RETRO. SSCB’de oral seks ve toplu tecavüz

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: RETRO. SSCB’de oral seks ve toplu tecavüz

Unread post by şefkatli »

Bu forumdan nasıl çıkılacağını bilen var mı?
These users thanked the author şefkatli for the post:
Ateev
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 4 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Tender: 14 Dec 2021, 09:51 Bu forumdan nasıl ayrılacağını kim bilebilir?
Mümkün değil. Sonsuza kadar buradayız! :evet:
These users thanked the author Nandandaar for the post:
baudmur
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Şehvet zincirleriyle zincirlenmiş!!! :grust: :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
SergeiKa
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by tenzör »

bigass: 06 Dec 2021, 05:44 SSCB’de oral seks ve toplu tecavüzlerin olup olmadığını anlayamıyorum veya karar veremiyorum. Bir yandan öyle olması gerekirken diğer yandan buna inanmak zor. Belki kesin olarak bilen veya bizzat deneyen vardır, o zaman lütfen bilgiyi paylaşın. Ve eğer bu konuyla ilgili bir fotoğraf varsa kesinlikle harika olurdu. Bir şey bilen varsa yazın
Toplu tecavüz tüm hızıyla sürüyordu. Ancak oral seks nadirdi. Bir keresinde bir kız bir erkeğe oral seks yapmıştı. Herkese söyledi. Bu bir Olaydı.
These users thanked the author tenzör for the post:
geniş kalçalı adam
Автор темы
geniş kalçalı adam
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by geniş kalçalı adam »

daha fazla ayrıntı mümkün
These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post:
aryamari
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

bigass: 15 Dec 2021, 21:39daha fazla ayrıntı verebilir misiniz
Evet, hangi ayrıntılar var? Oğlan sokakta kızlarla tanıştı ve onları elbette yaz aylarında donanımlı bir yeri olan ahıra götürdü. Genellikle yeni tanıdığı biriyle sikişiyordu ve o da çekip gidiyordu, hepsi bu. Ama kimse ayrılmıyor, orada yatıyor ve sonra ona oral seks yapıyor.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312

Unread post by Rudi »

Elbette oral seks vardı ama herkesle değil. örneğin fahişeler herkese oral seks yapmazdı. kişinin birbirini tanıyor olması gerekir. ve fasulyeleri dökmeyeceğini. ve ilk kez seks yapmayan insanlar arasında oral seks yaşandı. Bana Moskova’da (fahişeler) otellerde ve sadece şehrimdeki kızlar ve fahişeler ve kuzenimin karısı ve diğer kadınlar ve erkeklerde oral seks yapıldı)). SSCB’de farklı cinsiyetler vardı.
These users thanked the author Rudi for the post (total 2):
Piero, geniş kalçalı adam
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Piero »

niqk, Bilgi, kişiler arası mücadele yöntemlerinden biridir. yetkililer ve halk. Köleler ne kadar az bilirse, o kadar sakin davranırlar ve kölelerin dizginlerini sıkı tutmak o kadar kolay olur.
Last edited by Piero on 18 Dec 2021, 00:06, edited 2 times in total.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

