Oturup kahve içiyorum ve vakit geçiriyorum. Ve yapacak bir şey yokken, birbirini tanımayan, farklı yaş ve tercihlere sahip insanlara bir soru sormaya karar verdim. Dışarıdan bir fikir duymak istiyorum, belki yanılıyorum ama sanmıyorum.
Üç yıldır Hollanda’da yaşayan ve çalışan yakın bir arkadaşım var. Üç yıldır hiçbir şeyi yok, bir daire kiralıyor ve maaştan maaşa yaşıyor, kumarı seviyor ve bu yüzden parası yok!)
37 yıldır evli değil ve hiç evlenmemiş, Kafkasyalı ve ondan önce hoşlandığı kadınları annesine göstermezdi)) Çünkü omzundaki dövmelerden biri, diğeri evliydi.... genel olarak zaman geçti.
Dün onunla telefonda konuştum ve bir ay olduğunu, yine Rusya’dan gelen bir kadınla birlikte yaşadığını, kadının 30 yaşında olduğunu ve kız olmak üzere iki çocuğu olduğunu, ancak mesele şu ki onların Afrikalı bir babadan geldiğini söyledi. bu arada, zaten Hollanda’da doğdu.
Genel olarak, onu her bakımdan gerçekten seviyor ve bir erkeğe aşık olan Rus hanımları, ilişkilerini hızla resmileştirmek istiyor. Ya evlenmesini ya da para harcamasını söyler. Sanki benden faydalanıyorsun ama ciddi bir ilişki kurmam gerekiyor. Çocukları beyaz olsaydı onunla evleneceğimi söylüyor. Ancak çocukların siyahi bir adamdan olması beni çevremdekiler arasında ahlaki açıdan garip bir duruma soktuğunu gösteriyor. Kızların akıllı, iyi olduklarını ve hatta annelerinden Rusça bildiklerini söylüyor ama onların babası olmayı ahlaki olarak yapamayacağımı söylüyor. Ve asıl mesele akrabaların nasıl görüneceği!
Ona verdiğim yanıta göre 37 yaşındasın diyorum! Küçük bir çocuk musun ve annenin ve babanın ne dediğine bakıyor musun? Diyorum ki, hayatınızdaki bir kadın size ahlaki zevk veriyorsa, hep birlikte yaşıyorsanız ve her şey yolundaysa, o zaman gerçek şu ki evlatlık kızlarınız olacak, melezlerin bir rolü yok, beyaz ya da beyazla aynı. melez, yine de arkadaşların arasında senin biyolojik babalarının olmadığını bilecekler. Bakın diyorum, kadın size hayatını kurması gerektiğini doğru söylemiş.
Şimdi fikrinizi duymak istiyorum, bu yaşta, anlattığım kadınla ve böyle çocuklarla evlenir misiniz? Yoksa çocuksuz mu, çocukluysanız beyaz tenli mi görünürsünüz!?
Gerçekten kiminle evlenirdin? 30 yaş üstü çocuklu bir eş mi? Yoksa çocuksuz daha mı beklersiniz?
-
Автор темыTura
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gerçekten kiminle evlenirdin? 30 yaş üstü çocuklu bir eş mi? Yoksa çocuksuz daha mı beklersiniz?
40 YILINDA EVLİYİM ÇOCUĞUM YOK SADECE BURADA ŞİMDİ FARKLI SORUN BEN DEĞİL TÜM ZENGİNLERE DÜZGÜN BİR YAŞAM BİÇİMİ VEREN KADIN CİNSİYETİ MUHTEŞEMDİR İÇMİYORUM SİGARA İÇMİYORUM BASİT BİR ÇALIŞAN VE ERKEKLERLE ÇALIŞIYORUM ARTIK BUNUN GİBİ BİR BAKİR ŞEK, AİLE YARATMAK VE ÇOCUK DOĞUMLA İLGİLİ DEĞİLDİR
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 3414 Views
-
Last post by zorunlu
-
- 83 Replies