Zorla seks ve/veya tecavüz hakkında
-
Автор темыgeniş kalçalı adam
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Zorla seks ve/veya tecavüz hakkında
Hiç zorla seks veya tecavüze uğradınız mı? İlk başta hoşunuza gitmese de daha sonra orgazma ulaştığınız ya da buna yaklaştığınız oldu mu hiç???
İki vakam vardı. Diskodan sonra tatile çıkan adam çok hızlı bir şekilde sekse geçti. İstemedim, hazır değildim, yağlama yoktu. Ve penis oldukça büyüktü. Hoş değildi ama acı da vermedi.
Patronla yaşanan ikinci olay. Tamamen tatsızdı ama o büyük bir sevgili olmaktan çok uzaktı. Senden ne haber?
İki vakam vardı. Diskodan sonra tatile çıkan adam çok hızlı bir şekilde sekse geçti. İstemedim, hazır değildim, yağlama yoktu. Ve penis oldukça büyüktü. Hoş değildi ama acı da vermedi.
Patronla yaşanan ikinci olay. Tamamen tatsızdı ama o büyük bir sevgili olmaktan çok uzaktı. Senden ne haber?
- These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 4):
- Tolkala, Endişeli, Islak, Alex020362
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Zorla seks ve/veya tecavüz hakkında
Gençliğimde oldu, bir adam zorla ağzına götürdü, anal istedi ama heyecanlanıp geldi.
- These users thanked the author Zhenya 29 for the post (total 5):
- geniş kalçalı adam, Sibiryak89, Şeytan, Islak, Alex020362
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Keşke başlangıçta ben de böyle bir deneyim edinebilseydim
- These users thanked the author JackTheJack for the post (total 2):
- Voldemort’un, Islak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 3 years 8 months
İşte buradasın, bir kıza tecavüz ediyorsun falan. Ve tam tersi bir durum da yaşanıyor. Ve sakın gülmeyin, bazen bu çok tuhaf oluyor.
Ben de zayıfım, özellikle spor yapmıyorum. Tek avantajı ortalama berbat bir yüz, altılı karın kasları ve uygun büyüklükte bir amdır)
Yani spor ve karate ile ilgilenen bir arkadaşım vardı. Çirkin değildi ama figürü... ortalamaydı. Çift poposu ve bir buçuk göğsü vardı) ama 15 cm daha kısa olmasına rağmen benimle aynı ağırlığa sahipti.
Bu yüzden ailem gelmeden önce benden bir şekilde dairede bir şeyleri tamir etmeme yardım etmemi istedi. Daha sonra hiçbir yere gitmeme izin vermedi, beni bağladı, soydu ve tecavüz etmeye çalıştı... Hatta yanımda bile durmuyordu. Ama o içeri girdi... Zorla yere attı. Kediyi onun eline verdi, yere attı, kıyafetlerini kucak dolusu toplayıp evden çıktı. Artık çok ısrarcı kızlar beni biraz temkinli kılıyor.
Ben de zayıfım, özellikle spor yapmıyorum. Tek avantajı ortalama berbat bir yüz, altılı karın kasları ve uygun büyüklükte bir amdır)
Yani spor ve karate ile ilgilenen bir arkadaşım vardı. Çirkin değildi ama figürü... ortalamaydı. Çift poposu ve bir buçuk göğsü vardı) ama 15 cm daha kısa olmasına rağmen benimle aynı ağırlığa sahipti.
Bu yüzden ailem gelmeden önce benden bir şekilde dairede bir şeyleri tamir etmeme yardım etmemi istedi. Daha sonra hiçbir yere gitmeme izin vermedi, beni bağladı, soydu ve tecavüz etmeye çalıştı... Hatta yanımda bile durmuyordu. Ama o içeri girdi... Zorla yere attı. Kediyi onun eline verdi, yere attı, kıyafetlerini kucak dolusu toplayıp evden çıktı. Artık çok ısrarcı kızlar beni biraz temkinli kılıyor.
- These users thanked the author Maliyet for the post (total 4):
- geniş kalçalı adam, Sibiryak89, Endişeli, Islak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 6 months
Karımın patronu onu sikmeye çalıştı ya da en azından ağzına vermeye çalıştı, eşim bana söyledi - bugüne kadar bir yoldaşım ve 25 yıl geçti, beni görünce her şey kadının arzusuna bağlı. .
- These users thanked the author Andrey57115 for the post (total 3):
- Şeytan, Romalılar, Islak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 3 years 1 month
Bu şirket baba ve kızına bebek arabasında tecavüz etmek mi istedi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 4 years
19 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
İlk senemde yetişkin bir adam beni rahatsız etti ve sık sık kıçımı kullandı, iğrençti, evinde iyiydi, çok yemek pişirirdi, kız arkadaşlarımla ona geldim, her şey yolunda görünüyordu ama bu ona bir kıç vermek zorunda kaldım. Yarım yıl buna katlandım, sonra akrabalarım onunla yalnız kaldığımda ne olduğunu tahmin etmeye başladı. Onu görmeyi bıraktım ve üç yıl sonra bir nedenden dolayı onu hatırladım, yanına geldim ve kendini öldürene kadar içti ve altı ay boyunca beni kırbaçlayanın o olduğuna inanamıyorum.
kaç yaşındaydın ve adam mı? Nereye geldi? Ağzında mı?
19 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
İlk senemde yetişkin bir adam beni rahatsız etti ve sık sık kıçımı kullandı, iğrençti, evinde iyiydi, çok yemek pişirirdi, kız arkadaşlarımla ona geldim, her şey yolunda görünüyordu ama bu ona bir kıç vermek zorunda kaldım. Yarım yıl buna katlandım, sonra akrabalarım onunla yalnız kaldığımda ne olduğunu tahmin etmeye başladı. Onu görmeyi bıraktım ve üç yıl sonra bir nedenden dolayı onu hatırladım, yanına geldim ve kendini öldürene kadar içti ve altı ay boyunca beni kırbaçlayanın o olduğuna inanamıyorum.
- These users thanked the author Şeytan for the post:
- Alex020362
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post