tahkim mahkemesinde çalışan ve gizlice fuhuş yapan çok güzel ve iyi beslenmiş bir kız vardı. Damat onu bir arkadaşının evine getirdi ve orada seviştik. Bana sadece oral seks yapmakla kalmadı, aynı zamanda kıçımı yaladı ve beni oral seks yapmaya zorladı, SSCB için çok fazla)).
These users thanked the author Rudi for the post:
geniş kalçalı adam
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Piero: 16 Dec 2021, 11:44 niqk, Bilgi, yetkililer ve halk arasında yöntem mücadelesi. Köleler ne kadar az bilirse, o kadar sakin davranırlar ve kölelerin dizginlerini sıkı tutmak o kadar kolay olur. Özellikle
burada, Rusya’da. Bilgi o kadar titizlikle dağıtılıyor ki artık bilgi gibi bile görünmüyor! Venöz hastalıklar dahil! Örneğin Moskova’da alkış zaten burun akıntısı gibidir, kimse aldırış etmez!
Fakat "sifon" ciddi bir hastalıktır! İlişkili olduğu söylenen pek çok hastalık var, örneğin AIDS + bel soğukluğu veya sifon + AIDS, pek çok tüberküloz + AIDS...
Pierrot, Batı’da durum farklı mı diye düşünüyor musun? Batı medyasını çevrimiçi okuyun. Oradaki insanlar propagandacılarımızdan çok daha iyi kandırılıyor! Birçok kez! Ve orada köleleri, hatta yüksek rütbeli olanları bile o kadar sıkı tutuyorlar ki, Yezhov’un kendisi bile çok şaşırırdı! Ve bilgi orada dağıtılmıyor. ve hemen bir sürü sahtekarlık biriktiriyorlar, böylece gerçeğe ulaşamıyorsunuz. İşin doğası gereği gerçeği bilenlerin ise oksijenleri kesilir. Ve sizi işten atıyorlar!
Çok basit; aksi takdirde yetkililer iktidarda kalamayacak! Üstelik seçilmiş pozisyonlarda... :cat1:
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

niqk: 16 Dec 2021, 16:32 Pierrot, sence Batı’da işler farklı mı? Batı medyasını çevrimiçi okuyun. Oradaki insanlar propagandacılarımızdan çok daha iyi kandırılıyor! Birçok kez! Ve orada köleleri, hatta yüksek rütbeli olanları bile o kadar sıkı tutuyorlar ki, Yezhov’un kendisi bile çok şaşırırdı! Ve bilgi orada dağıtılmıyor. ve hemen bir sürü sahtekarlık biriktiriyorlar, böylece gerçeğe ulaşamazsınız.
bu doğru
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

niqk, hiçbir şey düşünmüyorum, belirtiyorum her gün gördüğüm şey bu! Ve Batı’ya gittim (2011’den 2019’a kadar 12 ülkede), ama bizimkine benzer bir şey hiç görmedim!
Last edited by Piero on 18 Dec 2021, 00:08, edited 2 times in total.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

Piero: 16 Dec 2021, 22:33 niqk, Eco, nasıl oldu? propagandacılar sana davranıyor! Hiçbir şey düşünmüyorum, her gün gördüğümü söylüyorum! Batı’ya da gittim (2011’den 2019’a kadar 12 ülkede), ama hiçbir yerde bizimkine benzer bir şey görmedim!
görmeyeceksin’ Geçerken hiçbir şey görmüyorsanız, olup biteni anlamak için Avrupa’da yaşamak zorundasınız. Her yerin kendine has sorunları var.
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Rudi, 1,5 yıl boyunca Amsterdam’da, Dijon’da yaşadı (Fransa) 1 yıl, Lucerne’de (İsviçre) neredeyse üç yıl ve iki yıl Salzburg’da (Avusturya), diğer ülkelerde birkaç ay. Bu, sizin deyiminizle, sadece geçip gitmek değil! Bütün sorunlarını gördüm ama orada bu sorunlar bizden farklı olarak oldukça hızlı çözülüyor! Ve sorunları sistemsel değil, yetkililerle ilgili değil ve dolayısıyla çözülebilir...!
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Ahah »

265336_original.jpg
nА у тебя , krediniz var mı? *x)
These users thanked the author Ahah for the post (total 8):
geniş kalçalı adam, George, Evgeniy-Spb, Dimon169, Andrey57115, Serge12345, abartı, Sool40
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Tatlı biber »

Piero: 17 Dec 2021, 12:36 Rudi, Amsterdam’da yaşadı 1, 5 yıl, Dijon’da (Fransa) 1 yıl, Lucerne’de (İsviçre) neredeyse üç yıl ve iki yıl Salzburg’da (Avusturya), diğer ülkelerde birkaç ay. Bu, sizin deyiminizle, sadece geçip gitmek değil! Bütün sorunlarını gördüm ama orada bu sorunlar bizden farklı olarak oldukça hızlı çözülüyor! Ve sorunları sistematik değil, yetkililerle ilgili değil ve dolayısıyla çözülebilir...!
Ülkelerle ilgili bu anlaşmazlıklar neden? Önemli olan her şey Kafanızın içindedir. Bu politikacılar annelerinin yanına gidiyor. Bilgilerinizi ve düşüncelerinizi buna göre seçersiniz.
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
Evgeniy-Spb
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

