Babalar kaç yaşına kadar utangaçtı?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Kerenski
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 3 years 11 months
 Babalar kaç yaşına kadar utangaçtı?

Unread post by Kerenski »

Babanız sizi çıplak görünce kaç yaşına kadar utandınız? Bu noktada onun önünde soyunmayı ne kadar kabul edilebilir buluyorsunuz?
These users thanked the author Kerenski for the post (total 2):
Uyra129, asker-64
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Orientation: heteroseksüel
 Re: Babalar kaç yaşına kadar utangaçtı?

Unread post by frenk »

Liya ve eğer baba olsaydım, yapmazdım’ Beni rahatsız etse bile aldırış etme.
Kıçını onun önünde çevir. Dantelli külot giyin ve görmesine izin verin. Örneğin, eğildiğinizde tişörtünüzün altından nasıl dışarı baktıklarını. Veya ayak parmaklarınız açık şekilde oturun. Ve hiç örtmeyen, şeffaf külotlar var
Автор темы
Kerenski
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Kerenski »

alena, kız kardeşin de utangaç değil mi? Kaç yaşına kadar çıplak yürümesine izin verildi?

8 dakika sonra gönderildi:
Liya, merhaba, evet, komik) onun önünde genellikle ne tür iç çamaşırı giyersiniz? Normal mi yoksa tangalı erotik bir şey mi?)
Svetik03
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Svetik03 »

Hiçbir zaman utangaç olmadım. Duş kapanmamıştı, bu yüzden ben alırken babam bir şeyler almak için içeri gelebilirdi. Duştan çıplak çıkıp odaya yürüyebiliyordu. Ayrıca kıyafetlerini değiştirirken başını örtmüyordu.
Bilerek çıplak gitmedim ama hiç utanmadım
These users thanked the author Svetik03 for the post (total 5):
George, Tolkala, Sibiryak89, Barsuk70, andrey.petrov
Tura
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by Tura »

Svetik03: 21 Oct 2021, 10:25 Hiçbir zaman utangaç olmadım. Duşumu kapatmadım, ben onu götürürken babam bir şeyler almak için içeri girebilir
Anlattığınıza göre, tüm eylemleriniz o şekilde hedeflenmişti ki baban sana cinsel açıdan ilgi gösteriyor. Başka bir açıklaması olamaz.
Svetik03
İlgi gösteriliyor

Tura, Hiç de değil. Kendimi rahat ve özgür hissettim, babam da yeterliydi, bana yönelik hiçbir girişimde bulunulmadı
These users thanked the author Svetik03 for the post (total 2):
George, DEF#1
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

Svetik03: 21 Oct 2021, 20:49 Kendimi rahat ve özgür hissettim ve babam yeterliydi, benim yönlendirmem için hiçbir girişimde bulunulmadı
eğer baban yeterliyse, o zaman sen de yapardın gerçek bir kız, konuşmalarınıza bakılırsa, eğer babanız yeterli olsaydı, o zaman bu forumda oturmaz ve bunu yazmazdınız. Ve eğer siz bir kız olarak bu forumu bulup buraya yazarsanız, bu babanın kesinlikle yeterli olmadığı anlamına gelir... Çünkü kızınızın odasına girerken kapıyı çalmak yaygın bir uygulamadır, bu ailelerde normdur. Çünkü söylediğinize göre, siz tuvalette otururken baba da sakince içeri girip tuvalette oturan yanınızda kaka yapabilir ve aynı zamanda baba da orada bazı işler yapabilir. Lütfen sapkınlık konuşmayın! :ireful1: Yeterli baba!
These users thanked the author Tura for the post:
Elf Kedisi
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 4 years

Unread post by Tavşan »

