[size=85] [color=green]54 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Üçüncü taraf bağlantılarını bırakırsanız site, hesabınızı engelleyebilir ve ben de bunu başarmaya çalışıyorum
Böyle bir başarıya kalkışmak için henüz çok erken.
Ah! Yeteneklerinizi henüz bilmiyorsunuz! Bunları ortaya çıkarmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!!!
Yardımınızı kabul etmekten mutluluk duyuyorum ve kabul etmeye devam edeceğim.
14 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
niqk, eşcinsel olduğunu itiraf etti
Bu tamamen doğru değil!
Evet, şu anda lezbiyen bir ilişki yaşamak zorundayım, köyümüzde neredeyse hiç erkek çocuk olmadığından, yetişkin erkekler var ama onlar ağırlıkları kadar altın değerinde, bu yüzden kızlarımızın başka seçeneği yok birbirinizi okşayın ve memnun edin. Hoşlandığım gerçeğini saklamayacağım, çok hoş ama herkes aynı zamanda kızlardan daha az olmayan bir erkek, bir erkek (özellikle deneyimli bir erkek) istiyor. Bu sadece bizim durumumuz.
These users thanked the author Tanuşka for the post:
[quote=niqk post_id=27964 time=1631362476 user_id=218] [quote=Tanushka post_id=27866 time=1631308867 user_id= 327] Böyle bir başarıya kalkışmak için henüz çok erken. :smile001: [/quote]
Ah! Yeteneklerinizi henüz bilmiyorsunuz! Bunları ortaya çıkarmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!!! :cat1: [/quote] Yardımınızı kabul etmekten mutluluk duyuyorum ve kabul etmeye devam edeceğim. :daypyat:
[size=85][color=green]14 dakika 20 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Deneyimli post_id=27968 time=1631363451 user_id =1] [ref=#bf0000]niqk[/ref], eşcinsel olduğunu itiraf etti [/quote] Bu tamamen doğru değil! Evet, şu anda lezbiyen bir ilişki yaşamak zorundayım, köyümüzde neredeyse hiç erkek çocuk olmadığından, yetişkin erkekler var ama onlar ağırlıkları kadar altın değerinde, bu yüzden kızlarımızın başka seçeneği yok birbirinizi okşayın ve memnun edin. Hoşlandığım gerçeğini saklamayacağım, çok hoş ama herkes aynı zamanda kızlardan daha az olmayan bir erkek, bir erkek (özellikle deneyimli bir erkek) istiyor. Bu sadece bizim durumumuz. :smile340:
Tanushka, evet, biliyorum. Diyelim ki Bi yöneliminiz var. Ancak biseksüel kadınlar çoğunlukla kadınlardan hoşlandıklarını, kadınlardan daha çok hoşlandıklarını ve erkeklerden çok şikayetçi olduklarını söylüyor. Bir erkeğin nasıl olması gerektiğini düşündükleri 1000 sayfalık bir liste var. Onlara herhangi bir kadın verin, ancak erkekler arasında yalnızca ideali ararlar. Ayrıca erkeklere karşı da nefretleri var, belki lezbiyenlerden biraz daha az.
[ref=#bf0000]Tanushka[/ref], evet, biliyorum. Diyelim ki Bi yöneliminiz var. Ancak biseksüel kadınlar çoğunlukla kadınlardan hoşlandıklarını, kadınlardan daha çok hoşlandıklarını ve erkeklerden çok şikayetçi olduklarını söylüyor. Bir erkeğin nasıl olması gerektiğini düşündükleri 1000 sayfalık bir liste var. Onlara herhangi bir kadın verin, ancak erkekler arasında yalnızca ideali ararlar. Ayrıca erkeklere karşı da nefretleri var, belki lezbiyenlerden biraz daha az.
Tanushka: ↑12 Sep 2021, 00:05
Şu anda lezbiyen bir ilişki yaşamak zorundayım, köyümüzde neredeyse hiç erkek çocuk olmadığından, yetişkin erkekler var ama onlar ağırlıkları kadar altın değerinde, bu yüzden kızlarımızın birbirlerini okşayıp memnun etmekten başka seçeneği yok. diğer. Hoşlandığım gerçeğini saklamayacağım, çok hoş ama herkes aynı zamanda kızlardan daha az olmayan bir erkek, bir erkek (özellikle deneyimli bir erkek) istiyor. Durumumuz tam olarak bu.