Piero: 17 Dec 2021, 12:36 Rudi, Amsterdam’da yaşadı 1, 5 yıl, Dijon’da (Fransa) 1 yıl, Lucerne’de (İsviçre) neredeyse üç yıl ve iki yıl Salzburg’da (Avusturya), diğer ülkelerde birkaç ay. Bu, sizin deyiminizle, sadece geçip gitmek değil! Bütün sorunlarını gördüm ama orada bu sorunlar bizden farklı olarak oldukça hızlı çözülüyor! Ve onların sorunları sistematik değil, yetkililerle ilgili değil, dolayısıyla çözülebilir...!
ve gizlilikle ilgili belgeleri imzaladınız, yani iş yerinde oluyor, herhangi bir devlet kurumuna başvuru yazmayı denediniz mi? burada sıradan bir insan ortaya çıkmaya başlarsa hemen susacaktır. Elbette durum eski Sovyetler Birliği cumhuriyetlerinden daha iyi. Burada iş var, maaş da iyi ama başınızı kaldırmanıza izin vermiyorlar. Yıkılmış bir adam olan Assange’a bakın. yani herhangi biriyle. Sizi taciz, tecavüz ve daha birçok şeyle suçlayacak birileri her zaman olacaktır ve işinizi kaybetmeniz bir yana asıl cümle hazırdır.
These users thanked the author Rudi for the post:
Akran Gynt
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Piero: 16 Dec 2021, 22:33 niqk, Eco, nasıl oldu? propagandacılar sana davranıyor! Hiçbir şey düşünmüyorum, her gün gördüğümü söylüyorum! Batı’ya da gittim (2011’den 2019’a kadar 12 ülkede), ama hiçbir yerde bizimkine benzer bir şey görmedim!
Doğru ! Batı’da bizim gibisi yok! Orada durum çok daha kötü! Ve kötü bir şey görmemiş olman sadece hiçbir şey görmek istemediğini gösteriyor! Aksi takdirde geceyi Paris’te köprülerin altında geçiren clochard’ları görecektim. Üstelik - kışın! Aksi takdirde, Napoli sokaklarının apartman pencerelerine kadar çöplerle dolu hale geldiğini görecektim. Aksi takdirde
New York’un beyaz bir adamın ortaya çıkmasının ölümcül derecede tehlikeli olduğu yerlerle dolu olduğunu öğrenirdim! Ve eğer istersem çok daha fazlasını görebilirdim. Ve bunu bizzat gördüm!.. Ama bunu istemeniz pek mümkün değil! Vatanınıza çamur atmak çok daha eğlenceli! Değil mi?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Şiddetli
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Ve gerçekten de. Her şey olduğu gibi oldu ve gelişiyor.
“Perdenin” arkasında yapılanlar da doğru. Günümüzde toplumun demokratikleşmesi açık tartışmaya imkan veriyor (örneğin şunu ele alalım). (site) seks meseleleriyle ilgili nüansları, bire bir, örtü altında, gece geç saatlerde ve ışıksız olarak, toplu sekse ve hatta sapkın bir biçimde var. Bu tür oyunlara ve seks partilerine birden fazla kez tanık oldum, ilk başta biraz çılgıncaydı ve yıllar geçtikçe, aralarında tamamen üçlü bir aile deneyimi olmasına rağmen. Annem, babam ve benim içim ısındı ve böyle bir eylemin örgütlenmesi, yasak meyveden bu yana oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştiğini söylemek istiyorum. biliyorsunuz, köyün gençleri arasında hiç de kötü bir sır değildi (!) Bu, okul ilişkilerinde ve sokakta hiçbir şekilde kendini göstermedi
Ama yine de çevre genişledi. Kardeşlerin pahasına.
Ama bunların hepsi bir GİZDİ!.
These users thanked the author SergeiKa for the post:
Dimon169
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet, gizem çekiyor! Ve aile sırları genellikle büyüleyicidir!!! Bu nedenle aile seksi sadece SSCB’de mevcut değildi, aynı zamanda gelişti! Üstelik çeşitli şekillerde! :evet:
SergeiKa
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

