Ne yapmalıyım, bir arkadaş istiyorum
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 11 months
Ne yapmalıyım, bir arkadaş istiyorum
Lanet olsun, arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, kız gibi bir şey. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla etkilemek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Son zamanlarda yemek yerken yapılan bir şaka da baharatlı yiyeceklerin dudaklarınızı yarak gibi gıdıklamasıydı.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 4):
- Kehribar kuşu, rüyada doğmuş, Sirk, hayalet
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Re: Ne yapmalıyım arkadaş istiyorum
Onları fark ettiğimde ona şirket için bir tane verdim. Ama artık o onun çöpü ve belki de sadece onun değil.
9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bildiğim kadarıyla eşcinseller sevimli kızları elden ele dolaştırıyor
9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bildiğim kadarıyla eşcinseller sevimli kızları elden ele dolaştırıyor
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- hayalet
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Arkadaşım ve ben okulda eğleniyorduk, vay be. Birbirimizi salladık. 69 bunu denedi ama beğenmedi ve daha fazla riske girmedi.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Bir tanıdığım ve ben onu sarhoş olana kadar sarhoş ettik, soyduk, çok şükür biraz soyunması gerekti, şortu ve külotu hareket etmedi. Poposu küçük ve zayıftı4, tanıdık çöreklerini yaydı, çalışmaya başladı. deliğin dışında, delik4 çıplaktı, pubis’i gibi4.. hareket etti, Ama uyandı6, ancak3 yatıyordu inliyor4 bir tanıdık6 önce onu becerdi64, inledi4, aklı başına gelmeye başladı, ama inledi ve aleti ayağa kalktı4 sonra ve ben. Kaltak çıplak uyandı ve vurdu
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 3):
- Cidden, Sibiryak89, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu tam bir tecavüz, eğer şikayette bulunursa sen de oraya gideceksin Böyle bir yazıyla hapse gir, seni kıskanmıyorum.Syshu: ↑10 Jul 2022, 01:23 Arkadaşım ve ben onu sarhoş olana kadar sarhoş ettik, soyduk, Tanrıya şükür biraz soyunmam gerekti, şort ve külot hareket etmedi. deliği açmaya başladı, delik4 çıplaktı, kasıkları gibi4.. hareket etti, Hiçbiri uyanmadı6, buna rağmen3 yalan söyleyerek inliyordu4 bir tanıdık6 ilk önce onu becerdi64, inledi4, aklı başına gelmeye başladı ama inledi ve aleti ayağa kalktı4 sonra o ve ben. Orospu çıplak uyandı ve fena halde uyandı
- These users thanked the author Rudi for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
o da bundan keyif almadı ve almayacaktır da.
- hayalet
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
2’den sonra gönderildi dakika 15 saniye:
Eğer o bir cihazsa, o zaman kimin kim olduğunu bilmesi gerekir6 o
sabah bizimle uğraştı, sonunda bunu atlattı
2’den sonra gönderildi dakika 15 saniye:
Eğer o bir cihazsa, o zaman kimin kim olduğunu bilmesi gerekir6 o
- hayalet
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Şimdi, eğer bir erkek (arkadaş) kızlardan daha iyi oral seks yapıyorsa, bu onun çok fazla tecrübesi olduğu anlamına mı gelir?
