Mastürbasyon yaparken kız kardeşimi yaktım

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kardeşimi mastürbasyon yaparken yaktım

Unread post by Serg_A »

niqk: 19 May 2023, 16:29 Serg_A, evet!!! Akranlarınızın ve hatta daha genç olanların bile sekse olan ilgisini kaybetmesi çok üzücü
! Birlikte kızlarla seviştiğimiz eski arkadaşım benden karısını sikmemi istediğinde de şok oldum!
Uzun süredir adenomu olduğu ve penisinin sertleşmeyi bıraktığı ortaya çıktı. Düzenli olarak oral seks yapıyor ama karısı, içinde güçlü bir penis hissetmek istiyor! Gençlik fark edilmeden gider...
En azından ona oral seks yapması iyi, en azından arzu kaybolmadı
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 235
Orientation: aseksüel

Unread post by RealMax »

niqk, bunu isteyip istemediğini nasıl kontrol edebilirim? ? Beni sorgulamak için aradığında sesi erotik bir eğilime sahip değildi. Monologundan tek kelime alamadım. Üstelik cevaplarıma ihtiyacı yoktu, sadece böyle bir makineli tüfekle kaçmayı başardı. Hayır, karısına söylemeyeceğinden eminim ama ben zaten onunla göz göze gelmekten korkuyorum. Ancak arzu daha da yoğunlaştı.
These users thanked the author RealMax for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

RealMax: 19 May 2023, 16:38 niqk, olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? istiyor mu, hayır mı? Beni sorgulamak için aradığında sesi erotik bir eğilime sahip değildi. Monologundan tek kelime alamadım. Üstelik cevaplarıma ihtiyacı yoktu, sadece böyle bir makineli tüfekle kaçmayı başardı. Hayır, karısına söylemeyeceğinden eminim ama ben zaten onunla göz göze gelmekten korkuyorum. Ama arzu daha da yoğunlaştı.
Korkarım onu ​​gerçekten kızdırdın, bir kadın genellikle skandalları böyle başlatır. O yüzden özür dilesen iyi olur
These users thanked the author Serg_A for the post:
RealMax
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Serg_A, O arzusunu kaybetmedi. Ve itirafına göre sadece karısını memnun etmek istiyor. Buna hiç ihtiyacı yok. Ayağa bile kalkamıyor. 69. pozisyonda bile - sıfırı tamamlayın!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by RealMax »

Serg_A, öyleyse neden özür dileyesiniz ki? Fotoğrafların ona yönelik olmadığını, özür dilemek için beni yakan kişinin de o olmadığını söyledim. Bence yine de ona her şeyin nasıl başladığını anlatmalıyız ve aslında bu onun için her şey olur. Bırakın acı çeksin. Veya bundan şüpheleniyor ve bu onun anlaşılabilir tepkisi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

RealMax: 19 May 2023, 16:38 niqk, olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? istiyor mu, hayır mı? Beni sorgulamak için aradığında sesi erotik bir eğilime sahip değildi. Monologundan tek kelime alamadım. Üstelik cevaplarıma ihtiyacı yoktu, sadece böyle bir makineli tüfekle kaçmayı başardı. Hayır, karısına söylemeyeceğinden eminim ama ben zaten onunla göz göze gelmekten korkuyorum. Ancak arzu daha da yoğunlaştı.
Burada size doğru bir şekilde tavsiye verildi; özür dilerim! Ve (kurgusal olsa bile) suçu telafi etmeye çalışın. Gerçek hayatta ne olduğu önemli değil, asıl mesele onun bunu bu şekilde algılamasıdır! Yine de özür dile! Hatta gönülden tövbe edin! Geleneksel olarak:
çiçekler, tatlılar, şampanya ve tatlı konuşmalar. Ve maksimum şefkat! İşte burada ne istediği netleşiyor...
RealMax
RealMax
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by RealMax »

niqk, ancak şimdi bunun gerçekten ne kadar gerekli olduğunu anlıyorum yapmaktı. Nitekim şampanya, nazik konuşmalar, masaj yapma teklifi, hatta davet olmadan geride durup omuzlara masaj yapma vb. Ve o zaman birinin kazara sert bir penisle ona dokunması gibi nasıl tepki verecekleri açık olacaktı. Bunu tam olarak fark ederdim ve neyin ne olduğunu ilişkilendirirdim. Şimdi, tüm bunları onu korkutmadan nasıl yapacağınıza bakalım.
These users thanked the author RealMax for the post:
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