niqk,
niqk: 17 Dec 2021, 16:37 Nerede daha eğlenceli memleketine çamur at! Değil mi?
Last edited by Piero on 18 Dec 2021, 00:00, edited 2 times in total.
These users thanked the author Piero for the post:
Akran Gynt
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Piero: 17 Dec 2021, 21:26 niqk,
Daha fazlası memleketinize çamur atmak eğlenceli! Değil mi?
Öyle değil! Her şeyi aptalca önyargılar ve Anavatan hakkında sahte vatansever sloganlar olmadan görüyorum! Her şeyi dışarıdan sanki tarafsız olarak görüyorum. Bu nedenle vizyonum daha objektif. Her ülkenin kendine göre sorunları, kendine göre zorlukları, zorlukları ve soruları var ama mesele bu ülkelerin bunları nasıl çözdüğü! Ve bu sorunlar ne kadar sistemiktir! Yani burada Anavatan hakkında konuşmaya gerek yok! Uygunsuz!
Bu hâlâ bir soru; neyin uygun olup neyin uygun olmadığı... Ama aptalca önyargılarla ilgili... Yurt dışına ilk gittiğimde ,
Kapitalizmin tüm kötülüklerinin saf propaganda olduğuna dair oldukça güçlü bir inancım vardı! "Her ülkenin kendine has sorunları vardır" gibi! "Sorun bu ülkelerin bunları nasıl çözeceğidir"! vesaire. Ayrıca ONLARIN sorunlarını
başarıyla çözdüklerinden de emindim. Ve otelin penceresinden New York polisinin bir şeyi protesto eden öğrencileri dağıtmasını izlediğimde şok oldum! Tamamen! Rusya’da böylesine inanılmaz bir zulmü hayal etmek kesinlikle imkansız! Ancak Amerika Birleşik Devletleri’nde bu yaygın bir şeydir! İstatistiklere göre polis ABD’de her yıl yaklaşık BİN kişiyi öldürüyor! Üstelik sadece baskı ve tutuklamalar sırasında değil! Ama her ihtimale karşı! Polis saldırgan davrandığınızı düşünebilir! Ve yasaya göre - tekrar ediyorum, YASAYA GÖRE! - herhangi bir açıklama yapılmadan seni vurmaya hakkı var!
Ve bu kimseyi şaşırtmayacak! Ve silahlı bir aptal bir alışveriş merkezinde sınıf arkadaşlarını, sınıf arkadaşlarını ve
sadece alışveriş yapanları vurduğunda, bu Amerikalılar için sıradan bir olaydır.
Dolayısıyla dostum, bunu takdir etmelisin Vatanımız bu vahşet! Ne yazık ki bu bize de nüfuz etmeye başlıyor.
Ancak çatışmada ölmektense bir arabanın altında kalma ihtimaliniz daha yüksek. Her ne kadar 90’larda olsa da... Ama neyse ki çoktan geçtiler... Ve bu oldukça objektif!
Evgeniy-Spb
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