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- Cidden, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Evet, hafif bir sarhoşluk içinde ona ne istediğinizi itiraf edin Seks arkadaşlığa engel değildirSyshu: ↑14 Oct 2021, 13:55 dostum, arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, biraz kıza benziyor. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla etkilemek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Ve yakın zamanda baharatlı yemek yediğinizde dudaklarınızı sik gibi gıdıklayan başka bir şaka
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Oleg257,
Sağlam tavsiye, alkol özgürleştirir ve hayallerin gerçekleşmesine yardımcı olur. Yeni bağlantıların çoğu hafif alkollüydü.Oleg257: ↑18 Jul 2022, 00:06Evet, hafif bir sarhoşluk içinde ona ne istediğinizi itiraf edin Seks arkadaşlığa engel değildirpets, I arkadaşımı istiyorum, benden genç, yakışıklı, kız gibi bir şey. Beni şimdiden tahrik etti, kazara kemikli kıçına ve penisine dokunduğumda ona bakmak beni heyecanlandırıyor. Ve yeğeniyle nasıl yuvarlandığını ve özellikle de poposu açık ve kel kıçının görülebileceği bir pozisyondayken onu yaladığını gördüğümde. Genelde şoktayım, onu daha fazla nüfuz etmek mümkün olsa da, onu mastürbasyon yapmak isterim. Ve yakın zamanda baharatlı yemek yediğinizde dudaklarınızı sik gibi gıdıklayan başka bir şaka
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years
Dostum, bana yazabilirsin ve elinde bile olmaz. beni rahatsız etmek için bana özel mesaj göndermen yeterli, sana birkaç fotoğraf göndereceğim ve sohbete devam edelimSyshu: ↑10 Jul 2022, 01:23 Arkadaşım ve ben onu sarhoş olana kadar sarhoş ettik, soyduk, Tanrıya şükür biraz soyunmam gerekti, şort ve külot hareket etmedi. deliği açmaya başladı, delik4 çıplaktı, pubisi4 gibi.. hareket etti, Hiçbiri uyanmadı6, buna rağmen3 yatıyordu inleyerek4 bir tanıdık6 ilk önce onu becerdi64, inledi4, aklı başına gelmeye başladı ama inledi ve siki ayağa kalktı yukarı4, sonra o ve ben. Orospu çıplak uyandı ve herif vurdu

- These users thanked the author MarySürtük for the post:
- Romalılar
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Peki, kendiniz yazın.
2 saat 13 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaş piliçlerden çok4 daha iyi berbattır, hatta bir yeğenden bile daha iyi6 ve vay be berbat, çok harika6
25 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Ama onu seksle rahatsız etmiyorum6, çünkü onun hikayesini yatılı okuldayken öğrendim6. ve bir kıza benzediği için, nazik6 ve zayıf, sonra daha3 kibirli6, kısacası onu kullandılar. Ve evde eski bir mahkum olan üvey babası onun yatılı okulda olduğunu öğrendi, sonra o da horoz gibiydi4. .
5 saat 29 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Garip bir şekilde ama ben evdeyken ikinci birinin gelip onu becermesini ve seks yapmak zorunda kalmasını kıskanıyorum.
2 saat 13 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaş piliçlerden çok4 daha iyi berbattır, hatta bir yeğenden bile daha iyi6 ve vay be berbat, çok harika6
25 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Ama onu seksle rahatsız etmiyorum6, çünkü onun hikayesini yatılı okuldayken öğrendim6. ve bir kıza benzediği için, nazik6 ve zayıf, sonra daha3 kibirli6, kısacası onu kullandılar. Ve evde eski bir mahkum olan üvey babası onun yatılı okulda olduğunu öğrendi, sonra o da horoz gibiydi4. .
5 saat 29 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Garip bir şekilde ama ben evdeyken ikinci birinin gelip onu becermesini ve seks yapmak zorunda kalmasını kıskanıyorum.
- Cidden, hayalet
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Bak, ayrıca her yerimi, hem kasıklarımı, hem de kasıklarımı tıraş ediyorum. kıçım, ama bu benim eşcinsel olduğum anlamına gelmiyor, sadece bir erkeğin kendine de bakması gerektiğini ve saçlarla kaplı bir ortaçağ maymunu gibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Gerçi bunların sevenleri de var.
-
- Sürtünmeler
veya ne?)
