Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!
Ben de doğada çıplak olmayı seviyorum. Çıplaklar plajını ziyaret etmeyi düşünüyordum ama cesaret edemiyorum, oradaki kızlara sürekli sertleşeceğim, kasık bölgesinde bir delik kazmam ve yüzüstü yatmam gerekecek))) ))). Doğa beni çok heyecanlandırıyor, bir şekilde erotik ve sıradışı
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
areson, git, sahip olduğunu sanmıyorum Orada bir gaf var Sürekli olacak ve bunun üzerinde duracak biriyle tanışsan bile iyi olur. Nudicler farklıdır ve zamana bağlıdır, bazen sadece erkekler ve büyükanneler vardır. :göz kırp:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 11 months
Arkadaşım beni kıçımdan becerdi, meğerse onu çıplak ve kıçında bir aletle görmüş. Sadece kendisi değil, onunla anal yapan herkes.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 11 months
Bir süre önce Avrupa’da yaşadım. Vücut boyama etkinliklerine birden fazla kez katıldım. Şimdi belki size ilk seferimi anlatacağım. Almanya’da oldu. Profesyonel modellerin yanı sıra dışarıdan da katılım mümkün oldu. 2000’li yılların başında bir miktar modelleme deneyimim oldu ve denemek ilginç hale geldi. Katılım için küçük bir miktar para ödedim, sanatçımın, daha doğrusu sanatçının numarasını aldım - o kadar da güzel olmayan, orta yaşlı, benim yaşımdaki bir Alman kadın. Beklemeye başladım. İlk başta profesyoneller orada resim yapıyordu. Sonunda sıra bana geldi. Çizim çok karmaşık değildi, daha çok bir dizi boyaydı ama birçok desen ve birçok renk vardı... Tecrübesizliğimden dolayı hemen tamamen soyundum. Sanatçı beni işyerine götürdü - neredeyse çitin yanında olduğu ortaya çıktı ve resim başladı. İlk başta, aralarında kameralı çok sayıda insanın bulunduğu ve geri kalanların çoğunun elinde telefon bulunan izleyicilere sırtım dönük olarak durdum. Süreç ilerledikçe yüzümü onlara çevirmek zorunda kaldığımı fark etmeye başladım. Ve bu aynı zamanda hem heyecan verici hem de utanç vericiydi. Geri dönme zamanı geldiğinde, tam önümde iki kadın olduğu ortaya çıktı ve iki kız 15-17 yaşlarında, orada nasıl akraba olduklarını bilmiyorum ama iki iPhone’un bana yönelik olduğu ortaya çıktı. Doğal olarak hem yaşlı bayanlar hem de genç nesil tarafından tepeden tırnağa muayene edildim. Üstelik bu açıkça, gülümsemelerle ve telefonda çekim yapılarak yapıldı. Bu da fizyolojik ihtiyaçlarımı etkilemekten başka bir şey yapamadı ve bu da izleyicilerim arasında daha da büyük bir keyif yarattı. O zaman diğerlerine pek dikkat etmedim. Muhtemelen tek doğru kararı verdim - açıkça tatminsiz bir yüzle onlara doğrudan baktım, bu da görünüşe göre biraz kafalarını karıştırdı ve bazı heyecan duygularını kendim bastırdım, bu da kaçınılmaz sertleşmeyi durdurdu))) duydum Kızlar birbirleriyle konuşuyor, sonra fotoğraf çekelim dedik ama bilmiyorum, sonradan gündeme gelmediler.
- These users thanked the author gidiyorum for the post (total 2):
- Ded, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Sonunda birlikte buharlaştılar ve eğlenceli bir gün geçirdiler. Sonuç olarak arkadaş olduk ve bir süre konuştuk.
Adamlar antrenmandan sonra saunada buharlaşıyorlardı. Girişte buhar odasından çıkıyoruz ve koridorda tenisçiler yan bölümden soyunuyor. İlk başta biraz kafamız karışmıştı ama sonra konuşmaya başladık ve neşeli kızlar oldukları ortaya çıktı.
Sonunda birlikte buharlaştılar ve eğlenceli bir gün geçirdiler. Sonuç olarak arkadaş olduk ve bir süre konuştuk.
- These users thanked the author aşıklar for the post (total 3):
- Sibiryak89, sapık, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Otobüs durağında duruyorum, düşüncelere dalmışım ve aniden biri kıçımı o kadar lezzetli tutuyor ki, arkamı dönüyorum - tamamen yabancı bir adam ve bir hata yaptığım için özür diliyor. Neydi bu, sahneleme mi yoksa gerçek bir hata mı?
