Marinka: ↑18 Feb 2023, 21:06
Kışın, soğukta, karda seks elbette unutulmaz bir duygu ve duygu fırtınasıdır ama henüz denemedim.
Neden denemedim? Bu çok romantik! Bazen Yeni Yıl için nehir kıyısında grup seks yaparız!
Hadi biraz balık tutalım, balık çorbası pişirelim ve kutlayalım! Maytaplar, havai fişekler ve seksle! Mutluluk!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=170440 time=1676743582 user_id=12161] Kışın, soğukta, karda seks elbette unutulmaz bir duygu ve duygu fırtınasıdır ama henüz denemedim. [/quote]
Neden denemedim? Bu çok romantik! Bazen Yeni Yıl için nehir kıyısında grup seks yaparız! Hadi biraz balık tutalım, balık çorbası pişirelim ve kutlayalım! Maytaplar, havai fişekler ve seksle! Mutluluk!!!
saç gömleği, yani bilerek değil) Gönderdiler beni mağazaya götürdüler, hatta komşu bana araba vermek istedi, reddettim ve yürüyerek gittim. Tepeyi aştığım anda diğer tarafta dolaşmaya başladım ve orada ne yaptıklarını gördüm.
These users thanked the author Denisss71 for the post:
[ref=#bf00ff]saç gömleği[/ref], yani bilerek değil) Gönderdiler beni mağazaya götürdüler, hatta komşu bana araba vermek istedi, reddettim ve yürüyerek gittim. Tepeyi aştığım anda diğer tarafta dolaşmaya başladım ve orada ne yaptıklarını gördüm.
Kapının arkasında yemyeşil çimenler var.
Geceleri açıklığa doğru ilerliyorum.
Çalılıkların arasında bir yerde bir baykuş ötüyor. br/>
Ya da bir kartal baykuşu? (Anlamıyorum).
Eski bir spor çantasını açıyorum,
Dereotu, turp, yumurta çıkarıyorum.
Bir çalının altında birkaç ayak izi var.
Anlamıyorum.. belki bir tavşan?
Nehri ve yokuşu hatırlıyorum.
Sessizce uzanıp güneşleniyorum.
Bir denizci,
veya buraya bir teknenin yuvarlanması. (Anlayamadım.)
Bana beden arzusuyla ilgili bir şeyler söyledi
ve doğanın bir tür çağrısıyla ilgili.
Anlamadım ne istiyordu..
Belki de çantada sandviç vardı?
Beni teknenin kıç tarafına çağırdı,
yeterli sandviç yok muydu? nNeyin ne olduğunu anlayamadım ve suratına yumruk attı.
Ah, bugün ne büyük lütuf!
Sessizlik. Kuşlar bile sustu.
Burası tam bir cennet! Ne verin ne de alın.
Ya da belki verebilir misiniz? Önemsiz şeylerle zaman kaybetmeyin mi?
These users thanked the author MariannaLo for the post (total 4):
Kapının arkasında yemyeşil çimenler var. Geceleri açıklığa doğru ilerliyorum. Çalılıkların arasında bir yerde bir baykuş ötüyor. br/> Ya da bir kartal baykuşu? (Anlamıyorum). Eski bir spor çantasını açıyorum, Dereotu, turp, yumurta çıkarıyorum. Bir çalının altında birkaç ayak izi var. Anlamıyorum.. belki bir tavşan? Nehri ve yokuşu hatırlıyorum. Sessizce uzanıp güneşleniyorum. Bir denizci, veya buraya bir teknenin yuvarlanması. (Anlayamadım.) Bana beden arzusuyla ilgili bir şeyler söyledi ve doğanın bir tür çağrısıyla ilgili. Anlamadım ne istiyordu.. Belki de çantada sandviç vardı? Beni teknenin kıç tarafına çağırdı, yeterli sandviç yok muydu? nNeyin ne olduğunu anlayamadım ve suratına yumruk attı. Ah, bugün ne büyük lütuf! Sessizlik. Kuşlar bile sustu. Burası tam bir cennet! Ne verin ne de alın. Ya da belki verebilir misiniz? Önemsiz şeylerle zaman kaybetmeyin mi?
