Annemin eteğinin altına baktım.

Röntgenciler burada toplanıyor!
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemin eteğinin altında casusluk yaptım.

Unread post by rakı »

P2020590.JPG
normal Bir kıçım var, söyleyecek bir şeyim yok
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

rakia: 28 Jun 2021, 21:02 P2020590.JPG Kıçım normal, iftira atılacak bir şey yok
Doğru! Harika bir kıçın var! Bu yüzden eklenmesini istiyor! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Avare, annem adam yaptı, Fargal94
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Tommy100500 »

Tmytriy ve harika fotoğraf
Liza
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Liza »

Acaba birçok erkek çocuk çocukluktan beri annelerinin eteklerinin altına bakmayı seviyor mu, annelerine arzu duyuyor mu, onun hakkında fanteziler mi kuruyor?
These users thanked the author Liza for the post (total 6):
Avare, artm.razvratnik, Kültür, Esnek, Bay x, olur
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by görünüyor_normal »

Sadece kızlarla birlikteyim :)
Anneme saygılı mesafe
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319

Unread post by Travolta »

Liza: 29 Jun 2021, 12:58 İlginç bir şekilde, çocukluk çağından beri birçok erkek çocuk annelerinin eteklerinin altına bakmayı seviyor, annelerine arzu duyuyor, onun hakkında fanteziler kuruyor???
öyle görünüyor ki pek çok kişi bazıları 20’den sonra böyle bir arzu gelir
These users thanked the author Travolta for the post:
annem adam yaptı
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

rakia: 28 Jun 2021, 21:02 kıçım normal
ÇOK, ÇOK SEKSİ!!!! SHARRRMAN’ı tamamla!!!!
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Liza: 29 Jun 2021, 12:58 İlginçtir ki, çocukluk çağından itibaren birçok erkek çocuk annelerinin eteklerinin altına bakmayı sever, annelerine arzu duyar, onun hakkında fanteziler kurar???
Ne düşünüyorsun? Lisa hakkında! Çek Cumhuriyeti’nden bir aptal bana gençken banyoda annesini gözetlediğini ve mastürbasyon yaptığını yazdı. Bu onun için biraz normal. Ama kafası hasta ve tedaviye ihtiyacı var!
Last edited by Tommy100500 on 30 Jun 2021, 16:57, edited 1 time in total.
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Orientation: biseksüel

Unread post by Avare »

