Annemi seks yaparken kim gördü?

Röntgenciler burada toplanıyor!
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemi seks yaparken kim gördü

Unread post by Tavşan »

sexmarina80: 04 Jan 2022, 13:06 Kunikolai,
nİzlemesi daha da lezzetli......
Anladım)
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Orientation: biseksüel

Unread post by Avare »

nBunu izlemek daha da lezzetli.......
Muhtemelen annenin O gibi siklerin üzerine atlamasını izlemekten daha tatlı ve lezzetli bir gösteri olamaz büyük bir zevkle sikini yutar ve son damlasına kadar emer
These users thanked the author Avare for the post (total 2):
seksmarina80, PavelNokia
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Gezgin: 04 Jan 2022, 13:09
Kunikolai,
Bunu izlemek daha da lezzetli......
Muhtemelen üyelerin zıplamasını izlemekten daha tatlı ve daha lezzetli bir gösteri vardır. üyeyi büyük bir zevkle yutuyor ve içindeki her damlayı emiyor
Ve akış daha güçlü çünkü oğlunun bir yerlerde casusluk yaptığını veya kulak misafiri olduğunu biliyor, bu birçok kez açılır)
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
Avare, PavelNokia
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Kunikolai: 04 Jan 2022, 13:12
Gezgin: 04 Jan 2022, 13:09
Bunu izlemek daha da lezzetli.......
Hayır, muhtemelen daha tatlı ve daha lezzetli Annemin siklerin üzerine nasıl atladığını, sikini nasıl büyük bir zevkle yuttuğunu ve her damlasını emdiğini izlemektense gösteri
Ve akış daha güçlü çünkü o oğlunun bir yerlerde casusluk yaptığını veya kulak misafiri olduğunu biliyor, bu birçok insanı etkiliyor)
Doğru
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by seksmarina80 »

Bir estetik gibi geliyor! Neden bahsettiğimizi anlıyoruz!
Annemin bir fahişe olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırdı! Bu da GERÇEK BİR KADIN anlamına gelir!
These users thanked the author seksmarina80 for the post (total 2):
Avare, Dgonio2022
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

sexmarina80: 04 Jan 2022, 13:16 Estetik hissi veriyor! Neden bahsettiğimizi anlıyoruz!
Annemin bir fahişe olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırdı! Bu da GERÇEK BİR KADIN anlamına gelir!
Bir kadının tamamen ortaya çıkması sürtük davranışlarla olur
These users thanked the author Avare for the post (total 2):
alex503311, Tavşan
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Gezgin: 04 Jan 2022, 13:19
Bir kadın kendini tamamen sürtük davranışlarla ortaya koyar
[/quote]
Maalesef bunu yapmıyorsun Herkesi bilmiyorum.
Sonra zamanla arzular değişti, metresler oldu, kıskanıyordum ama şimdi
nasıl sikildiklerini görmek istiyorum.
nBenim de oldukça katı bir arkadaşım var, onunla arkadaş değildik, evli, anladığım kadarıyla, kocasını uzun süre aldattı ve sikişmeyi sevdiği ortaya çıktı.
Ne zaman biz ve birisi yakınlardayız, sanki gerçekten iletişim kurmuyormuşuz gibi, yabancıymışız gibi davranıyorlar ve ikisi öpüştüğünde bana sarıldı, yani ben onu istiyorsam buna razıydı.
Ayrıca diğerleri, örneğin kocasıyla aşk yaşıyor, ancak bu patronunun masadan hoşlanmadığı anlamına gelmiyor,
çünkü birçok insan yatağı vb. ve bir sevgilisiyle seviyor. kendini bir erkeğe ver ve onun fahişesi ol.
Sonra diyelim ki bir koca ve bir yerde içki içti ve siyahi bir adam onu ​​iri bir adamla sikti, peki, beni bağladı, adamın penisinin daha büyük ol.
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770

Unread post by Ayrılıyorum »

Sürtük olmak ve sürtük olmak iki farklı şeydir. 11 yaşımdayken arkadaşım ve ben annemin grup halinde teker teker parçalanışını izledik.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 3):
Avare, PavelNokia, Stirlitz
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Syshu: 04 Jan 2022, 13:48 Sürtük davranış ile fahişe olmak iki farklı şeydir. 11 yaşımdayken arkadaşım ve ben annemin grup halinde teker teker parçalanışını izledik
Aynı resmi evde, okulda görmüştüm. aynı yaştayım ve ayrıca annem ve arkadaşı birbirlerinin amlarını yaladılar ve ovuşturdular
These users thanked the author Avare for the post:
Ayrılıyorum
Sanek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Sanek »

Ayrıca onun birden fazla kez sikildiğini de gördüm. Ve sonra çiftçinin kendisi gitti.
These users thanked the author Sanek for the post:
Avare
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tavşan »

Sanek: 04 Jan 2022, 13:59 Ayrıca onun birden fazla kez sikildiğini de gördüm. Peki çiftçi gittikten sonra onu yaladı mı?
These users thanked the author Tavşan for the post:
utanmaz
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Sanek, ah, kimi görüyorum!) Nerede Ortadan mı kayboldun genç adam? Dersleriniz sizi tüketti mi?
Kazayağı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Kazayağı »