Gençken bir grup insanla nehre gitmiştim. Küçük bir nedenden dolayı bir dürtü hissettim, ormanın derinliklerine doğru ilerledim ve rahatlama geldiğinde ağızları açık iki genci fark ettim. Onlar böğürtlen topluyorlardı ve ben de buradayım...
Gençken bir grup insanla nehre gitmiştim. Küçük bir nedenden dolayı bir dürtü hissettim, ormanın derinliklerine doğru ilerledim ve rahatlama geldiğinde ağızları açık iki genci fark ettim. Onlar böğürtlen topluyorlardı ve ben de buradayım...
- These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 12):
- Sibiryak89, Ded, Onizm, Tolyan, Fargal94, Sergey_1176, Alex7515, sapık, Vik.ruba80, masrafçı, Veloman, Yağmurcu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Geceleri sokakta mastürbasyon yapmayı seviyorum, bunu işte yaptım. Bunda bir tür çekicilik var. farklı bir şekilde heyecanlandırıyor.
- These users thanked the author olgunluğu seviyorum for the post (total 5):
- Onizm, Sergey_1176, adobrandw1985, sapık, Alexander Adexander
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
ve tüm bunlara tepkileri ne oldu?
aynı anda vajinada iki penis ve ilk defa çok daha fazlası, çok acı vermiş olmalı, yoksa bu testi sakince mi geçtiniz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 3 years 5 months
Yaklaşık 15 yaşındaydım, çalıların arasına işemeye gittim. İşlem sırasında bir kadının beni izlediğini fark ettim. Evsiz görünüyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Ayrıca hikayemi de hatırladım. 30 yaşlarındaydım, kocam ve ben Volga’da bir tatil köyünde tatildeydik, elimizden geldiğince eğleniyorduk. O zamanlar henüz ehliyetim yoktu ve kocam bana araba kullanmayı öğretmeye karar verdi. Ama... bu hiç de ilginç değil, genel olarak, hiçbir şeyden şüphelenmeden beni aniden tamamen çıplak gören ve yanımda benden memnun olan bir adamın, önce birinin, sonra diğerlerinin gözlerini hala hatırlıyorum. İlk defa araba sürmek çok heyecan vericiydi ve yabancıların bana çıplak baktığını fark etmek akıllara durgunluk vericiydi.
- These users thanked the author Allochka.s for the post (total 6):
- Ded, Onizm, Fargal94, Makar1977, sapık, Vik.ruba80
-
- Total posts: 15
Ayrıca kocam ve ben tatile gittik ama bu sefer bir rekreasyon merkezine gittik, bu yüzden bir tekneye binmeyi, diğer tarafa yüzmeyi (nehir çok geniş değildi) ve nehir kıyısında oturup sevişmeyi gerçekten sevdik. tam olarak kıyıdan çok da uzak olmayan balıkçı teknelerinde oturduğumuz yerde. Balık yerine onların bize nasıl baktığını izlemek çok heyecan vericiydi. Şimdi hatırladım, hatta yine heyecanlandım
- These users thanked the author Allochka.s for the post (total 6):
- VidaFIX, Onizm, Ded, artmen88, Fargal94, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
Allochka.s ve sen tam bir haylazsın, hatta durumu okuyup hayal edince heyecanlandım....

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Dairede sıklıkla çıplak dolaşıyorum.
Evin karşısında enstitünün pencereleri var. Bazen kız öğrencilerin beni gördüğü pencerelerden.
O zaman sertleşiyorum!
Evin karşısında enstitünün pencereleri var. Bazen kız öğrencilerin beni gördüğü pencerelerden.
O zaman sertleşiyorum!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Herkese merhaba. Yazlıktaki çöpleri temizliyordum ve arşivi olan bir flash sürücü buldum. Loli’nin fotoğrafları, birkaç kalitesiz ekran görüntüsü ve birkaç video var. Zaten kendi ailem olduğu için ihtiyacım yok ;) ama silmek üzücü. Bu yüzden onu bir dosya paylaşım servisine attım, eğer ilgilenen varsa bir göz atsın. Foruma tam bağlantı yayınlayamıyorum, bu yüzden sadece kısa çizgileri kaldırın ht-tp-s:/-/anonfiles-.-com-/-1cIbY04ay0-/-Loli_zip
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
maalesef bağlantı çalışmıyor veya ne ya da bir şey silindi... lütfen bağlantıyı @artmen1988 telegramına gönderin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Bir keresinde, halka açık bir duşta "yanlışlıkla" eğildiğimde, bir adam yanıma geldi ve amımı göstermeyi sevip sevmediğimi sordu) Kafam karışmıştı ve ne cevap vereceğimi bilmiyordum) ama sikim neredeyse patlayacaktı) özellikle de deliğimin kedi olarak tanımlanması)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Belki ayakkabılarımı değiştiririm. Bütün bu hikayeler çok heyecan verici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73

, bir veda vuruşu yaptı ve kendisi de adamın en azından kendi insanlarını umursadığı için memnun oldu, aksi takdirde kendinizi daha sonra açıklamak zorunda kalacaksınız.
