Ensest lehine mi, yoksa buna karşı mı?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Ensest lehine mi yoksa aleyhine mi?
Artur.Stasevich, üstelik burada hiç kadın yok . Mavi olanlar kadınlara benziyor. İnternette kadınların seks hakkında yazmadığı yazıyor (birkaç sitede). Bunu forumda fark etmek sohbetlerden daha zordur.
Örneğin, bir sohbette "Snezhana" "Harika! Güncel misiniz?" yazıyorsa. Bunun ne tür bir "Snezhana" olduğu açık.
Ayrıca sohbetlerde sözde "kadınlar" ibneler gibi sikiliyor. Bu, ibnelerin oldukları şey olduğu anlamına geliyor.
Ksyusha’nın profiline giriyorum. Eşcinsel sohbeti de dahil olmak üzere aynı anda iki sohbette bulunuyor. Orada formlarda yazıyor. Bunun ne tür bir Ksyusha olduğu da açık.
Örneğin, bir sohbette "Snezhana" "Harika! Güncel misiniz?" yazıyorsa. Bunun ne tür bir "Snezhana" olduğu açık.
Ayrıca sohbetlerde sözde "kadınlar" ibneler gibi sikiliyor. Bu, ibnelerin oldukları şey olduğu anlamına geliyor.
Ksyusha’nın profiline giriyorum. Eşcinsel sohbeti de dahil olmak üzere aynı anda iki sohbette bulunuyor. Orada formlarda yazıyor. Bunun ne tür bir Ksyusha olduğu da açık.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 10 months
Sana tamamen katılıyorum. Bu konularda kadınların %98’inin katılabileceği bir forum yok. Peki, burada rolü oynayanlar kadındır, kadın değildir, tek bir işaretten bile bu anlaşılıyor, tartışma konusuna giriyorlar ve hemen bir şeyler yazmaya başlıyorlar ve yazdıklarında şunu vurguluyorlar. BAKIN, BEN BİR KIZIM" ve "mastürbasyon" yapmaktan hoşlananlar ona kişisel bir mesajla yazmaya başlasın diye bir şeyler yazıyorlar!) Sanırım birçok kişi buradaki kadınların %98’inin bunu anladığını düşünüyor. hiç orada değiller.Ayrıca sohbetlerde sözde "kadınlar" ibne gibi sikiliyor. Bu da ibnelerin öyle olduğu anlamına geliyor.
-
- Total posts: 23
- Orientation: heteroseksüel
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
asıl önemli olan, konuya yabancı olanlara ve tabiri caizse konunun içinde olmayanlara bunun reklamını çok fazla yapmamakPişmanlık duymadan: ↑08 Sep 2021, 07:58 Kendi kız kardeşimi becermenin sorun olmadığını kim düşünüyor, yoksa onu bu kadar genç yaşta baştan çıkardığım için cehennemde mi yanayım
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Buryatia burası. Rusya Federasyonu yasaları orada geçerli değil mi?, Antik Roma’da 12 yaşında evlenebiliyordunuz. İran’da evlilik için şu anda herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor. Evet Buryatia’da böyle bir kısıtlama yok (hamilelik belgeniz varsa
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Orientation: biseksüel
İkisi de aynı fikirdeyse ben de varım
- These users thanked the author Anne for the post (total 6):
- Evgeniy-Spb, annem adam yaptı, kaptan63, Mishanya090, andrey.petrov, Sergey 28
-
- Potansiyel seks nesnesi
AntonAnton, tıpkı Çeçenya’daki gibi. 13’ten itibaren orada. Tüm bilgiler internette bulunmaktadır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Herkesin kafasında kendi hamamböcekleri olmasına rağmen asla annemi veya kız kardeşimi istemedim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years 1 month
Cinsel deneyim açısından zengin bir hayatta, yalnızca bunu isteyen bir kadınla tanıştım bir kez seks yapmayı deneyin. O, bu konuda gerçekten nadir görülen bir fedakardır. Geri kalanlar erkekleri yalnızca birlikte yaşamlarının ilk aşamalarında şımartıyorlar. Veya deneyler açısından sağır-dilsiz. Yani evet, benzer konulardaki forumlar erkeklerle dolu, hangi çağda kendilerini gösterirlerse göstersinler...Artur.Stasevich: ↑25 Sep 2021, 10:43Sana tamamen katılıyorum. Bu konularda kadınların %98’i için bir forum yok...Ayrıca sohbetlerde de sözde "kadınlar" ibneler gibi sikiliyor. Bu da ibnelerin öyle olduğu anlamına geliyor.