niqk,
niqk: 17 Dec 2021, 21:57 Rusya’daki inanılmaz zulüm basitçe hayal etmek imkansız!
Last edited by Piero on 17 Dec 2021, 23:59, edited 1 time in total.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Piero: 17 Dec 2021, 22:13 niqk,
ininanılmaz zulüm Rusya’da bunu hayal etmek kesinlikle imkansız!
Çok sayıda protestocu gördüm ve yalnızca Amerika’da değil! Ancak hiçbir hızlanma Bolotnaya’daki hızlanmayla karşılaştırılamaz! Üstelik artık polisimize göstericilere karşı silah kullanılmasına dair senet verilmiş durumda... Her şey de hukuka uygun! Hiçbir polisimizin sivillere ateş etmeyeceğinden emin misiniz? Peki neden bizim ahlakımız Amerikalılarınkinden daha iyi? Peki polisin elinde öldürülenlere gelince... Bu konuda burada neler olduğuna dair elinizde istatistik var mı? Polislerin elinde "kalp yetmezliğinden" kaç kişi ölüyor? Böyle istatistikleriniz yok! Evet, olamaz çünkü her şey gizli! Ve Amerika’da böyle istatistikler var! Ve sırf bu yüzden bile onlara saygı duyabilirsin!
Terliklerimi komikleştirme dostum! Mark Twain de Amerikan istatistiklerinin en bariz yalanlardan daha havalı olduğunu söyledi!.. Siz de Amerika’da yolsuzluk olmadığını söylüyorsunuz! Hahaha! Orada her şey organize ediliyor! Ve buna lobicilik denir! Dürüst Amerikalı yetkililere gelince, kötü şöhretli Monica hakkında açıkça yalan söyleyen Bill Clinton’a sorun. Ve bu duruma yakalandı! Peki ne?!! Sadece kendisi istifa etmedi, aynı zamanda görevden alınmadı ve görev süresinin sonuna kadar sakin bir şekilde cumhurbaşkanı olarak görev yaptı.
Peki, yaza gömülen kölelikten pişmanlık belirtisi olarak siyahların ayakkabılarını - HALKA açık - öpmeyi nasıl seversiniz?!!! Üstelik ne bu siyahların ne de bu beyazların geçmiş olaylarla hiçbir ilgisi yok. ABD’deki İnsan Haklarının durumunun o kadar canlı bir örneği ki, bundan daha iğrenç bir şey hayal etmek kesinlikle imkansız! Merak ediyorum, bunu nasıl haklı çıkaracaksınız?
George, Evgeniy-Spb
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Anlamıyorum! Bu "Sovyet iktidarı için" siyasi bilgi mi, yoksa bir seks forumu mu? Her şeyi neye benzetiyorsun? Ve en önemlisi - neden? Kaç kişi, bu kadar çok fikir, artı propaganda! Bizim olmadığımız her yer güzel!
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
Piero, 6996
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peer Gynt: 17 Dec 2021, 22:29 Anlamıyorum! Bu "Sovyet iktidarı için" siyasi bilgi mi, yoksa bir seks forumu mu? Her şeyi neye benzetiyorsun? Ve en önemlisi - neden? Kaç kişi, bu kadar çok fikir, artı propaganda! Bizim olmadığımız her yerde bu iyi!
Uzmanmış gibi davranıp Batı’da bunun WOOOO olduğunu söylemenize gerek yok, ama bizim ülke FUUU...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
George, SergeiKa, Evgeniy-Spb
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

niqk,
niqk: 17 Dec 2021, 22:27 Mark Twain ayrıca şunu söyledi: Amerikalı istatistikler en bariz yalanlardan daha havalı!.
Aslında bunlar Mark Twain’in değil, D’Israeli’nin sözleri... Peki, Tanrı onu korusun !
Last edited by Piero on 17 Dec 2021, 23:58, edited 1 time in total.
These users thanked the author Piero for the post:
Tolkala
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by alex503311 »

Beni sarhoş edersen bir meslektaşım bana oral seks yaptı ve kendisi annemden 10 yaş daha genç, yani Stalin’in ölümünden sonra
doğdu.
Ben doğmadım bile Çalışırken onun pes edeceğini hayal ettim, ama ya işte bana oral seks yaptığını öğrenirlerse
ve onu düzenli olarak işe götürdüğümde, en hafif tabirle muhtemelen delirirlerdi .
Doğru, özellikle oral seks sevenlerle tanışmadım, muhtemelen %10, ama yabancı ülkelerde bu standarttır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Batı yaşamı konusunda nesnel bir uzman, dostum. Bundan kendin bahsetmiştin. Artık hatırlamıyorsun...
Artıları ve eksileri konusunda katılıyorum. Yalnızca Batı reklamcılıkta daha ustalaştı ve çok akıllıca eksikliklerini örtmeyi öğrendi. Ve çok fazla küstahlığı var! Batı’da kutsal bir şekilde gözlemlenen ve Rusya’da yüzsüzce ayaklar altına alınan insan haklarına ilişkin bazı saçmalıklar saçma ve gülünçtür. Ölülerin oy verdiği Biden için bir seçim kampanyasının bir değeri var!!!
Dolayısıyla artılar ve eksiler dengesi açıkça Batı’nın lehine değil...
Evgeniy-Spb
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

