Kızlar, gerçekten istediğiniz halde uzun süre uzak durduğunuzda ne yaparsınız?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Denis88
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Kızlar, gerçekten istediğiniz halde uzun süre uzak durduğunuzda ne yaparsınız?

Unread post by Denis88 »

Mastürbasyon yaparsın ya da bir partner bulursun. Gerginliği nasıl giderirsiniz?
These users thanked the author Denis88 for the post:
Vik.ruba80
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years
 Yanıt: Kızlar, uzun bir cinsel perhiz döneminde gerçekten istediğinizde ne yaparsınız?

Unread post by natalya.harita »

Benim için sekse engel yok
These users thanked the author natalya.harita for the post:
Sibiryak89
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 10 months
 Yanıt: Kızlar, uzun bir cinsel perhiz döneminde gerçekten istediğinizde ne yaparsınız?

Unread post by havlamak »

İhale, ancak genel olarak burada bir konu daha güzel diğerinden daha. Bir seks forumu gibi görünüyor ama "bilinmeyeni keşfediyoruz."

Kızlar okşamalardan/cunnlingus’tan gelebilir mi
Seks olmadan da yaptıkları şey bu
Seks ayık mıydı (genellikle aptallığın bir başyapıtı)

Ve diğer benzer sorgulayıcı konular.
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Tpoo »

Bir keresinde bir iş gezisindeydim. Karısı bana komşusunu nasıl becerdiğini anlattı. Daha önce komşumla tanıştım.
Eşim bir iş gezisindeydi ve gerginliği azaltmak için iki biseksüel erkeği filme alıyordu.
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by hassas »

Genellikle kadınlar ve kızlar mastürbasyon yapar :) Ablamı gözetlediğimde, o 14-19 yaşlarındaydı ve annem (34-37), banyoya girmeden veya gitmeden önce banyodaydı. duşa giderken her biri onun amını hissetti. Yani kızlar ve kadınlar sürekli mastürbasyon yapıyor, özellikle de erkek yoksa :)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

AryaMari: 07 May 2023, 20:57 Uzun zaman alıyorsa bu durumda bir koca vardır ve o da arkadaşlarımdan biri ya da self-servis bir yazarkasa
Kocanın evinize ancak gidecek başka yer olmadığında gelme ihtimalini göz ardı etmiyorum... :wink:
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by hükümet38 »

hassas: 06 Aug 2023, 01:22 Genellikle kadınlar ve kızlar mastürbasyon yapar :) Ablamı gözetlediğimde, o 14-19 yaşlarındaydı ve annem (34-37), tuvalete girmeden önce banyodaydı. banyo yaparken ya da duşa giderken her biri amını hissetti. Yani kızlar ve kadınlar sürekli mastürbasyon yapıyor, özellikle de erkek yoksa :)
Bu doğru değil, bir arkadaşım vardı tam olarak bunu yaptım seks oyuncakları ve kendini yoğurmadı, sadece amımda sıcak bir sik varken ve başkasının elleri kalçalarımdayken normal şekilde boşalabileceğimi söyledi, ben de oral seksten hoşlanmazdım ama 69. pozisyondayım Penisi ağzıma götürüp yaladığımda kabul ettim. O zamandan beri ben de seks oyuncaklarına karşı soğukkanlı davrandım ama bandaj bir şey..
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510

Unread post by natalya.harita »

Bir erkeğe gidiyorum ve bu sorun değil.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
Fargal94
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Liyakat »

Mastürbasyon yapıyorum elbette. Bunu kendin istemeyeceksin. Babamın odama girmeden önce kapıyı çalması çok yazık. Ve bu konuda beni de görmeyi gerçekten çok isterim.
Belki bende mümkün olan ve bunu kendisi isteyen bir kadın görür.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Mihaaaa 4
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Arayıcı »

Merit: 01 Oct 2023, 12:19 Mastürbasyon yapıyorum elbette. Bunu kendin istemeyeceksin.
Bir kızın bunu istemesi mi gerekiyor? Tek yapması gereken kirpiklerini birkaç kez kırpıştırmak. tek yapması gereken kimi istediğini seçmek)

7 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Babamın odama girmeden önce kapıyı çalması çok yazık. Ve bu konuda beni de görmesini gerçekten çok isterim.
Belki bende mümkün olan...ve bunu isteyen bir kadın görür.
Babanızı kapıyı çalmadan içeri davet edin, belki o sizi anlar...
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Billy Kemikleri »

Kadınlarla durum daha da zor... Onları anlamak daha zor, yani eğer isterse yine de reddedebilir. Bir yabancıya yaklaşmak ve ona oral seks teklif etmek istiyorum. Hemen, hemen köşede... ama onun bunu istediğini nasıl anlayabilirsin? )))
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ksenofon »

Karmaşık bir şey yok. Sadece bir kadının erkek olmadığını anlamalısın. Ve bizim için doğal olan onlar için geçerli değil.
Köşede bir kadın yanınıza gelip size oral seks teklif ederse, siz de köşeyi dönerek fermuarınızı açarsınız. Hiçbir kadın köşede oral seks yapmana izin vermez. Asla! Bunu öğrenirseniz hayat size daha eğlenceli gelecektir.
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Liyakat »

Kirpiklerimi kırpabiliyorum ve ayrıca arka görüşü daha etkili hale getirmek için yerden bir şey alabiliyorum. Ama biz kadınız, hemen bir teklif yapın, hemen alırsınız.
Sizin için daha kolay. Ne kendinizi koruyun, ne de iyi bir insan statüsünü kaybettikten sonra teslim olun - ve hiçbir sorun olmaz.
Biz her zaman yakın ilgi altındayız -__kaltak, verir. Külotumu kuruması için erkeklerin arkasına astım. Vesaire.
These users thanked the author Liyakat for the post:
sapık
Şalyn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139

Unread post by Şalyn »

Merit: 01 Oct 2023, 12:19 Mastürbasyon yapıyorum elbette. Bunu kendin istemeyeceksin. Babamın odama girmeden önce kapıyı çalması çok yazık. Ve bu konuda beni de görmesini gerçekten çok isterim.
Belki bende mümkün olan...ve bunu isteyen bir kadın görür.

Kapıyı aralık bırakmayı deneyin ki yaklaştığında sizi hemen görebilsin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”