-
- Total posts: 13
-
- Total posts: 23
Merak ediyorum bu ne kadar güzel Anneni okşamak ve ona iyilik yapmaktan daha iyi bir şey yok ama kız kardeşine davranabilirsin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 4 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Herkesin kendine göre ama benim için ailemi yakınlaşmaya dahil etmiyorum
-
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Kesinlikle ensest karşı değilim. Tabii eğer birisinin isteğine aykırı değilse. Tabii ki kendim uygulamadım ama fırsatım olursa memnuniyetle yaparım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 4 years 3 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Pişmanlık duymadan, Eğer sakıncası yoksa, o zaman neden hayır?
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Çingeneler hatırladığım kadarıyla genelde 8 yaşında başlıyorlardı ve hatta bazıları yanılmıyorsam 8 veya 10 yaşında hamile kalıyorlardı.
TV’de büyükannesi tarafından büyütülen bir kızın 12 yaşında hamile kaldığı görüldü. ziyaretçi.
Baştan çıkarma konusu yine erkeğe bağlıdır, örneğin ben yaklaşık 13 yaşımdayken, bunu çoktan aşmıştım
eğer 20-25 yaşlarındaki bir kız bunu yaparsa geceyi benimle geçir tabii, eğer ondan hoşlanıyorsam.
Sonra ahlak var, diyelim ki 10 yaşında bir kızı baştan çıkardın ya da bir erkeği baştan çıkardın, diyelim ki ikisi uzun süre kaldı bir zamanlar, etrafta bir tayga var ve kimseyi baştan çıkaran hiç kimse kauçuk kullanmıyor, tabii ki
bir amacı vardı, onu iyi bir eş olarak yetiştirmek ve ondan çocuk sahibi olmak,
yaklaşık olarak sonra 18-20, diyelim ki büyüdü, çocuk doğurdu, her şey yolunda.
Sonra 25 yaşındayken ona diyorlar ki, kocanız sapık, baştan çıkarma suçundan yargılanmalı,
o kötü, kız hemen erkeği gönderiyor, travma yaşıyor.
Ama gerçek hayatta adam onu sevdi, o da onu sevdi, kız onu becerip sonra ayrılmayı bile düşünmedi
ama ona söyleyecekler ve aile bozulacak, eğer akıllıysa o benim ilkim ve kocam diyecek.
Bu aynı zamanda kabul edilebilir, bir erkek bir kızın giyinişini izledi ve sonra her şey ona bağlı, o bir sapık
bir manyak ve eğer kendi fikri yoksa bunu söyleyebilir.
Hatırladığım kadarıyla Rusya’da 8-12 yaşlarında evleniyorlardı.
Tecrübe vs.’ye gelince, tabii ki isterim annemle biraz vakit geçirebilirdim, üstelik o da işten sonra stresini atabilirdi,
sonra onunla çıkmak istedim ve o 15 yaşında olsaydı ve ben doğmuş olsaydım o zaman 15 yaşında olurdum,
o 30 yaşında olacaktı, sonra ben 18, o da 33 olacaktı, karı-koca gibi birlikte yaşamak oldukça mümkün olurdu.
Kardeş ve kız kardeşten bahsetmiyorum bile, bazen kişiye bağlı değildir, yani birbirlerine aşık oldular,
o zaman o çok sevilen bir insan ve burada ilişkinin daha güçlü olacağını düşünüyorum.
TV’de büyükannesi tarafından büyütülen bir kızın 12 yaşında hamile kaldığı görüldü. ziyaretçi.
Baştan çıkarma konusu yine erkeğe bağlıdır, örneğin ben yaklaşık 13 yaşımdayken, bunu çoktan aşmıştım
eğer 20-25 yaşlarındaki bir kız bunu yaparsa geceyi benimle geçir tabii, eğer ondan hoşlanıyorsam.