Liza: 29 Jun 2021, 12:58 İlginçtir ki, çocukluk çağından itibaren birçok erkek çocuk annelerinin eteklerinin altına bakmayı sever, annelerine arzu duyar, onun hakkında fanteziler kurar???
Muhtemelen her şey
These users thanked the author Avare for the post:
annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 29 Jun 2021, 20:41
Sen neden bahsediyorsun Lisa’nın sapık olduğunu mu düşünüyorsun? Çek Cumhuriyeti’nden bir aptal bana gençken banyoda annesini gözetlediğini ve mastürbasyon yaptığını yazdı. Bu onun için biraz normal. Ama kafası hasta ve tedaviye ihtiyacı var!
Aslında bu forum özellikle sapıklar için oluşturuldu. Burada son derece iffetli insanlar bulacağınızı sanıyorsanız, ciddi şekilde yanılıyorsunuz! :soru:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Travolta, Svetik5
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 30 Jun 2021, 14:30 Aslında bu forum sapıklar için özel olarak kurulmuş. Burada son derece iffetli insanlar bulacağınızı sanıyorsanız ciddi şekilde yanılıyorsunuz!
Aslında sapkınlığın farklı biçimleri var. Ancak yukarıda anlatılanlara sapıklık denilemez, zihinsel bir sapmadır. Burada nekrofiliyi de tartışalım.
Sapıklığın bir örneği BDSM veya grup seks vb. olarak adlandırılabilir, önceki metindeki yazım hatası için özür dilerim. Ve başka bir zihinsel bozukluk da sinir bozucu, ya da daha doğrusu nasıl denir, Wikipedia’ya bakın!? Ama bağışlayın, ensest pedofili ile hemen hemen aynı düzeydedir, ancak burada bu konuda tartışacak bir sürü aptal var. Sapkın BDSM, sadomaso, travesti vb. olsa bile normal konular oluşturmak yerine.
Last edited by Tommy100500 on 30 Jun 2021, 17:08, edited 1 time in total.
These users thanked the author Tommy100500 for the post:
Serg22
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 16:55
Aslında bu forum sapıklar için özel olarak oluşturulmuş. Burada son derece iffetli insanlar bulacağınızı sanıyorsanız ciddi şekilde yanılıyorsunuz!
Aslında sapkınlığın farklı biçimleri var. Ancak yukarıda anlatılanlara sapıklık denilemez, zihinsel bir sapmadır. Burada nikrofiliyi de tartışalım.
Sapıklığın bir örneği BDSM veya grup seks vb. olarak adlandırılabilir.
Eh, nadiren kimse bunu yapmaz nekrofili ile ilgileniyorum - Bu zaten tam teşekküllü bir psikiyatri. Ve aynı grup seks birçok insanı cezbediyor. Ve bunun yorumu - hobi, sapkınlık, psikiyatri - tamamen gönüllü bir konudur. Eğer bu şeyleri sevmiyorsanız yapmayın. Ancak bununla ilgilenenleri kınamak aptalca!
Onlar seni kesinlikle anlamayacaklar!
These users thanked the author Nikk for the post:
Avare
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 30 Jun 2021, 16:59 Nekrofili ile nadiren ilgilenen olur - bu zaten tam teşekküllü bir psikiyatridir. Ve aynı grup seks birçok insanı cezbediyor. Ve bunun yorumu - hobi, sapkınlık, psikiyatri - tamamen gönüllü bir konudur. Eğer bu şeyleri sevmiyorsanız yapmayın. Ama bu işe bulaşanları kınamak aptalca!
İşte sana hâlâ yazıyorum Ensest de öyle. En önemlisi pedofilinin kanun olmaması. Bu tür konular yalnızca karanlık ağda tartışılıyor, bunlardan çok sayıda ve daha fazlası var!
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 17:11
niqk: 30 Jun 2021, 16:59 Nekrofili ile nadiren ilgilenen olur - bu zaten tam teşekküllü bir psikiyatridir. Ve aynı grup seks birçok insanı cezbediyor. Ve bunun yorumu - hobi, sapkınlık, psikiyatri - tamamen gönüllü bir konudur. Eğer bu şeyleri sevmiyorsanız yapmayın. Ama bu işe bulaşanları kınamak aptalca!
İşte sana hâlâ yazıyorum Ensest de öyle. En önemlisi pedofilinin kanun olmaması. Bu tür konular yalnızca dark net’te tartışılıyor, tonlarca ve daha fazlası var!
Bir sorum var: sen ne yapıyorsun bu kadar doğru bir ahlakçısın forumda cinsel sapkınlığa adanmış mı?
annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 17:11
İşte sana hâlâ yazıyorum Ensest de öyle. En önemlisi pedofilinin kanun olmaması. Bu tür konular yalnızca dark net’te tartışılıyor, bunlardan bir sürü ve daha fazlası var!
Neyin, nerede olduğunun ayrıntılarının farkındaysanız ve bunların nasıl tartışıldığı, o zaman bu tür sorularla çok ama çok ilgileniyorsunuz! Değil mi?
Avare, annem adam yaptı
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 30 Jun 2021, 16:59 Nekrofili ile nadiren ilgilenen olur - bu zaten tam teşekküllü bir psikiyatridir. Ve aynı grup seks birçok insanı cezbediyor. Ve bunun yorumu - hobi, sapkınlık, psikiyatri - tamamen gönüllü bir konudur. Eğer bu şeyleri sevmiyorsanız yapmayın. Ancak bu işe bulaşanları kınamak aptalca!
Onlar sizi kesinlikle anlamayacaklar!
Ve bir şey daha. Bir keresinde bir seks arkadaşlık sitesine gittim ve ebeveynlerin reşit olmayan çocuklarını saptırdığını gösteren bir profil buldum ve onların 6 ve 11 yaşlarındayken çekilmiş fotoğrafları vardı. Tabii ki şikayette bulundum ve engellediler ama mesele şu ki, bu aktif olmayan ebeveynler bu tür sitelerde aynı konuları okumuyor mu, bunun takip edilmesi ve silinmesi gerekiyor ama kimse görmüyor, bunun olduğunu düşünüyorlar. normal internet için normal.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 17:19
niqk: 30 Jun 2021, 16:59 Nekrofili ile nadiren ilgilenen olur - bu zaten tam teşekküllü bir psikiyatridir. Ve aynı grup seks birçok insanı cezbediyor. Ve bunun yorumu - hobi, sapkınlık, psikiyatri - tamamen gönüllü bir konudur. Eğer bu şeyleri sevmiyorsanız yapmayın. Ancak bu işe bulaşanları kınamak aptalca!
Onlar sizi kesinlikle anlamayacaklar!
Ve bir şey daha. Bir keresinde bir seks arkadaşlık sitesine gittim ve ebeveynlerin reşit olmayan çocuklarını saptırdığını gösteren bir profil buldum ve onların 6 ve 11 yaşlarındayken çekilmiş fotoğrafları vardı. Tabii ki şikayette bulundum ve engellediler ama mesele şu ki, bu aktif olmayan ebeveynler bu tür sitelerde aynı konuları okumuyor mu, bunun takip edilmesi ve silinmesi gerekiyor ama kimse görmüyor, bunun olduğunu düşünüyorlar. normal İnternet için normaldir.
Bu arada, avatarında sapkın bir resim var! Senin de bir sapık olduğun ortaya çıktı! Sadece itiraf etmek istemiyorum... :(
annem adam yaptı
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Gezgin: 30 Jun 2021, 17:15 Bir sorum var: Bu kadar doğru bir ahlakçının cinsel sapkınlığa adanmış bir forumda ne işi var?
Ama işte daha önce yazdığım metnim. tamamen okudun mu? Ama bağışlayın, ensest pedofili ile hemen hemen aynı düzeydedir, ancak burada bu konuda tartışacak bir sürü aptal var. Sapkın BDSM, sadomaso, trans vb. olsa bile normal konular oluşturmak yerine.