Vay be, burada biri bizimle nasıl dalga geçiyor!
Ama ziyaret istersem beni davet eder mi? ) )
(İyi durumda.)
[quote=Tanushka post_id=28097 time=1631394359 user_id=327] Şu anda lezbiyen bir ilişki yaşamak zorundayım, köyümüzde neredeyse hiç erkek çocuk olmadığından, yetişkin erkekler var ama onlar ağırlıkları kadar altın değerinde, bu yüzden kızlarımızın birbirlerini okşayıp memnun etmekten başka seçeneği yok. diğer. Hoşlandığım gerçeğini saklamayacağım, çok hoş ama herkes aynı zamanda kızlardan daha az olmayan bir erkek, bir erkek (özellikle deneyimli bir erkek) istiyor. Durumumuz tam olarak bu. [/quote] Vay be, burada biri bizimle nasıl dalga geçiyor! Ama ziyaret istersem beni davet eder mi? ) ) (İyi durumda.😁)
rmt, zaten komik. Onu dışarıdan görmedin, yaşını bile bilmiyorsun ve şimdiden onu becermeye hazırlanıyorsun. Kimi siktiğin umurunda değil mi? Her şey bu kadar üzücü mü?
[ref=#804000]rmt[/ref], zaten komik. Onu dışarıdan görmedin, yaşını bile bilmiyorsun ve şimdiden onu becermeye hazırlanıyorsun. Kimi siktiğin umurunda değil mi? Her şey bu kadar üzücü mü?
rmt, zaten komik. Onu dışarıdan görmedin, yaşını bile bilmiyorsun ve şimdiden onu becermeye hazırlanıyorsun. Kimi siktiğin umurunda değil mi? Her şey çok mu üzücü?
Görünüşe göre her şey senin için üzücü. Git biraz ekmek al. Lezbiyenlere. ))
PS. Evet, benim için bu kadar endişelenme. Senin için yazılmayan yazılarımı görmezden gel ve başkalarına kaba davranma. Ve sen ve ben barış ve dostluğa sahip olacağız.
[quote=Deneyimli post_id=28215 time=1631448337 user_id=1] [ref=#804000]rmt[/ref], zaten komik. Onu dışarıdan görmedin, yaşını bile bilmiyorsun ve şimdiden onu becermeye hazırlanıyorsun. Kimi siktiğin umurunda değil mi? Her şey çok mu üzücü? [/quote] Görünüşe göre her şey senin için üzücü. Git biraz ekmek al. Lezbiyenlere. 😁)) PS. Evet, benim için bu kadar endişelenme. Senin için yazılmayan yazılarımı görmezden gel ve başkalarına kaba davranma. Ve sen ve ben barış ve dostluğa sahip olacağız.
Tanushka, evet biliyorum. Diyelim ki Bi yöneliminiz var. Ancak biseksüel kadınlar çoğunlukla kadınlardan hoşlandıklarını, kadınlardan daha çok hoşlandıklarını ve erkeklerden çok şikayetçi olduklarını söylüyor. Bir erkeğin nasıl olması gerektiğini düşündükleri 1000 sayfalık bir liste var. Onlara herhangi bir kadın verin, ancak erkekler arasında yalnızca ideali ararlar. Ayrıca erkeklere karşı da nefretleri var, belki lezbiyenlerden biraz daha az.
Katılıyorum, kendi zorbaları ve erkeklerden talepleri olan kızlar var, ama hepsi değil, bu doğru değil. Basit olanları da var mesela köy kızları, neden kötüler?
[quote=Deneyimli post_id=28115 time=1631407461 user_id=1] [ref=#bf0000]Tanushka[/ref], evet biliyorum. Diyelim ki Bi yöneliminiz var. Ancak biseksüel kadınlar çoğunlukla kadınlardan hoşlandıklarını, kadınlardan daha çok hoşlandıklarını ve erkeklerden çok şikayetçi olduklarını söylüyor. Bir erkeğin nasıl olması gerektiğini düşündükleri 1000 sayfalık bir liste var. Onlara herhangi bir kadın verin, ancak erkekler arasında yalnızca ideali ararlar. Ayrıca erkeklere karşı da nefretleri var, belki lezbiyenlerden biraz daha az. [/quote] Katılıyorum, kendi zorbaları ve erkeklerden talepleri olan kızlar var, ama hepsi değil, bu doğru değil. Basit olanları da var mesela köy kızları, neden kötüler?