Sonra ahlak var, diyelim ki 10 yaşında bir kızı baştan çıkardın ya da bir erkeği baştan çıkardın, diyelim ki ikisi uzun süre kaldı bir zamanlar, etrafta bir tayga var ve kimseyi baştan çıkaran hiç kimse kauçuk kullanmıyor, tabii ki
bir amacı vardı, onu iyi bir eş olarak yetiştirmek ve ondan çocuk sahibi olmak,
yaklaşık olarak sonra 18-20, diyelim ki büyüdü, çocuk doğurdu, her şey yolunda.
Sonra 25 yaşındayken ona diyorlar ki, kocanız sapık, baştan çıkarma suçundan yargılanmalı,
o kötü, kız hemen erkeği gönderiyor, travma yaşıyor.
Ama gerçek hayatta adam onu sevdi, o da onu sevdi, kız onu becerip sonra ayrılmayı bile düşünmedi
ama ona söyleyecekler ve aile bozulacak, eğer akıllıysa o benim ilkim ve kocam diyecek.
Bu aynı zamanda kabul edilebilir, bir erkek bir kızın giyinişini izledi ve sonra her şey ona bağlı, o bir sapık
bir manyak ve eğer kendi fikri yoksa bunu söyleyebilir.
Tecrübe vs.’ye gelince, tabii ki isterim annemle biraz vakit geçirebilirdim, üstelik o da işten sonra stresini atabilirdi,
sonra onunla çıkmak istedim ve o 15 yaşında olsaydı ve ben doğmuş olsaydım o zaman 15 yaşında olurdum,
o 30 yaşında olacaktı, sonra ben 18, o da 33 olacaktı, karı-koca gibi birlikte yaşamak oldukça mümkün olurdu.
Kardeş ve kız kardeşten bahsetmiyorum bile, bazen kişiye bağlı değildir, yani birbirlerine aşık oldular,
o zaman o çok sevilen bir insan ve burada ilişkinin daha güçlü olacağını düşünüyorum.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
- Tolkala, Korsan, Ded
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Eğer böyle bir durum karşılıklı arzuya göre gelişirse ensestten yanayım.
Kardeş ve erkek kardeş, anne ve oğul, baba ve kız karşılıklı cinsel çekim duygularına sahipse ve koşullar bu tür okşamalardan keyif almalarına izin veriyorsa neden olmasın?
Kardeş ve erkek kardeş, anne ve oğul, baba ve kız karşılıklı cinsel çekim duygularına sahipse ve koşullar bu tür okşamalardan keyif almalarına izin veriyorsa neden olmasın?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Eşcinsel ensest de yaygın bir olaydır.
Erkek kardeşler, kız kardeşler, anne ve kız, baba ve oğul.
Erkek kardeşler, kız kardeşler, anne ve kız, baba ve oğul.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Hayat, kesin kararlar, önyargılar, ahlak vb. çerçevesine sürüklenemez. Hayatta ensestin çeşitli çeşitlerini okudum ve gördüm. Ve kadınlar cinsel ilişkiye meraklı bir erkek çocuk doğurur ve bir adam, sekse hiç ihtiyacı olmayan donmuş karısı yüzünden kızını baştan çıkarır ve erkek ve kız kardeşler birbirlerini severler ve asla ayrılıp aynı şekilde yaşamak istemezler. karı koca ve... Evet, interneti taramaya değer ve hem başarılı
hem de başarısız ensest hikayeler içeren pek çok hikaye bulacaksınız! Ve gerçekte her şeye belirli kişiler tarafından, gerçek hayattaki ilgi alanlarına göre karar verilir!!!
hem de başarısız ensest hikayeler içeren pek çok hikaye bulacaksınız! Ve gerçekte her şeye belirli kişiler tarafından, gerçek hayattaki ilgi alanlarına göre karar verilir!!!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years 1 month
Tanrım, sarhoş bir ebenin saçmalıkları.alex503311: ↑13 Oct 2021, 06:23 Hatırladığım kadarıyla Çingeneler genellikle 8 yaşında başlıyordu ve hatta bazıları yanılmıyorsam 8 veya 10 yaşında hamile kalıyorlardı.
