En azından ona oral seks yapması iyi, en azından arzu kaybolmadıniqk: ↑19 May 2023, 16:29 Serg_A, evet!!! Akranlarınızın ve hatta daha genç olanların bile sekse olan ilgisini kaybetmesi çok üzücü
! Birlikte kızlarla seviştiğimiz eski arkadaşım benden karısını sikmemi istediğinde de şok oldum!
Uzun süredir adenomu olduğu ve penisinin sertleşmeyi bıraktığı ortaya çıktı. Düzenli olarak oral seks yapıyor ama karısı, içinde güçlü bir penis hissetmek istiyor! Gençlik fark edilmeden gider...
Mastürbasyon yaparken kız kardeşimi yaktım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kardeşimi mastürbasyon yaparken yaktım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Orientation: aseksüel
niqk, bunu isteyip istemediğini nasıl kontrol edebilirim? ? Beni sorgulamak için aradığında sesi erotik bir eğilime sahip değildi. Monologundan tek kelime alamadım. Üstelik cevaplarıma ihtiyacı yoktu, sadece böyle bir makineli tüfekle kaçmayı başardı. Hayır, karısına söylemeyeceğinden eminim ama ben zaten onunla göz göze gelmekten korkuyorum. Ancak arzu daha da yoğunlaştı.
-
- En güçlü orgazm!
Korkarım onu gerçekten kızdırdın, bir kadın genellikle skandalları böyle başlatır. O yüzden özür dilesen iyi olurRealMax: ↑19 May 2023, 16:38 niqk, olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? istiyor mu, hayır mı? Beni sorgulamak için aradığında sesi erotik bir eğilime sahip değildi. Monologundan tek kelime alamadım. Üstelik cevaplarıma ihtiyacı yoktu, sadece böyle bir makineli tüfekle kaçmayı başardı. Hayır, karısına söylemeyeceğinden eminim ama ben zaten onunla göz göze gelmekten korkuyorum. Ama arzu daha da yoğunlaştı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Serg_A, O arzusunu kaybetmedi. Ve itirafına göre sadece karısını memnun etmek istiyor. Buna hiç ihtiyacı yok. Ayağa bile kalkamıyor. 69. pozisyonda bile - sıfırı tamamlayın!!!
-
- Penetrasyon
Serg_A, öyleyse neden özür dileyesiniz ki? Fotoğrafların ona yönelik olmadığını, özür dilemek için beni yakan kişinin de o olmadığını söyledim. Bence yine de ona her şeyin nasıl başladığını anlatmalıyız ve aslında bu onun için her şey olur. Bırakın acı çeksin. Veya bundan şüpheleniyor ve bu onun anlaşılabilir tepkisi.
-
- Nirvana’dayım
çiçekler, tatlılar, şampanya ve tatlı konuşmalar. Ve maksimum şefkat! İşte burada ne istediği netleşiyor...
Burada size doğru bir şekilde tavsiye verildi; özür dilerim! Ve (kurgusal olsa bile) suçu telafi etmeye çalışın. Gerçek hayatta ne olduğu önemli değil, asıl mesele onun bunu bu şekilde algılamasıdır! Yine de özür dile! Hatta gönülden tövbe edin! Geleneksel olarak:RealMax: ↑19 May 2023, 16:38 niqk, olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? istiyor mu, hayır mı? Beni sorgulamak için aradığında sesi erotik bir eğilime sahip değildi. Monologundan tek kelime alamadım. Üstelik cevaplarıma ihtiyacı yoktu, sadece böyle bir makineli tüfekle kaçmayı başardı. Hayır, karısına söylemeyeceğinden eminim ama ben zaten onunla göz göze gelmekten korkuyorum. Ancak arzu daha da yoğunlaştı.
çiçekler, tatlılar, şampanya ve tatlı konuşmalar. Ve maksimum şefkat! İşte burada ne istediği netleşiyor...
-
- Penetrasyon
niqk, ancak şimdi bunun gerçekten ne kadar gerekli olduğunu anlıyorum yapmaktı. Nitekim şampanya, nazik konuşmalar, masaj yapma teklifi, hatta davet olmadan geride durup omuzlara masaj yapma vb. Ve o zaman birinin kazara sert bir penisle ona dokunması gibi nasıl tepki verecekleri açık olacaktı. Bunu tam olarak fark ederdim ve neyin ne olduğunu ilişkilendirirdim. Şimdi, tüm bunları onu korkutmadan nasıl yapacağınıza bakalım.