insanlar alınmayın ama hemen hemen aynı durum vardı.... Şu anda haşhaşın yakınındaki otopark. Eşimle arabaya doğru yürüyorduk, sonra arabanın arkasından atlayıp yaygara kopardı, 1,5 metre kadar yaklaştı, sonra tek darbeyle çenesine vurdu, 10 saniye kadar ceset gibi orada yattı, sonra bırakalımRasrom: ↑28 Jun 2022, 12:18[quote=Rasrom post_id=81420 time=1656407937 user_id=7703] Enstitüde okurken, kız öğrenciler tuvalete girdiğinde (ya da çıkarken) kadınlar tuvaletinin önünde durdum, penisimi çıkardım ve mastürbasyon yaptım. - Onlara penisimi gösterdim, hatta bazen bana baktıklarını bile anladım.
Asansörün önünde de bunu yaptım: Düğmeye bastım, asansörü çağırdım, duruyor, kapılar açılıyor ve içinde bir (veya birkaç) kız var, penisimi çıkarıyorum ve asansör durana ve onları götürmeyene kadar önlerinde mastürbasyon yapıyorum.
Bazen plajlar da...
Beklemeye devam ettim, belki en azından biri ilgilenir ve yardım teklif ederdi. Ama bu kızların hiçbiri bunu yapmadı.
En fazla şöyle dediler: "Ah, ne yapıyorsun?!" Ama bitirmek için onların sesini duymak benim için yeterliydi. Yabancıların penisimi görmesi şiddetli bir orgazm yaşamama neden oldu.
- These users thanked the author Yardım77 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Total posts: 13
Kız arkadaşımdan yürüyüşe çıkmadan önce külotunu çıkarmasını ve mümkünse erkeklere göstermesini istedim
- These users thanked the author Big_daddy92 for the post (total 3):
- Onizm, Fargal94, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 2 years 10 months
Bir akşam hava karardıktan sonra bisiklete biniyordum. Kot pantolonunun düğmelerini açtı, penisini ve taşaklarını dışarı çıkardı ama onu bir rüzgarlık ile kapattı. Bir grup genç kız gördüm ve rüzgarlığımı çektim. Gördüler, harikaydı!
- These users thanked the author VitalyMeth for the post (total 2):
- Ded, Onizm
-
Eşim ve ben de cazibemizi göstermeyi seviyoruz, sadece mastürbasyon yapmayı sevenlerin gittiği yeşil bölgede güneşleniyoruz. O ve ben izlenmemizden gerçekten hoşlanıyoruz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Herkese selam. Arabanın arka koltuğunda otururken boşalmayı seviyorum (camlar renkli), her zaman dışarı çıkıyorum ve kabinde neler olduğunu göremiyorum. Ve o gün unutup hemen arka koltuğa oturdum. Genelde az kişinin geçtiği yerde duruyorum ve önden yürüyen bir kızı görebiliyorsunuz. Ve o yakınlardan geçtiğinde boşalırım. Sonra baktım ve hazır değildim. Ve birdenbire bir kız geçiyor ve anlıyorum ki gözlerime, sonra da kasık bölgeme bakıyor. Arka pencereden güneş parlıyordu. Ve ben görünürdüm, her şeyi gördüğünü ve pantolonunu çıkarmaya başladığını anlıyorum. Yaklaşık bir dakika sonra pencereyi çaldı ve merhaba dedi, belki açabilirsin. Çok utandım ama kapıyı açtım. Bunu sık sık yapıp yapmadığımı sordu
. Tamamen kırmızıydım ve şöyle cevap verdim, olur. Gülümsedi. Ve arabaya binmek istedi. Ve arabada adamı canlı olarak izlemek istediğini söyledi. Biraz ikna ettikten sonra kabul ettim. Bu çok büyük bir heyecan. Bir kız baktığında. Kısacası birbirimizi birkaç kez daha gördük ve sonra bir erkek arkadaşı oldu. Bunun gibi. Bunun gibisini başka nerede bulabilirim?