Tanushka, evet Farkındayım. Diyelim ki Bi yöneliminiz var. Ancak biseksüel kadınlar çoğunlukla kadınlardan hoşlandıklarını, kadınlardan daha çok hoşlandıklarını ve erkeklerden çok şikayetçi olduklarını söylüyor. Bir erkeğin nasıl olması gerektiğini düşündükleri 1000 sayfalık bir liste var. Onlara herhangi bir kadın verin, ancak erkekler arasında yalnızca ideali ararlar. Ayrıca erkeklere karşı da nefretleri var, belki lezbiyenlerden biraz daha az.
Katılıyorum, kendi zorbaları ve erkeklerden talepleri olan kızlar var, ama hepsi değil, bu doğru değil. Basit olanlar da var mesela köy kızları, onların nesi kötü?
Beni takipten çıkan böyle bir köylü kızını cunniquet’e bindirirdim.
[quote=Tanushka post_id=28249 time=1631461706 user_id=327] [quote=Deneyimli post_id=28115 time=1631407461 user_id= 1] [ref=#bf0000]Tanushka[/ref], evet Farkındayım. Diyelim ki Bi yöneliminiz var. Ancak biseksüel kadınlar çoğunlukla kadınlardan hoşlandıklarını, kadınlardan daha çok hoşlandıklarını ve erkeklerden çok şikayetçi olduklarını söylüyor. Bir erkeğin nasıl olması gerektiğini düşündükleri 1000 sayfalık bir liste var. Onlara herhangi bir kadın verin, ancak erkekler arasında yalnızca ideali ararlar. Ayrıca erkeklere karşı da nefretleri var, belki lezbiyenlerden biraz daha az. [/quote] Katılıyorum, kendi zorbaları ve erkeklerden talepleri olan kızlar var, ama hepsi değil, bu doğru değil. Basit olanlar da var mesela köy kızları, onların nesi kötü? [/quote] Beni takipten çıkan böyle bir köylü kızını cunniquet’e bindirirdim. 🥰
Şu anda lezbiyen bir ilişki yaşamak zorundayım, köyümüzde neredeyse hiç erkek çocuk olmadığından yetişkin erkekler var ama onlar ağırlıkları kadar altın değerinde, bu yüzden kızlarımızın başka seçeneği yok birbirinizi okşayın ve memnun edin. Hoşlandığım gerçeğini saklamayacağım, çok hoş ama herkes aynı zamanda kızlardan daha az olmayan bir erkek, bir erkek (özellikle deneyimli bir erkek) istiyor. Durumumuz tam olarak bu.
Vay be, burada biri bizimle nasıl dalga geçiyor!
Ama ziyaret istersem beni davet eder mi? ) )
(İyi durumda.)
Bunun alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
[quote=rmt post_id=28198 time=1631444965 user_id=1184] [quote=Tanushka post_id=28097 time=1631394359 user_id= 327] Şu anda lezbiyen bir ilişki yaşamak zorundayım, köyümüzde neredeyse hiç erkek çocuk olmadığından yetişkin erkekler var ama onlar ağırlıkları kadar altın değerinde, bu yüzden kızlarımızın başka seçeneği yok birbirinizi okşayın ve memnun edin. Hoşlandığım gerçeğini saklamayacağım, çok hoş ama herkes aynı zamanda kızlardan daha az olmayan bir erkek, bir erkek (özellikle deneyimli bir erkek) istiyor. Durumumuz tam olarak bu. [/quote] Vay be, burada biri bizimle nasıl dalga geçiyor! Ama ziyaret istersem beni davet eder mi? ) ) (İyi durumda.😁) [/quote] Bunun alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle. :smile001:
Tanushka: ↑12 Sep 2021, 18:53
Alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
Ha, o aynı zamanda cesur.)
Nereye yaz. Bana PM atabilirsin.
PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehirdekileri kazandıklarında yeterli seçenek var.
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
[quote=Tanushka post_id=28251 time=1631462002 user_id=327] Alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
[/quote] Ha, o aynı zamanda cesur.) Nereye yaz. Bana PM atabilirsin. 😁 PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehirdekileri kazandıklarında yeterli seçenek var.