Aslında Piero’nun sözlerinde herhangi bir "pislik" göremiyorum; pek çok şeyi doğru söylüyor... belki de değil! Ama bu onun bakış açısı ve buna saygı duyulması gerekiyor! Ve siz hemen "Anavatan’a çamur atmak için" "FUUU" vb. Başkalarının görüşlerine karşı hoşgörüsüz olduğumuz için asla demokratik bir topluma sahip olamayacağız!
These users thanked the author Akran Gynt for the post:
Tolkala
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peer Gynt: 17 Dec 2021, 22:57 Aslında Piero’nun sözlerinde herhangi bir "pislik" göremiyorum, pek çok şeyi doğru söylüyor... belki bir şeyler yanlıştır! Ama bu onun bakış açısı ve buna saygı duyulması gerekiyor! Ve siz hemen "Anavatan’a çamur atmak için" "FUUU" vb. Hiçbir zaman demokratik bir topluma sahip olamayacağız çünkü diğer insanların fikirlerine karşı hoşgörüsüzüz!
Bizde her şeyin böyle olduğunu söylemiyorum! Her türden saçmalık var!
Ama Batı’da demokrasiden, orada da başkalarının düşüncelerine karşı hoşgörülü tutumdan, orada neler olup bittiğini hiç bilmeden söz edilebilir
Orada ne olup bittiğini hiç bilmeden! Batı’ya kaçan ve bir Amerikan üniversitesi tarafından ısıtılan Illarionov’u hatırlayın.
Bokçuların kürküne zar zor dokundu ve hemen işten çıktı! Hiçbir açıklama yapmadan!
Ve ünlü yönetmenimiz Anavatan’ın toprak bütünlüğüne açıkça tecavüz etti ve? Ne?!! Hiçbir şey!!!
Herkesin kendi fikrine sahip olma hakkı olduğunu söylüyorlar! Hoşgörüsüzlüğümüz nerede?!!!
Evgeniy-Spb
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

niqk,
niqk: 17 Dec 2021, 22:56 Bu nedenle profesyonellerin oranı ve eksileri açıkça Batı’nın lehine değil...
Peki, bu senin bakış açın. Diğeri! Ve beni hiçbir şeye ikna etmene gerek yok! Peki, seçim kampanyasına hiç değinmemeliydin! Bizim için bunun dürüst, demokratik ve popüler olduğunu düşünebilirsiniz! Biden, başkanlık seçimi sırasında sandıklarda yaşananları asla hayal edemezdi! Şahsen ben bir adayın önceden işaretlendiği yığın yığın oy pusulası gördüm, sonra yığınlarcası düşürüldü! Bu nasıl? O halde seçimler hakkında konuşmayın! Burada çok büyük, ağır bir eksiğimiz var! Tamam, hiçbir şey hakkındaki bu anlamsız tartışmayı sonlandıralım!
Last edited by Piero on 17 Dec 2021, 23:55, edited 1 time in total.
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

niqk: 17 Dec 2021, 23:09 Batı’ya kaçan Illarionov’u hatırlayın
Andrei Illarionov Batı’ya kaçmadı, 2008’den sonra (kendisini suçlamakla suçladığında) ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. Medvedev seçimlerin sahteliği ve gayri meşruluğu nedeniyle) muhalefete girdi. Ama muhalefeti sevmiyoruz! Üstelik muhalefetimiz o kadar kuşatılmış durumda ki demokrasiyi düşünmeye bile değmez!
Last edited by Akran Gynt on 17 Dec 2021, 23:33, edited 1 time in total.
These users thanked the author Akran Gynt for the post:
Tolkala
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Yurik »

Herkes kaçtı, bunu konuşuyordu ama sonra her zamanki gibi bunu yetkililerin baskısına bıraktılar.
These users thanked the author Yurik for the post:
Evgeniy-Spb
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

Yurik, Her şeyi söyleyebilirsin! Diğer bir soru ise yukarıdakilerden hangisinin doğru olduğu...!
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