55 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca her yerimi ve kıçımı da tıraş ediyorum
her yerde tıraş olmak güzel. Temiz cilt her zaman güzel görünür, ancak poponuzu tıraş ederseniz bunun bir anlamı vardır. eğer kimse kıçınızı görmüyorsa neden tıraş ediyorsunuz ve eğer tıraş oluyorsanız, o zaman görülmek ve beğenilmek istiyorsunuz))Larri: ↑19 Jul 2022, 02:21 Aynı zamanda hem kasık bölgemi hem de popomu olmak üzere her yerimi tıraş ediyorum, ancak bu eşcinsel olduğum anlamına gelmiyor, sadece bir erkeğin kendine de dikkat etmesi gerektiğini ve saçlarla kaplı bir ortaçağ maymunu gibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. . Gerçi bunları sevenler de var.
veya ne?)
55 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca her yerimi ve kıçımı da tıraş ediyorum
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Anal bölgenin bir amaç için açıkça tıraş edildiği
1 saat 59 dakika sonra gönderildi: Ve amaç popoya ve iç organlara erişimdir6. Temasların rastgele olduğunu varsayarsak, tıraşlı olmasına göre onun her zaman hazır olduğuna karar verebiliriz.
1 saat 59 dakika sonra gönderildi: Ve amaç popoya ve iç organlara erişimdir6. Temasların rastgele olduğunu varsayarsak, tıraşlı olmasına göre onun her zaman hazır olduğuna karar verebiliriz.
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Tıraşlı anüs, yemekle ilgili bir şaka, evet, bu pek çok ipucu, size yardımcı olmak için alkol içmeye nasıl başlayacağınızı bilmiyorsunuz
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Alkol bu aşamayı çoktan geçti
13 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Şimdi sorun kıskançlık, dolayısıyla kimsenin anüsüne erişimi yok)
50 dakika sonra gönderildi:
Bir keresinde bir adam bana şöyle demişti: "Siktir git, onun derisini mahvediyorsun, o bir eşcinsel." Onu emmek için arabada onunla sohbet ettim. . Başını penisine doğru eğdi ve beni emdi. Ona bunun olup olmadığını sordum.
6 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Arkadaş ibne sürtük
13 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Şimdi sorun kıskançlık, dolayısıyla kimsenin anüsüne erişimi yok)
50 dakika sonra gönderildi:
Bir keresinde bir adam bana şöyle demişti: "Siktir git, onun derisini mahvediyorsun, o bir eşcinsel." Onu emmek için arabada onunla sohbet ettim. . Başını penisine doğru eğdi ve beni emdi. Ona bunun olup olmadığını sordum.
6 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Arkadaş ibne sürtük
- Cidden, hayalet
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Böyle biriyle arkadaş olacaksın ve o da sana merhaba demeyi bırakacak.. .))))
-
- Penetrasyon
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Herkes kim? Herkes onun kızlara takıntılı olduğunu biliyor, onları deli gibi sikiyor
2 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ayrıca oğlanla arkadaşının hikayesi çok farklı ama ben oğlanın gevezelik etmesiyle daha çok inanıyorum6.
2 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ayrıca oğlanla arkadaşının hikayesi çok farklı ama ben oğlanın gevezelik etmesiyle daha çok inanıyorum6.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Arkadaşıma karşı soğudum ama kahretsin bu çok kötü ve beni çileden çıkarıyor, onun birini emdiğini ya da birisinin onu siktiğini hayal ediyorum
1 saat 56 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Bugün onunlaydım, duştaydım, kapatmadım, içeri girdim ve o 7 yaşındaydı, çörekler ile am arasını dikkatlice sabunladım
24 dakika 43 saniye sonra gönderildi: Gaylerin kendilerininkini gördüklerini ve bu yüzden ona hiçbir sorun yaşamadan aşık olabileceklerini yüz ifadeleriyle söylüyorlar
1 saat 56 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Bugün onunlaydım, duştaydım, kapatmadım, içeri girdim ve o 7 yaşındaydı, çörekler ile am arasını dikkatlice sabunladım
24 dakika 43 saniye sonra gönderildi: Gaylerin kendilerininkini gördüklerini ve bu yüzden ona hiçbir sorun yaşamadan aşık olabileceklerini yüz ifadeleriyle söylüyorlar
- hayalet
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
İnsan, kızlardan daha iyi emen ve kız gibi kıçını siken bir kızın neden büyük bir sike ihtiyacı olduğunu merak ediyor. Pasif olanları penisi olmayan kızlara dönüştürmek, onları amcıklı yapmak gerekiyor.
