bilgi verdi :wink:
Ortaklarınız tecrübeliydi, ben de o zamanlar bakireydim.
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
Sibiryak89, Beluga, Vik.ruba80
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:39 Partnerleriniz deneyimliydi, ben de o zamanlar bakireydim.
Hayır, ne deneyim, 18 yıl yaşadım.
Ama genel aydınlatma en azından minimum düzeyde olmalıdır, tam karanlıkta bu zihinle ve bedenlerin topolojisiyle alay konusu olur :wink:
Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Bolbol: 08 Dec 2022, 17:44
lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:39 Partnerleriniz tecrübeliydi, ben de o zamanlar bakireydim.
Hayır, ne deneyim, 18 yaşındaydım.
Fakat genel olarak aydınlatma en azından minimum düzeyde olmalıdır, tamamen karanlıkta bu zihinle ve bedenlerin topolojisiyle alay etmektir :wink:
Çıplaklıktan çekinerek ışığı kapatmamı istedim.
Beluga, Vik.ruba80
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:46 Ben ışığı kapatmak istedim, çıplaklık konusunda utangaçtım.
Erkeklerin çıplaklık konusunda ne kadar utangaç olduğunu bilseydin :wink :
Ve yaşı ne olursa olsun)
30-40 yaş ve üzeri normal kadınlar, çıplaklığın doğal ve gerekli olduğunu zaten anlıyorlar :daypyat:
nErkekler hâlâ erkek çocuk olarak kalıyor ve 50’den fazla yaşta :oops:
Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Bolbol: 08 Dec 2022, 18:13
lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:46 Ben ışığı kapatmak istedim, çıplaklıktan utandım.
Erkeklerin çıplaklık konusunda ne kadar utangaç olduklarını bir bilseniz :wink:
Ve yaşı ne olursa olsun)
30-40 yaş ve üzeri normal kadınlar, çıplaklığın doğal ve gerekli olduğunu zaten anlıyorlar :daypyat:
Erkekler 50’nin üzerinde olsa bile erkek kalıyorlar :oops:
Bilmiyorum, sonra o adam değişti 19, duştan çıplak olarak odaya çıktı.
Beluga, Vik.ruba80
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 18:16 Bilmiyorum, o adam daha yeni 19 yaşına girdi, duştan çıplak çıkıp odaya geldi.
Narsist, narsist-egoist. bu yüzden kaçırdı : göz kırp:
Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Bolbol: 08 Dec 2022, 18:19
lanaaas341: 08 Dec 2022, 18:16 Bilmiyorum, o adam daha 19 yaşındaydı, duştan çıplak çıkıp odaya geldi.
Narsist egoist... bu yüzden kaçırdı :wink:
Yine de zevk aldım ve masumiyetten mahrum kalmanın artısını da aldım.
Sibiryak89, Beluga, Vik.ruba80
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

lanaaas341: 08 Dec 2022, 18:22 Yine de zevk aldım ve bekaretten mahrum kalmanın artı işaretini aldım.
Daha çok bir eksi işaretine benziyor - eylemden sonra bakire kaldın :daypyat:
Bu, işin tamamlanmadığı anlamına gelir.
Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Bolbol: 08 Dec 2022, 18:30
lanaaas341: 08 Dec 2022, 18:22 Yine de zevk aldım ve bekaretten mahrum kalmanın artı işaretini aldım.
Daha çok bir eksi işaretine benziyor - sonrasında bakire kaldın hareket :daypyat:
Yani iş henüz tamamlanmadı.
Fakat o farklı düşünüyor. Ve olanlardan sonra ne kadar da bakireydim zaten...
Beluga, Vik.ruba80
Meyve
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Meyve »