Çocukken annemle babamı sadece bazen geceleri duyardım ama ne olduğunu anlamıyordum... İçlerinden birinin kabus gördüğünü sanıyordum ama bu durumu neden birlikte yaşadıklarını anlamıyordum.. O anda annem ve babam gürültülü ve aralıklı nefes alıyorlardı. Bunda yasak bir şey olduğunu hissettim... duymamam gereken bir şeyi duyuyordum. Tuhaf ve hatta korkutucuydu. Ve sonra ergenlik çağındayken bunu nasıl yaptıklarını gördüm... gariplik ve utanç duygusu hızla yerini yoğun heyecana bıraktı!!!
These users thanked the author Kazayağı for the post (total 3):
Avare, Evgeniy-Spb, Fedor36
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Kunikolai: 04 Jan 2022, 14:12
Sanek: 04 Jan 2022, 13:59 Ayrıca onun birden fazla kez sikildiğini de gördüm. Peki çiftçi gittikten sonra onu yaladı mı?
)))
Ben Lazarus
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Ben Lazarus »

yani onu kendin mi siktin?
Miki Fare
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Miki Fare »

Zaman ve gelenekler nasıl değişiyor. Artık pek çok kişi ebeveynlerinin cinsel ilişkiye girdiğini gördüklerinde ne kadar mutlu olduklarını hatırlıyor. Ve yüz yılı aşkın bir süre boyunca çocukların ebeveynlerinin sikişmesini izlemeleri olağan bir durumdu. Daha önce hatırlayın, ocaklı bir kulübe, ocakta kocaman bir oda, yaşlılar, sandıktaki banklarda çocuklar (5 veya daha fazla), ebeveynleri sikişiyor. Şehirde de aynı şey var, ancak soba olmadan. Ve ensest uygulanıyordu ve her şey yolundaydı.
These users thanked the author Miki Fare for the post (total 2):
Gefalar, PavelNokia
Gefalar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Gefalar »

Çocukken görmüştüm ama çok küçüktüm. Ve sonra uzun yıllar üst üste onlarla aynı odada yaşadığımda bunu birden çok kez duydum. Daha sonra başka bir odaya geçtiler. Ama evde çıplaklık yapıyorlar ve oldukça ilerlemiş durumdalar. Annem benim gafımı defalarca gördü ve nasıl mastürbasyon yaptığımı gördü. Daha doğrusu gece koridordan ateş ediliyordu ve ben bunu hemen fark etmedim. O çok sulu. Fotoğrafları buraya koyar koymaz yayınlayacağım
These users thanked the author Gefalar for the post:
PavelNokia
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

Mickey Mouse: 11 Apr 2022, 14:10 Daha önce hatırlayın, sobalı bir kulübe, sobanın üzerinde kocaman bir oda, yaşlılar, banklardaki çocuklar (5 parça veya daha fazla)
Bunun gerekli olduğunu bile hatırlamıyorum, tüm bunları yaşadım, kuzeyde ensest bir ailemiz vardı ve bunlardan Rusya’nın Avrupa kısmının kuzeyinde çok sayıda var. Ve kulübe büyüktü ve herkes herkesin önündeydi ama yaşlı insan yoktu - başka bir köyde yaşıyorlardı. Büyüdüğüm köyde neredeyse sıradan ailelerden daha fazla ensest aile vardı diyebilirim! Ve kimse bunun için kimseyi kınamadı; bu, köylülerin hayatında oldukça yaygın bir olay olarak görülüyordu. Ancak inanmayanlar dışlandı. Kim benim ensest ailem hakkında okumak ister - sayfa 24’teki "Ensest" bölümüne bakın, orada her şeyi anlattım...
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
alexey.frolov, PavelNokia
yavru kedi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by yavru kedi »

Duydum ve gördüm) Ancak merak))
These users thanked the author yavru kedi for the post (total 3):
Avare, 111yfifnf, Artem.Maxsimov
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Kitten: 12 Apr 2022, 17:46 Duydum ve gördüm) Merak ama))
Hayal kırıklığına mı uğradın?
yavru kedi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Gezgin,
ve nedir Hayal kırıklığı mı oldu? Tam tersine) yoğun bir ilgi uyandırdı zaten bu yüzden izliyordum) :roll:
These users thanked the author yavru kedi for the post (total 2):
Avare, Svetik5
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Kitten: 12 Apr 2022, 17:50 Gezgin,
Neden hayal kırıklığına uğrayasınız ki? Aksine, yoğun bir ilgi uyandırdı! Bu yüzden zaten tetikteydim) :roll:
Sadece sonucun beklentileri karşılamadığı durumlar var. Anladığım kadarıyla sizin durumunuz bu değil 👍🏻
yavru kedi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Gezgin,
Beklentilerimi aştı) ) Dürüst olmak gerekirse ne beklediğimi hatırlamıyorum ama neden bu kadar inlediğini ve çığlık attığını bilmek istediğimi hatırlıyorum))) :oops:
These users thanked the author yavru kedi for the post (total 4):
Avare, Nikk, 111yfifnf, Svetik5
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Kitten: 12 Apr 2022, 17:56 Gezgin,
nBeklentilerimin ötesine geçti)) Dürüst olmak gerekirse ne beklediğimi hatırlamıyorum ama neden bu kadar inlediğini ve çığlık attığını bilmek istediğimi hatırlıyorum))) :oops: n
Seni çok iyi anlıyorum 😊evdeki bu tür durumlar bozulmaz bir ilgi uyandırın ve çeşitli fantezileri uyandırın
These users thanked the author Avare for the post:
Svetik5
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 523

Unread post by pipipisa »