-
- Nirvana’dayım
RealMax, asıl önemli olan acele etmemek! Bırakın yansın! Ve eylem planınızı düşünün...
-
- En güçlü orgazm!
Aslında ereksiyon olmasa bile erkeklerde güçlü bir uyarılma vardır. Ancak şüphelendiğim gibi, arkadaşınızın adenomu düşük testosteron nedeniyle ortaya çıktı (bu genellikle olur). Bu nedenle bir şey istemesi pek olası değildir.
-
- Nirvana’dayım
Serg_A, yani doktorlar adenomda üretimin olduğunu söylüyor testosteron çok düşüyor. Kısacası,
sebep sonuç içindir, sonuç da sebep içindir...
sebep sonuç içindir, sonuç da sebep içindir...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Anaokulunda öğretmenler beni yaktı. Çarşafın altında kıpırdanıyordu. Çarşaf çıkarıldı ve külotsuzdum). Her nasılsa hala biraz utanıyorum).
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Orientation: biseksüel

nPeki, ne oluyor mastürbasyon 5 yaşında
25 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
25 yaşında bir meslektaşımı ikna ettim, kendisi 40 yaşındaydı, evli ve onunla ayrı yaşıyordu. kocam, sonra pişman oldum, o 40 bana işkence edebildi,
sadece seks istedi ve 2 hafta boyunca soğuk bir duş aldı, istedi.
Ama onu 50 kez götürdüm ve boşalmaya başladı, sıfırdan deneyim kazandım, sonra muhtemelen altı ay daha, ama o bırakmak istedi,
yalnızca altı ay sonra, bir yıl sonra, bunu yapmaya ikna ettim onunla sevgili olacağım ve eğer bir eş bulursam bileceğini ve müdahale etmeyeceğini kabul etti. Üstelik benden heyecanlandı ve tabii ki istediği zaman zirvedeydi ama yine de bozuldu. br/> İstediğimde kabul ettiğimi biliyordum.
Başkaları da vardı ve herkes seks istiyordu. Yani belki sadece bir arkadaştır, ya da öyle oldu ya da sadece seninle birlikte olmak istemiyordu vb.
Bu yüzden onları teker teker becereceğim

nPeki, ne oluyor mastürbasyon 5 yaşında
25 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Değişir, görünüşe göre farklı olanlar da var ama Ben de 60’a almıştım, yağlama olmadan 50-55’e de ovmadım.Evet, sperm toksikozu derdim ama duvara tırmanıyorum. Nasıl olduğunu soracaktım?RealMax: ↑19 May 2023, 10:32 Çocukken ’yi gördüm ablabattaniyenin altında mastürbasyon yapıyor. sonra sürekli denemeye başladım
Eh, zaten 40 yaşın üzerindeyse artık bunu istemeyebilir.
25 yaşında bir meslektaşımı ikna ettim, kendisi 40 yaşındaydı, evli ve onunla ayrı yaşıyordu. kocam, sonra pişman oldum, o 40 bana işkence edebildi,
sadece seks istedi ve 2 hafta boyunca soğuk bir duş aldı, istedi.
Ama onu 50 kez götürdüm ve boşalmaya başladı, sıfırdan deneyim kazandım, sonra muhtemelen altı ay daha, ama o bırakmak istedi,
yalnızca altı ay sonra, bir yıl sonra, bunu yapmaya ikna ettim onunla sevgili olacağım ve eğer bir eş bulursam bileceğini ve müdahale etmeyeceğini kabul etti. Üstelik benden heyecanlandı ve tabii ki istediği zaman zirvedeydi ama yine de bozuldu. br/> İstediğimde kabul ettiğimi biliyordum.
Başkaları da vardı ve herkes seks istiyordu. Yani belki sadece bir arkadaştır, ya da öyle oldu ya da sadece seninle birlikte olmak istemiyordu vb.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
-
- Orgazm!
- Total posts: 776