Ben, eşim ve en büyük kızımla swing ailesiyiz. Bir gün evli bir çiftle balığa gittik; oğulları o sırada 17 yaşındaydı. Hobilerimizin farkında değiller. Oğlu kızımıza baktı, salyası akıyordu, kızdırdı, o anda 25 yaşındaydı. Kadın, kızını yiyecek alması için köye göndermeye karar verdi ve yardım etmesi için bir erkek çocuk gönderdi, özellikle de kızıyla konuşup ona işlerin nasıl gideceğini anlatması için. Yaklaşık 3 km uzaklıktaki köye giderken Katya ormana döndü ve çocuğu bir adam yaptı, sonra Katya ile mağazaya gitmek için bahane arıyordu ama çok geçmeden ailesi ve ben oradan ayrıldık. bütün gün onları kampta yalnız bırakıyorlardı. İşte o zaman seviştiler, Katya ona çok şey öğretti, daha sonra masada bunun hayatının en iyi balıkçılığı olduğunu söyledi.
These users thanked the author Ignatius for the post (total 5):
Ben, eşim ve en büyük kızımla swing ailesiyiz. Bir gün evli bir çiftle balığa gittik; oğulları o sırada 17 yaşındaydı. Hobilerimizin farkında değiller. Oğlu kızımıza baktı, salyası akıyordu, kızdırdı, o anda 25 yaşındaydı. Kadın, kızını yiyecek alması için köye göndermeye karar verdi ve yardım etmesi için bir erkek çocuk gönderdi, özellikle de kızıyla konuşup ona işlerin nasıl gideceğini anlatması için. Yaklaşık 3 km uzaklıktaki köye giderken Katya ormana döndü ve çocuğu bir adam yaptı, sonra Katya ile mağazaya gitmek için bahane arıyordu ama çok geçmeden ailesi ve ben oradan ayrıldık. bütün gün onları kampta yalnız bırakıyorlardı. İşte o zaman seviştiler, Katya ona çok şey öğretti, daha sonra masada bunun hayatının en iyi balıkçılığı olduğunu söyledi.
Gençliğimde kalabalık bir grupla doğa gezilerine giderdik. Bazıları çadırlarda, bazıları arabalarda uyuyordu. Bir gün arkadaşım ve ben bunu gerçekten istedik ve başka bir kızın önünde sevişmek zorunda kaldık. Arabadaydı. Kız uyuyor gibiydi ve sabah hiçbir şey duymamış gibi davrandı. Yaklaşık on yıl sonra herkes tanıştı ve elbette her şeyi mükemmel gördüğünü ve duyduğunu itiraf etti.
These users thanked the author Dinleme4 for the post:
Gençliğimde kalabalık bir grupla doğa gezilerine giderdik. Bazıları çadırlarda, bazıları arabalarda uyuyordu. Bir gün arkadaşım ve ben bunu gerçekten istedik ve başka bir kızın önünde sevişmek zorunda kaldık. Arabadaydı. Kız uyuyor gibiydi ve sabah hiçbir şey duymamış gibi davrandı. Yaklaşık on yıl sonra herkes tanıştı ve elbette her şeyi mükemmel gördüğünü ve duyduğunu itiraf etti.
[quote=Ruslan1 post_id=39460 time=1635061708 user_id=3837] teknede bile oldu ama kışın denemek istedim ama olmadı. [/quote] Evet, bu harika, elbette . Ben de Bee ile arkadaş olmayı çok isterim - böylece balığa da gidebilirim)
[size=85] [color=green]5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [ alıntı =Tania post_id=170447 time=1676746370 user_id=10913] Ve kendimi dev karaçamın hemen yanında bıraktım [/quote] Sen harika bir gençsin bayan - Tatyana
[size=85] [color=green]22 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Ignat post_id=172268 time=1677127935 user_id=5116] Atya ona çok şey öğretti, daha sonra masada bunun hayatındaki en iyi balık avı olduğunu söyledi [/quote] Ne harika bir ailen var! Geriye kalan tek şey kıskanmak :angel:
Kapının arkasında yemyeşil çimenler var.