Tura: 21 Oct 2021, 21:29
Svetik03: 21 Oct 2021, 20:49 Kendimi rahat ve özgür hissettim ve babam yeterliydi, bana yönelik hiçbir girişimde bulunulmadı
eğer baban yeterliyse, o zaman Eğer konuşmalarınıza göre gerçek bir kız olsaydınız, o zaman babanız yeterli olsaydı, bu forumda oturup bunları yazmazdınız. Ve eğer siz bir kız olarak bu forumu bulup buraya yazarsanız, bu babanın kesinlikle yeterli olmadığı anlamına gelir... Çünkü kızınızın odasına girerken kapıyı çalmak yaygın bir uygulamadır, bu ailelerde normdur. Çünkü söylediğinize göre, siz tuvalette otururken baba da sakince içeri girip tuvalette oturan yanınızda kaka yapabilir ve aynı zamanda baba da orada bazı işler yapabilir. Lütfen sapkınlık konuşmayın! :ireful1: Yeterli baba!
ah, konuyu zorlamaya gerek yok, aileler farklıdır, her birinin kendi ahlak standartları vardır ve davranış ve mutlaka cinsel alt metin olması gerekmez.
These users thanked the author Tavşan for the post:
Barsuk70
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Nikk »

Kabul etmek. Belki de babanın çıplak kızına hayran olması yeterliydi. Hepsi bu! Sarsılmadan bile...
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

niqk: 21 Oct 2021, 22:10 Babanın çıplak kızına hayran olması pekala yeterli olabilir. Hepsi bu! Otuzbir çekmeden bile...
Bence kızının babasını buraya davet etmesi ve babasıyla bu konuyu konuşması lazım, artık geçmişte kaldı , bırakın her şeyi *x) ruhuyla ortaya koysun
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

niqk: 21 Oct 2021, 22:10 Babanın çıplak kızına hayran olması yeterliydi. Hepsi bu kadar!
Gerçek değil! Çıplaklığın cinsiyet ve yaştan bağımsız olarak normal ve doğal algılandığı “aile çıplaklığı” diye bir kavram var.
“HİÇBİR ŞEKİLDE” sözcüğünden buna benzer ÇOK az sayıda ailenin olması üzücü..... Bazılarının endişesi her şeyi gölgede bırakıyor!
These users thanked the author George for the post:
Alev
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

niqk: 21 Oct 2021, 22:10 Kabul ediyorum. Belki de babanın çıplak kızına hayran olması yeterliydi. Hepsi bu! Otuzbir çekmeden bile...
ne tür bir kız çocuğuna bağlı olarak, belki otuzbir çekmeden :oops:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Nikk »

Pek çok gerçek seçenek olabilir! Hepsini listeleyemezsiniz...
These users thanked the author Nikk for the post:
Tavşan
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

niqk: 21 Oct 2021, 22:25 Eh, pek çok gerçek seçenek olabilir! Hepsini listeleyemezsiniz...
orası kesin
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

georg: 21 Oct 2021, 22:15 Cinsiyet ve yaşa bakılmaksızın çıplaklığın normal ve doğal olarak algılandığı "aile çıplaklığı" diye bir kavram var.
Dünyada bu türden ÇOK az sayıda ailenin olması üzücü. "HİÇBİR ŞEKİLDE" ..... Endişe Bazıları için her şey çiziliyor
Şimdi, Google’da araştırdım ve bazı insan gruplarının şunu beğendiğini açıkça gördüm: Kamplara gitmek ya da doğada toplanıp birlikte vakit geçirmek, ama büyük insan grupları değil elbette. Aileler, ebeveynler, çocuklar ama doğanın bir yerinde. Ama ormanda külotsuz oturmanın ne anlamı olduğu belli değil!) Denizde sanki bir mantık varmış gibi tüm vücudun bronzlaştığı açık, ama ormanda tarlalarda çıplaklar var, göremiyorum mantık, herkesin kafasında kendine ait olmasına rağmen)
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Tura: 21 Oct 2021, 22:31
georg: 21 Oct 2021, 22:15 Cinsiyet ve yaştan bağımsız olarak çıplaklığın normal ve doğal olarak algılandığı "aile çıplaklığı" diye bir kavram var.
Bu tür ÇOK az sayıda olması üzücü. aileler "HİÇBİR ŞEKİLDE" sözcüğünden yola çıkarak .. ... Bazılarının endişeleri her şeyi iptal ediyor
Şimdi Google’da araştırdım ve bazılarının kaygılarının her şeyi geçersiz kıldığını gördüm. Bir grup insan kamplara gitmeyi, bir araya gelip doğada birlikte vakit geçirmeyi seviyor ama kesinlikle büyük bir grup insan değil. Aileler, ebeveynler, çocuklar ama doğanın bir yerinde. Ama ormanda külotsuz oturmanın ne anlamı olduğu belli değil!) Denizde, sanki bir mantık varmış gibi tüm vücudun bronzlaştığı açık ama ormanda tarlalarda çıplaklar var, görmüyorum mantık, herkesin kafasında olmasına rağmen)
onlar için çıplaklık sadece özgürlük değil, aynı zamanda doğayla bütünlüktür, kendilerini onun bir parçası gibi hissederler
Barsuk70
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

