Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi.
Burada böyle hanımlar var mı acaba?
Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birinin böyle bir karısı vardır... Veya bu tür kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu?
These users thanked the author Kasım for the post (total 4):
Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi. Burada böyle hanımlar var mı acaba? Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birinin böyle bir karısı vardır... Veya bu tür kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu? :wink:
Oldukça fazla kızım vardı ve yüzde 95’i sperm yuttu, hatta onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk defa değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven ve seks onlar için daha az ilgi çekici olan birkaç kız vardı)))
Oldukça fazla kızım vardı ve yüzde 95’i sperm yuttu, hatta onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk defa değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven ve seks onlar için daha az ilgi çekici olan birkaç kız vardı)))
Artemka2022: ↑07 Oct 2022, 11:13
Pek çok kız çocuğum oldu ve yüzde 95’i sperm yuttu ki onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk defa değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven ve seks onlar için daha az ilgi çekici olan birkaç kız vardı))
Kimseyi bilmiyorum ama Bana öyle geldi ki (belki de sadece öyle görünüyordu), erkekler yutmak istemiyorlar ve hatta ağızlarına boşaldıktan sonra spermin dudaklarından aşağıya, çenelerinin göğüslerine akmasını daha çok seviyorlar... .. Sonra daha hızlı açılırlar....
Muhtemelen bu sadece benim görüşüm...
2 Here..jpeg
Fotoğraf bana ait değil...
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
[quote=Artemka2022 post_id=119550 time=1665130409 user_id=11343] Pek çok kız çocuğum oldu ve yüzde 95’i sperm yuttu ki onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk defa değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven ve seks onlar için daha az ilgi çekici olan birkaç kız vardı)) [/quote]
Kimseyi bilmiyorum ama Bana öyle geldi ki (belki de sadece öyle görünüyordu), erkekler yutmak istemiyorlar ve hatta ağızlarına boşaldıktan sonra spermin dudaklarından aşağıya, çenelerinin göğüslerine akmasını daha çok seviyorlar... .. Sonra daha hızlı açılırlar.... Muhtemelen bu sadece benim görüşüm... [attachment=0]2 İşte..jpeg[/attachment] Fotoğraf bana ait değil...
Tania: ↑07 Oct 2022, 11:27
Kimseyi bilmiyorum, ama bana öyle geldi (belki de sadece öyle görünüyordu) erkekler yutmak istemiyorlar ve hatta spermin ağızlarına boşaldıktan (damla) sonra akmasını daha çok seviyorlar dudakları, çeneleri ve göğüsleri .... Sonra daha hızlı başlarlar....
Muhtemelen bu sadece benim görüşüm...
2 İşte..jpeg
Fotoğraf benim değil...
Kesinlikle! Kızın kendisi yutmak istiyor olmalı ve bu büyük ölçüde onun heyecanına ve şehvetine bağlıdır. Zorlamak tamamen ilgi çekici değil!
These users thanked the author Artemka022 for the post:
[quote=Tania post_id=119559 time=1665131224 user_id=10913] Kimseyi bilmiyorum, ama bana öyle geldi (belki de sadece öyle görünüyordu) erkekler yutmak istemiyorlar ve hatta spermin ağızlarına boşaldıktan (damla) sonra akmasını daha çok seviyorlar dudakları, çeneleri ve göğüsleri .... Sonra daha hızlı başlarlar.... Muhtemelen bu sadece benim görüşüm... 2 İşte..jpeg Fotoğraf benim değil... [/quote]
Kesinlikle! Kızın kendisi yutmak istiyor olmalı ve bu büyük ölçüde onun heyecanına ve şehvetine bağlıdır. Zorlamak tamamen ilgi çekici değil!
