Herkes için sorular
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Herkese Sorular
Acaba cinsel organlar bir gecede, mesela 8 saat boyunca cinsel ilişkiye dayanabilir mi?
Sekiz saat boyunca ovalarsan dokular buna dayanabilir mi? Hasar olacak mı? Reseptörlerin hassasiyeti kaybolacak mı?
Kasların ve bir bütün olarak vücudun dayanıklılığı amfetaminlerle uyarılabilir, ama vajina ve penis?...
Sekiz saat boyunca ovalarsan dokular buna dayanabilir mi? Hasar olacak mı? Reseptörlerin hassasiyeti kaybolacak mı?
Kasların ve bir bütün olarak vücudun dayanıklılığı amfetaminlerle uyarılabilir, ama vajina ve penis?...
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years
her çeşit soğutucu yağlayıcı, aynı zamanda bunun gibi.vvm: ↑20 Jun 2023, 17:02 Merak ediyorum, cinsel organlar gece boyunca, mesela 8 saat boyunca cinsel ilişkiye dayanabilir mi? Sekiz saat ovalarsan dokular buna dayanabilir mi? Hasar olacak mı? Reseptörler hassasiyetini kaybeder mi?
Kasların ve tüm vücudun dayanıklılığı amfetaminle uyarılabilir ama vajina ve penis mi?...
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
şeker var aşıklar için özel bir jel bile satılıyor öyle olmuyor.Tanıdığım bir çifti hatırladım ve o da seks sırasında erkeğin kafasını suya sokmasından hoşlanıyordu. kendini boğmak)
Hafif acıdan hoşlanan biri için bu oldukça mümkün))
şeker var aşıklar için özel bir jel bile satılıyor öyle olmuyor.Tanıdığım bir çifti hatırladım ve o da seks sırasında erkeğin kafasını suya sokmasından hoşlanıyordu. kendini boğmak)
-
- En güçlü orgazm!
Fakat bacakların arası uyuşursa veya sürtünmeye başlarsa, bu pek doğru değil...
nPeki, evet, kıçına tokat at, saçından çek, boğ) ve bu arada penetrasyondan zevk al.Lisa24: ↑20 Jun 2023, 17:40 hafif acılardan hoşlanan biri için bu oldukça mümkün))
şeker sevenler var) bu tür insanlar için özel bir jel bile satılıyor, tanıdığım bir çifti hatırladım ve. kalbinin pompalanmasını seven kızdı. Seks sırasında kafasını suya soktu. Bu, kendini boğmak kategorisinden bir şey)
Fakat bacakların arası uyuşursa veya sürtünmeye başlarsa, bu pek doğru değil...
-
- Orgazm!
ama bu doğru değil
Kabul ediyorum) bu bir amatör) ama işte canlı bir örnek: en iyi başlangıç, bütün gece boyunca seks yapmayı sevmeye hazırdır) muhtemelen sigara içmeden dayanılmazdır. öğle yemeği molası

ama bu doğru değil
-
- En güçlü orgazm!
Ben gençken bir vaka vardı , bahçede bazı adamlarla sohbet ediyorduk, biri onun biriyle sikiştiğini söyledi. Herkesi ilgilendiren bir olaydı bu, detay sormaya başladılar, dedi ki, on sopa attı... herkes dondu... Sonra anladılar, bir ileri hareketi sopa saymış.
Sekiz saat boyunca mutlu bir şekilde sevişen veya 12 kez hiç çıkarmadan boşalan insanlar olduğuna inanıyor musunuz?
Ben gençken bir vaka vardı , bahçede bazı adamlarla sohbet ediyorduk, biri onun biriyle sikiştiğini söyledi. Herkesi ilgilendiren bir olaydı bu, detay sormaya başladılar, dedi ki, on sopa attı... herkes dondu... Sonra anladılar, bir ileri hareketi sopa saymış.
-
- Orgazm!
evet, neye inandığım önemli değil) Yabancıların ıslak fantezilerini pek umursamıyorum) Kendi fantezilerimi anlamak isterim) ama örnek olarak tutmak için konuşma devam ediyor, işe yaramaz))vvm: ↑20 Jun 2023, 18:30 Sekiz saat boyunca mutlu bir şekilde sikişen veya 12 kez çıkarmadan boşalan insanlar olduğuna inanıyor musunuz?
Gençliğimde bir vaka vardı, bahçede çocuklarla sohbet ediyorduk, dedi biri birisiyle seviştiğini. Bu herkes için bir olaydı, ayrıntıları sormaya başladılar ve o da dedi ki, on sopa attı... herkes dondu... Sonra anladılar, bir ileri hareketi sopa olarak saydı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 11 months
Severim ama bir erkek bütün gece kalamaz.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Bütün gece seks yapmak gerçekçi değil, kendi tecrübelerimden biliyorum, en fazla birkaç saat, 5 kez gelirsin ve sonra artık seks için zaman kalmaz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Kimse bütün gece seks yapmaktan hoşlanmaz, bu organizmalara karşı şiddettir.
Eğer iyi bir arkadaşlık içindeyseniz, bir masa sohbeti yaparak gece boyunca birkaç kez yaklaşabilirsiniz.
Özellikle gece şuradan geliyorsa: 21.00’dan 3.00’e kadar sayın ve sonra uyuyun, uyuyun.
Eğer iyi bir arkadaşlık içindeyseniz, bir masa sohbeti yaparak gece boyunca birkaç kez yaklaşabilirsiniz.
Özellikle gece şuradan geliyorsa: 21.00’dan 3.00’e kadar sayın ve sonra uyuyun, uyuyun.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fakat aksi de olur....
Yani 40+ olduğunda bu anlaşılabilir bir durumdur.
Fakat aksi de olur....
- These users thanked the author içinde for the post (total 2):
- Alexsss, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 1 year 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 6 months
...En önemlisi de "İnanıyorum, inanmıyorum" sözüne dayanamıyorum... Bütün mesele şu ki, herkesin kendi ihtiyaçları, kendi tutkuları, arzuları, fırsatları var. Birisi bunu okuduktan sonra kendiyle karşılaştırır ve şöyle der: "Hayır, bu imkansız çünkü....Bunu yapamam...."
...Balayı... Bu dönemde kocam ve ben seks geceleri yaşadık. Ama biz onlara hazırlandık. Cumartesiyi pazara bağlayan geceydi. Cumartesi günü fazla çalışmadık ve gecemiz 22:30’da başladı... Ve sekslerimiz başladı... Neredeyse kesintisiz... Ve sabah 5-6’da bitti. Sizce bu bir yük müydü? Evet, zamanı hiç fark etmedik!!! Yalnızca şafak bize sabah olduğunu söyledi...
Buna inanan var mı? (Umurumda olmasa da...) - Hadi geçelim!
...Balayı... Bu dönemde kocam ve ben seks geceleri yaşadık. Ama biz onlara hazırlandık. Cumartesiyi pazara bağlayan geceydi. Cumartesi günü fazla çalışmadık ve gecemiz 22:30’da başladı... Ve sekslerimiz başladı... Neredeyse kesintisiz... Ve sabah 5-6’da bitti. Sizce bu bir yük müydü? Evet, zamanı hiç fark etmedik!!! Yalnızca şafak bize sabah olduğunu söyledi...
Buna inanan var mı? (Umurumda olmasa da...) - Hadi geçelim!
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
- Vurgulu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 314 Views
-
Last post by Rex555