1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
niqk: 30 Jun 2021, 17:22 Bu arada, avatarında sapkın bir resim var! Senin de bir sapık olduğun ortaya çıktı! İtiraf etmek istemiyorum...
Metnimi anlamıyor musun? Ama bağışlayın, ensest pedofili ile hemen hemen aynı düzeydedir, ancak burada bu konuda tartışacak bir sürü aptal var. Sapkın BDSM, sadomaso, trans vb. olsa bile normal konular oluşturmak yerine
Ruhsal bozukluklar hakkında yazdım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bütün mesele şu ki, herkesi kendi konseptlerinize uydurmaya çalışıyorsunuz. Bir şeyin iyi bir şey olduğunu düşünüyorsanız (BDSM gibi), o zaman herkes sizinle aynı fikirde OLMALIDIR. Ve bunu kabul etmeyen kişi bir salaktır, bir psikopattır ve diğer birliklerdir! Ancak çok az kişi sizinle aynı fikirde olmak isteyecek... Ve hırslarınızın boş yerinde
kendinizin ve diğer forum üyelerinin havasını bozacaksınız! Buna ihtiyacın var mı?.. Ama kesinlikle ihtiyacımız yok! :ireful1:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Köpük kauçuk, annem adam yaptı, Tolyan
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359

Unread post by Köpük kauçuk »