Kunikolai: 21 Oct 2021, 22:33 çıplak onlar için sadece özgürleşme değil, aynı zamanda doğayla bütünleşmedir, kendilerini onun bir parçası gibi hissederler
Reply Önceki. konuSonraki konu

55 mesaj Önceki. 1 2 3
aaaaa, şimdi her şey açık, söylediğin için teşekkürler, bileyim...

3 dakika 55 saniye sonra gönderilir :
Kunikolai: ilkel kökenlere dönüş
ama bana öyle geliyor ki geceleri çıplak doğayla yeniden bir araya geldikten sonra, geceleri orada bana öyle geliyor ki çoğu zaman biri birine güzel bir tokat atmış, orası kesin. Ve bundan fazlasıyla eminim!)) *x)
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

pek ilkel değil - sadece kıyafetsiz hissetmek çok güzel... Eşim ve ben 80’lerden beri sıkı çıplaklar uzmanıyız... Orman aslında bizim değil (sivrisineklerin kıçınızı kemirmesi pek hoş değil), ama deniz evde, benzer düşünen insanlarla bir hamamda çıplaklar plajı var - işte bu!
These users thanked the author George for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Rudi
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Burada prensip olarak benzer bir konuya değinebilirsiniz "Annemizden kaç yaşına kadar utanırız" :roll:
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Tura: 21 Oct 2021, 22:38
çıplaklık onlar için sadece özgürleşme değil aynı zamanda doğayla bütünleşmedir, kendilerini onun bir parçası gibi hissederler
Reply Önceki. konuSonraki konu

55 mesaj Önceki. 1 2 3
aaaaa, şimdi her şey açık, söylediğin için teşekkürler, bileyim...

3 dakika 55 saniye sonra gönderilir :
Kunikolai: ilkel kökenlere dönüş
ama bana öyle geliyor ki geceleri çıplak doğayla yeniden bir araya geldikten sonra, geceleri orada bana öyle geliyor ki çoğu zaman biri birine güzel bir tokat atmış, orası kesin. Ve bundan fazlasıyla eminim!)) *x)
Bunu hariç tutmuyorum
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