[ref=#804000]Tania[/ref], erkekler bundan hoşlanır, ancak bu daha sık olur yutmak için dudaklarınızı açmadan her şeyin son damlasına kadar ağzınızda olması
BackAgain: ↑07 Oct 2022, 11:56
Tania, erkekler bundan hoşlanır, ancak daha sıklıkla yutkunmak için dudaklarınızı açmadan her şeyin son damlasına kadar ağızda kalması olur
nKızın yutkunma sorunu yoksa, boşalırken ağzını açmasını isteyebilirsiniz, böylece sperm yüzüne ve göğüslerine akacaktır
[quote=BackAgain post_id=119580 time=1665132994 user_id=11142] Tania, erkekler bundan hoşlanır, ancak daha sıklıkla yutkunmak için dudaklarınızı açmadan her şeyin son damlasına kadar ağızda kalması olur [/quote] nKızın yutkunma sorunu yoksa, boşalırken ağzını açmasını isteyebilirsiniz, böylece sperm yüzüne ve göğüslerine akacaktır :wink:
Benimki ayrıca seksin en saf şey olduğunun nedenini de verdi, külotunuza sperm sızarken ortalıkta dolaşmak zorunda değilsiniz (her ne kadar bazen bu konuda heyecanlansa da)
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Benimki ayrıca seksin en saf şey olduğunun nedenini de verdi, külotunuza sperm sızarken ortalıkta dolaşmak zorunda değilsiniz (her ne kadar bazen bu konuda heyecanlansa da)
[quote=Artemka2022 post_id=119594 time=1665134616 user_id=11343] [quote=BackAgain post_id=119580 time=1665132994 user_id= 11142] Tania, erkekler bundan hoşlanır, ancak daha sık olarak yutkunmak için dudaklarınızı açmadan her şeyin son damlasına kadar ağızda kalması olur [/quote] nBir kız sorunsuz bir şekilde yutkunursa, boşalırken ondan ağzını açmasını isteyebilirsiniz, böylece sperm onun yüzüne ve göğüslerine akacaktır :wink: [ /quote]
Biz de bundan bahsediyoruz; yüzüne bulaştırmak yerine her damlayı emip yutmak istiyor. Ve göğüsler için ayrı ayrı, hiç sorun değil.
BackAgain: ↑07 Oct 2022, 12:38
Bu konu ve yüzüne sürmek yerine her damlayı ve yutkunmayı emmeyi tercih ettiği konuşma hakkında. Göğüsler için ayrı ayrı sorun yok.
Karım da penisimin son damlasına kadar emiyor ama bazen ben boşalmadan önce ben Onu dizlerinin üstüne koyuyorum, ağzını açıyor ve tüm yüzünü ve ağzını spermle dolduruyorum ve sonra yüzündeki tüm spermi yalıyor
[quote=BackAgain post_id=119599 time=1665135503 user_id=11142] Bu konu ve yüzüne sürmek yerine her damlayı ve yutkunmayı emmeyi tercih ettiği konuşma hakkında. Göğüsler için ayrı ayrı sorun yok. [/quote]
Karım da penisimin son damlasına kadar emiyor ama bazen ben boşalmadan önce ben Onu dizlerinin üstüne koyuyorum, ağzını açıyor ve tüm yüzünü ve ağzını spermle dolduruyorum ve sonra yüzündeki tüm spermi yalıyor :oops:
Çok sayıda kızım oldu ve bunların yüzde 95’i sperm yuttu, hatta onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk kez değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven birkaç kız vardı ve seks onlar için daha az ilgi çekiciydi))
[/quote
Kimseyi bilmiyorum ama bana öyle geldi (belki) Öyle görünüyordu ki) erkekler sizden yutmanızı istemiyorlardı ve hatta ağızlarına boşaldıktan (damladıktan) sonra spermin dudaklarından aşağıya, çenelerinin göğüslerine doğru akmasını daha çok seviyorlardı..... Sonra çevriliyorlar. daha hızlı....
Muhtemelen bu sadece benim görüşüm ...
2 İşte..jpeg
Fotoğraf benim değil...
İkisini de seviyorum... ve mümkünse daha fazlasını))
Ve en çok da kendisinin tüm bunların arasından sıyrılmasını seviyorum.