Sevgilimin büyükannesi mutfakta turta pişiriyordu. Yatak odası ile mutfak arasında kapısız bir giriş vardı. Teknik olarak, masada duran büyükanne, geceyi geçirdiğimiz yatağın kenarını gördü.
Büyükannesi olan sevgili K., beni mastürbasyon yapmaya ve emmeye başladı. Büyükannemin bizi yakacağından çok endişeliydim. Sonuç olarak K. üzerime tırmandı, dikkatlice penisimin üzerine indi ve yumuşak, yumuşak ve sessizce yukarı ve aşağı kaymaya başladı. Ecstasy’ye girer girmez yatak güçlü bir şekilde gıcırdamaya başladı ve kendini toparlamak zorunda kaldı. Bu gizlilik nedeniyle harikaydı, inanılmaz derecede şehvetli ve yüksekti. O anda her ikisi de heyecanın doruğundaydı çünkü bu eylem sanki dünmüş gibi hafızalarda donmuştu.
These users thanked the author Meyve for the post (total 4):
Sibiryak89, Morpheus, Fargal94, Vik.ruba80
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:25 Beni kıçımdan becerdiğini hala anlamadı.
Kıza arkadan katıldığında ve aktif olarak hareket etmeye başladığında da benzer bir durum yaşandı. Ama bir dakika sonra kız kıkırdadı ve vurmadığımı söyledi. Sadece kızın bacakları hoş bir şekilde tüylüydü ve bacaklar ile dudaklar arasındaki üçgen sıkı olduğu için prezervatifin nereye girdiği fark edilmiyordu. Kendimi hızla düzeltmem ve ikisini de memnun etmem gerekiyordu.
These users thanked the author İskender for the post (total 2):
Sibiryak89, Vik.ruba80
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Alesander: 09 Dec 2022, 10:01
lanaaas341: 08 Dec 2022, 17:25 Kıçımdan becerdiğini hala anlamadı.
Kendini bir kıza bağladığında da benzer bir durum yaşandı. arkadan ve aktif olarak vurmaya başladı. Ama bir dakika sonra kız kıkırdadı ve vurmadığımı söyledi. Sadece kızın bacakları hoş bir şekilde tüylüydü ve bacaklar ile dudaklar arasındaki üçgenin yoğun olduğu ortaya çıktı, bu nedenle prezervatifin nereye girdiği fark edilmiyordu. Kendimi hızla düzeltmem ve ikisini de memnun etmem gerekiyordu. n
Asıl mesele başınızın belaya girmemesidir.
Alex7515, Beluga, Vik.ruba80
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler

:-D Nerede olursa olsun, bırakın çatlaklardan kayıp gitsin!
These users thanked the author İskender for the post:
Vik.ruba80
Автор темы
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon

Alesander: 08 Dec 2022, 16:03 mendillerle ütüleyip birbirimizi siliyoruz. Şovmen her toplantıda bir şey buluyordu. Sonra bana 13 yaşında başladığını ve her şeyin masum oyunlarla başladığını söylediğinde fark ettim.
Güzel hikaye!👍👍👍
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
İskender, Vik.ruba80
o
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by o »

Muhtemelen deniz kenarında. Etrafta dolaştık, ıssızdı, sadece dalgıçlar yüzüyordu. Yani her şeyi kıyıda durarak yaptılar
These users thanked the author o for the post (total 3):
Sanekk88
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90

Unread post by Sanekk88 »

yana, ayrıca birçok gece kıyıda seviştik Times)) yakınlarda bir çift de hoş sohbetlerle meşguldü
These users thanked the author Sanekk88 for the post (total 2):
Morpheus, Vik.ruba80
o
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by o »

Evet ve gerçekten yer kalmamadan önce sürekli bakmak zorunda kaldım
These users thanked the author o for the post:
Vik.ruba80
Sanekk88
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90

Unread post by Sanekk88 »

Karım beni Ikea’da emdi))) modüler sergi odalarında)) aşırıydı
These users thanked the author Sanekk88 for the post (total 3):
Morpheus, sapık, Vik.ruba80
o
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by o »

Gençliğimi hatırladım... Üniversiteden beri hepimiz soft swing yapıyoruz, şimdi buna denir ama bizim için dolabın arkasında bir çift, kanepede bir çift, balkonda bir çift, bir çift gibi görünüyordu. banyoda. Ve şimdi yumuşak bir salınım)))
These users thanked the author o for the post (total 4):
Morpheus, Sibiryak89, Fargal94, Vik.ruba80
dema11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by dema11 »