niqk: 30 Jun 2021, 17:33 Mesele şu ki herkesi kendi konseptlerinize uydurmaya çalışıyorsunuz. Bir şeyin iyi bir şey olduğunu düşünüyorsanız (BDSM gibi), o zaman herkes sizinle aynı fikirde OLMALIDIR. Ve bunu kabul etmeyen kişi bir salaktır, bir psikopattır ve diğer birliklerdir! Ancak çok az kişi sizinle aynı fikirde olmak isteyecek... Ve hırslarınızın boş yerinde
kendinizin ve diğer forum üyelerinin havasını bozacaksınız! Buna ihtiyacın var mı?.. Ama kesinlikle ihtiyacımız yok! :ireful1:
Evet... herkes sevdiği şeyden zevk alır... yargılamak aptalcadır :zeki:
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 2):
Nikk, annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Porolon: 30 Jun 2021, 18:50 Evet... herkes sevdiği şeyden hoşlanır.... yargılamak aptalcadır :zeki:
Ve yasaklamak daha da aptaldır. Merak yok edilemez... :roll:
Köpük kauçuk, annem adam yaptı
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Porolon: 30 Jun 2021, 18:50 Evet... herkes sevdiği şeyden zevk alır.... kınamak aptalcadır
Eh, herkes sevdiği şeyden zevk alır sadece ben severim eğer yasalsa!
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tommy100500: 30 Jun 2021, 20:00
Evet... herkes sevdiği şeyden zevk alır.... kınamak aptalcadır
Eh, herkes sadece sevdiği şeyden zevk alır eğer yasalsa!
sağlıklı zevk yasaldır ’s 129392;😍’s 129321;
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Tolyan
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 30 Jun 2021, 17:33 Mesele şu ki herkesi kendi konseptlerinize uydurmaya çalışıyorsunuz. Bir şeyin iyi bir şey olduğunu düşünüyorsanız (BDSM gibi), o zaman herkes sizinle aynı fikirde OLMALIDIR. Ve bunu kabul etmeyen kişi bir salaktır, bir psikopattır ve diğer birliklerdir! Ancak çok az kişi sizinle aynı fikirde olmak isteyecek... Ve hırslarınızın boş yerinde
kendinizin ve diğer forum üyelerinin havasını bozacaksınız! Buna ihtiyacın var mı?.. Ama bizim kesinlikle ihtiyacımız yok!
Burada yasak veya yasadışı hiçbir şey yok, sadece senin gibi fikrimi ifade ediyorum Burada. Ve bazı yorumlar benimkinden çok daha yetersiz ama adminler buna göz yumuyor!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 20:11 Burada yasak ya da yasa dışı hiçbir şey yok, tıpkı sizin burada olduğunuz gibi ben de sadece fikrimi ifade ediyorum. Bazı yorumlar benimkinden çok daha yetersiz ama yöneticiler buna göz yumuyor!
Sadece fikrinizi ifade etmiyorsunuz, onu empoze ediyorsunuz! Ve hatta fikrinizi desteklemek istemeyen yöneticiler hakkında şikayette bulunsanız bile... Ne yani, hakikatin savaşçısı mısınız? Tek ve tek...
annem adam yaptı
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 30 Jun 2021, 20:27 Sadece fikrinizi ifade etmiyorsunuz, onu empoze ediyorsunuz! Ve hatta fikrinizi desteklemek istemeyen yöneticiler hakkında şikayette bulunsanız bile... Ne yani, hakikatin savaşçısı mısınız? Tek
Bunu benim yazdığımı sanmıyorum. Sen ne kadar çok saçma yazarsan, ben de sana o kadar çok yazarım. O zaman eğer neyi beğenmiyorsan bana mesaj atıyorsun. Her şey çok basit, diğer yorumları okuyun, burada hiçbir şeyi ihlal etmiyorum. Fikrinizi empoze etmenin ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikriniz yok. Ancak yöneticilere karşı özel bir şikayet yoktu. Kısacası beğenmediyseniz okumayın ve bana cevap vermeyin!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 21:21
niqk: 30 Jun 2021, 20:27 Sadece fikrinizi ifade etmiyorsunuz, onu empoze ediyorsunuz! Ve hatta fikrinizi desteklemek istemeyen yöneticiler hakkında şikayette bulunsanız bile... Ne yani, hakikatin savaşçısı mısınız? Tek
Bunu benim yazdığımı sanmıyorum. Sen ne kadar çok saçma yazarsan, ben de sana o kadar çok yazarım. O zaman eğer neyi beğenmiyorsan bana mesaj atıyorsun. Her şey çok basit, diğer yorumları okuyun, burada hiçbir şeyi ihlal etmiyorum. Fikrinizi empoze etmenin ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikriniz yok. Ancak yöneticilere karşı özel bir şikayet yoktu. Kısacası beğenmediyseniz okumayın ve bana cevap vermeyin!
Kısacası, o zaman hiçbir şeyiniz yok buraya yazmam lazım Eğer forumu beğenmiyorsanız geldiğiniz yerden defolun! :(
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 30 Jun 2021, 21:27 Kısacası buraya yazmanıza gerek yok. Forumu beğenmiyorsan geldiğin yere git
Forumu sevmediğimi söylemedim. Ve daha da kısaca söylemek gerekirse, abonelikten çıkmam gerekmediğini anlamıyorsanız bir aptalsınız, eğer fikrimi beğenmiyorsanız, cehenneme gidin)))!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tommy100500: 30 Jun 2021, 22:57
niqk: 30 Jun 2021, 21:27 Kısacası buraya yazmanıza gerek yok. Forumu beğenmiyorsan geldiğin yere git
Forumu sevmediğimi söylemedim. Daha da kısaca söylemek gerekirse, aboneliğimi iptal etmeme gerek olmadığını anlamıyorsan aptalsın demektir, fikrimi beğenmiyorsan cehenneme git))) !
İşte bu kadar. gerçek yüzünü gösterdin...
Köpük kauçuk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Erkekler öyle oğlanlar ki... hadi, herkes işeyip uyumalı!😄 Gizlice yemin et, nazik ol. Rahatlamak için gelen insanları korkutacaksınız :okuyun: :lütfen:
These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 3):
annem adam yaptı, rmt, Tolyan
Karnaval
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Karnaval »