Her zaman birbirimizden hiçbir sırrımızın olmadığını görüyorum
These users thanked the author pipipisa for the post (total 2):
Sibiryak89, Svetik5
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

pipipisa: 13 Apr 2022, 19:43 Görüyorum ki birbirimizden hiçbir zaman sır saklamayız
Bana son seferin nasıl olduğunu söyle, son seferi söylemiyorum😀
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Annemin arkadaşını davet et
pipipisa: 13 Apr 2022, 19:43 Görüyorum ki birbirimizden hiçbir zaman sırrımız olmuyor
Bana son seferin nasıl olduğunu anlat, ben’ en son😀
olduğunu söylemiyorum saunada
These users thanked the author pipipisa for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

pipipisa: 13 Apr 2022, 20:23 Annemin arkadaşını davet et
pipipisa: 13 Apr 2022, 19:43 Görüyorum ki birbirimizden hiçbir zaman sırrımız olmuyor
Bana son seferin nasıl olduğunu anlat, Son kez demiyorum 😀
saunadaydı
Katıldınız mı?)
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Sibiryak89: 13 Apr 2022, 20:35
Annemin arkadaşını davet et
Bana son seferin nasıl olduğunu söyle, son seferi söylemiyorum😀
saunadaydı
Aldınız mı kısmı?)
Elbette
These users thanked the author pipipisa for the post:
Hayalperest
Maxim777
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Maxim777 »

10 yaşındaydım. Annem 30 yaşında. Bu beni hâlâ okuldan aldıkları son yıldı. Şehir merkezinde umumi tuvalete gitti, ben de onu bir bankta bekledim. Yaklaşık yarım saattir dışarı çıkmadı. Derken annemin yaşında bir kadın çıkıyor ve bana soruyor: “Anneni mi bekliyorsun?” Evet diye yanıtladım. "Bekle, annem birazdan çıkacak" dedi. 10 dakika daha bekledim ve kadınlar tuvaletine gitmeye karar verdim. Başka bir kadın girişteki kapı eşiğinde durdu, kollarını kapı aralığının genişliğine yaydı, kimsenin içeri girmesine izin vermiyordu. Ve gülümseyerek tuvaletin içine baktı. Bana şöyle dedi: “Nereye gidiyorsun?!” Oraya gidemezsin." Sonra birkaç darbe ve fayans zemine çarpma sesi duydum (kalçadan fırlatma gibi). Kapıdaki kadın korkuyla bana baktı ve bekle, içeri girme, hemen döneceğim dedi. Onu dinledim ve yarım dakika sonra geri döndü. Ona her şeyin yolunda olup olmadığını sordum. Gülümseyerek evet diye cevap verdi. Çocuktum, hiçbir şey anlamadım, dönüp gittim. Daha sonra yaklaşık 30 dakika daha annemi bekledim. Ve o ilk kadın dışarı çıktı, mutluluktan parlıyordu, şakacı bir şekilde gülümsüyordu. Yanıma geldi ve elini dirseğime kadar göstererek büktü. Annemi becerdiğini. Kadın hiçbir şey söylemedi, sadece gösterdi. Ama hiçbir şey anlamadım. Bu hikayeyi 28 yaşımdayken tesadüfen hatırladım. Kadın gülerek ve gülümseyerek kendisini becerdiğini işaret etti, çünkü diğer kadın ona içeri girmek istediğimi ve yere düşme sesini duyduğumu söyledi. Daha sonra yumruğunu gösterdi ve eliyle dirseğinin ortasını ölçerek yumruğunu annemin vajinasına ne kadar derin soktuğunu bana gösterdi. Bundan sonra bakışlarımı tuttu ve bakışlarını amına yönlendirdi. İlk seferinde anlamadım, diye tekrarladı, bu sefer uzun uzun bacaklarının arasına baktı ve yukarı baktığımda başını salladı (annem, hissettiği hazzı göstermek için önünü yalayarak ona verdi). Sonra annem dışarı çıktı, yaklaşık 5 dakika sonra saçları darmadağınıktı ve arkası çok güçlü bir şekilde dışarı çıkmıştı. Kafası çok karışıktı. Onu takip ettim, sürekli neden bu kadar uzun süre orada olduğunu, karnı ağrıyor mu diye sordum. Annem sessizdi ve hiçbir şeye cevap vermedi ve ikinci kadın bizi takip etti, bazen yaklaşıyor, bazen uzaklaşıyor, bazen sadece yanımızda yürüyordu. Annem yavaşlayınca arkasındaki kadın da yavaşladı. Kadın sürekli güldü, anneme baktı ve benim görmediğim bir şeyi ona gösterdi. Sonra bizi bıraktı ve eve gittik.

O zamanlar hiçbir şey anlamadım. Yanlışlıkla bir yetişkin olarak hatırladım ve her şeyi anladım. Her biri sırayla anneme tecavüz eden iki lezbiyendi. Onları daha sonra 16 ve 17 yaşlarımdayken gördüm. Sokakta ve metroda anneleriyle karşılaştılar. Kazara. Size daha fazlasını anlatacağım.

