Burada böyle hanımlar var mı acaba?
Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birinin böyle bir karısı vardır... Veya bu tür kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu?

Kimseyi bilmiyorum ama Bana öyle geldi ki (belki de sadece öyle görünüyordu), erkekler yutmak istemiyorlar ve hatta ağızlarına boşaldıktan sonra spermin dudaklarından aşağıya, çenelerinin göğüslerine akmasını daha çok seviyorlar... .. Sonra daha hızlı açılırlar....Artemka2022: 07 Oct 2022, 11:13 Pek çok kız çocuğum oldu ve yüzde 95’i sperm yuttu ki onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk defa değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven ve seks onlar için daha az ilgi çekici olan birkaç kız vardı))

Kesinlikle! Kızın kendisi yutmak istiyor olmalı ve bu büyük ölçüde onun heyecanına ve şehvetine bağlıdır. Zorlamak tamamen ilgi çekici değil!Tania: 07 Oct 2022, 11:27 Kimseyi bilmiyorum, ama bana öyle geldi (belki de sadece öyle görünüyordu) erkekler yutmak istemiyorlar ve hatta spermin ağızlarına boşaldıktan (damla) sonra akmasını daha çok seviyorlar dudakları, çeneleri ve göğüsleri .... Sonra daha hızlı başlarlar....
Muhtemelen bu sadece benim görüşüm...
2 İşte..jpeg
Fotoğraf benim değil...

nKızın yutkunma sorunu yoksa, boşalırken ağzını açmasını isteyebilirsiniz, böylece sperm yüzüne ve göğüslerine akacaktırBackAgain: 07 Oct 2022, 11:56 Tania, erkekler bundan hoşlanır, ancak daha sıklıkla yutkunmak için dudaklarınızı açmadan her şeyin son damlasına kadar ağızda kalması olur

Biz de bundan bahsediyoruz; yüzüne bulaştırmak yerine her damlayı emip yutmak istiyor. Ve göğüsler için ayrı ayrı, hiç sorun değil.Artemka2022: 07 Oct 2022, 12:23nBir kız sorunsuz bir şekilde yutkunursa, boşalırken ondan ağzını açmasını isteyebilirsiniz, böylece sperm onun yüzüne ve göğüslerine akacaktırTania, erkekler bundan hoşlanır, ancak daha sık olarak yutkunmak için dudaklarınızı açmadan her şeyin son damlasına kadar ağızda kalması olur![]()

Karım da penisimin son damlasına kadar emiyor ama bazen ben boşalmadan önce ben Onu dizlerinin üstüne koyuyorum, ağzını açıyor ve tüm yüzünü ve ağzını spermle dolduruyorum ve sonra yüzündeki tüm spermi yalıyorBackAgain: 07 Oct 2022, 12:38 Bu konu ve yüzüne sürmek yerine her damlayı ve yutkunmayı emmeyi tercih ettiği konuşma hakkında. Göğüsler için ayrı ayrı sorun yok.

Tania: 07 Oct 2022, 11:27İkisini de seviyorum... ve mümkünse daha fazlasını))Çok sayıda kızım oldu ve bunların yüzde 95’i sperm yuttu, hatta onlardan bunu yapmalarını bile istemedim, belki hepsi ilk kez değil ama her halükarda yuttular. Sadece emmeyi seven birkaç kız vardı ve seks onlar için daha az ilgi çekiciydi))
[/quote
Kimseyi bilmiyorum ama bana öyle geldi (belki) Öyle görünüyordu ki) erkekler sizden yutmanızı istemiyorlardı ve hatta ağızlarına boşaldıktan (damladıktan) sonra spermin dudaklarından aşağıya, çenelerinin göğüslerine doğru akmasını daha çok seviyorlardı..... Sonra çevriliyorlar. daha hızlı....
Muhtemelen bu sadece benim görüşüm ...
2 İşte..jpeg
Fotoğraf benim değil...
Ve en çok da kendisinin tüm bunların arasından sıyrılmasını seviyorum.

Onu yalnızca birkaç kez, onunla güzel bir içki içtiğimizde öptüm) )) Herhangi bir kısıtlamamız olmasa da, spermle kaplıyken onu öpmek için sormuyor, önce hepsini yalıyor, sonra öpüyor)) Sen de seninkini öpüyor musun?