Bunun alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehir kızlarını kazanmak için yeterli seçenek var.
Köy kızları şehir kızlarına karşı %90 kazanıyor
These users thanked the author Avare for the post:
[quote=rmt post_id=28258 time=1631463102 user_id=1184] [quote=Tanushka post_id=28251 time=1631462002 user_id= 327] Bunun alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
[/quote] Ha, o aynı zamanda cesur.) Nereye yaz. Bana PM atabilirsin. 😁 PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehir kızlarını kazanmak için yeterli seçenek var. [/quote] Köy kızları şehir kızlarına karşı %90 kazanıyor
[quote=Gezgin post_id=28263 time=1631463855 user_id=595] Köy kızları şehir kızlarına göre %90 kazanır [/quote] Eh, %90 değil, bu aşırı bir durum ama sıklıkla oluyor.
PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehir kızlarını kazanmak için yeterli seçenek var.
Köy kızları şehir kızlarına karşı %90 kazanır
Peki neyle??? Lütfen sırrınızı paylaşın.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehir kızlarını kazandıklarında yeterince seçenek var.
Ama ben köy kızları için böyle bir şey söylemedim, ben de öyleyim.
[quote=Gezgin post_id=28263 time=1631463855 user_id=595] [quote=rmt post_id=28258 time=1631463102 user_id= 1184] [quote=Tanushka post_id=28251 time =1631462002 user_id=327] Bunun alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
[/quote] Ha, o aynı zamanda cesur.) Nereye yaz. Bana PM atabilirsin. 😁 PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehir kızlarını kazanmak için yeterli seçenek var. [/quote] Köy kızları şehir kızlarına karşı %90 kazanır [/quote] Peki neyle??? Lütfen sırrınızı paylaşın. :smile001:
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=rmt post_id=28258 time=1631463102 user_id =1184] [quote=Tanushka post_id=28251 time=1631462002 user_id=327] Bunun alay etmekle ne alakası var? Olduğu gibi yazıyorum. Oraya gidebilirseniz gelin; bir hafta ormanda, bir hafta bataklıkta, sonra helikopterle.
[/quote] Ha, o aynı zamanda cesur.) Nereye yaz. Bana PM atabilirsin. 😁 PS. Köy kızları konusunda da yanılıyorsun. Şehir kızlarını kazandıklarında yeterince seçenek var. [/quote] Ama ben köy kızları için böyle bir şey söylemedim, ben de öyleyim. :smile340:
Çok basit:
Genellikle hayatta şehirli insanların bilmediği pek çok şeyi biliyorlar yapmak. Seksten bahsetmiyorum.)
İşte sana bir çiçek köylü kızı. )))
PS. Ama hâlâ nereye gideceğimi bilmiyordum. )
Last edited by rmt on 12 Sep 2021, 19:46, edited 1 time in total.
[quote=Tanushka post_id=28266 time=1631464766 user_id=327] Peki ne??? Lütfen sırrı paylaşın. [/quote] Çok basit: Genellikle hayatta şehirli insanların bilmediği pek çok şeyi biliyorlar yapmak. Seksten bahsetmiyorum.) İşte sana bir çiçek köylü kızı. 🌹))) PS. Ama hâlâ nereye gideceğimi bilmiyordum. 😢)
Çok basit:
Genellikle hayatta şehirli insanların bilmediği pek çok şeyi biliyorlar yapmak. Seksten bahsetmiyorum.)
Nerede olursa olsun, merkezi Sibirya’ya gidin, Parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultursanız durum bizimki gibi olacaktır.
Çok basit:
Evet, çiçek için teşekkürler!
