Aynı anda casusluk ve mastürbasyon
-
Автор темыeğitici
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Aynı anda casusluk ve mastürbasyon
Birini gözetlemeyi ve mastürbasyon yapmayı gerçekten seviyorum. Sizi tahrik eden şey, kimsenin sizi görmemesi ama sizin izleyebilmeniz ve eğlenebilmenizdir. Çocukken birçok kez annemle babamın seks yaptığını gözetlemiştim.
Doğada çiftleri gözetlemeyi severim. Bunu da kimler seviyor?
Doğada çiftleri gözetlemeyi severim. Bunu da kimler seviyor?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hem casusluk hem mastürbasyon yapmak
Başka bir çiftin seks yapıp boşalmasını izlemek her zaman güzeldir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 4 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Kocamın küçük erkek kardeşine sahip olduğum için şanslıyım... Nedenini bilmiyorum ama sık sık kendimi evde bir şeylerin sessizleştiğini düşünürken buluyorum... ve terliksiz bir kedi gibi yürürken gizlice yaklaşıyorum odasında yerde... Ohhhh bu tatlı sesler!!! Ve eğer yaşı pek de iyi olmayan bu erkek fatma kapıyı kapatıyorsa...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 10 months
İnsanların beni gözetlemesi hoşuma gidiyor. Dairem üçüncü katta, ev alçak bir yerde, ikinci kat hizasında yol geçiyor. Üçüncüsü sokağın diğer tarafındaki özel evlerin hemen karşısında. Evlerin arası çok az, 15 metre kadar. Evde sadece hava soğukken çıplak dolaşıyorum ve sabahlık giyiyorum. Sadece camlarda tül var. Karşıdaki evde 60 yaşlarında bir emekli yaşıyor fark ettim, izledim, perdeler hareket ediyordu. Işığı açtığım anda sönüyor. Evet bakmasına izin ver. Bazen oğlu onu görmeye gelir, sonra ikisi eğlenir. Kendim kontrol ettim, ışıklar açıkken dışarı çıktım - gündüzleri her şey görülebiliyordu - sadece güneş pencerelerden parladığında. Evet, yoldan görülebildiği ortaya çıktı. Bel hizasında.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
Eşim ve ben genç bir bayanı ziyaret ediyorduk. Ziyafetten sonra onun yanında kaldılar ve seks yaptılar. Odasında karşımızda yatıyor, yarı karanlıkta bizi izliyor ve mastürbasyon yapıyordu. Karısı kendisi onu becermeyi teklif etti. Dudaklarınızı öptü, göğüslerini okşadı ve karısının amıyla oynadı. Göğsüme gelene kadar vardı. Karısı ve büyükanne spermi yaladı ve öpüşmeye devam etti. Heyecanlı. Devam ettik.
Evin hanımının mastürbasyon yaparken bizi izlemesi bizi tahrik etti. Zaman zaman onu ziyarete gidiyoruz.