Evet, benimki kendini öpmeye istekli.Artemka2022: 07 Oct 2022, 13:03Onu yalnızca birkaç kez, düzgün bir şekilde öpüştüğümüzde öptüm. onunla iç))) En azından aramızda herhangi bir kısıtlama yok, ama spermle kaplanmak istemediğinde onu öpmek, önce hepsini yalıyor, sonra onu öpüyor)) Sen seninkini öpüyor musun?Artemka2022, bundan hemen sonra onu öper misin?

Önemli değil ama benimki beni bundan koruyor)))BackAgain: 07 Oct 2022, 13:24 Artemka2022: ↑29 dakika önce
BackAgain: ↑33 dakika önce
Artemka2022, bundan hemen sonra onu öper misin?
Onu yalnızca birkaç kez öptüğümde onunla güzel bir içki içtik)) ) Onunla ilgili herhangi bir kısıtlamamız olmasa da, spermle kaplanmasını istemediğinde onu öpmek, önce her şeyi yalıyor, sonra öpüyor)) Sen seninkini öpüyor musun?
Evet, benimki kendini öpmeye istekli. n

Pekala, ilginç olan her şeyin hâlâ önünüzde olduğunu varsayalım) hâlâ farklılıklar var)Artemka2022: 07 Oct 2022, 14:13Neye karşı koruma sağlar? böylece spermine dokunmayacaksın?))Evet, yani dokunmuyor yanık)))) Bir keresinde bana buna ihtiyacım olmadığını söyledi ve daha önce de yazdığım gibi, onu sadece birkaç kez spermle öptüm, aldırmasam da, ama bazen bir şeyler duruyor :bilinmiyor :

Deneyiminizden farklılıklar varsa yazın )BackAgain: 07 Oct 2022, 14:27 Pekala, ilginç olan her şeyin hâlâ önünüzde olduğunu varsayalım) orada hâlâ farklılıklar var)

Bu konuda çok yazıp konuşuyorlar ama bu hangi yaş grubuyla iletişim kurduğumuza bağlı. ileri yaşlarda bu çok yaygın değildir.Ded: 30 Nov 2022, 18:54 Tania, Ayrıca çok heyecan verici Kız bir öpücükle spermin bir kısmını erkeğin ağzına verirse! Ve eğer bir adam bunu büyük bir zevkle anlarsa! Bazı kızlar böyle anları gerçekten seviyor! Ve böyle erkeklere daha çok değer veriyorlar!

Mesele yaş değil, erkektir.Tania: 30 Nov 2022, 19:31 Bunun hakkında çok yazıyorlar, konuşuyorlar ama bu hangi yaş grubuyla iletişim kurduğumuza bağlı. ileri yaşlarda bu pek yaygın değildir.

Tadını ağzımda çıkarmayı seviyorum, şişmiş kafalı çıkıntılı bir penis hissi, bu muhteşem bir manzara... Kocam yüzüme boşalmayı daha çok seviyor ve dürüst olmak gerekirse, benim için nereye boşalttığı benim için gerçekten önemli değil, alma süreci ağzımda olması beni heyecanlandırıyor ya da durum buna izin vermiyorsa, en azından ona böyle dokunmak, diğerleri görmezken, arabada giderken sık sık onu rahatsız ediyorum, özellikle yapmıyorum Eğer otoyolda şehrin dışına doğru koşuyorsak bu fırsatı kaçırırız, onu rahatsız etmeye başlıyorum, ona dokunuyorum ve kendisine "Rostishka" yoğurtlu ısmarlamasını rica ediyorum...Listopad: 25 Oct 2021, 15:58 Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi.
Burada böyle hanımlar var mı acaba?
Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birisinin böyle bir karısı vardır... Veya böyle kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu?

Şura doğru daldığımda ona iniyor ya da yolun kenarına dönüyor...niqk: 07 Feb 2023, 13:03 Alinochka, biliyorsun, otoyolda ve son hızla giderken Rostishka ölümcül bir
tedavi olabilir!

Bu doğru! Önce güvenlik!Alinochka: 07 Feb 2023, 13:11Ne zaman Ona doğru atlıyorum, o da biniyor ya da yolun kenarına dönüyor...Alinochka, biliyorsun, otoyolda ve son hızda Rostishka ölümcül olabilir
tedavi!![]()
![]()

Beni örgülerimden veya at kuyruğumdan tutmayı seviyor veya saçlarım gevşekse, beni görebilmek için topluyor. yüz... Biliyorum, bu onu çok heyecanlandırıyor ve bilerek yüzümü saklayıp gözlerimi kaçırıyorum, onunla flört ediyorum, onunla flört ediyorum...