anneme seks teklif etmek istiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Orientation: heteroseksüel
 Re: Anneme seks teklif etmek istiyorum

Unread post by rmt »

Andrey I: 23 Oct 2021, 15:22
rmt: 23 Oct 2021, 14:55
Vajinit: 17 Sep 2021, 10:08 Okuyan herkese selamlar!)
Haberlerle karşınızdayım! Başka birinin zaferi hakkında yanlış bir tahminde bulunduğum için veya daha doğrusu hayal gücünüzün daha da gelişmesinin yarattığı sıkıntıdan dolayı önceden özür dilemek istiyorum. Kısacası, büyük olasılıkla, en iyisi, hiç umursamıyorsunuz. O halde asıl meseleye geçelim.

Daha önce de yazdığım gibi bu soru aklımdan çıkmıyordu. Uzun zamandır. Ve artık olgunlaştım!
Cesaretinizi topladınız, tabiri caizse taşaklarınızı yumruğunuza aldınız ve öyle görünüyor ki harekete geçin. Ama ne yazık ki.
Bu konudaki tavrımı, kararlılığımı ve hazırlığımı fark ettiğimde, tek yapmam gereken sessizce bir elimle annemi belinden tutup diğer elimle külotunu yırtıp atmaktı. penisin en köküne kadar, "çıtırdayana kadar" "... Anlıyorum. Bu kişiye bunu yapamayacağımı anladım. Bunun imkansız olduğunu anladım, sadece imkansız, hepsi bu. Belki de bu hala sıradan bir korkudur ve benim tüm mücadele ruhum, yıllardır beni sarhoş eden bir seraptan başka bir şey değildir. Nasıl, ne, neden, ne olursa olsun vb. önemli değil. Bu karışıklığı anlamak bile istemiyorum. Önemli olan tek şey, derinlerde bir yerde varmak istediğim sonuca varmış olmamdır. Ve ben bunu bir zafer olarak görüyorum, hatta olabilecek bir zaferden bile daha güçlü.
Arkadaşlar, işim bitti. Bu soruyu kendim için sonsuza kadar kapatıyorum.
P. S. Kimseyi gücendirmek istemiyorum, bu sadece benim hayatım, benim görüşlerim. Annenle, kız kardeşinle veya erkek kardeşinle ensest ilişkiden vazgeçmeni söylemiyorum. Bu tamamen sizin işiniz ve yalnızca sizin işiniz.
Benim gibi henüz bu çizgiyi aşmamış olanlara şunu söylemek istiyorum: Acele etmeyin, özellikle en az 25 yaşına gelmemiş gençleri kastediyorum. 18 bile değil ama ne kadar çok olursa o kadar iyi. Nedenini yazmayacağım ve bence gayet açık.
Aslında hepsi bu. Kesinlikle yargılamayın veya daha iyisi, asla kimseyi yargılamayın. Selamün aleyküm.✌️
Anlamadım bir şey. Yani onu kurdun, hazırladın ve son anda çalıların arasına mı sürüklendin? Peki o zaman neyle övünüyorsun?
Birini baştan çıkarmak için ne yaptın?
Sona gitmek istemiyorsanız başlayıp karşınızdakinin kafasını karıştırmamalısınız. Bunlar bir erkeğin değil, olgunlaşmamış bir gencin sözleri ve eylemleridir, çünkü burada biri sizi övüyor. Gizlice külotuna mastürbasyon yapan birine benzer. 😏
Ve eğer söylediklerimin anlamını en azından biraz anlamaya çalışsaydınız, o zaman resmi yerinde bulanıklaştırmanıza gerek kalmazdı.
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Kişi ensest (rüya) arayışındaydı, ancak daha sonra değerlerin yeniden değerlendirilmesi gerçekleşti (rüya artık mevcut değil). Pes etmedi, içsel bir çöküntü yaşamadı, çabalayacak başka bir şeyi kalmamıştı. Psikolojide bu tekniğe "Tilki ve Üzümler" de denir
Ve o sadece kendi deneyimlerini yazıyor, kimseyi değil, sadece kendisini hazırlıyor
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Tolyan
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Pişmanlık duymadan: 07 Sep 2021, 16:53 Vaftiz annesini ve en iyi arkadaşını zaten ayaklar altına aldım
10 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Arkadaşı tamamen sözlü olarak direndi, tabiri caizse yapma, istemiyorum, evliyim, bunu ben içerideyken söyledi
Kadınlar bozulduğunda ben de sinirleniyordum, senin yaşında bir oğlum var vs. ve sonra birkaç
hareket ve onlar zaten nasıl yapıldığını izliyorlar penis giriyor içlerine ve kuralları umursamıyorlar.
nBir diğeri, yatakta, onu kaldırıyorum, sonra "dokunma bana" diyor, böyle bir şey beni gülümsetti, güldüm 5-10 dakikadır ona işkence ediyorum ama burada sanki ben istemiyormuşum gibi ve ne güzel, ne de bir direnç olmadı, bence kendi kendine bitirdi.
Sonunda onlar da sonra ne zaman yanıma geleceğine karar verdim, sormadım, ne dedin, beni rahat bırak.
vvv123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by vvv123 »