Şu tarihten sonra gönderildi: 15 saat 1 dakika 42 saniye:
Arkadaşım meşgulken baktım bilgisayarında ilginç bir yazışma gördü.
Yazıştığı bir üyenin fotoğrafı. Soruyu beğendi mi? Gidecek misin? Elips. Bana vücudunu göster. Bir arkadaşınızın cesedinin fotoğrafı Kıçınızı gösterin ve çöreklerinizi yayın. Fotoğraf yüzünü göstersin Neden? Peki ya bundan hoşlanmazsam ve boşuna gideceğimi düşünürsem? Gösterdi. Yakışıklı ibne, siki çoktan dikleşmiş.
Şu tarihten sonra gönderildi: 15 saat 1 dakika 42 saniye:
Arkadaşım meşgulken baktım bilgisayarında ilginç bir yazışma gördü.
Yazıştığı bir üyenin fotoğrafı. Soruyu beğendi mi? Gidecek misin? Elips. Bana vücudunu göster. Bir arkadaşınızın cesedinin fotoğrafı Kıçınızı gösterin ve çöreklerinizi yayın. Fotoğraf yüzünü göstersin Neden? Peki ya bundan hoşlanmazsam ve boşuna gideceğimi düşünürsem? Gösterdi. Yakışıklı ibne, siki çoktan dikleşmiş.
- Alex yapardı, hayalet
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
Ben diğer insanların zayıflıklarına saygı duyulması ve yargılanmaması gerektiği ilkesiyle yetiştirildim. Yani erkekleri sikmek istiyorsanız sikin onları, ama sizi anlamıyorum) bir kadının göğüslerinden ve vajinasından daha tatlı ne olabilir?
- These users thanked the author Maksimum for the post (total 4):
- Fargal94, Cidden, Sibiryak89, Almanca1
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
Bayılmasın diye ona ateş suyu pompalayın, bir dakika bekleyin, güvenle sürgüsünden tutun, sarılın, okşayın ve sonra imrenilen kaşına sürtünmeye başlayın))) ya yapacak, ya da sonra hatırlamadığını söyleyeceksin, sarhoş olduğunu söylüyorlar
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Bir yoldaşın kıçından daha iyi bir vajina yoktur, her ne kadar daha kötü koksa da, tam oturur. daha sıkı))
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Orientation: aseksüel
Tamamen erkek dostu sikişmeden daha güzel ne olabilir ki, bir erkek gibi, bir arkadaş gibi eşcinsellik yok. Gel, sor ve em.