[quote=Tania post_id=119559 time=1665131224 user_id=10913] [quote=Artemka2022 post_id=119550 time=1665130409 user_id= 11343] Çok sayıda kızım oldu ve bunların yüzde 95’i sperm yuttu, hatta onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk kez değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven birkaç kız vardı ve seks onlar için daha az ilgi çekiciydi)) [/quote Kimseyi bilmiyorum ama bana öyle geldi (belki) Öyle görünüyordu ki) erkekler sizden yutmanızı istemiyorlardı ve hatta ağızlarına boşaldıktan (damladıktan) sonra spermin dudaklarından aşağıya, çenelerinin göğüslerine doğru akmasını daha çok seviyorlardı..... Sonra çevriliyorlar. daha hızlı.... Muhtemelen bu sadece benim görüşüm ... 2 İşte..jpeg Fotoğraf benim değil... [/ quote] İkisini de seviyorum... ve mümkünse daha fazlasını)) Ve en çok da kendisinin tüm bunların arasından sıyrılmasını seviyorum.
BackAgain: ↑07 Oct 2022, 12:59
Artemka2022, hemen ardından onu öper misin?
Onu yalnızca birkaç kez, onunla güzel bir içki içtiğimizde öptüm) )) Herhangi bir kısıtlamamız olmasa da, spermle kaplıyken onu öpmek için sormuyor, önce hepsini yalıyor, sonra öpüyor)) Sen de seninkini öpüyor musun?
[quote=BackAgain post_id=119611 time=1665136769 user_id=11142] Artemka2022, hemen ardından onu öper misin? [/quote]
Onu yalnızca birkaç kez, onunla güzel bir içki içtiğimizde öptüm) )) Herhangi bir kısıtlamamız olmasa da, spermle kaplıyken onu öpmek için sormuyor, önce hepsini yalıyor, sonra öpüyor)) Sen de seninkini öpüyor musun?
Onu yalnızca birkaç kez, düzgün bir şekilde öpüştüğümüzde öptüm. onunla iç))) En azından aramızda herhangi bir kısıtlama yok, ama spermle kaplanmak istemediğinde onu öpmek, önce hepsini yalıyor, sonra onu öpüyor)) Sen seninkini öpüyor musun?
[quote=Artemka2022 post_id=119615 time=1665137021 user_id=11343] [quote=BackAgain post_id=119611 time=1665136769 user_id= 11142] Artemka2022, bundan hemen sonra onu öper misin? [/quote]
Onu yalnızca birkaç kez, düzgün bir şekilde öpüştüğümüzde öptüm. onunla iç))) En azından aramızda herhangi bir kısıtlama yok, ama spermle kaplanmak istemediğinde onu öpmek, önce hepsini yalıyor, sonra onu öpüyor)) Sen seninkini öpüyor musun? [/quote]
BackAgain: ↑07 Oct 2022, 13:24
Artemka2022: ↑29 dakika önce
BackAgain: ↑33 dakika önce
Artemka2022, bundan hemen sonra onu öper misin?
Onu yalnızca birkaç kez öptüğümde onunla güzel bir içki içtik)) ) Onunla ilgili herhangi bir kısıtlamamız olmasa da, spermle kaplanmasını istemediğinde onu öpmek, önce her şeyi yalıyor, sonra öpüyor)) Sen seninkini öpüyor musun?
Evet, benimki kendini öpmeye istekli. n
[quote=BackAgain post_id=119620 time=1665138287 user_id=11142] Artemka2022: ↑29 dakika önce BackAgain: ↑33 dakika önce Artemka2022, bundan hemen sonra onu öper misin? Onu yalnızca birkaç kez öptüğümde onunla güzel bir içki içtik)) ) Onunla ilgili herhangi bir kısıtlamamız olmasa da, spermle kaplanmasını istemediğinde onu öpmek, önce her şeyi yalıyor, sonra öpüyor)) Sen seninkini öpüyor musun? Evet, benimki kendini öpmeye istekli. n[/quote]
[quote=Artemka2022 post_id=119621 time=1665139090 user_id=11343] Önemli değil ama benimki beni bundan koruyor)) [/quote] Beni neyden koruyor? :-D yani spermine dokunmuyorsun?))