Ben 16 yaşındayken sokakta annemle aynı yaşta olan annemle karşılaştım. 36 yaşındaydı. Omzuyla annemin omzunu itti ve hemen yumruğuyla solar pleksusa vurdu. Ben durdum ve annem daha ileri gitmek istemesine rağmen durdu. Kadına müdahale etmeyeceğimi göstererek yana iki adım attım. O zaman ilk hikayeyi hatırlamıyordum. Ve nedense kafamda bir erkeğin kadınlar arasında yaşananlara karışmaması gerektiğine dair bir resim oluştu. Bu kanaate nereden vardığımı bilmiyorum. Bilinçaltımda kadın kavgaları beni cinsel olarak uyarıyor ve görünüşe göre onların devam etmesini istiyordum. Şimdi zaman zaman bu anı ve daha sonra anlatacağım ikincisi üzerinde düşünüyorum. Kadın bana daha çok baktı, müdahale edip etmeyeceğimi, annemi savunup desteklemeyeceğimi merak etti. Onlar birbirlerine baktılar, ben de arkadan anneme baktım. Ne yapacak, cevap verecek mi yoksa katlanacak mı? Sanki annemin gözlerine ve göğüslerine sadece arkadan bakıyordum. Ve o kadın bakışlarımı analiz etti. Sonra bakışlarımı kadına çevirdim, o da eliyle annemin omzunu itti. Annem onu ​​omzundan iterek cevap verdi. Onlardan birkaç adım daha uzaklaşıp tekrar o kadına baktım. Sonra tüm gücüyle annemin sağ memesine vurdu. Annemin göğüsleri büyüktü (6-7 beden). Sonra annem gördüğümü görmesin diye arkamı döndüm. Yarım dakika kadar orada durdu ve onlara işleri halletme fırsatını verdi. Arkamı döndüğümde annemin o kadından ayrıldığını gördüm, kadın da bana şaşkınlıkla bakıyordu. Annemi takip ettim. Annem durdu, elleri şiddetle titriyordu ve nefesi tamamen kesilmişti, horluyordu. Görünüşe göre o kadın yine göğüslerinin arasına, muhtemelen diziyle vurmuş. Yaklaşık 5 dakika boyunca annem nefesini tutamadı, sonra yavaşça yürüdü ve eliyle sağ göğsüne dokundu, yoğurdu ve istemsizce çok yüksek sesle inledi. Böylece devam ettik. O zamanlar ilk hikayeyi hatırlamıyordum. Ve hiçbir şekilde aralarında bağlantı kurmadı.

Yedi yıl önce anneme tecavüz eden ikinci lezbiyen bu kez annemle metroda tanıştı. Onunla seyahat ediyordum. Ben 17 yaşındaydım, annem ise 37 yaşındaydı. Kadın 45 yaşlarında görünüyordu. Önceki gün yanlışlıkla annemi ilk kez üstsüz gördüm; yanlışlıkla kapıyı kapatmadı. Büyük güzel memeler, sıkı, sarkık değil, oldukça büyük pembe areolalar. Çok seksi. Ve böylece annemin bu herifi otobüs durağına geldi ve ona baktı. Sonra annem onu ​​tanıdı ve sırtını önüne eğdi. Kalçalar ve göğüsler anında yuvarlaklaştı. O kadın eliyle annemi kürek kemiklerinin arasına itti. Anne boyun eğdi ve ona cevap vermedi. Anneme şaşkınlıkla ve ona cevap vermediğini anlamayarak baktım. O kadın benim müdahale etmeyeceğim tepkimi gördü ve daha da cesaretlendi. Çantasını yere koydu. Bacaklarını iki yana açıp annemin arkasında durdu. Arkadan ona yakın. Sonraki 10 dakika içinde aşağıdaki olaylar meydana geldi. Lezbiyen annemin karnını yoğurmaya başladı. Daha sonra vajinasını yakaladı. Annesi elini çekti. Burada oturan ve kendi isteği dışında tüm bunları izlemek zorunda kalan kız, annesine anlamaz gözlerle baktı. Lezbiyen elini annesinin göğsüne koydu, annesi tepki vermedi, belli ki ondan korkuyordu. Önce yandan, sonra yukarıdan, annesinin sağ göğsünü yoğurmaya ve kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı. Daha sonra meme ucunu çimdikledi, ardından eliyle annesinin memesini çekmeye başladı ve anne memesini çektiği yere vücudunu yasladı. Tüm bunları görmemiş gibi davrandım, kayıtsızca yan tarafa baktım ama yansımada metro penceresini gördüm. Sonra arkamı döndüm ve iki güçlü darbe, ardından iki ve iki darbe daha duydum. Kadın yumruklarıyla annemin böbreklerine vurmuş olmalı. Muhtemelen göğüste. Arkamı döndüğümde annemin bir eliyle trabzanları tuttuğunu, diğer eliyle de göğüslerini tamamen kapattığını gördüm. Ve lezbiyen, eliyle annemin elini tırabzandan koparıyor ve annemi yere atmak istiyor. Anne diğer eliyle göğüslerini kapatan tırabzanlara tutunuyor ve lezbiyen tüm gücüyle sağ göğsünü tutup çekmeye başlıyor. Daha sonra anne zaten “G” harfi pozisyonunda, elleriyle göğsünü kapatıyor ve kadın anneyi kalçalarından tutup kendine doğru çekiyor. O zaman kadına bakarak müdahale etmeliydim. Eliyle annemi kürek kemiklerinin arasına itti, annem tekrar eğildi ve bunun üzerine kadın memnun bir şekilde metro koltuğuna oturdu.
These users thanked the author Maxim777 for the post:
Inc Sekmesi
Andron
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Andron »