- These users thanked the author eşyalarım for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Evet, bir dakika. Gece morarmış dudaklarla geldi. Ne olduğunu sordu, söylemedi.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Nasıl bir poposu var, ipek gibi pürüzsüz, bira içtik, yanına oturduk ve elini şortunun arkasına sokup kıçını okşadık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
siktir et onu zaten. Düşünüp kırılmaya gerek yok... Al siktir git
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Muhtemelen kız arkadaşı onu tahmin edebilirdi. Dün evinde bir adamla birlikte içki içiyorduk. Kız yatağa gitti, biz mutfakta kaldık. Adam bir iş yapmak için dışarı çıktı ve ben onunla sohbet etmeye başladım, herkes sarhoştu, kıçını okşadım, masada muz vardı, şaka gibi, ağzına bir muz koydum ve onu geri çekmeye başladım. ileri doğru destekledi ve emmeye başladı, başının arkasına koydu ve eğmeye başladı, deri bir muz var dedim, kırılması uzun sürmedi, bacaklarının arasına indi. , aşağı inerken şortsuz ve külotsuz kalmıştı, emiyormuş, bir adam gelmiş, resmi görmüş, sırtı ona dönük, oturuyormuş, emiyormuş, vücudu bronzlaşmış, poposu da öyleymiş. ana hatlarıyla beyaz bir korkak6 ve adam ona benden daha fazla takıntılı ve onu her zaman kıçından istiyordu ve genel olarak onu masaya eğdi, elleri masanın üzerindeydi ve başı da yaslıydı. Duvarda, kızı duyacak, hızlı ve sessiz bir delikte konuşuyoruz, ama genel olarak onu parmaklarının üzerinde bir tavşan gibi sikti, ama kız tokatları, inlemeleri ve yalvarmaları daha sessiz bir şekilde duyabiliyordu. ve daha yavaş bir şekilde.
19 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Aynı zamanda elleri de kalmadı
19 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Aynı zamanda elleri de kalmadı
- hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Bir keresinde 14 yaşındayken yeğenimin arkadaşı tarafından emildim, sarhoş uyuyordum, emilerek uyandım ve meğerse onun arkadaşı ağzına gelmiş, hepsini yutmuş, sonra gün içinde ben numarasını aldı ve onu birkaç kez becerdi
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
- Sibiryak89, hayalet
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Yazara gerçekten inanmıyorum! Büyük olasılıkla bir fantezi uçuşu!
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Öyle olsun ama gerçekte hiçbir şeyi değiştirmez. İmajının söylenemeyen koşulları ve nedenleri var
8 saat 20 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Arkadaşımı kadın iç çamaşırıyla giydirmek istiyorum ve onu genellikle kız gibi giydiriyorum, çok çekici görünecek ve seksi, havalı, düz bir kız olacak ama direniyor ve istemiyor.
8 saat 20 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Arkadaşımı kadın iç çamaşırıyla giydirmek istiyorum ve onu genellikle kız gibi giydiriyorum, çok çekici görünecek ve seksi, havalı, düz bir kız olacak ama direniyor ve istemiyor.
- hayalet
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Onu kıyafetleriyle hayal ettiğim anda, onu okşamak, kadın külotuyla oral seks yapmak ve sonra onu külot dahil olmak üzere yan yatırmak istiyorum, hepsi bu. Hayır, kendisi için hemen daha çekici6 olmak istemez6 Ama genel olarak kadın külotuyla güneşlenirdi, böylece dış hatları kadın külotunun bronzluğunda olurdu4. Genel olarak bu bir heyecandır.
- hayalet
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Syshu,
Bir kez tanga ve sutyenle güneşlendim, sonra yabancıların önünde soyunmak korkutucuydu. Buna dikkat edin, eşcinsel ilişkiler samimi bir faaliyettir.Syshu: ↑19 Aug 2022, 12:16 Onu şununla tanıştıracağım: den6 kıyafetleri, zaten sımsıkı duruyor. Onu okşamak, kadın külotuyla oral seks yapmak ve sonra 6 külot dahil 4 yanına yatırmak istiyorum ve bu kadar. Hayır, hemen daha çekici6 olmak istemiyor6 ama genel olarak kadın külotuyla güneşlenmek, genel hatların kadın külotunun bronz renginde olması4, bu bir heyecan.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Alex bi, bu nedenle sutyen takmanıza gerek yok, ama mahremiyetini mayonuzun altında göremeyeceksiniz
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Ve internette seks için insanlarla tanışması çileden çıkarıcı ve aynı zamanda heyecan verici, onu nasıl becerdiklerini hayal edebiliyorum... Onun gibi adamların6 ve erkeklerin onu bir erkek olarak istemesi şaşırtıcı3
- hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1490 Views
-
Last post by Hız Adamları