90’lı yıllarda çok oynadım. Her şeyi ve her yeri siktim. Bir keresinde Zelenograd’dan bir kızla tanıştım. Şehirde dolaştık ve evine yürümek zorunda kaldık. Akşam olmuştu, çok uzaktaydık ve onu öldürmek istiyordum. İşte metrodayız, arabanın bir ucundayız ve diğer ucunda bir adam biniyor. Dayanamadım ve eteğinin altını okşamaya başladım, sonra onu kucağıma oturtup içine soktum ve külotunu kenara çektim. İyi ki o zamanlar arabalarda kamera yoktu ve insanların bir sonraki istasyona binebileceğini bile düşünmüyorduk. Onu evinde hiç görmedim😅

10 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Başka bir sefer bir arkadaşım ve kız arkadaşıyla birlikte metroyla onun evine gidiyorduk. Sikişeceklerini anladım ve mutfakta oturup tek başıma içecektim. Yanımıza 10 şişe bira aldık. Duraklardan birinde karşı tarafa bir kız oturuyor. Yanına oturup yapıştırmaya başlıyorum. Görünüşe göre Vykhino’daki erkek arkadaşına gidiyor. Sonra son oldu. Ben de bütün birayı alıyorum ve ona istasyona kadar eşlik edeceğimi söylüyorum. Biz gittiğimizde adam orada değildi. Ya gelmedi ya da beni onunla görüp kazık attı. Saat sabahın on iki buçuk civarıydı, pek fazla insan yoktu. Ve böylece önce açık bir yerde bira içmeye gittik, sonra onu oraya devirdim ve becerdim. Bitirdiğimizde hava çoktan aydınlanmaya başlamıştı ve Vykhinsky bölgesi belediye yönetiminin önünde yattığımızı fark ettim! Sonra garajlarda sevişmeler oldu ve annemin yan odada uyuduğu evime bir gezi yapıldı, ama bu başka bir hikaye.
These users thanked the author dema11 for the post (total 4):
Morpheus, sapık, Sibiryak89, Vik.ruba80
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by sapık »

Eşimle Ikea’da eğlendim. Perdenin arkasına saklandılar. Önce eşim beni emdi, sonra ben onun köpek stilini büküp siktim ve ağzına boşalttım.
These users thanked the author sapık for the post (total 2):
Fargal94, Vik.ruba80
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Dinozzz »

En alışılmadık şey yılbaşı gecesiydi; benden 30 yaş büyük bir kadınla yerde sevişiyordum ve onun torunu da yatakta uyuyordu. İşte o zaman adrenalini çok iyi yakaladım, o da hoşuna gitti, hatta çığlık atmasın diye ağzımı tutmak zorunda kaldım.
These users thanked the author Dinozzz for the post (total 4):
Morpheus, Fedor36, Vik.ruba80, 3xxxxxx
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Denizde, tüm plajın tam manzarasında arkadaşım ve ben suda seviştik. Ayakta sikişmek oldukça zahmetliydi ama çok
eğlenceliydi...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Sibiryak89, Vik.ruba80
gport
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by gport »

Eşim uyuyakaldığında bir vakam vardı ve vaftiz babamla sohbet edip içki içiyorduk. Sonunda karısı onun yanında uyuyor ve vaftiz babası oral seks yapıyor. Ürkütücüydü ama güzeldi.
These users thanked the author gport for the post (total 3):
Fargal94, Morpheus, Vik.ruba80
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

Ignat, Merhaba. Eski eşleriyle herkesle sikiştiler ama üçü de kızlarıyla anlaşamıyorlardı. Her ne kadar ikimiz kızımızla biraz oynasak da her şey dahil değildi.
These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 3):
Morpheus, Tolkala, Vik.ruba80
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Fedor36 »

Dinozzz, merhaba, bana daha fazlasını anlat. kaç yaşındaydın? nasıl ve nerede tanıştık? toplantılar devam etti mi?

5 dakika 50 saniye sonra gönderildi: yana, iyi günler. yani ortak mı değiştirdin?
vrrrummm
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by vrrrummm »

Evet, yapamadı, yapamadı.
These users thanked the author vrrrummm for the post (total 2):
Nikk, Vik.ruba80
Leuzea aspir
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Leuzea aspir »

Drama tiyatrosunda arkadaşım ve ben birbirimize mastürbasyon yaptık. Çok keskin ve heyecan vericiydi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”