Geceleri açıklığa doğru ilerliyorum.
Çalılıkların arasında bir yerde bir baykuş ötüyor.
Ya da baykuş? (Anlamıyorum).
Eski bir spor çantasını açıyorum,
Dereotu, turp, yumurta çıkarıyorum.
Bir çalının altında birkaç ayak izi var.
Anlamıyorum.. belki bir tavşan?
Nehri ve yokuşu hatırlıyorum.
Sessizce uzanıp güneşleniyorum.
Bir denizci,
veya buraya bir teknenin yuvarlanması. (Anlayamadım.)
Bana beden arzusuyla ilgili bir şeyler söyledi
ve doğanın bir tür çağrısıyla ilgili.
Anlamadım ne istiyordu..
Belki de çantada sandviç vardı?
Beni teknenin kıç tarafına çağırdı,
yeterli sandviç yok muydu? nNeyin ne olduğunu anlayamadım ve suratına yumruk attı.
Ah, bugün ne büyük lütuf!
Sessizlik. Kuşlar bile sustu.
Burası tam bir cennet! Ne verin ne de alın.
Ya da belki verebilir misiniz? Önemsiz şeylerle zamanınızı boşa harcamayın mı?
:iyi: Harika!!!
These users thanked the author Alina for the post (total 2):
[quote=MariannaLo post_id=172256 time=1677118635 user_id=15295] Yaz düşünceleri
Kapının arkasında yemyeşil çimenler var. Geceleri açıklığa doğru ilerliyorum. Çalılıkların arasında bir yerde bir baykuş ötüyor. Ya da baykuş? (Anlamıyorum). Eski bir spor çantasını açıyorum, Dereotu, turp, yumurta çıkarıyorum. Bir çalının altında birkaç ayak izi var. Anlamıyorum.. belki bir tavşan? Nehri ve yokuşu hatırlıyorum. Sessizce uzanıp güneşleniyorum. Bir denizci, veya buraya bir teknenin yuvarlanması. (Anlayamadım.) Bana beden arzusuyla ilgili bir şeyler söyledi ve doğanın bir tür çağrısıyla ilgili. Anlamadım ne istiyordu.. Belki de çantada sandviç vardı? Beni teknenin kıç tarafına çağırdı, yeterli sandviç yok muydu? nNeyin ne olduğunu anlayamadım ve suratına yumruk attı. Ah, bugün ne büyük lütuf! Sessizlik. Kuşlar bile sustu. Burası tam bir cennet! Ne verin ne de alın. Ya da belki verebilir misiniz? Önemsiz şeylerle zamanınızı boşa harcamayın mı? [/quote] :-D :lol: :ROFL: :iyi: Harika!!!
Şu anki eşimin bekaretini ormanda bozdum, onunla doğaya gittik, beni o kadar tahrik etti ki onu oraya götürdüm, nehirde yıkandıktan sonra başka tatilciler geldi, neredeyse bizi yakıyordu, ya da belki bizi gördüler ama sadece müdahale etmediler ve zevklerimizden sonra ortaya çıktılar ve sanki onlara bir ruble borcumuz varmış gibi bize baktılar.
These users thanked the author sergegg for the post (total 2):
Şu anki eşimin bekaretini ormanda bozdum, onunla doğaya gittik, beni o kadar tahrik etti ki onu oraya götürdüm, nehirde yıkandıktan sonra başka tatilciler geldi, neredeyse bizi yakıyordu, ya da belki bizi gördüler ama sadece müdahale etmediler ve zevklerimizden sonra ortaya çıktılar ve sanki onlara bir ruble borcumuz varmış gibi bize baktılar.
Ormana girdiğimde bir kızı anal seks yapmaya ikna ettim. Mantar topladık. Konuşmaya başladık. Etrafımıza baktık, orada kimse yok gibi görünüyordu. Eğildi, ellerini kütüğün üzerine koydu ve ben de onun eşofmanını ve külotunu çıkardım.