Maxim777: 15 Apr 2022, 15:50 10 yaşındaydım. Annem 30 yaşında. Bu beni hâlâ okuldan aldıkları son yıldı. Şehir merkezinde umumi tuvalete gitti, ben de onu bir bankta bekledim. Yaklaşık yarım saattir dışarı çıkmadı. Derken annemin yaşında bir kadın çıkıyor ve bana soruyor: “Anneni mi bekliyorsun?” Evet diye yanıtladım. "Bekle, annem birazdan çıkacak" dedi. 10 dakika daha bekledim ve kadınlar tuvaletine gitmeye karar verdim. Başka bir kadın girişteki kapı eşiğinde durdu, kollarını kapı aralığının genişliğine yaydı, kimsenin içeri girmesine izin vermiyordu. Ve gülümseyerek tuvaletin içine baktı. Bana şöyle dedi: “Nereye gidiyorsun?!” Oraya gidemezsin." Sonra birkaç darbe ve fayans zemine çarpma sesi duydum (kalçadan fırlatma gibi). Kapıdaki kadın korkuyla bana baktı ve bekle, içeri girme, hemen döneceğim dedi. Onu dinledim ve yarım dakika sonra geri döndü. Ona her şeyin yolunda olup olmadığını sordum. Gülümseyerek evet diye cevap verdi. Çocuktum, hiçbir şey anlamadım, dönüp gittim. Daha sonra yaklaşık 30 dakika daha annemi bekledim. Ve o ilk kadın dışarı çıktı, mutluluktan parlıyordu, şakacı bir şekilde gülümsüyordu. Yanıma geldi ve elini dirseğime kadar göstererek büktü. Annemi becerdiğini. Kadın hiçbir şey söylemedi, sadece gösterdi. Ama hiçbir şey anlamadım. Bu hikayeyi 28 yaşımdayken tesadüfen hatırladım. Kadın gülerek ve gülümseyerek kendisini becerdiğini işaret etti, çünkü diğer kadın ona içeri girmek istediğimi ve yere düşme sesini duyduğumu söyledi. Daha sonra yumruğunu gösterdi ve eliyle dirseğinin ortasını ölçerek yumruğunu annemin vajinasına ne kadar derin soktuğunu bana gösterdi. Bundan sonra bakışlarımı tuttu ve bakışlarını amına yönlendirdi. İlk seferinde anlamadım, diye tekrarladı, bu sefer uzun uzun bacaklarının arasına baktı ve yukarı baktığımda başını salladı (annem, hissettiği hazzı göstermek için önünü yalayarak ona verdi). Sonra annem dışarı çıktı, yaklaşık 5 dakika sonra saçları darmadağınıktı ve arkası çok güçlü bir şekilde dışarı çıkmıştı. Kafası çok karışıktı. Onu takip ettim, sürekli neden bu kadar uzun süre orada olduğunu, karnı ağrıyor mu diye sordum. Annem sessizdi ve hiçbir şeye cevap vermedi ve ikinci kadın bizi takip etti, bazen yaklaşıyor, bazen uzaklaşıyor, bazen sadece yanımızda yürüyordu. Annem yavaşlayınca arkasındaki kadın da yavaşladı. Kadın sürekli güldü, anneme baktı ve benim görmediğim bir şeyi ona gösterdi. Sonra bizi bıraktı ve eve gittik.

O zamanlar hiçbir şey anlamadım. Yanlışlıkla bir yetişkin olarak hatırladım ve her şeyi anladım. Her biri sırayla anneme tecavüz eden iki lezbiyendi. Onları daha sonra 16 ve 17 yaşlarımdayken gördüm. Sokakta ve metroda anneleriyle karşılaştılar. Kazara. Size daha fazlasını anlatacağım.

Ben 16 yaşındayken sokakta annemle aynı yaşta olan annemle karşılaştım. 36 yaşındaydı. Omzuyla annemin omzunu itti ve hemen yumruğuyla solar pleksusa vurdu. Ben durdum ve annem daha ileri gitmek istemesine rağmen durdu. Kadına müdahale etmeyeceğimi göstererek yana iki adım attım. O zaman ilk hikayeyi hatırlamıyordum. Ve nedense kafamda bir erkeğin kadınlar arasında yaşananlara karışmaması gerektiğine dair bir resim oluştu. Bu kanaate nereden vardığımı bilmiyorum. Bilinçaltımda kadın kavgaları beni cinsel olarak uyarıyor ve görünüşe göre onların devam etmesini istiyordum. Şimdi zaman zaman bu anı ve daha sonra anlatacağım ikincisi üzerinde düşünüyorum. Kadın bana daha çok baktı, müdahale edip etmeyeceğimi, annemi savunup desteklemeyeceğimi merak etti. Onlar birbirlerine baktılar, ben de arkadan anneme baktım. Ne yapacak, cevap verecek mi yoksa katlanacak mı? Sanki annemin gözlerine ve göğüslerine sadece arkadan bakıyordum. Ve o kadın bakışlarımı analiz etti. Sonra bakışlarımı kadına çevirdim, o da eliyle annemin omzunu itti. Annem onu ​​omzundan iterek cevap verdi. Onlardan birkaç adım daha uzaklaşıp tekrar o kadına baktım. Sonra tüm gücüyle annemin sağ memesine vurdu. Annemin göğüsleri büyüktü (6-7 beden). Sonra annem gördüğümü görmesin diye arkamı döndüm. Yarım dakika kadar orada durdu ve onlara işleri halletme fırsatını verdi. Arkamı döndüğümde annemin o kadından ayrıldığını gördüm, kadın da bana şaşkınlıkla bakıyordu. Annemi takip ettim. Annem durdu, elleri şiddetle titriyordu ve nefesi tamamen kesilmişti, horluyordu. Görünüşe göre o kadın yine göğüslerinin arasına, muhtemelen diziyle vurmuş. Yaklaşık 5 dakika boyunca annem nefesini tutamadı, sonra yavaşça yürüdü ve eliyle sağ göğsüne dokundu, yoğurdu ve istemsizce çok yüksek sesle inledi. Böylece devam ettik. O zamanlar ilk hikayeyi hatırlamıyordum. Ve hiçbir şekilde aralarında bağlantı kurmadı.