TV’de büyükannesi tarafından büyütülen bir kızın 12 yaşında olduğu söylendi. yeni gelen biri hamile kaldı.
Baştan çıkarma konusu yine erkeğe bağlı, örneğin ben 13 yaşlarındayken bunu çoktan aşmıştım
20 yaşında bir kızsa -25 yaşında ben istersem geceyi benimle geçirir tabi ki.
Sonra ahlak var, diyelim 10 yaşında bir kızı ya da bir erkeği baştan çıkardık diyelim. ikisinin uzun süre kaldığını ve etrafta bir tayga olduğunu ve kimseyi baştan çıkaran hiç kimsenin elbette kauçuktan faydalanmadığını,
bir hedefi olduğunu, onu iyi bir eş ve çocuk sahibi olacak şekilde yetiştirmek olduğunu söylüyorlar.
yaklaşık 18-20 yaşlarından sonra, diyelim ki büyüdü, çocuk doğurdu, her şey yolunda.
Sonra 25 yaşına geldiğinde ona kocanızın bir kadın olduğunu söylüyorlar. sapık, baştan çıkarma suçundan yargılanmalı,
kötü biri, kız hemen erkeği gönderiyor, travma yaşıyor.
Ama gerçek hayatta o onun sevgilisi ve kız da onu seviyor, o da onu seviyor Onu sikip sonra onu terk etmeyi hiç düşünmedim
ama ona söyleyecekler ve aile bozulacak, eğer akıllıysa, o benim ilkim ve kocam diyecek.
n
Bu da kabul edilebilir bir şey, bir adam bir kızın giyinmesini izlemiş ve sonra her şey ona kalmış, o bir sapık
bir manyak ve eğer kendine ait değilse yani öyle diyebilirsin.
Tecrübeye gelince, vb., tabii ki annemle biraz kazanmak ve onun için işten sonra stres atmak isterim,
sonra onunla çıkmak istedim ve eğer o 15 yaşındaysa ve ben doğmuşsam, o zaman ben de 15 yaşında olurdu,
o 30 olurdu, sonra ben 18 olurdum, o da 33 olurdu, karı-koca olarak birlikte yaşamak oldukça mümkündü.
Kardeşten bahsetmiyorum bile ve kız kardeşim, bazen kişiye bağlı değildir, yani birbirlerine aşık oldular,
o zaman o çok sevilen bir insan ve bence burada bir ilişki var, daha güçlü olacaklar.
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
A Ne, çok fazla sarhoş ebe tanıyor musun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 3 years 4 months
Ensest, elbette şiddet içermese de aile bağlarını güçlendirir. Peki, herhangi bir yan etkisi varsa.
9 dakika 47 saniye sonra gönderildi: (hata) *dir
9 dakika 47 saniye sonra gönderildi: (hata) *dir
- These users thanked the author Nickitor for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 4 months
Her iki durumda da mümkünse mümkündür. Önemli olan hamile kalmamak veya bu tür ilişkilerin sonuçlarını doğurmamaktır.
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
Flex, baba nerede?
- These users thanked the author Anne for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Kız kardeşimi sikerdim. Kocaman kıçlı ve memeli orospu her zamanki gibi sarhoş oluyor. Teyzemi de siktim, milf tam bir uhhh kaltak ve annesi... İstemiyorum maalesef, buna bile üzülüyorum.
-
- Sürtünmeler
Flex, biz sizinkini ilk kez denedim, öyleydi bir aile dostuyla olmaktan daha iyi bir şey.
47 saniye sonra gönderildi:
gizli, neden üzücü
47 saniye sonra gönderildi:
gizli, neden üzücü
- These users thanked the author Anne for the post (total 2):
- Esnek, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 2 months
Baba kızına sekiz yaşından itibaren - cunnilingus, on yaşından itibaren - oral seks yapmayı denemesini öğretmeli, on iki yaşında sikişmeye başlayabilir.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 6):
- Aion2012Ölü, Ded, Tolkala, İskoç, ensest, Mart
-
- Orgazm!
Annenizin favorisi olmak hâlâ güzel.