Evin hanımının mastürbasyon yaparken bizi izlemesi bizi tahrik etti. Zaman zaman onu ziyarete gidiyoruz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 5 months
Her zaman karımın kız kardeşine mastürbasyon yapıyorum, sanki tesadüfen mastürbasyon yaptığımı onun beni göreceğini hayal edip duruyorum ama bir skandal çıkmasından korkuyorum
- These users thanked the author Dima 771714 for the post:
- Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 8 months
En sıra dışı mastürbasyonum trendeydi. Bu 90’ların sonlarındaydı. Ben birinci sınıf öğrencisiydim, hiçbir zaman yeterli param olmadı, bu yüzden orkestra şefleriyle pazarlık yapmayı tercih ettim. Daha küçük bir miktar karşılığında boş bir koltuğa oturmalarına izin verildi. Genellikle ayrılmış bir koltuktu, üst yatak. Ama bazen şanslıydım ve beni kompartımana aldılar. Ve bir gün beni bir ailenin yanına taşıdılar. O zamanlar bana çok yaşlı göründüler. Yaklaşık 40 yaşında) Fakir öğrenciye her türlü ev yapımı tatlıyı ikram ettiler ve öğrencilik yıllarını hatırladılar. Hava kararmaya başladı, ben üst rafa çıktım, eşim de bir sonraki rafa çıktı. Kocamın bir bacağı alçıdaydı ve ranzanın alt kısmında uyuyordu. Ya kocasının yaralandığı sırada karısı acıkmıştı ya da belki öğrencilik anıları öyle işlemişti ama o gece üç kez geldim. İlk başta gizlice kendini gösterdi ve sabahleyin önümde zaten tamamen çıplak mastürbasyon yapıyordu. Kocam aşağıda horluyordu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 2 years 11 months
Benden pek saklanmasa da erkek kardeşimin sık sık mastürbasyon yaptığını görüyorum ve bundan heyecanlanıp mastürbasyon yapmaya başlıyorum. Çoğu zaman yerindeydi ve sona erdi. Annemi mastürbasyon yaparken gördüm. Bu beni de heyecanlandırıyor, bir anda akıp gidiyorum. Ve en iyi arkadaşımla bazen yan yana oturuyoruz ve hepsi bu, ikimiz de okşamalardan bayılıyoruz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Vika1, Ve annemi okşama arzusu yoktu , annem muhtemelen güzel kızım tarafından okşanmaktan rahatsız olmadım! Belki annem bunu hayal ediyor, ama sadece utangaç ya da sadece sizin ve kardeşinizin ya da ayrı ayrı bu konuya nasıl tepki vereceğinizden korkuyor! Ve cevap alamayınca mastürbasyona başlıyor!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Böyle seksi bir kıza sahip olmak çok güzel her şeyden hoşlanan kız.Vika1: ↑23 Aug 2022, 23:06 Kardeşimin benden pek saklanmamasına rağmen sık sık mastürbasyon yaptığını görüyorum ve bundan heyecanlanıp mastürbasyon yapmaya başlıyorum. Çoğu zaman yerindeydi ve sona erdi. Annemi mastürbasyon yaparken gördüm. Bu beni de heyecanlandırıyor, bir anda akıp gidiyorum. Ve en iyi arkadaşımla bazen yan yana oturuyoruz ve bu kadar, ikimiz de okşamalardan bayılıyoruz.
- These users thanked the author yedili for the post:
- O geri dönecek
-
- Total posts: 15
Mastürbasyon yapmayı ve kız kardeşimi izlemeyi gerçekten sevdim
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 2 years 11 months
Fantezilerimde öyle bir rüya var ki annemi okşamak ama bunlar sadece fantezi, inanmıyorum Bunu teklif edecek cesaretim yok.Ded: ↑23 Aug 2022, 23:24 Ve annemi okşama isteği de yoktu, annem muhtemelen güzel kızı tarafından okşanmaktan rahatsız değildi! Belki annem bunu hayal ediyor, ama sadece utangaç ya da sadece sizin ve kardeşinizin ya da ayrı ayrı bu konuya nasıl tepki vereceğinizden korkuyor! Ve cevap alamadan mastürbasyona başlıyor!
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 6 months
İkinci vardiyada çalıştım. Evde duş alarak vakit kaybetmemek için işe gittim. İkinci vardiyada kimse yok. Bir kere içeri girdiğimde kabinden giyinmiş bir adam çıkıyor. Orada ne yaptığını merak ediyorum. Soyunup bu kabine girdim ve kadınlar duşuna giden borularda bir delik vardı. Bir bakmaya karar verdim ve orada kadınlar tam bir güzellikle yıkanıyorlardı. Daha sonra sürekli kendimi yıkamaya başladım. Neredeyse her zaman şans vardı. Benim yaşımdaki kızlarımızın kendilerini yıkadıklarını hatırlıyorum. Hepsini biliyorsun! Çok hoş.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Otuzbir çekmedim ama gözetledim ama oldu, karımın başka erkekler tarafından nasıl sikildiğini gördüm
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Vika1, Hala zaman alıyor, ama eğer Herşey sizin için işe yaradıysa, o zaman en mutlu aile siz olursunuz!