[quote=rmt post_id=28270 time=1631465099 user_id=1184] [quote=Tanushka post_id=28266 time=1631464766 user_id= 327] Peki ne??? Lütfen sırrı paylaşın. [/quote] Çok basit: Genellikle hayatta şehirli insanların bilmediği pek çok şeyi biliyorlar yapmak. Seksten bahsetmiyorum.) İşte sana bir çiçek köylü kızı. 🌹))) PS. Ama hâlâ nereye gideceğimi bilmiyordum. 😢) [/quote] Nerede olursa olsun, merkezi Sibirya’ya gidin, Parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultursanız durum bizimki gibi olacaktır. :smile001:
[size=85][color=green]1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=rmt post_id=28270 time=1631465099 user_id =1184] [quote=Tanushka post_id=28266 time=1631464766 user_id=327] Peki ne??? Lütfen sırrı paylaşın. [/quote] Çok basit: Genellikle hayatta şehirli insanların bilmediği pek çok şeyi biliyorlar yapmak. Seksten bahsetmiyorum.) İşte sana bir çiçek köylü kızı. 🌹))) PS. Ama hâlâ nereye gideceğimi bilmiyordum. 😢) [/quote] Evet, çiçek için teşekkürler! :smile340:
Tanushka: ↑12 Sep 2021, 19:50
Herhangi bir yere, Sibirya’nın merkezine gidin, parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultun, durum bizimki gibi olacak
Hey, seni korkuttum. ..)
Sibirya benim evim. Urallardan Vladivostok’a.
Peki bir kız seni nerede aramalı? Bir keresinde bir şeyden utanmıştım.
2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
[quote=Tanushka post_id=28272 time=1631465441 user_id=327] Herhangi bir yere, Sibirya’nın merkezine gidin, parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultun, durum bizimki gibi olacak [/quote] Hey, seni korkuttum. ..) Sibirya benim evim. Urallardan Vladivostok’a. Peki bir kız seni nerede aramalı? Bir keresinde bir şeyden utanmıştım. 😁
[size=85][color=green]2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Tanushka post_id=28272 time=1631465441 user_id=327] Evet, çiçek için teşekkürler! [/quote] Ama ben Bakalım sana gerçeğini vereceğim. 🌸🌷 )
[quote=rmt post_id=28274 time=1631465929 user_id=1184] [quote=Tanushka post_id=28272 time=1631465441 user_id= 327] Herhangi bir yere, Sibirya’nın merkezine gidin, parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultun, durum bizimki gibi olacaktır [/quote] Hey, Korktum...) Sibirya benim evim. Urallardan Vladivostok’a. Peki bir kız seni nerede aramalı? Bir keresinde bir şeyden utanmıştım. 😁
[size=85][color=green]2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Tanushka post_id=28272 time=1631465441 user_id=327] Evet, çiçek için teşekkürler! [/quote] Ama ben Bakalım sana gerçeğini vereceğim. 🌸🌷 ) [/quote] Evet Evet, tamam. :smile001:
Herhangi bir yere, Sibirya’nın merkezine gidin, parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultun, durum bizimki gibi olacak
Hey, seni korkuttum...)
Ama ben Bakalım sana gerçeğini vereceğim. )
Evet Evet, tamam.
Tanyusha canım, nasıl hissediyorsun, depresyonun geçti mi?
[quote=Tanushka post_id=28276 time=1631466423 user_id=327] [quote=rmt post_id=28274 time=1631465929 user_id= 1184] [quote=Tanushka post_id=28272 time =1631465441 user_id=327] Herhangi bir yere, Sibirya’nın merkezine gidin, parmağınızı neredeyse herhangi bir uzak köye doğrultun, durum bizimki gibi olacak [/quote] Hey, seni korkuttum...) Sibirya benim evim. Urallardan Vladivostok’a. Peki bir kız seni nerede aramalı? Bir keresinde bir şeyden utanmıştım. 😁
[size=85][color=green]2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Tanushka post_id=28272 time=1631465441 user_id=327] Evet, çiçek için teşekkürler! [/quote] Ama ben Bakalım sana gerçeğini vereceğim. 🌸🌷 ) [/quote] Evet Evet, tamam. :smile001: [/quote] Tanyusha canım, nasıl hissediyorsun, depresyonun geçti mi?
rmt: ↑12 Sep 2021, 19:58
Hey, seni korkuttum...)
Ama gerçeğini görürsem gerçeğini vereceğim. )
Evet Evet, tamam.
Tanyusha canım, nasıl hissediyorsun, depresyonun geçti mi?
Evet, burada her şey yoluna girecek!
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Hey, seni korkuttum...) Sibirya benim evim. Urallardan Vladivostok’a. Peki bir kız seni nerede aramalı? Bir keresinde bir şeyden utanmıştım. 😁
[size=85][color=green]2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]
Ama gerçeğini görürsem gerçeğini vereceğim. 🌸🌷 ) [/quote] Evet Evet, tamam. :smile001: [/quote] Tanyusha canım, nasıl hissediyorsun, depresyonun geçti mi? [/quote ] Evet, burada her şey yoluna girecek! :smile340:
Sorun nedir?) İnanmıyor musun yoksa düşünüyor musun?