These users thanked the author Arhivarius for the post:
Ormana girdiğimde bir kızı anal seks yapmaya ikna ettim. Mantar topladık. Konuşmaya başladık. Etrafımıza baktık, orada kimse yok gibi görünüyordu. Eğildi, ellerini kütüğün üzerine koydu ve ben de onun eşofmanını ve külotunu çıkardım.
Biz gençken gölün kıyısında da grubumuzla dinlendik, tabii ki yakınlarda içki içtik, bir grup erkek de rahatladı ve sevgilim yüzerken, oradan bir adam tarafından suyun içinde sikildi. şirkette ve ormanda elbette onu birden fazla siktiler
Biz gençken gölün kıyısında da grubumuzla dinlendik, tabii ki yakınlarda içki içtik, bir grup erkek de rahatladı ve sevgilim yüzerken, oradan bir adam tarafından suyun içinde sikildi. şirkette ve ormanda elbette onu birden fazla siktiler
Doğada olmak ve hijyen ve olanaklara önem vermemek harika bir şey. Tutku karşılıklıdır. Ormanda, ıslak çimenlerin üzerindeki bir tarlada, suyun içinde duran bir nehirde, sahilde
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
Doğada olmak ve hijyen ve olanaklara önem vermemek harika bir şey. Tutku karşılıklıdır. Ormanda, ıslak çimenlerin üzerindeki bir tarlada, suyun içinde duran bir nehirde, sahilde
Ben de annemle ormanda yürüyüşe çıktım. Yanımda bir şişe likör vardı, onu çalılıklara götürdük. Oldukça sarhoştuk ve takılmaya başladık. Bunu asla unutmayacağım.
Ben de annemle ormanda yürüyüşe çıktım. Yanımda bir şişe likör vardı, onu çalılıklara götürdük. Oldukça sarhoştuk ve takılmaya başladık. Bunu asla unutmayacağım.
Fedja: ↑10 Mar 2023, 17:38
Ben de annemle ormanda yürüyüşe çıktık. Yanımda bir şişe likör vardı, onu çalılıklara götürdük. Oldukça sarhoştuk ve takılmaya başladık. Bunu asla unutmayacağım.
[quote=Fedja post_id=177178 time=1678459132 user_id=1] Ben de annemle ormanda yürüyüşe çıktık. Yanımda bir şişe likör vardı, onu çalılıklara götürdük. Oldukça sarhoştuk ve takılmaya başladık. Bunu asla unutmayacağım. [/quote]
[quote=Lyaksandr post_id=177263 time=1678467211 user_id=15416] Fiamma: ↑12 Temmuz 2022, 12:17 Hayır, resimler resimdir ama ben zirvedeyken sivrisinekler kıçımın tamamını yediler Peki aşağıda karıncalar mı var? :roll: :roll: [/quote] Karıncalar daha sonra gelir... Ne zaman/gömürlerse onlar .. çok derin değil :) Doğayı seviyorum, orospu çocuğu! :)
[quote=Marinka post_id=177429 time=1678519012 user_id=12161] Çocukken karıncaların kıçını ısırır ve emerdik. Çok ekşiler) [/quote]Evet, biz de öyle) Ve bir çim bıçağının üzerine salyalarınız akacak ve karınca yuvasına yapışacak, sonra siz onları silkeceğim ve çimleri emeceğim))
[size=85][color=green]8 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=177429 time=1678519012 user_id=12161] Bizler çocuklukta ısırıp emdikleri karıncaların kıçıyız. Çok ekşiler) [/quote] Ah gençlik... O zaman :cat1: kedi daha tatlıydı ve sik daha sertti
[quote=Lyaksandr post_id=177440 time=1678521079 user_id=15416] [quote=Marinka post_id=177429 time=1678519012 user_id= 12161] Çocukken karıncaları ısırır ve kıçlarını emerdik. Çok ekşiler) [/quote]Evet, biz de öyle) Ve bir çim bıçağının üzerine salyalarınız akacak ve karınca yuvasına yapışacak, sonra siz onları silkeceğim ve çimleri emeceğim))