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Şöyle bir oyun oynuyoruz: Başka bir odaya giriyorum, arkadaşım mastürbasyon yapmaya başlıyor ve kapının aralığından gizlice içeri giriyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Gençliğimde birkaç kez kulak misafiri olma ve mastürbasyon yapma fırsatım oldu. Daha çok bir öğrencinin odasında, birinin arkadaşı içki içme seansından sonra geceyi orada geçirdiğinde. Ve geceleri karakteristik yaygara ve inlemelerden uyanırsınız.
9 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Yaşlandıkça casusluk ve mastürbasyon daha zor, hatta daha tehlikeli hale gelir. Birisi sizi yakalarsa, bunun suçunu gençlik merakına atamazsınız, bir skandal çıkar. Bu nedenle, teknik araçlar onu yakalamanıza izin verdiğinden, artık casusluk yapmak ve sakin bir ortamda mastürbasyon yapmak daha yaygındır. karısının kız kardeşi[/url] yatmadan önce kıyafetlerini nasıl değiştirdiğini birkaç kez filme aldı, ardından gördüklerini tatlı bir şekilde sızdırdı
9 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Yaşlandıkça casusluk ve mastürbasyon daha zor, hatta daha tehlikeli hale gelir. Birisi sizi yakalarsa, bunun suçunu gençlik merakına atamazsınız, bir skandal çıkar. Bu nedenle, teknik araçlar onu yakalamanıza izin verdiğinden, artık casusluk yapmak ve sakin bir ortamda mastürbasyon yapmak daha yaygındır. karısının kız kardeşi[/url] yatmadan önce kıyafetlerini nasıl değiştirdiğini birkaç kez filme aldı, ardından gördüklerini tatlı bir şekilde sızdırdı
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Fedolar, dema11
-
- Flört etmek
Röntgencilik bana göre değil. Ama o harika genç yaşta, her şeyin ilk kez yaşandığı dönemde aile tanıdıklarımız yanımıza geldi. Ve o zamanlar büyükannemle birlikte sıcak su temini olmayan özel bir evde yaşadığımız için, apartmandaki büyük tadilatlar nedeniyle annemin arkadaşının 20 yaşındaki kızı benimle birlikte 12 yaşında aynı yere gönderildi. trenden inip kendini temizleyebilmesi için daireye gitti.
Yenileme çalışmaları, kilitsiz ve zar zor fark edilen delikleri olan bazı banyo kapılarını içeriyor.
Uuuh, sana anlatacağım! Hayatımda ilk kez duşta ince bir genç kızın tüylü kasıklarını gördüğümde duygularımı kelimelerle anlatamam!!! Hatta penisim henüz dikleşmemiş halde gelmiştim.
Sonra onunla çay içtiğimizde ve o benimle yalnız sohbet ettiğinde, aklımda sadece onunla seks yapmak vardı. Ama 12 yaşında nerede...)
Yenileme çalışmaları, kilitsiz ve zar zor fark edilen delikleri olan bazı banyo kapılarını içeriyor.
Uuuh, sana anlatacağım! Hayatımda ilk kez duşta ince bir genç kızın tüylü kasıklarını gördüğümde duygularımı kelimelerle anlatamam!!! Hatta penisim henüz dikleşmemiş halde gelmiştim.
Sonra onunla çay içtiğimizde ve o benimle yalnız sohbet ettiğinde, aklımda sadece onunla seks yapmak vardı. Ama 12 yaşında nerede...)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 5 months
Ayrıca bilgisayarıma bir program da yükledim Gizli çekim için telefon ve bazen ilginç anları çekiyorum ve onları izlerken zaten zevkle mastürbasyon yapıyorum!Alex bi: ↑25 Nov 2022, 07:37 Bu nedenle artık casusluk yapmak ve sakin bir ortamda mastürbasyon yapmak daha yaygın çünkü teknik araçlar onu yakalamanıza izin veriyor. karısının kız kardeşi[/url] yatmadan önce kıyafetlerini nasıl değiştirdiğini birkaç kez filme aldı, ardından gördüklerini tatlı bir şekilde sızdırdı
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 4 months
Önce annemi gözetledim... ve akrabalarımı... mastürbasyon yaptım
Sonra onun babamla seks yapmasını izledim...