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Eşcinsel eşcinsel ensest bana göre tam bir çöp! Pis pislik! Lezbiyenler prensipte ensest karşı değildir. Anneler bazen kızlarıyla şakalaşmayı severler. Kadınlar doğal olarak daha biseksüeldir.
Peki ya bir ailenin iki oğlu ya da bir kızı ve bir oğlu olduğunu söylersek, anne herkese dağılmaz ve eğer seks yapmaya karar verirse o zaman bir kişiyle ya da sadece bir kişiyle.
5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Belki birileri biliyordur Böyle durumlarda bir anne tüm oğullarıyla veya kızlarıyla seks yapmaya karar verir mi?
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Eşcinsel eşcinsel ensest bana göre tam bir çöp! Pis pislik! Lezbiyenler prensipte ensest karşı değildir. Anneler bazen kızlarıyla şakalaşmayı severler. Kadınlar doğal olarak daha biseksüeldir.
Peki ya bir ailenin iki oğlu ya da bir kızı ve bir oğlu olduğunu söylersek, anne herkese dağılmaz ve eğer seks yapmaya karar verirse o zaman bir kişiyle ya da sadece bir kişiyle.
5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Belki birileri biliyordur Böyle durumlarda bir anne tüm oğullarıyla veya kızlarıyla seks yapmaya karar verir mi?
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 4 years
Ben şiddet içermeyen ensestten yanayım. Çocukluğumdan beri ailem ve erkek kardeşimle deneyimim var. Oyun oynayarak antrenman yaparsanız herhangi bir sakatlık yaşanmaz. Şimdi kendi oğlumla devam ediyorum. Kardeşi kızıyla ensest ilişki yaşıyor.
- These users thanked the author ira_pz for the post (total 12):
- annem adam yaptı, Anne, Mosiya, Ded, Tolkala, kaptan63, SergeyVlad, Mart, Sibiryak89, sapık, Pol66, Evgeniy7519
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 4 years 2 months
Ben ensestten yanayım!!! annemle ilk deneyimim 16’da! muhteşem anılar ve öğrettiği için ona minnettarım!
- These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 4):
- Kız Alla, Tolkala, Mart, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
"Noter tasdiki" olmadan "İkili muvafakat"ın yeterli olduğunu düşünüyorum.
- These users thanked the author Kız Alla for the post (total 7):
- Büyük oğlan, Tolkala, Mart, annem adam yaptı, Sibiryak89, sapık, Pol66
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 4 years 2 months
karşılıklı arzu yerine! ve her ikisinin de muhteşem orgazmlarından "emin oldum"!
-
- Sürtünmeler
ira_pz, sana tamamen katılıyorum. Ben de bundaki şiddeti anlamıyorum, ilk seferde nasıl mecbur kalabiliyorsun?
- These users thanked the author Anne for the post (total 3):
- annem adam yaptı, kaptan63, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
Bunun korkunç olduğunu düşünen herkes toplum tarafından sınırlara sıkıştırılmış aptallardır. "Annenin kadınlarla nasıl seks yapılacağını öğrenmene izin vermesinin nesi yanlış?" sorusunu sorduğunda, "Eh, bu... annen gibi... öyle... falan gibi" cevabını duyacaksınız. .. "Hepsi bu, akrabalar yoluyla üremeden bahsetmediğimiz sürece özel bir eleştiri duymadım, dolayısıyla buna biyolojik nedenlerden dolayı karşıyım. Ama sadece seks yapmak... ve ensest olan ailelerden çılgınca nefret etmek... aptalca ve haksız.
Bakın kızlar, hanginiz sekste çok iyi bir erkeği istemez ki? Zaten her şeyi bilen ve her şeyi çok iyi yapan kim? Seni nasıl fışkırtacağını biliyor mu?
Peki beyler, bir kızın çok iyi seks yapmasına kim karşı çıkar? Oral seks yaparken dişleriyle kafasını kaşımayan mı? Penisin nasıl doğru şekilde hareket ettirileceğini kim bilebilir?
Peki bunu ebeveynler değilse kim öğretecek? Kayıtlarda mı? Yani orada enfeksiyona yakalanmanız uzun sürmeyecek. Yeterince porno izledin mi? Yani uygulama yok...