Elimi külotuma soktum ve sonra her şey kendiliğinden oldu
These users thanked the author vvv123 for the post:
annem adam yaptı
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

vvv123: 01 Nov 2021, 06:48 Elimi külotuma soktum ve sonra her şey kendiliğinden oldu
Bu kadar basit mi? Sevilen kelimeyi mi söylediler yoksa hangi düğmeyi hissettiler? O zaman sırrını paylaş.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Travolta
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

___: 07 Sep 2021, 08:50 Annemin önünde mastürbasyon yaptım. Ambulans çağırdı, beni bir psikiyatri hastanesine götürdüler, sonra kayıt altına aldılar.
Bulaşıkları yıkamamış veya elektrikli süpürgeyi yıkamamış olmam iyi oldu. Aksi takdirde polisi ve itfaiyeyi arardım
ve yemek pişirmiş olsaydım hayvan hakları aktivistlerini de getirirdim.
vvv123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by vvv123 »

Evgenii-SPb: 01 Nov 2021, 07:34 Bu kadar basit mi? Sevilen kelimeyi mi söylediler yoksa hangi düğmeyi hissettiler? Peki, sırrı paylaş o zaman.
xs, o zaman her şey sis altında. Bir tür konuşma oldu ve sonra külotum ıslanmaya başlayınca oradan ayrıldık.
OTURMA
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by OTURMA »

Noname, Önceden konuşmamız lazım.. Güzel ve tatilde örneğin güneyde. Birlikte güneşlenin, yüzün... vb.
j123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by j123 »

busel66: 22 Oct 2021, 16:35 Ya bunu sen uydurdun, ya da kusura bakma, hasta bir annen var, yani oğlunun yerine geçeceksin...yoksa o senin değil mi?
Evet, muhtemelen çok ileri gitti. Annesinden daha büyük, daha uzun, daha geniş bir genç boğanın aniden ona doğru yürüdüğünü ve mastürbasyon yaptığını hayal edebiliyor musunuz? Bu saldırganlık ve güçlü, sadece korktu ve sert tepki verdi. Eğer mastürbasyon yaparak baştan çıkarmaya çalışırsan, sanki tesadüfen, sanki anne seni yakalamış gibi, oğul utanmış ve utanmış gibi olmalı. Eğer kadın durumun sorumluluğunun kendisinde olduğunu hissediyorsa, durumun kontrolünün kendisinde olduğunu düşünüyorsa o zaman belki böyle bir senaryo işe yarayabilir. Eğer aptalca korkuyorsa, iyi bir şey beklemeyin.
These users thanked the author j123 for the post:
Evgeniy-Spb
pavlo.jurigora
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by pavlo.jurigora »

kız kardeşimi yaladı, kız kardeşinin deliklerini yalamayı sever misin ?) mm
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

Hemen seks teklif etmeyin! Aptalca bir şey yapma.

Sıradan bir kadın gibi kendine iyi bak. Onunla vakit geçir. Psikolojik olarak onu kendinize bağımlı hale getirin. Eğer hala maddi olarak sana bağlıysa bu harika.