georg: 21 Oct 2021, 22:39 ama denizde çıplaklar plajları var, evlerde, hamamlarda benzer düşüncelere sahip insanlarla dolu - hepsi bu!
Rusya’da ve başka yerlerde çıplaklık Kikhto ülkelerinde denizde denizde, bunlar farklı şeyler, şimdi burada yazıyorum ve Google’da çıplaklık videoları ve buna benzer şeyler araştırıyorum, büyük yabancı plajların olduğu birçok video, birçok insan, örneğin bir koca ve karısı yalan söylüyor ve karısı kocasını emiyor ya da havluyla örtülü olarak mastürbasyon yapıyor ve bu türden birden fazla çift var. Ve herkes her şeyi görüyor... Biri gelip bakıyor. Rusya’da bu tür çıplaklığın kesinlikle tabu olduğunu düşünüyorum!
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Tura: 21 Oct 2021, 22:45
georg: 21 Oct 2021, 22:39 ama denizde çıplaklar plajları var, evde, hamamda benzer düşüncelere sahip insanlarla dolu - işte bu kadar!
çıplaklık Rusya’da ve yurtdışında denizde bazı ülkelerde bunlar farklı şeyler, şimdi burada yazıyorum ve Google’da çıplaklık ve buna benzer videolar araştırıyordum, devasa kumsalların, bir sürü insanın, bir kocanın olduğu bir sürü video ve karısı yalan söylüyor ve karısı kocasını emiyor ya da havluyla örtülü olarak mastürbasyon yapıyor ve bu türden birden fazla çift var. Ve herkes her şeyi görüyor.. Bence Rusya’da bu tür çıplaklık kesinlikle tabu!
bana öyle geliyor ki Rusya’da böyle insan grupları var, ama onlar çok kapalı.
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

bu çıplaklık değil... Bunlar sallanan plajlar... Haklısın, tamamen farklı şeyler. Kesinlikle!!!
These users thanked the author George for the post:
Evgeniy-Spb
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Çıplaklık çıplaklık değildir, ancak karşı cinsten çıplak bir kişinin gözünde, cinsel ilişki kurma arzusu zaten doğanın doğasında vardır, kıyafetler sınırlayıcı gibidir)))
Tura
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Gusk suyu »

Zaten 21 yaşındayım ve kullanılmış külotunu benden saklıyor. Açıkça dolaşmak gibi değil.
These users thanked the author Gusk suyu for the post:
Sibiryak89
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

Guskvand: 22 Oct 2021, 10:47 Benimki zaten 21 yaşında ve yıpranmış külotunu benden saklıyor. Ortalıkta açıkça dolaşmak gibi değil.
Görünüşe göre daha önce onun külotunu dürtmüşsün, ilgini anladım, o yüzden şimdi bunu saklıyor)
These users thanked the author Tura for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, Tapkin, andrey.petrov
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme

Nerede olduklarını buldum ve şimdi onları alıyorum, mastürbasyon yapıyorum ve üzerlerine boşaltıyorum!
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

Guskvand: 22 Oct 2021, 11:07 Nerede olduklarını buldum ve şimdi onları alıyorum, mastürbasyon yapıyorum ve üzerlerine boşaltıyorum!
Ve ondan sonra hala onları neden sakladığını merak ediyorsunuz) ) Muhtemelen kapıya bir kilit takmış ve geceleri kapıyı bir anahtarla kilitliyor))
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme

Hayır, bunu yapmıyor! Ama bunu annesine de söylemiyor!
Svetik03
İlgi gösteriliyor

Tura: 21 Oct 2021, 21:29 o zaman baban yeterli olsaydı sen bu forumda oturup bunu yazmazdın. Ve eğer siz bir kız olarak bu forumu bulup buraya yazıyorsanız, babanız kesinlikle yeterli değil demektir..
Babanın yeterliliği ve forumda oturması? Paylaşılacak bir şeyler olduğunu düşündüğüm bir konu buldum.
Tura: 21 Oct 2021, 21:29 Bir odaya girerken kızınızın kapısını çalmak yaygın bir uygulama olduğundan, ailelerde bu bir normdur
farklı aileler var) Benim için önemli olsa kapıyı çalardı sanırım ama hiç düşünmedim
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