Yedi yıl önce anneme tecavüz eden ikinci lezbiyen bu kez annemle metroda tanıştı. Onunla seyahat ediyordum. Ben 17 yaşındaydım, annem ise 37 yaşındaydı. Kadın 45 yaşlarında görünüyordu. Önceki gün yanlışlıkla annemi ilk kez üstsüz gördüm; yanlışlıkla kapıyı kapatmadı. Büyük güzel memeler, sıkı, sarkık değil, oldukça büyük pembe areolalar. Çok seksi. Ve böylece annemin bu herifi otobüs durağına geldi ve ona baktı. Sonra annem onu ​​tanıdı ve sırtını önüne eğdi. Kalçalar ve göğüsler anında yuvarlaklaştı. O kadın eliyle annemi kürek kemiklerinin arasına itti. Anne boyun eğdi ve ona cevap vermedi. Anneme şaşkınlıkla ve ona cevap vermediğini anlamayarak baktım. O kadın benim müdahale etmeyeceğim tepkimi gördü ve daha da cesaretlendi. Çantasını yere koydu. Bacaklarını iki yana açıp annemin arkasında durdu. Arkadan ona yakın. Sonraki 10 dakika içinde aşağıdaki olaylar meydana geldi. Lezbiyen annemin karnını yoğurmaya başladı. Daha sonra vajinasını yakaladı. Annesi elini çekti. Burada oturan ve kendi isteği dışında tüm bunları izlemek zorunda kalan kız, annesine anlamaz gözlerle baktı. Lezbiyen elini annesinin göğsüne koydu, annesi tepki vermedi, belli ki ondan korkuyordu. Önce yandan, sonra yukarıdan, annesinin sağ göğsünü yoğurmaya ve kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı. Daha sonra meme ucunu çimdikledi, ardından eliyle annesinin memesini çekmeye başladı ve anne memesini çektiği yere vücudunu yasladı. Tüm bunları görmemiş gibi davrandım, kayıtsızca yan tarafa baktım ama yansımada metro penceresini gördüm. Sonra arkamı döndüm ve iki güçlü darbe, ardından iki ve iki darbe daha duydum. Kadın yumruklarıyla annemin böbreklerine vurmuş olmalı. Muhtemelen göğüste. Arkamı döndüğümde annemin bir eliyle trabzanları tuttuğunu, diğer eliyle de göğüslerini tamamen kapattığını gördüm. Ve lezbiyen, eliyle annemin elini tırabzandan koparıyor ve annemi yere atmak istiyor. Anne diğer eliyle göğüslerini kapatan tırabzanlara tutunuyor ve lezbiyen tüm gücüyle sağ göğsünü tutup çekmeye başlıyor. Daha sonra anne zaten “G” harfi pozisyonunda, elleriyle göğsünü kapatıyor ve kadın anneyi kalçalarından tutup kendine doğru çekiyor. O zaman kadına bakarak müdahale etmeliydim. Annemi eliyle kürek kemiklerinin arasına itti, annem tekrar eğildi ve bunun üzerine kadın metrodaki koltuğa memnun bir şekilde oturdu.
tam bir saçmalık... 🤦‍♀️
These users thanked the author Andron for the post (total 5):
Evgeniy-Spb, Kırk beşinci, Piero, Tolyan, ibbmm
HavacıAlex
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by HavacıAlex »

Juda, Eestist’ten nefret mi ediyorsun? :cat1:
pipipisa
Orgazm!
Orgazm!

Tecrübeli annemden öğreneceğim çok şey var
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Maxim777, ah, Maxim... Yapma artık yaz... Gerek yok.

5 dakika 17 saniye sonra gönderildi: n
Tecrübeli annemden öğreneceğim bir şey var
Peki ne?... Yay onu!.. Duyarlılıkla, mantıklı, tertipli.. Kedinin kuyruğunu çekme... Üç gün uzattın... Ama iddialı davranıyorsun... 😉
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Travolta, Evgeniy-Spb
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Hm. Bu yüzden o bir kadın... :smile001:
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Ya da belki sadece... Bu konuyla ilgili bir seçmeli derste.. *x)
Dinya0978
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Dinya0978 »