Psikolojik engeli aşması gerekecek. Eğer bu bir annenin çocuğuysa, her şey için kendini suçlu hissetmeye başlayacaktır. Önünde kendisinin ve kendisinin sorunlarını çözecek bir adam varsa o zaman verecektir.
These users thanked the author Faust for the post (total 2):
Travolta, Esnek
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Noname: 07 Sep 2021, 04:40 İyi günler.
Bu yorucu bir konu ama durumum hakkında fikrinizi duymak istiyorum.
28 yaşındayım. Anne 46 yaşında, dul, mütevazı ve sessiz.
Birkaç yıl sonra üvey babasının ölümünden sonra bir süreliğine bir erkek arkadaşı vardı. Ve ayrılmalarının ardından kendini tamamen erkeklere kapattı. Ve üzerinden 7 yıl geçti, "neden bir erkek aramıyorsun" diye onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışıyorum, bu yüzden tek bir cevap var: "Yeterince acı çektim." , veya buna benzer bir şey.
Genellikle iş hayatına daha yakın.
Onu seks yapmaya davet etmek istiyorum. Bu düşünceyi uzun zamandır kafamda taşıyordum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Muhtemelen bir sorunuz var: (burada hangi taraftasınız, kahrolası asistan?) Evet, her zamanki soru. Annemin nasıl yaşlandığını, erkek aramadığını, şefkati bilmediğini, yılların uçup gittiğini ve sadece evle ve kızıyla (kızım 9 yaşında) ilgilendiğini izliyorum. Seks istediğini biliyorum (bu konu hakkında kısa bir konuşma vardı) ama bunun için hiçbir şey yapmıyor.
Bunu özellikle onun iyiliği için yapmak istiyorum. Benim isteklerimin bununla hiçbir ilgisi yok. Hatta sanırım, katılıyorum, 50/50 değil.
Bu fikrin en iyi olmaktan çok uzak olduğunu anlıyorum, ancak bu hareketle ona enerji veriyor gibiyim ve (erkeğe doğru) hareket etmeye başlaması için bir teşvik sağlıyorum. seks). Ya yardımcı olursa? Üstelik yaşlı bir kadın için seks çok gerekli. Ve basitçe onu memnun etmek istiyorum.
Beni yargılamanıza ya da küfür etmenize gerek yok, zihinsel olarak iyiyim, yeterliyim. Bunu tartışacak kimse yok.
Temel olarak bunu kafama koydum ve tavsiyeye ihtiyacım var: Tüm bunlarla baş etmenin en iyi yolu nedir?
Güzel bir akşamı bir şişe güçlü ve tatlı bir şeyle geçirin; bu sırada her şeyi olduğu gibi söyleyebilirsiniz (sunabilirsiniz) ve saçlarınızı kırmadan?
Hepinize teşekkür ederim))
Nasılsınız?
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

İsterseniz aktif olarak annenizin iyiliğini aramalısınız. Hatta bunu ona anlat. İlk kez olmasa bile kabul etme şansı var. Onu dördüncü kez ikna etmeyi başardım. Benimle yakınlaşmaktan çok korkuyordu ama bunu denediğinde daha sonra bu korkuyu bir kenara attı. Çoğu annenin bazen oğullarıyla çiftleşme arzusu duyduğunu düşünüyorum. Yasak Meyveher zaman tatlı.
orion76
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by orion76 »

Vajinit, bu erkeksi bir davranış, kendine bir kadın bul ve her şey seni güzelce uyandıracak
Timas0
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timas0 »

Noname,
Ve benimki de var ben de çok uzun bir süre sürekli ona mastürbasyon yapmak, onu mümkün olan her şekilde gözetlemek istedim, sonra bir şekilde kararımı verdim ve aptalca ortaya çıktım ve onu uzun süre becermek istediğimi söyledim, beni reddetti . Ondan sonra, bir şekilde havaya girdim ve sarhoş oldum ve denebilir ki bana tecavüz ettim, daha önce hiç kimseyi becermediğim gibi sikiştim. Daha sonra 3 yıldan fazla bir süre karı koca olarak cinsel ilişki yaşadık, ancak yeni bir adam bulduğumda yılda iki kez çok nadiren sevişiyoruz, havanın sıcak olduğu zamanlar diyebilirsiniz
These users thanked the author Timas0 for the post:
Esnek
Pelmen2321
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Pelmen2321 »

Çok heyecan verici bir konu...
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Bu çok dikkatli yapılmalıdır. İlk seferinde kesinlikle işe yaramayacaktır, onu yavaş yavaş buna hazırlayın.
Hatta bir şeyler onun ilgisini çekebilir
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”