Piero: 17 Dec 2021, 22:17 Çok sayıda protestocu gördüm, hem de yalnızca Amerika’da değil! Ancak hiçbir hızlanma Bolotnaya’daki hızlanmayla karşılaştırılamaz! Üstelik artık polisimize göstericilere karşı silah kullanılmasına dair senet verilmiş durumda... Her şey de hukuka uygun! Hiçbir polisimizin sivillere ateş etmeyeceğinden emin misiniz? Peki bizim ahlakımız neden Amerikalılarınkinden daha iyi?
Sovyetler zamanında insanlar o kadar korkuyordu ki kimse ani bir hareket yapmıyordu çünkü nasıl yapılacağını biliyorlardı Bitebilir ama Batı’da olup bitenlere bakıldığında yerel halkın kafası karışık ve yetkililer buna göre sonuçlar çıkarıyor. yani insan hakları meselelerini ve bunların nasıl yok edileceğini Batı’dan öğreniyoruz. ((
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by tenzör »

Rudi: 16 Dec 2021, 10:24 tabii ki oral seks vardı ama herkesle değil. örneğin fahişeler herkese oral seks yapmazdı. kişinin birbirini tanıyor olması gerekir. ve fasulyeleri dökmeyeceğini. ve ilk kez seks yapmayan insanlar arasında oral seks yaşandı. Bana Moskova’da (fahişeler) otellerde ve sadece şehrimdeki kızlar ve fahişeler ve kuzenimin karısı ve diğer kadınlar ve erkeklerde oral seks yapıldı)). SSCB’de farklı seks türleri vardı.
Oral seks nadirdi, ancak bunu bir kadın yaparsa bunun ayıp sayılacağını düşünmüyorum . Zorlu. Ben yaptım ve yaptım. Bir arkadaşım bana şunu söyledi: Arkadaşı bir kadını görmeye gitti (dördü, ama ayrı ayrı) ve o da onu emdi. Daha sonra onlara evleneceğini duyurdu ve dördünü de düğüne davet etti.

Gençler arasında da bu durumun yaşanması ilginç. Diyelim ki A sınıfında hemen hemen herkese veren bir veren var. Sınıf arkadaşları ona tiksinti ve küçümsemeyle davranıyor ama B sınıfından aynı kızı beceriyorlar. B sınıfından kıza karşı tavır normal, saygılı. Ve tam tersi, B sınıfından bir kızın sınıf arkadaşları ona tiksinti ve küçümsemeyle davranırlar, ancak A sınıfından sikilen kıza saygı duyarlar.
These users thanked the author tenzör for the post:
Vik.ruba80
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Tolkala »

tenzor, okullu kızımız çok girişkendi. Sadece sınıf arkadaşlarından bazıları ondan biraz hoşlanmıyordu ve muhtemelen kıskançlıktandı.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
SergeiKa, Ahah, Vik.ruba80
Автор темы
geniş kalçalı adam
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by geniş kalçalı adam »

ağır vaka. Svetlana, 60 yaşında
Biz böyle yetiştirildik: seks ahlaka aykırıdır. Okulda seks hakkında tek kelime etmediler. Çocuklar doğar evet ama onların hamile kalma süreci kötü bir şeydir. Adamlar birbirlerinden hoşlanırlarsa yazışıyorlar ya da el ele yürüyorlardı. 1980’li yıllarda insanlar flört ederken biraz daha cüretkar davrandılar, dansa gittiler ve bazıları için gerçek seks hayatları başladı. Ama bunu anlamadım. Bir adam akşamları eve yürürse, çiçek ve hediyeler verirse, onu annesiyle tanıştırırsa, o zaman tanışmış oluruz. Ve evlenmeyi teklif ettiğinde, yüzükler aldılar ve bunları sicil dairesinde değiştirdiler - o zaman seks yapmak zaten mümkündü, bu bir kadının hayatındaki ilk erkekti. Annelerle seks hakkında konuşmak henüz alışılmış bir şey değildi ve benimki şu pozisyondaydı: “Eğer o senin kocansa, artık bu kadar, ağlama, bana hiçbir şey söyleme. Evlendim, yaşamak zorundayım.” Onunla yaşamaya başladım ve bu adamın o olmadığı ortaya çıktı. Ama o benim ilkimdi ve başka birine gidip artık kız olmadığımı söyleyeceğimi hayal etmek bile korkutucuydu...