BackAgain: ↑07 Oct 2022, 14:06
Neyden koruyor? böylece spermine dokunmayacaksın?))
Evet, yani dokunmuyor yanık)))) Bir keresinde bana buna ihtiyacım olmadığını söyledi ve daha önce de yazdığım gibi, onu sadece birkaç kez spermle öptüm, aldırmasam da, ama bazen bir şey onu durduruyor : bilinmiyor:
[quote=BackAgain post_id=119629 time=1665140807 user_id=11142] Neyden koruyor? böylece spermine dokunmayacaksın?)) [/quote]
:ROFL: Evet, yani dokunmuyor yanık)))) Bir keresinde bana buna ihtiyacım olmadığını söyledi ve daha önce de yazdığım gibi, onu sadece birkaç kez spermle öptüm, aldırmasam da, ama bazen bir şey onu durduruyor : bilinmiyor:
Neye karşı koruma sağlar? böylece spermine dokunmayacaksın?))
Evet, yani dokunmuyor yanık)))) Bir keresinde bana buna ihtiyacım olmadığını söyledi ve daha önce de yazdığım gibi, onu sadece birkaç kez spermle öptüm, aldırmasam da, ama bazen bir şeyler duruyor :bilinmiyor :
Pekala, ilginç olan her şeyin hâlâ önünüzde olduğunu varsayalım) hâlâ farklılıklar var)
[quote=Artemka2022 post_id=119632 time=1665141187 user_id=11343] [quote=BackAgain post_id=119629 time=1665140807 user_id= 11142] Neye karşı koruma sağlar? böylece spermine dokunmayacaksın?)) [/quote]
:ROFL: Evet, yani dokunmuyor yanık)))) Bir keresinde bana buna ihtiyacım olmadığını söyledi ve daha önce de yazdığım gibi, onu sadece birkaç kez spermle öptüm, aldırmasam da, ama bazen bir şeyler duruyor :bilinmiyor : [/quote]
Pekala, ilginç olan her şeyin hâlâ önünüzde olduğunu varsayalım) hâlâ farklılıklar var)
[quote=BackAgain post_id=119635 time=1665142033 user_id=11142] Pekala, ilginç olan her şeyin hâlâ önünüzde olduğunu varsayalım) orada hâlâ farklılıklar var) [/quote]
Eşim gerçekten ağzına sperm almayı seviyor ama sadece benden. Bazen beni bir an önce emebilmek için işten eve erken gelmemi bile istiyor. Bunu başka erkeklerle denemedim ama eğer hayal kurarsan, bu seni tahrik eder.
Eşim gerçekten ağzına sperm almayı seviyor ama sadece benden. Bazen beni bir an önce emebilmek için işten eve erken gelmemi bile istiyor. Bunu başka erkeklerle denemedim ama eğer hayal kurarsan, bu seni tahrik eder.
Tania, Ayrıca bir kızın geçmesi de çok heyecan verici bir adamın ağzında öpücük spermi olan bir kısım! Ve eğer bir adam bunu büyük bir zevkle anlarsa! Bazı kızlar böyle anları gerçekten seviyor! Ve böyle adamlara daha çok değer veriyorlar!
[ref=#bf0000]Tania[/ref], Ayrıca bir kızın geçmesi de çok heyecan verici bir adamın ağzında öpücük spermi olan bir kısım! Ve eğer bir adam bunu büyük bir zevkle anlarsa! Bazı kızlar böyle anları gerçekten seviyor! Ve böyle adamlara daha çok değer veriyorlar!