. Tamamen kırmızıydım ve şöyle cevap verdim, olur. Gülümsedi. Ve arabaya binmek istedi. Ve arabada adamı canlı olarak izlemek istediğini söyledi. Biraz ikna ettikten sonra kabul ettim. Bu çok büyük bir heyecan. Bir kız baktığında. Kısacası birbirimizi birkaç kez daha gördük ve sonra bir erkek arkadaşı oldu. Bunun gibi. Bunun gibisini başka nerede bulabilirim?
- These users thanked the author Bulmaca for the post (total 7):
- Ded, Onizm, VitalyMeth, Fargal94, sapık, Vik.ruba80, masrafçı
-
5 yaşına kadar olan kızlarım çıplak yüzüyorlar; 5 yıl sonra üstsüz mayo giymeye başlıyorlar ve ancak 10 yıl sonra mayo giyiyorlar, ama sadece en açık olanı ve en büyük Ira neredeyse hiçbir şey olmayan bir mayo giyiyor ve neredeyse hiç kimsenin bulunmadığı vahşi kumsallarda hepimiz çıplak yüzüyoruz
-
- Total posts: 18
istasyonumuzda (ve Central Park’ta da) kapıları alttan kaldırılmış bir tuvalet vardı, yani. oturduğunuzda her şeyi görebilirsiniz. Bazen oraya gitmeyi severdi. Deyim yerindeyse insanları görün, kendinizi gösterin

-
Evde kızlarım genellikle külotla ve külotsuz dolaşıyor, özellikle de küçük olanlar ve sokakta bütün kızlarım genellikle iç çamaşırı olmadan, yani kız olmadan ve külot yok :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
Sen delisin ve buraya göz attın. Siktir git, orospu çocuğu.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 6):
- Fargal94, Gudgeon, Kırk beşinci, biz boşuz, ibbmm, bir yunus
-
-
Sadece kızlarım onlara çıplak olduklarında bakmaktan hoşlandığımı biliyorlar, bu yüzden evde külotlarıyla dolaşıyorlar, hatta tişört, şort ya da hafif bir elbise giymeseler bile, ama üstleri olmadan. sutyen ve külot :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Alik, Bu kadar çok kızın olduğu için şanslısın
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Teknik okulda okudum, hep çıplak uyudum, şimdi de öyle yapıyorum, biraz rahatlamak için odadan çıkıyorum ve ah, paralelden bir kız getirmişler ve o da çıplak, diye ciyakladı, avuçlarıyla kendini kapattı
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Onizm, Fargal94
-
Fena değil, ben de çıplak uyuyorum ve kızlarım da benimle tamamen çıplak uyuyor, biz bunu seviyoruz ve bu şekilde uyumak daha rahat :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Aik, Alik, annen seninle oynamana izin verdi yine telefon mu? Dur, hadi. Minecraft’ı daha iyi oynayın
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 2):
- Fargal94, Akran Gynt
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Yazın denizde tatildeyken eşimin külot giymesini yasaklıyorum, bir kafede masanın altına baktım, komşu masaların nasıl yan baktığını gördüm
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Fargal94, Onizm
-
Rita ve Ajelica onları soyup külotlarını çıkarmamdan hoşlanıyorlar :)
-
Dasha 5 yaşında, Diana 7 yaşında, Sasha 10 yaşında, Lyubov 13 yaşında, Alena 17 yaşında Nayesha 18 yaşında ve Ira 21 yaşında, biz evde soyunmayı seviyoruz. külotumuza kadar ya da tamamen çıplak, ve eğer evde yalnızsak, o zaman yazın sahilde böyle giderler, ayrıca çıplak çığlık atmayı da severler, sadece Alena ve Natsha mayo giyiyor ve Ira’nın mayosu üstlerinde hiçbir şey saklamıyor yazın sokakta ve hatta bazen yerde bile paltolarının altına iç çamaşırı, sutyen ve külot giymezler
:bel_flag: :roll:

-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 7 months
yurtta komşunun monitörün ışığından rahatsız olmaması için ranzalar vardı - ikinci kattan bir çarşaf astı, bir tür kulübe olduğu ortaya çıktı, bir süre sonra sakince yapabileceğini fark ettim yatakta yatarken külotunu çıkar - çok rahat ve esnek - çok iyi, şimdi kiralık evde yaşıyorum - apartman dairesinde külotun ne olduğunu tamamen unuttum
-
Evde şort giyiyorum ama kızlarım genellikle külotsuz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Kişisel mesaj olarak yazabilirsiniz! Aileniz hakkında bilmek çok ilginç!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 752 Views
-
Last post by ben sadece
-
- 29 Replies