Büyükannemle birlikte yaşadığımda köyde amcamın sola doğru yürüdüğünü gördüm ama durumu tam anlayamadım. Geceyi bir yerde geçirdi ve sabah döndü. Ancak her şey çok ciddiydi - eğer bir kadın hamile kalırsa, o zaman erkek evlenmek zorundaydı. Boşanmalar nadiren oluyordu, çoğu zaman kadınlar acı çekiyordu.

Bu meselenin çoğu erkeklere bağlıydı. Bir erkek kadınına baktıysa, o zaman kusura bakmayın, kendini paçavraya buladı. Bu, doğum kontrolünün ana yöntemiydi.

1970’lerde bir hastanede çalışıyordum, o yıllarda kürtaj en yaygın prosedürdü. Bazen doktorlar vardiya başına 40 temizlik yapıyordu. Bazıları iki ayda bir kürtaj için geliyordu. Jinekologlar bağırdılar, diyorlar ki, yazı altında bizi hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. 1980’lerin başında insanlar daha da gelişti ve rahim içi araç bize Batı’dan geldi. Rusya’da okuyan Araplar, bir kadına 10-15 yıl boyunca takılabilen platin ve altın spiraller getirdiler - altın oksitlenmez. Kötü prezervatifler 1970’lerde ortaya çıktı; kauçuk ve serttiler. Ancak bunlar yalnızca şehir sakinlerinin erişimine açıktı.

İki evliliğimde de orgazm olmadı. Evliliğimizin sekizinci yılında ikinci eşime “Benim de bir şeyler hissedebilmem için bir şeyler yapamaz mıydın?” diye mırıldandım. Kocam buna fizyolojimde bir sorun olduğunu söyledi.

Cinsel eğitim eksikliği nedeniyle evlilikte seks genellikle kötüydü. Bir erkek, kadınını hissetme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olmadan yakalanırsa, o zaman bir kız seksin ne olduğunu anlamadan ve zevk getirebileceğini bilmeden yedi veya on yıl yaşayabilir. Dolayısıyla bu Sovyet ifadesi: evlilik görevi. Özgürleşme yoktu, kimse nasıl davranacağını bilmiyordu; ne okuyabiliyorlardı, ne resimlere bakabiliyorlardı ne de arkadaşlarından haber alabiliyorlardı.

Aşk iki kişinin olduğu yerdir. Ve tek odalı bir dairede yaşadığınızda ve çocuklarınız banklarda uyuduğunda, bu artık aşk ya da seks değil, sadece budur. Ortak apartmanlarda yaşayan insanlar tuvalette seks yapıyordu. Hamamlara da çok aktif bir şekilde gidiyorduk. Ortak apartmanlarda normal şekilde yıkanacak yer yoktu ve kuyruklar vardı, bu yüzden insanlar hamamlara gidiyordu. Çiftler orada bir oda kiralayıp buharlaşıyorlardı.

O günlerde insanlar kesinlikle seks yüzünden birlikte olmuyorlardı. Bu kadar monoton seks insanları bir arada tutamazdı. Çift mutlu görünüyorsa, bunun nedeni daha çok ortak görüşlere ve sıcak bir ilişkiye sahip olmalarıydı.
These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 3):
George, Vik.ruba80, Ahah
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

SSCB’de seksle ilgili tipik durumu doğru bir şekilde tanımladınız. Çoğunlukla böyleydi! Ama aynı zamanda sadece fısıldanan bir azınlığın hayatı da vardı. Aynı eşcinsellik, hayvanlarla cinsel ilişki, sadomaso hakkında vb. Ve bu konulardaki fotoğraflar tezgah altında satılıyordu. Ve spekülatörden fotoğraflardan dergilere,
seks oyuncaklarına ve seks kozmetiklerine kadar neredeyse her şeyi satın alabilirsiniz.
geniş kalçalı adam, SergeiKa
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”