Bakın size kaç beğeni veriyorlar. Şimdi daha fazla konuşacağız ve tüm kızlarınız için bir ekibimiz olacak!
[quote=Tanushka post_id=28276 time=1631466423 user_id=327]Evet Evet, tamam.[/quote] Sorun nedir?) İnanmıyor musun yoksa düşünüyor musun? 🤭 Bakın size kaç beğeni veriyorlar. Şimdi daha fazla konuşacağız ve tüm kızlarınız için bir ekibimiz olacak! 😄
Ne tamam?) İnanmıyor musun yoksa düşünüyor musun?
Bakın size kaç beğeni veriyorlar. Şimdi daha fazla konuşacağız ve tüm kızlarınız için bir ekibimiz olacak!
Hmm, kızlarımız mutluluktan altını ıslatıyor bunun gibi bir şey!
Peki o zaman ne yapmalıyız, lezbiyen özelliklerimizle birbirimize çoktan alışmış mıyız?
[quote=rmt post_id=28279 time=1631467127 user_id=1184] [quote=Tanushka post_id=28276 time=1631466423 user_id= 327]Evet Evet, tamam.[/quote] Ne tamam?) İnanmıyor musun yoksa düşünüyor musun? 🤭 Bakın size kaç beğeni veriyorlar. Şimdi daha fazla konuşacağız ve tüm kızlarınız için bir ekibimiz olacak! 😄 [/quote] Hmm, kızlarımız mutluluktan altını ıslatıyor bunun gibi bir şey! Peki o zaman ne yapmalıyız, lezbiyen özelliklerimizle birbirimize çoktan alışmış mıyız? :smile001:
[quote=Tanushka post_id=28281 time=1631467706 user_id=327] O halde birbirimize alışmış olan lezbiyen özelliklerimizle ne yapmalıyız? [/quote] Bu sorunu çözelim. Hadi cevap ver! 😉))
Tanyusha canım, nasıl hissediyorsun, depresyonun geçti mi? [/quote] Evet, her şey geçecek Buradasınız! :smile340: [/quote] Bu iyi, Lapusya 💋 [/quote] Tamam, elbette! Ve doktora ihtiyacın yok. :smile233:
Burada, burada. Ruhumu yükselttim ve herkese kalp gönderdim. Ve asıl soru şu - yan yana, ormanın içinden ve ormanın içinden - etrafta dolaştım.
Tanya, çekinme, kişisel olarak yaz.))
[quote=Tanushka post_id=28285 time=1631468512 user_id=327] Tamam, elbette! Üstelik doktora ihtiyacınız yok. [/quote] Burada, burada. Ruhumu yükselttim ve herkese kalp gönderdim. Ve asıl soru şu - yan yana, ormanın içinden ve ormanın içinden - etrafta dolaştım. 🤭 Tanya, çekinme, kişisel olarak yaz.))
[quote=niqk post_id=28288 time=1631469792 user_id=218] Burada hepimiz doktoruz! Tatlı ruh için iyileşelim! :bel_flag: [/quote] Evet! Ama birden değil, korkarım pek sağlığım yok....:smile001:’im var
[quote=Tanushka post_id=28291 time=1631470066 user_id=327] [quote=niqk post_id=28288 time=1631469792 user_id= 218] Burada hepimiz doktoruz! Tatlı ruh için iyileşelim! :bel_flag: [/quote] Evet! Ama birden değil, korkarım pek sağlığım yok....:smile001: [/quote] var Onu bulacağız! Ve vereceğiz! Ve sağlık ve istediğiniz her şey! :melek:
[quote=Evgenii-SPb post_id=28290 time=1631470051 user_id= 1630] İşte süvariler)) güzel bakirenin etrafını dikkatle sardılar [/quote] Ah, alayımız geldi! 😁 Merak etmeyin, onun bir sürü kız arkadaşı var. PS. sessizce, fısıltıyla...: Tanya, kızları kurtar! 😈)
[quote=rmt post_id=28294 time=1631470720 user_id=1184] [quote=Evgenii-SPb post_id=28290 time =1631470051 user_id=1630] İşte süvariler)) güzel bakirenin etrafını dikkatle sardılar [/quote] Ah, alayımız geldi! 😁 Merak etmeyin, onun bir sürü kız arkadaşı var. PS. sessizce, fısıltıyla...: Tanyushka, kızları kurtar! 😂 [/quote] Hiç endişelenmiyorum .