Ded: ↑30 Nov 2022, 18:54Tania, Ayrıca çok heyecan verici Kız bir öpücükle spermin bir kısmını erkeğin ağzına verirse! Ve eğer bir adam bunu büyük bir zevkle anlarsa! Bazı kızlar böyle anları gerçekten seviyor! Ve böyle erkeklere daha çok değer veriyorlar!
Bu konuda çok yazıp konuşuyorlar ama bu hangi yaş grubuyla iletişim kurduğumuza bağlı. ileri yaşlarda bu çok yaygın değildir.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
[quote=Ded post_id=142535 time=1669823648 user_id=8026] [ref=#bf0000]Tania[/ref], Ayrıca çok heyecan verici Kız bir öpücükle spermin bir kısmını erkeğin ağzına verirse! Ve eğer bir adam bunu büyük bir zevkle anlarsa! Bazı kızlar böyle anları gerçekten seviyor! Ve böyle erkeklere daha çok değer veriyorlar! [/quote] Bu konuda çok yazıp konuşuyorlar ama bu hangi yaş grubuyla iletişim kurduğumuza bağlı. ileri yaşlarda bu çok yaygın değildir.
Tania: ↑30 Nov 2022, 19:31
Bunun hakkında çok yazıyorlar, konuşuyorlar ama bu hangi yaş grubuyla iletişim kurduğumuza bağlı. ileri yaşlarda bu pek yaygın değildir.
Mesele yaş değil, erkektir.
These users thanked the author Katia for the post:
[quote=Tania post_id=142544 time=1669825878 user_id=10913] Bunun hakkında çok yazıyorlar, konuşuyorlar ama bu hangi yaş grubuyla iletişim kurduğumuza bağlı. ileri yaşlarda bu pek yaygın değildir. [/quote] Mesele yaş değil, erkektir.
Listopad: ↑25 Oct 2021, 15:58
Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi.
Burada böyle hanımlar var mı acaba?
Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birisinin böyle bir karısı vardır... Veya böyle kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu?
Tadını ağzımda çıkarmayı seviyorum, şişmiş kafalı çıkıntılı bir penis hissi, bu muhteşem bir manzara... Kocam yüzüme boşalmayı daha çok seviyor ve dürüst olmak gerekirse, benim için nereye boşalttığı benim için gerçekten önemli değil, alma süreci ağzımda olması beni heyecanlandırıyor ya da durum buna izin vermiyorsa, en azından ona böyle dokunmak, diğerleri görmezken, arabada giderken sık sık onu rahatsız ediyorum, özellikle yapmıyorum Eğer otoyolda şehrin dışına doğru koşuyorsak bu fırsatı kaçırırız, onu rahatsız etmeye başlıyorum, ona dokunuyorum ve kendisine "Rostishka" yoğurtlu ısmarlamasını rica ediyorum... : ön dans:
These users thanked the author Alina for the post (total 4):
[quote=Listopad post_id=39748 time=1635166708 user_id=3526] Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi. Burada böyle hanımlar var mı acaba? Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birisinin böyle bir karısı vardır... Veya böyle kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu? [/quote] Tadını ağzımda çıkarmayı seviyorum, şişmiş kafalı çıkıntılı bir penis hissi, bu muhteşem bir manzara... Kocam yüzüme boşalmayı daha çok seviyor ve dürüst olmak gerekirse, benim için nereye boşalttığı benim için gerçekten önemli değil, alma süreci ağzımda olması beni heyecanlandırıyor ya da durum buna izin vermiyorsa, en azından ona böyle dokunmak, diğerleri görmezken, arabada giderken sık sık onu rahatsız ediyorum, özellikle yapmıyorum Eğer otoyolda şehrin dışına doğru koşuyorsak bu fırsatı kaçırırız, onu rahatsız etmeye başlıyorum, ona dokunuyorum ve kendisine "Rostishka" yoğurtlu ısmarlamasını rica ediyorum... :sumashed: : ön dans:
[quote=niqk post_id=167113 time=1675764204 user_id=218] Alinochka, biliyorsun, otoyolda ve son hızla giderken Rostishka ölümcül bir tedavi olabilir! [/quote] Şura doğru daldığımda ona iniyor ya da yolun kenarına dönüyor... :oops: :angel:
[quote=Alinochka post_id=167121 time=1675764679 user_id=14753] [quote=niqk post_id=167113 time=1675764204 user_id= 218] Alinochka, biliyorsun, otoyolda ve son hızda Rostishka ölümcül olabilir tedavi! [/quote] Ne zaman Ona doğru atlıyorum, o da biniyor ya da yolun kenarına dönüyor... :oops: :angel: [/quote]
niqk: ↑07 Feb 2023, 13:14
Bu doğru! Güvenlik her şeyden önemli!