RealMax, asıl önemli olan acele etmemek! Bırakın yansın! Ve eylem planınızı düşünün...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Serg_A, RealMax
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

niqk: 19 May 2023, 16:51 Serg_A, O’nun bir arzusu var kayıp. Ve itirafına göre sadece karısını memnun etmek istiyor. Buna hiç ihtiyacı yok. Ayağa bile kalkamıyor. 69. pozisyonda bile - tam sıfır!!!
Aslında ereksiyon olmasa bile erkeklerde güçlü bir uyarılma vardır. Ancak şüphelendiğim gibi, arkadaşınızın adenomu düşük testosteron nedeniyle ortaya çıktı (bu genellikle olur). Bu nedenle bir şey istemesi pek olası değildir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Serg_A, yani doktorlar adenomda üretimin olduğunu söylüyor testosteron çok düşüyor. Kısacası,
sebep sonuç içindir, sonuç da sebep içindir...
Serg_A
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

alena: 18 Jul 2021, 12:31 ama beni yakan ailemdi
Anaokulunda öğretmenler beni yaktı. Çarşafın altında kıpırdanıyordu. Çarşaf çıkarıldı ve külotsuzdum). Her nasılsa hala biraz utanıyorum).
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Vert: 22 May 2023, 18:27
ama ailem bana ateş etti
Anaokulunda öğretmenler bana ateş etti. Çarşafın altında kıpırdanıyordu. Çarşaf çıkarıldı ve külotsuzdum). Her nasılsa hâlâ biraz utanç verici).
Bu yüzden onları teker teker becereceğim :-)
nPeki, ne oluyor mastürbasyon 5 yaşında

25 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
RealMax: 19 May 2023, 10:32 Çocukken ’yi gördüm ablabattaniyenin altında mastürbasyon yapıyor. sonra sürekli denemeye başladım
Evet, sperm toksikozu derdim ama duvara tırmanıyorum. Nasıl olduğunu soracaktım?
Eh, zaten 40 yaşın üzerindeyse artık bunu istemeyebilir.
Değişir, görünüşe göre farklı olanlar da var ama Ben de 60’a almıştım, yağlama olmadan 50-55’e de ovmadım.

25 yaşında bir meslektaşımı ikna ettim, kendisi 40 yaşındaydı, evli ve onunla ayrı yaşıyordu. kocam, sonra pişman oldum, o 40 bana işkence edebildi,
sadece seks istedi ve 2 hafta boyunca soğuk bir duş aldı, istedi.

Ama onu 50 kez götürdüm ve boşalmaya başladı, sıfırdan deneyim kazandım, sonra muhtemelen altı ay daha, ama o bırakmak istedi,
yalnızca altı ay sonra, bir yıl sonra, bunu yapmaya ikna ettim onunla sevgili olacağım ve eğer bir eş bulursam bileceğini ve müdahale etmeyeceğini kabul etti. Üstelik benden heyecanlandı ve tabii ki istediği zaman zirvedeydi ama yine de bozuldu. br/> İstediğimde kabul ettiğimi biliyordum.
Başkaları da vardı ve herkes seks istiyordu. Yani belki sadece bir arkadaştır, ya da öyle oldu ya da sadece seninle birlikte olmak istemiyordu vb.
Pelmen2321
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Orientation: biseksüel

Unread post by Pelmen2321 »

Çok heyecan verici bir konu...
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!