5-6 yaşına kadar mutlaka kızımı yıkadım ve düşündüm, sonra kendisi dedi ki, bu sadece annemle ilgili, gerçekten odasına kapıyı çalmadan girdi, iç kapılarda anahtarlı kilit yok.. . Kıyafetlerimi değiştirirken onu uyardım, içeri girme, ben de kıyafetlerimi değiştiriyorum... .
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
dbhnefk
sergik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by sergik »

benimki bunda 7 ve şimdi benim... daha az sıklıkta ve sadece eşim git yardım et dediğinde... ama görüyorum ki hiç utanmıyor
These users thanked the author sergik for the post:
Tolkala
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Tolkala »

sergik, Önemli olan yıkamayı bırakmamaktır Şimdi onu yıkamayı bırakırsanız, 12-15 yaşına geldiğinde onu yıkama isteği yeniden ortaya çıkacaktır. Ancak bu daha zor olacaktır.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
sergik, nikolj202
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Orpheus »

Eşim doğumundan itibaren hatırlayabildiği kadarıyla yıkandı. Kediye özellikle dikkat etmek. "Am her zaman çok temiz olmalı ve bunun için onu dilinizle yıkamak en iyisidir." - Bu, annemin 7 yaşına kadar düzenli olarak öğrettiği ve yaptığı şeydi. Ve daha sonra daha az sıklıkla. Kendini yıkamaya ve okşamaya başladı.
These users thanked the author Orpheus for the post:
Islak
Çok Eski
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Çok Eski »

Her şey ailede neyin kabul edilip neyin edilmediğine ve insanların ne kadar "baskısız" olduğuna bağlıdır...
yıldız benzeri
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by yıldız benzeri »

Liya: 27 Sep 2021, 17:53 Merhaba. Çıplak dolaşmıyorum ama iç çamaşırlarımla dolaşabiliyorum. Çocukluğumdan beri babamın beni gözetlediğini birkaç kez fark ettim. Fark etmedim ve fark etmemiş gibi davrandım. Onu izlemek çok komik) özellikle de onun önünde iç çamaşırlarımla dolaşırken.
Oyunu bu şekilde bitirip baban seni kadın olarak istiyor?? O bir adam...
These users thanked the author yıldız benzeri for the post:
nikolj202
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Gece Len »

Babam çok hasta. Kendini idare edemediği için onu yıkamak zorundayım. Ama onu soyup yıkamamız gerekiyor. 56 yaşındayım...Ben de onunla eşit şartlarda olabilmek ve o utanmasın diye banyoda onun önünde çıplak soyunmaya başladım...ve eğer çocukluk hakkındaysa, o zaman o 12-13 yaşıma kadar beni çıplak yıkadı
These users thanked the author Gece Len for the post (total 4):
semt, düzeltmen, George, Islak
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Natta Len: 08 Jun 2022, 22:52 Babam çok hasta. Kendini idare edemediği için onu yıkamak zorundayım. Ama onu soyup yıkamamız gerekiyor. 56 yaşındayım...Ben de onunla eşit şartlarda olabilmek ve o utanmasın diye banyoda onun önünde çıplak soyunmaya başladım...ve eğer çocukluk hakkındaysa, o zaman o 12 ya da 13 yaşına gelene kadar beni çıplak yıkadı
bu sadece senin hastalıklı hayal gücün, kusura bakma)
Eliza
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Eliza »

13 yaşıma kadar utangaç değildim, sonra göğüslerim büyümeye başladı.
These users thanked the author Eliza for the post:
vl123kl
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Yün »

Eliza: 11 Jun 2022, 06:00 13 yaşıma kadar utangaç değildim, sonra göğüslerim büyümeye başladı.
Görünüşe göre kızların göğüsleri 11’den 15’e kadar büyüyor yaşında : bilinmiyor:
Eliza
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Eliza »

Bolbol: 11 Jun 2022, 07:57 Görünüşe göre kızların göğüsleri 11 ila 15 yaş arasında büyüyor
Göğüslerim çok büyük değil ve ancak doğumdan sonra büyüdü) Ama sınıfımız 12 yaşında göğüsleri belirgin olan kızları inceledi)
These users thanked the author Eliza for the post:
Yün
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”