[quote=Evgenii-SPb post_id=28296 time=1631470900 user_id= 1630] [quote=rmt post_id=28294 time =1631470720 user_id=1184] [alıntı =Evgenii-SPb post_id=28290 time=1631470051 user_id=1630] İşte süvariler)) güzel bakirenin etrafını dikkatle sardılar [/quote] Ah, alayımız geldi! 😁 Merak etmeyin, onun bir sürü kız arkadaşı var. PS. sessizce, fısıltıyla...: Tanyushka, kızları kurtar! 😂 [/quote] Hiç endişelenmiyorum . n[/quote] Bu yanlış alıntı! Oraya zaten başka bir smiley koydum... )))
[quote=rmt post_id=28294 time=1631470720 user_id=1184] [quote=Evgenii-SPb post_id=28290 time =1631470051 user_id=1630] İşte süvariler)) güzel bakirenin etrafını dikkatle sardılar [/quote] Ah, alayımız geldi! 😁 Merak etmeyin, onun bir sürü kız arkadaşı var. PS. sessizce, fısıltıyla...: Tanya, kızları kurtar! 😈) [/quote] Evet ve sadece bu değil... :smile001:
[size=85][color=green]1 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=niqk post_id=28292 time=1631470219 user_id =218] [quote=Tanushka post_id=28291 time=1631470066 user_id=327] [quote= niqk post_id=28288 time=1631469792 user_id=218] Burada hepimiz doktoruz! Tatlı ruh için iyileşelim! :bel_flag: [/quote] Evet! Ama birden değil, korkarım pek sağlığım yok....:smile001: [/quote] var Onu bulacağız! Ve vereceğiz! Ve sağlık ve istediğiniz her şey! :angel: [/quote] Hiç şüphem yok! Özellikle - "ne istersen" :smile001:
Genel olarak eşimle açık bir ilişkiye başladığımızda, eşimin dışında birini becermem gerektiğine karar verdim. Ama evlilik yıllarım geçtikçe kızları nasıl tavlayacağımı çoktan unuttum.
Eskiden...
Last post
Evet, Shurygina da seksi gerçekten seviyordu)
Anladığım kadarıyla camı kokladı ve cam etrafa yayıldı ve bu ona yetmedi , ve sonra ispiyonladı.
Ve deneyimlerime göre pek çok kız 14 yaşında zaten ava...
🔹 24 yaşındaki adam. Yeni bir kızla tanıştım. Yatak uçağına geçtik. Çok gürültülü olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz derecede gürültülü. O kadar güzel komşularım var ki. Bizdik. Bugün onlardan biriyle...
Last post
Ah kahretsin....tanıdık bir konu, bunu bir kez yaşadım....internette tanıştık, eve getirdik ve... Ben bunu koyar koymaz başladı: Oh, Ah, Oh, Ah ... diyorum ki: sus, ne yapıyorsun? O: güzel ve her...
Durum hoş değil. Evde bira içmeye karar verdik, ben eşimim ve çok çok yakın çocukluk arkadaşım. Çocuklar büyükannelerinin yanına gönderildi. Cumartesi mangaldan bira aldık, çok güzel oturuyorduk, her...
Last post
Durum iç açıcı değil. Evde bira içmeye karar verdik, ben eşimim ve çok çok yakın çocukluk arkadaşım. Çocuklar büyükannelerinin yanına gönderildi. Cumartesi mangaldan bira aldık, çok güzel...
Arkadaşlar merhaba. Nokta nokta açıklama yaparsanız minnettar olurum, çünkü... kafam karmakarışık. Bir yıl sonra sevgili adamım onun boynuzlu olduğunu söyledi. Sorular aptalca görünüyorsa özür...
Last post
Marusya)) , bilgilerinize göre Kukeldt
heyecanlanacak ve mastürbasyon yapacak bir şeye
ihtiyaç duyan sıradan bir mastürbasyoncu. Görünen o ki sıradan uyaranlar artık işe yaramıyor ve sizi bu amaç...