Annemi ilk kez çok açık iç çamaşırlarıyla gördüğümde yaklaşık 13 yaşımdaydım. Kıyafetlerini değiştiriyordu ve ben odaya girdim (şimdi nedenini tam olarak hatırlamıyorum) ve o sırada sadece külot giyiyordu; hiçbir şey saklamadı ve külotunun altında ne olduğunu ve nasıl olduğunu görmek benim için zor olmadı. Bundan sonra onu tekrar sadece iç çamaşırlarıyla veya iç çamaşırsız görebileceğim anlar aramaya başladım. Bazen işe yaradı ve onu birkaç kez külotsuz gördüm. Doğal olarak, gördüklerimden sonra, ona oral seks yapma fantezileri kurduğumu duyurdum ve sık sık hayal ettim (o zamanlar bunun ne dendiğini bilmiyordum). Ve evde yalnız kaldığımda, sık sık dolabın çekmecesinden külotunu çıkardım ve bana inanılmaz zevk veren bir şey yaptım (onlarla ve onlarla mastürbasyon yaptım ve hatta külotunun aromasını içime çektim). Ama zaten 20 yaşımdayken ve ordudan çıktığımda annemin bir erkek olduğunu öğrendim. Tabii o zaman tekrar mastürbasyon yapmaya başlayacağımı düşünmemiştim ama geceleri ses yalıtımının zayıf olması nedeniyle inlemelerini duydum ve tabii ki mastürbasyon yapma isteğimi dizginleyemedim. Ve bir gün gece dışarı çıkmamak için odaya su almayı unuttum ve kapısının aralığından onun odasının önünden geçerken onun nasıl onun üzerinde ata binerek seks yaptığını ve nereye ve neden gittiğimi unuttuğunu gördüm. , onlara bakmaya başladım ve bu beni anında çılgınca bir heyecana sürükledi ve sessizce, seslerden ve vahşi sarsıntılardan uzak bir şekilde yemek yedim. Tüm bu uzun süreci izledim ve izleme sırasında 3 kez boşalmayı başardım. O olaydan sonra fırsat buldukça takip etmeye ve bakmak için doğru anı beklemeye başladım.
These users thanked the author Dinya0978 for the post (total 2):
Sibiryak89, seksmarina80
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Maxim777: 15 Apr 2022, 15:50 10 yaşındaydım. Annem 30 yaşında. Bu beni hâlâ okuldan aldıkları son yıldı. Şehir merkezinde umumi tuvalete gitti, ben de onu bir bankta bekledim. Yaklaşık yarım saattir dışarı çıkmadı. Derken annemin yaşında bir kadın çıkıyor ve bana soruyor: “Anneni mi bekliyorsun?” Evet diye yanıtladım. "Bekle, annem birazdan çıkacak" dedi. 10 dakika daha bekledim ve kadınlar tuvaletine gitmeye karar verdim. Başka bir kadın girişteki kapı eşiğinde durdu, kollarını kapı aralığının genişliğine yaydı, kimsenin içeri girmesine izin vermiyordu. Ve gülümseyerek tuvaletin içine baktı. Bana şöyle dedi: “Nereye gidiyorsun?!” Oraya gidemezsin." Sonra birkaç darbe ve fayans zemine çarpma sesi duydum (kalçadan fırlatma gibi). Kapıdaki kadın korkuyla bana baktı ve bekle, içeri girme, hemen döneceğim dedi. Onu dinledim ve yarım dakika sonra geri döndü. Ona her şeyin yolunda olup olmadığını sordum. Gülümseyerek evet diye cevap verdi. Çocuktum, hiçbir şey anlamadım, dönüp gittim. Daha sonra yaklaşık 30 dakika daha annemi bekledim. Ve o ilk kadın dışarı çıktı, mutluluktan parlıyordu, şakacı bir şekilde gülümsüyordu. Yanıma geldi ve elini dirseğime kadar göstererek büktü. Annemi becerdiğini. Kadın hiçbir şey söylemedi, sadece gösterdi. Ama hiçbir şey anlamadım. Bu hikayeyi 28 yaşımdayken tesadüfen hatırladım. Kadın gülerek ve gülümseyerek kendisini becerdiğini işaret etti, çünkü diğer kadın ona içeri girmek istediğimi ve yere düşme sesini duyduğumu söyledi. Daha sonra yumruğunu gösterdi ve eliyle dirseğinin ortasını ölçerek yumruğunu annemin vajinasına ne kadar derin soktuğunu bana gösterdi. Bundan sonra bakışlarımı tuttu ve bakışlarını amına yönlendirdi. İlk seferinde anlamadım, diye tekrarladı, bu sefer uzun uzun bacaklarının arasına baktı ve yukarı baktığımda başını salladı (annem, hissettiği hazzı göstermek için önünü yalayarak ona verdi). Sonra annem dışarı çıktı, yaklaşık 5 dakika sonra saçları darmadağınıktı ve arkası çok güçlü bir şekilde dışarı çıkmıştı. Kafası çok karışıktı. Onu takip ettim, sürekli neden bu kadar uzun süre orada olduğunu, karnı ağrıyor mu diye sordum. Annem sessizdi ve hiçbir şeye cevap vermedi ve ikinci kadın bizi takip etti, bazen yaklaşıyor, bazen uzaklaşıyor, bazen sadece yanımızda yürüyordu. Annem yavaşlayınca arkasındaki kadın da yavaşladı. Kadın sürekli güldü, anneme baktı ve benim görmediğim bir şeyi ona gösterdi. Sonra bizi bıraktı ve eve gittik.