Sonra onun babamla seks yapmasını izledim...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Geceyi bir arkadaşımla geçirdiğimde sık sık onu ve kız arkadaşını gözetliyorum, bu inanılmaz derecede heyecan verici.
Ayrıca adil seks ile yeterince ilişkim var)
Ayrıca adil seks ile yeterince ilişkim var)
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
https://i.postimg.cc/tgzxtXmC/1441374716344-PNx-L9soeoy-Y.jpg
https://i.postimg.cc/W3bJ5QQm/BVMMCHQYnnw.jpgв пионер лагере за тётками в бане
https://i.postimg.cc/W3bJ5QQm/BVMMCHQYnnw.jpgв пионер лагере за тётками в бане
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 4):
- Fargal94, Oleg257, Kostiai72, abartı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Kayınvalidemin mastürbasyon yaptığını duydum, kendisi de kocası yoktu. Bazen finalde oldukça yüksek sesle ve hızlı bir şekilde amını eziyor ve boşaldığında delici bir şekilde inliyor. Hala canlı olarak yakmadım)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 5 months
Karısının kız kardeşi Yazın evinin bahçesinde tişörtle dolaşıyor, neredeyse hiç sütyen ve külot giymiyor, samanlığın arkasına saklanıp çıplak soyunurken mastürbasyon yapıyorum, birinin beni görmesi tehlikesi beni heyecanlandırıyor.
- These users thanked the author Dima 771714 for the post:
- Makar1977
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
- Registered for: 2 years 7 months
Kayınvalidem delici sesler olmadan geldi - böyle sessiz bir inlemeyle, mastürbasyonla ve seks sırasında. Ve ne yazık ki kedisi susturulmadı - şimdiki karısının aksine))
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 3 months
Ben de anneme mastürbasyon yaptım ve genel olarak görünüşü beni heyecanlandırıyor. Ama beni en çok heyecanlandıran şey diğer insanların ona tepkisi
Aynı zamanda hem komik hem de heyecan verici
-
- Flört etmek
- Registered for: 2 years 2 months
Bir yaz kulübede dinleniyorduk, hâlâ gençtim, anonimliğin zevklerini yeni öğreniyordum ve yatağa gittiğimde ve uykuya dalmış gibi olduğumda, ağabeyim kız arkadaşıyla birlikte odaya geldi ve orada onu becermeye başladı, şöyle düşünüyordu: Uyuyordum ama pek bir şey duyamadım, onları gördüm, bu beni heyecanlandırdı ve amımı üzerlerinde oynamaya başladım.
- These users thanked the author sergegg for the post (total 3):
- netshadow99, Roman89, Mart
-
- Total posts: 17
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
Kayınvalidem geceleri mastürbasyon yapıyor, duyuyorum ve ben de kayınvalidemle aynı anda mastürbasyon yapmaya ve boşalmaya başlıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
-
- Registered for: 2 years 5 months
Birlikte yaşadığım teyzemin kızı banyoda yıkanırken gözetledim... Sarhoş uyuyakaldı. Balkonda sigara içmek için dışarı çıktım ve kızının banyoya gittiğini duydum. Ve bir bakmaya karar verdim, kapı hafifçe açıktı ve dikizliyor ve sikimi sallıyordu.. Genç, elastik vücudu ve köpüğün dik göğsünden aşağı nasıl aktığını görmek gerçekten heyecan vericiydi..
kızıyla aramda hiçbir şey olmaması çok yazık...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
Kayınvalidemin mastürbasyon yapmasını izledim ve ona doğru mastürbasyon yaptım, inlemeleri çok heyecanlıydı, anında geldim.
-
- Registered for: 1 year 2 months
Hamamda teyzemi gözetledim. Pencerede kıyafetlerini değiştirirken
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 2 months
Herkesin çocukluğunda bu durumu yaşadığını düşünüyorum. Herkes izliyordu.
-
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies