ALEXEY FILATOV’UN DOĞUM GÜNÜ (tiyatro yönetmeni)
28 Aralık (Çarşamba) 19:00
ÜCRETSİZ GİRİŞ!
Hepinizi doğum günüme davet ediyorum! 28 Aralık 2022’de "7. Cennet" kulübünde kutlama yapıyoruz. Beni görmek isteyen herkesi ve görmek istediğim herkesi davet ediyorum! Haydi birlikte yetişkinler için biraz eğlenelim!
NE VERİLİR:
Burada her şey basit ve karmaşık.
Verebilirsiniz:
n1 - Rock müzik içeren vinil plaklar
2 - Caz, rock and roll, Vertinsky, Utesov, Bernes, Ots ve Khil kayıtları içeren gramofon kayıtları.
3 - Mekanik saatler (cep, duvar, kol) , masa, zemin)
4 - Retro ses ekipmanları (oyuncular, amplifikatörler, kayıt cihazları vb.)
5 - Kömür semaverleri
6 - Gramofonlar ve gramofonlar
n
nAMA EN KOLAY HEDİYE SEÇENEĞİ BİR ZARFTIR!!!
Konserler için iyi bir radyo mikrofonu hazırlayacağım!
Ama yine de EN İYİ HEDİYE SENİN VARLIĞIN!!!
Herkesi çok özledim ve gerçekten herkesi görmek istiyorum. Ve benden sana çok güzel bir gösteri hediye!!!!!
19:00’da buluşuyoruz
M. Lyublino. Tikhoretsky Bulvarı 12 bina 1
12 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
ÇOCUK AĞACI DEĞİL 3
(YENİ YIL DEDEKTİFİ)
Alexei Filatov’un oyunu
4 Ocak Çarşamba, 20:00
Kirill Ganin Tiyatrosu herkese MUTLU BİR YIL diler! Bu yıl size mutluluk, neşe, gülümsemeler ve iyi bir ruh hali diliyoruz!!!
Noel Baba ve Snow Maiden’ın çocuklukta bize nasıl geldiğini hatırlıyor musunuz? Ailenin seni Yolka’ya nasıl götürdüğünü hatırlıyor musun? Bu yüzden sizi çocukluğumuzu hatırlamaya ve ÇOCUK DEĞİL Noel ağacına davet ediyoruz. Sadece yetişkinler için! Bu Yeni Yıl performansında kendinizi en sevdiğiniz Yeni Yıl hikayelerine kaptıracaksınız! Tatilin büyüsüne ve eğlencesine doyacaksınız! Ve tabii ki Kahkaha, mizah ve erotik!!! Doğal olarak kötü güçler bu bayramı bizden çalmaya çalışacaklar. Ve Yeni Yılı kurtarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkmamız gerekecek! Ama başaracağımıza inancımız tam! Sonuçta hepimiz birlikte olacağız!!!
Yeni, neşeli Yeni Yıl erotik oyunu "YENİ YIL DEDEKTİFİ", yalnızca size özel ve yalnızca 4 Ocak’ta!
Herkesi bekliyoruz!
Gösteri en sıradışı ve rahat yerde gerçekleşecek. Seçkin kulüp "7th SKY"nin rahat atmosferi. Performansı en ince ayrıntısına kadar görmenizi sağlayan kullanışlı oturma alanı. Sahnenin üstünde VIP balkon. Keyifli içecek çeşitleri, büyüleyici bir nargile ve sahnede eşsiz aksiyon.
DİKKAT!!! Sahnedeki oyuncular tamamen çıplak!
KESİNLİKLE 18+
- WhatsApp +7 926-817-8341 ( günlük etkinlik devre dışı bırakıldı)
BİLET FİYATI:
1 - Bilet 1500 ruble - bu bilet "kendiliğinden iniştir". Yani, bu biletin sahibi, ayrılmış olanlar hariç herhangi bir boş koltukta yer almaktadır.
2 - Bilet 2000 ruble "rezerv" - bu bilet yalnızca ön ödeme ile satın alınabilir . Bilet rezervasyonları tiyatro aranarak yapılmaktadır. Bu bilet sizin için sahneye mümkün olduğunca yakın belirli bir yer ayırır.
3 - Bilet 3000 ruble "depozito" - bu bilet ayrıca önceden satın alınır. Bilet, size koltuk ayırmanın yanı sıra 1.500 ruble tutarında yiyecek ve içecek sipariş etme fırsatı da veriyor. kuruluşun menüsüne göre ek ödeme olmadan.
4 - Özel topluluk üyeleri için "kendiliğinden iniş" biletinin fiyatı 1000 ruble. Girişte onay alınması gerekmektedir.
+7 926-817-8341
numaralı telefonu arayarak bilet rezervasyonu yaptırabilirsiniz. nGösteri "7th SKY" çatı katında gerçekleşecek.
Adresimiz: Tikhoretsky Bulvarı, bina 12, bina 1. m. Lyublino
20:00’da başlıyor
DİKKAT!!! KESİNLİKLE 18+
Kirill Ganin Tiyatrosu sizi davet ediyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post