Yedi yıl önce anneme tecavüz eden ikinci lezbiyen bu kez annemle metroda tanıştı. Onunla seyahat ediyordum. Ben 17 yaşındaydım, annem ise 37 yaşındaydı. Kadın 45 yaşlarında görünüyordu. Önceki gün yanlışlıkla annemi ilk kez üstsüz gördüm; yanlışlıkla kapıyı kapatmadı. Büyük güzel memeler, sıkı, sarkık değil, oldukça büyük pembe areolalar. Çok seksi. Ve böylece annemin bu herifi otobüs durağına geldi ve ona baktı. Sonra annem onu ​​tanıdı ve sırtını önüne eğdi. Kalçalar ve göğüsler anında yuvarlaklaştı. O kadın eliyle annemi kürek kemiklerinin arasına itti. Anne boyun eğdi ve ona cevap vermedi. Anneme şaşkınlıkla ve ona cevap vermediğini anlamayarak baktım. O kadın benim müdahale etmeyeceğim tepkimi gördü ve daha da cesaretlendi. Çantasını yere koydu. Bacaklarını iki yana açıp annemin arkasında durdu. Arkadan ona yakın. Sonraki 10 dakika içinde aşağıdaki olaylar meydana geldi. Lezbiyen annemin karnını yoğurmaya başladı. Daha sonra vajinasını yakaladı. Annesi elini çekti. Burada oturan ve kendi isteği dışında tüm bunları izlemek zorunda kalan kız, annesine anlamaz gözlerle baktı. Lezbiyen elini annesinin göğsüne koydu, annesi tepki vermedi, belli ki ondan korkuyordu. Önce yandan, sonra yukarıdan, annesinin sağ göğsünü yoğurmaya ve kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı. Daha sonra meme ucunu çimdikledi, ardından eliyle annesinin memesini çekmeye başladı ve anne memesini çektiği yere vücudunu yasladı. Tüm bunları görmemiş gibi davrandım, kayıtsızca yan tarafa baktım ama yansımada metro penceresini gördüm. Sonra arkamı döndüm ve iki güçlü darbe, ardından iki ve iki darbe daha duydum. Kadın yumruklarıyla annemin böbreklerine vurmuş olmalı. Muhtemelen göğüste. Arkamı döndüğümde annemin bir eliyle trabzanları tuttuğunu, diğer eliyle de göğüslerini tamamen kapattığını gördüm. Ve lezbiyen, eliyle annemin elini tırabzandan koparıyor ve annemi yere atmak istiyor. Anne diğer eliyle göğüslerini kapatan tırabzanlara tutunuyor ve lezbiyen tüm gücüyle sağ göğsünü tutup çekmeye başlıyor. Daha sonra anne zaten “G” harfi pozisyonunda, elleriyle göğsünü kapatıyor ve kadın anneyi kalçalarından tutup kendine doğru çekiyor. O zaman kadına bakarak müdahale etmeliydim. Annemi eliyle kürek kemiklerinin arasına itti, annem tekrar eğildi ve kadın bunun üzerine metrodaki koltuğa memnun bir şekilde oturdu.
Sadist bir okul çocuğunun ne tür hastalıklı fantezileri var? 🤦🏼‍♂️
These users thanked the author Avare for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, Piero, ibbmm
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

Andron: 15 Apr 2022, 16:20

Yedi yıl önce anneme tecavüz eden ikinci lezbiyen bu kez annemle metroda tanıştı. Onunla seyahat ediyordum. Ben 17 yaşındaydım, annem ise 37 yaşındaydı. Kadın 45 yaşlarında görünüyordu. Önceki gün yanlışlıkla annemi ilk kez üstsüz gördüm; yanlışlıkla kapıyı kapatmadı. Büyük güzel memeler, sıkı, sarkık değil, oldukça büyük pembe areolalar. Çok seksi. Ve böylece annemin bu herifi otobüs durağına geldi ve ona baktı. Sonra annem onu ​​tanıdı ve sırtını önüne eğdi. Kalçalar ve göğüsler anında yuvarlaklaştı. O kadın eliyle annemi kürek kemiklerinin arasına itti. Anne boyun eğdi ve ona cevap vermedi. Anneme şaşkınlıkla ve ona cevap vermediğini anlamayarak baktım. O kadın benim müdahale etmeyeceğim tepkimi gördü ve daha da cesaretlendi. Çantasını yere koydu. Bacaklarını iki yana açıp annemin arkasında durdu. Arkadan ona yakın. Sonraki 10 dakika içinde aşağıdaki olaylar meydana geldi. Lezbiyen annemin karnını yoğurmaya başladı. Daha sonra vajinasını yakaladı. Annesi elini çekti. Burada oturan ve kendi isteği dışında tüm bunları izlemek zorunda kalan kız, annesine anlamaz gözlerle baktı. Lezbiyen elini annesinin göğsüne koydu, annesi tepki vermedi, belli ki ondan korkuyordu. Önce yandan, sonra yukarıdan, annesinin sağ göğsünü yoğurmaya ve kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı. Daha sonra meme ucunu çimdikledi, ardından eliyle annesinin memesini çekmeye başladı ve anne memesini çektiği yere vücudunu yasladı. Tüm bunları görmemiş gibi davrandım, kayıtsızca yan tarafa baktım ama yansımada metro penceresini gördüm. Sonra arkamı döndüm ve iki güçlü darbe, ardından iki ve iki darbe daha duydum. Kadın yumruklarıyla annemin böbreklerine vurmuş olmalı. Muhtemelen göğüste. Arkamı döndüğümde annemin bir eliyle trabzanları tuttuğunu, diğer eliyle de göğüslerini tamamen kapattığını gördüm. Ve lezbiyen, eliyle annemin elini tırabzandan koparıyor ve annemi yere atmak istiyor. Anne diğer eliyle göğüslerini kapatan tırabzanlara tutunuyor ve lezbiyen tüm gücüyle sağ göğsünü tutup çekmeye başlıyor. Daha sonra anne zaten “G” harfi pozisyonunda, elleriyle göğsünü kapatıyor ve kadın anneyi kalçalarından tutup kendine doğru çekiyor. O zaman kadına bakarak müdahale etmeliydim. Annemi eliyle kürek kemiklerinin arasına itti, annem tekrar eğildi ve bunun üzerine kadın metrodaki koltuğa memnun bir şekilde oturdu.
tam bir saçmalık... 🤦‍♀️
Fakat uzun
Kulibin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by Kulibin »

Annem ve erkeği hamamda yıkanırken pencereden baktım ve onun küçük bir sandalyede oturduğunu ve annemin onun üzerine atladığını gördüm, korktum ve hemen oradan ayrıldım. Sonra soyunma odasına gittiklerinde amcamın penisinin ne kadar kalın ve uzun olduğunu gördüm ama ereksiyon halinde değil ve sonra kesinlikle sikiştiklerini düşündüm, o zamanlar yaklaşık 10 yaşındaydım. Şimdi bana öyle geliyor ki, iyi seksten sonra penisim düştü, ama daha büyük boyutlar bile))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”