Ahlakçılara aldırış etmeyin, onlar ne kadar ikiyüzlüdürler. Bir keresinde eşcinsellerin yer aldığı bir filmi beğendiğimi ve onları desteklediğimi yazmıştım; onlar bana taş attılar. Aslında 30’lu yaşlarımda heyecanlanacak bir şey buldum. Kısa bir süre önce amıma dokundum ve hemen geldim, çok heyecanlandım. Eşcinsel seksi izlemeyi seviyorum. Belki erkek olarak doğup eşcinsel olmam gerekiyordu ama bir şeyler ters gitti. Çünkü lezbiyenleri izlerken heyecanlanmıyorum, sadece erkeklerin nasıl sikiştiklerini, nasıl öpüştüklerini, kahretsin, neden benim için böyle, sana anormal bir şey geldiğini düşünürdüm, kahretsin, ne kadar da rahatlıyorsun , Teşekkürler.
Karnaval
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Karnaval »

Porolon: 30 Jun 2021, 23:21 :21

Erkekler öyle çocuklardır... Haydi, herkes işeyip uyumalı! Başbakan’a yemin edin lütfen. Rahatlayarak gelen insanları korkutacaksın
Cevabı beğendim :daypyat:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Karnaval: 01 Jul 2021, 07:22 Ahlakçılara aldırış etmeyin, onlar ne kadar ikiyüzlüdürler. Bir keresinde eşcinsellerin yer aldığı bir filmi beğendiğimi ve onları desteklediğimi yazmıştım; onlar bana taş attılar. Aslında 30’lu yaşlarımda heyecanlanacak bir şey buldum. Kısa bir süre önce amıma dokundum ve hemen geldim, çok heyecanlandım. Eşcinsel seksi izlemeyi seviyorum. Belki erkek olarak doğup eşcinsel olmam gerekiyordu ama bir şeyler ters gitti. Çünkü lezbiyenleri izlerken heyecanlanmıyorum, sadece erkeklerin birbirleriyle sikişmelerini izliyorum, nasıl öpüşüyorlar, kahretsin, neden benim için böyle, sana anormal bir şey geldiğini düşünürdüm, kahretsin, ne rahatladın destek, teşekkürler.
Aslında pornoya tepkiniz oldukça normal! Porno heyecanlandırmak için yaratıldı! Yani insan heyecanlanıyor...
Rick
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Rick »

Merhaba. Ayrıca kim çıplak annesini gözetlemekten hoşlanır ki? Bu beni çok heyecanlandırıyor. Aynı kişilerle konuşacağım.

1 saat 56 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Gezgin , telefon numaranızı yazın. Haydi sohbet edelim.
These users thanked the author Rick for the post (total 2):
Avare, Makar1977
sap79
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by sap79 »

Harika anne))
Austin Healey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by Austin Healey »

rakia: 22 Jun 2021, 19:24 Burada kandırılmak ve eleştirilmek istemiyorum, o yüzden 10 kilo daha verip bunu yayınlayacağım
Yeter ki Gösterecek bir şeyim var, hiçbir şey göstermeyeceğim! Ama en azından kemiklere bakın! :lütfen:
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

Tmitry, harika, annemin amını canlı gördüm

3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
naber ben Ben 41, annem ise 75 yaşında olmasına rağmen hala annemle böyle yıkanıyorum
These users thanked the author HATA for the post (total 2):
Avare, annem adam yaptı
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

evet herkes bunu söylüyor ve sonra - ssbbw))))
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

rakia: 29 Jul 2021, 16:53 evet, herkes bunu söylüyor ve sonra - ssbbw))))
Kes şunu! Bunu söyleme! Tekrar edeceğim: forumda çok az kadın var, bu yüzden her biri altın değerinde🥰
annem adam yaptı
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

Öyle olmadığı sürece en azından göğüsleri olan biri)))
These users thanked the author rakı for the post (total 4):
Avare, annem adam yaptı, Tolyan, Miyoklonus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”