Genel olarak ben ensestten yanayım ve bu tür seks yapan ailelerin güçlü ve şefkatli ailelerden biri olduğuna inanıyorum. Doğal olarak sağlıklı ensestten bahsediyorsak, yani akrabalardan ve tecavüzden ürememek. Çocuklar böylece ebeveynlerine daha çok güvenirler ve her türlü test ve sauna nedeniyle derslerinden dikkatleri dağılmaz. Onlara her şey öğretildi ve daha sonra ondan yararlanıp onu bir kenara atacak bir pislikle ya da bakire olduğunu iddia edecek bir sıskayla pratik yaparak kendi başlarına öğrenmelerinin hiçbir anlamı yok.
Bir baba kızının bekaretini bozsa bile bunu dikkatli ve dikkatli bir şekilde ondan başka kim yapabilir?
23 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ve şimdi, şimdi bile, mzhm’ye, zhmm’ye ve mzhmm’ye sahip olabilirim ama alamıyorum şüpheli insanları aramak zorundayız. Hem deneyimli hem de konuşacak çok şeyi olan ama aynı zamanda sapık olan ailemle sık sık seks yapıyorum. Aksi takdirde, bir çift ararken seksten sonra tamamen sessiz kaldık. Birkaç cümle konuştuk ve hepsi bu. Sonra dağlara ve denize gidin.
Ailemizde ensest isteyen bir eşim var, onun annesi, annem ve babam, hatta bir arkadaşımın ailede ensest ilişkisi ortaya çıktı. Kendimi çok şanslı görüyorum. Hatta bununla ilgili hikayeler bile yazıyorum. Yani ensest harikadır)
Bakın kızlar, hanginiz sekste çok iyi bir erkeği istemez ki? Zaten her şeyi bilen ve her şeyi çok iyi yapan kim? Seni nasıl fışkırtacağını biliyor mu?
Peki beyler, bir kızın çok iyi seks yapmasına kim karşı çıkar? Oral seks yaparken dişleriyle kafasını kaşımayan mı? Penisin nasıl doğru şekilde hareket ettirileceğini kim bilebilir?
Peki bunu ebeveynler değilse kim öğretecek? Kayıtlarda mı? Yani orada enfeksiyona yakalanmanız uzun sürmeyecek. Yeterince porno izledin mi? Yani uygulama yok...
Genel olarak ben ensestten yanayım ve bu tür seks yapan ailelerin güçlü ve şefkatli ailelerden biri olduğuna inanıyorum. Doğal olarak sağlıklı ensestten bahsediyorsak, yani akrabalardan ve tecavüzden ürememek. Çocuklar böylece ebeveynlerine daha çok güvenirler ve her türlü test ve sauna nedeniyle derslerinden dikkatleri dağılmaz. Onlara her şey öğretildi ve daha sonra ondan yararlanıp onu bir kenara atacak bir pislikle ya da bakire olduğunu iddia edecek bir sıskayla pratik yaparak kendi başlarına öğrenmelerinin hiçbir anlamı yok.
Bir baba kızının bekaretini bozsa bile bunu dikkatli ve dikkatli bir şekilde ondan başka kim yapabilir?
23 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ve şimdi, şimdi bile, mzhm’ye, zhmm’ye ve mzhmm’ye sahip olabilirim ama alamıyorum şüpheli insanları aramak zorundayız. Hem deneyimli hem de konuşacak çok şeyi olan ama aynı zamanda sapık olan ailemle sık sık seks yapıyorum. Aksi takdirde, bir çift ararken seksten sonra tamamen sessiz kaldık. Birkaç cümle konuştuk ve hepsi bu. Sonra dağlara ve denize gidin.
Ailemizde ensest isteyen bir eşim var, onun annesi, annem ve babam, hatta bir arkadaşımın ailede ensest ilişkisi ortaya çıktı. Kendimi çok şanslı görüyorum. Hatta bununla ilgili hikayeler bile yazıyorum. Yani ensest harikadır)
- These users thanked the author Belediye for the post (total 6):
- Aion2012Ölü, Korsan, annem adam yaptı, Tolkala, Kız Alla, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post