[size=85][color=green]8 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=177429 time=1678519012 user_id=12161] Bizler çocuklukta ısırıp emdikleri karıncaların kıçıyız. Çok ekşiler) [/quote] Ah gençlik... O zaman :cat1: kedi daha tatlıydı ve sik daha sertti [/quote]
[quote=Marinka post_id=177445 time=1678521275 user_id=12161] Üyelerin tadı çoğunlukla tuzludur) [/quote]Henüz bilmiyorum ama bir şeyler hazırlanıyor gibi görünüyor *x) *x)
[quote=Lyaksandr post_id=177466 time=1678522495 user_id=15416] [quote=Marinka post_id=177464 time=1678522393 user_id= 12161] Ah, ne kadar var? 24?))) [/quote]Hayır, bende minik bir tane var, 16x4 cm :sorry: :sorry: [/quote]
[quote=Ana Kahraman post_id=177537 time=1678532287 user_id= 1] Lyaksandr: ↑26 dakika önce teşekkür ederim) Yakışıklı erkeğini bu forumda daha iyi tanımayı umuyorum [/quote]
Lyaksandr, bu benim mesajım Foruma girmeyi unuttum ve yazdım
Fedja: ↑10 Mar 2023, 17:38
Ben de annemle ormanda yürüyüşe çıktık. Yanımda bir şişe likör vardı, onu çalılıklara götürdük. Oldukça sarhoştuk ve takılmaya başladık. Bunu asla unutmayacağım.
Чегобля?
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
[quote=Fedja post_id=177178 time=1678459132 user_id=1] Ben de annemle ormanda yürüyüşe çıktık. Yanımda bir şişe likör vardı, onu çalılıklara götürdük. Oldukça sarhoştuk ve takılmaya başladık. Bunu asla unutmayacağım. [/quote] Чегобля?
Mantar toplamak için tek başıma ormana gittiğimde bazen doğada otuzbir çekmeyi severim)
Bir keresinde iki kadın mantar toplayıcının gözüne çarptım.
Sadece kıkırdadılar ve ormanın derinliklerine doğru gittiler...
Mantar toplamak için tek başıma ormana gittiğimde bazen doğada otuzbir çekmeyi severim) Bir keresinde iki kadın mantar toplayıcının gözüne çarptım. Sadece kıkırdadılar ve ormanın derinliklerine doğru gittiler...
Açık havada seks yapacak bir kız/kızlar veya bir çift arıyorum.
İlgilenen biri varsa ciyaklayın. Gelin bu konuyla ilgili tüm fantezilerinizi gerçeğe dönüştürelim.
Harika bir video çekeceğiz ve bol...
Bkz. Forum üyelerinin grup toplantıları , kızların önünde yazmak daha iyidir, iki kızla izleme (veya yardım etme) konusunda anlaşabilirsiniz, buluşma yeri gerekli değildir. , bunu sauna olmadan,...
Last post
Sıcak bir yaz gününde açık havada bir göletin yanında. Güzellik. Alışveriş yapın ve yemek yiyin... . Peki bir insanın iyi bir dinlenme için başka neye ihtiyacı vardır?
Herkese merhaba! Biz erkeğiz, böyle insanlar et yemiş, balık isterler. Küçük kızlar tek kelimeyle muhteşem, ince ve incedir. Yatakta onunla istediğini yapabilirsin. En azından bir yumrukla, en...
Last post
Yazar kendi notunu alıyordu ama ben daha da kötüye gidiyordum.
Kim böyle seks yaptı ailesiyle, annesiyle, babasıyla, çocuklarıyla birlikte kırsala gittiler, sonra ebeveynler seks istedi ve sonra ebeveynler çocuklara sen şimdilik burada kal, biz şimdi gelip içeri...
Last post
Aracın tecrübesi 11 gün, yaşı da hemen hemen aynı... ama yıl olarak! )))
Hepsini acil bir durumda Anna Galan’a vb. gönderdim. Ne yazdıklarını bilmiyorum 😆