Beni örgülerimden veya at kuyruğumdan tutmayı seviyor veya saçlarım gevşekse, beni görebilmek için topluyor. yüz... Biliyorum, bu onu çok heyecanlandırıyor ve bilerek yüzümü saklayıp gözlerimi kaçırıyorum, onunla flört ediyorum, onunla flört ediyorum... Ve bir benzin istasyonunda durduğumuzda , beni her zaman parayı ödemem ve arabaya yakıt doldurmam için gönderiyor, "Kıçına hayran kalacağım" diyor, özellikle böyle anlarda, kasada bir chupik alıyorum... Benzin pompasına gidip chupik’i açıyorum . Onu ağzıma alıyorum ve şu anda yakalayacağıma eminim, bir adamın gülümseyerek sinsi bakışını... Bu anları iterek, gözlerimi hafifçe devirerek, chupik’i elime alıyorum, ağzımdan çekiyorum .. sanki o çok düzgün bir kız ve sütuna yaklaştığımda ellerim serbest olsun diye chupik’i tekrar ağzıma alıyorum ve özel olarak ödüyorum. şu anda dikkatler bu oyunun başladığı adama... Bir de mutlu ve yağlı bir gülümseme var... Ciddi bir yüz ifadesi takınmaya çalışıyorum, ha-ha gidiyorum, gülümsüyor, gözlerimi oynatıyorum yana, kirpiklerimi çırpıyorum, sonra yine bakışlarım onunla kesişiyor ve bu sevimli oyun bende hoş duygular uyandırıyor... Sanki bu 3-4 dakika boyunca aramızda gizli bir ilişki yaşanmış gibi...!!! :toplanmış:
These users thanked the author Alina for the post (total 5):
[quote=niqk post_id=167125 time=1675764896 user_id=218] Bu doğru! Güvenlik her şeyden önemli! [/quote] Beni örgülerimden veya at kuyruğumdan tutmayı seviyor veya saçlarım gevşekse, beni görebilmek için topluyor. yüz... Biliyorum, bu onu çok heyecanlandırıyor ve bilerek yüzümü saklayıp gözlerimi kaçırıyorum, onunla flört ediyorum, onunla flört ediyorum... :roll: Ve bir benzin istasyonunda durduğumuzda , beni her zaman parayı ödemem ve arabaya yakıt doldurmam için gönderiyor, "Kıçına hayran kalacağım" diyor, özellikle böyle anlarda, kasada bir chupik alıyorum... Benzin pompasına gidip chupik’i açıyorum . Onu ağzıma alıyorum ve şu anda yakalayacağıma eminim, bir adamın gülümseyerek sinsi bakışını... :t2715: Bu anları iterek, gözlerimi hafifçe devirerek, chupik’i elime alıyorum, ağzımdan çekiyorum .. sanki o çok düzgün bir kız ve sütuna yaklaştığımda ellerim serbest olsun diye chupik’i tekrar ağzıma alıyorum ve özel olarak ödüyorum. şu anda dikkatler bu oyunun başladığı adama... Bir de mutlu ve yağlı bir gülümseme var... Ciddi bir yüz ifadesi takınmaya çalışıyorum, ha-ha gidiyorum, gülümsüyor, gözlerimi oynatıyorum yana, kirpiklerimi çırpıyorum, sonra yine bakışlarım onunla kesişiyor ve bu sevimli oyun bende hoş duygular uyandırıyor... Sanki bu 3-4 dakika boyunca aramızda gizli bir ilişki yaşanmış gibi...!!! :toplanmış: :prdance:
Eşim sikimi emdiğinde çoğu zaman onun ağzına boşalırım. Bana göre oral seks yapmanın mantıksal sonucu bu, aslında böyle olması gerekiyor. Eşim buna normal tepki veriyor ve bunun benim için doğal olduğunu anlıyor, tıpkı herhangi bir erkeğin sarhoş olması gibi, buna rağmen spermin tadını gerçekten sevmiyor. Benden her zaman yapmamı istediği tek şey, boşalmak üzere olduğumu hissettiğimde bunu ona anlatmamdır. Bunu ilk sorduğunda sikimi ağzımdan çekecek zamanım olacağını düşünmüştüm)))) ama hayır, sadece boşalmak üzere olduğum düşüncesinin onu heyecanlandırdığını söylüyor. Çok nadiren yutkunuyor, genellikle onu ikna etmeniz gerekiyor ama bazen oluyor.
Eşim sikimi emdiğinde çoğu zaman onun ağzına boşalırım. Bana göre oral seks yapmanın mantıksal sonucu bu, aslında böyle olması gerekiyor. Eşim buna normal tepki veriyor ve bunun benim için doğal olduğunu anlıyor, tıpkı herhangi bir erkeğin sarhoş olması gibi, buna rağmen [url=viewtopic.php? t=11305] spermin tadını gerçekten sevmiyor[/url]. Benden her zaman yapmamı istediği tek şey, boşalmak üzere olduğumu hissettiğimde bunu ona anlatmamdır. Bunu ilk sorduğunda sikimi ağzımdan çekecek zamanım olacağını düşünmüştüm)))) ama hayır, sadece boşalmak üzere olduğum düşüncesinin onu heyecanlandırdığını söylüyor. Çok nadiren yutkunuyor, genellikle onu ikna etmeniz gerekiyor ama bazen oluyor.
Eşim oral seks yapmaya başladığında onu boşalmak üzere olduğum konusunda uyardım ve mastürbasyon yapmasını sağladım. Ve sonra bir gün oral seks yapıyordu, onu uyardım ama devam etti ve bıraktım... Gerçekten tükürmeye başladı)
Artık onu uyarmıyorum, zirvenin yaklaştığını kendisi anlıyor )
Süreci ve partnerin kendini ifade etme şeklini beğendiğini söylüyor)
Eşim oral seks yapmaya başladığında onu boşalmak üzere olduğum konusunda uyardım ve mastürbasyon yapmasını sağladım. Ve sonra bir gün oral seks yapıyordu, onu uyardım ama devam etti ve bıraktım... Gerçekten tükürmeye başladı) Artık onu uyarmıyorum, zirvenin yaklaştığını kendisi anlıyor ) Süreci ve partnerin kendini ifade etme şeklini beğendiğini söylüyor)
Eşim oral seks yaptığında, her zaman geldiğimde sana haber vermemi ister, ağzına sperm almaktan hoşlanmaz, bu sadece yeni bir ilişkiye başladığımızda birkaç kez oldu, ama metresi memnuniyetle kabul eder ağzındaki tüm spermleri son damlasına kadar yalıyor, herkes farklı, kimi neyi seviyor...
These users thanked the author Evgen84 for the post:
Eşim oral seks yaptığında, her zaman geldiğimde sana haber vermemi ister, ağzına sperm almaktan hoşlanmaz, bu sadece yeni bir ilişkiye başladığımızda birkaç kez oldu, ama metresi memnuniyetle kabul eder ağzındaki tüm spermleri son damlasına kadar yalıyor, herkes farklı, kimi neyi seviyor...