Gudgeon,
https://www .youtube.com/embed/mWi4FMcMJoI" title="İşte bu kadar safız | komik"frameborder="0"allow="autoplay; resim içinde resim; "allowfullscreen>
30 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
https://psysovet.ru /consultation/57129
Kız eski bir fahişe. Hoşuma gitmedi ama onu reddedemem
Roman
Birkaç yıldır bir kızla çıktım, birbirimizi sevdim, gençliğin aptallığı yüzünden ayrıldım ve farklı şehirlere gittim. Kendi hayatlarımızı yaşadık, zaman zaman iletişim kurduk, bir gün hala birlikte olacağımızı ima ettik ama asla karar veremedik. Ve şimdi yedi yıl geçti, herkes kendi hayatını yaşadı, kiminle olursak olalım düşüncelerimizin hala birbirimizle ilgili olduğunu anladılar. Tanıştık ve her şey eskisinden daha da güçlü bir şekilde dönmeye başladı. Birbirimize karşı dürüst olmaya karar verdik. Bana uzun süre kadim bir meslekte çalıştığını, fahişelik yaptığını söyledi. Onu reddedemem ve kafamdaki bu düşünce, bu süre zarfında kaç erkeğin onunla yaşadığı ve bunun gerçeği, bununla ilgili bir şey. Bana hatırlatmıyor, hoş olmayan resimler hemen kafamda beliriyor. Bunu kimseyle tartışamıyorum bile, beni anlamamalarından korkuyorum. Kendimi anlamıyorum. Kafam karıştı.
=========
Irina Belyanina
Kriz psikoloğu. Aile psikoloğu
Şu anki durumunuz nedir; bir kızla aynı şehirde mi yoksa farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz? Birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı? Kız kaç yaşında ve sizin yaşınız kaç?
Kızın şu anki işi nedir?
Görüşme sırasında hangi sorunun yanıtlanmasını istiyorsunuz?
n
Bu yazılı danışmadan nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?
Roman
Birlikte yaşıyoruz, o 28, ben 31 yaşındayım. Evde uzaktan çalışıyor. Avrupa’da çalışacağım, iki aydır evde çalışıyorum.
09 Ağustos. 2020
Roma
Evet kafam karıştı, onu seviyorum, onunla birlikte olmak istiyorum, onu kaybetmekten korkuyorum. Ama bunu hatırladığımda kaç erkeğin kullandığını hayal ediyorum, bu resimler kafamda çiziliyor. İçeride çok hoş olmayan bir his beliriyor, buna bir tür kızgınlık, tiksinti. Bunlar benim için gereksiz, gereksiz bilgilerdi. Kendime bir şeyler açıklamaya çalışıyorum, sakinleşiyor gibiyim. Ve sonra tekrar
09 Ağustos. 2020
(09 Ağustos 2020’de değiştirildi)
Roma
Başıma yardımcı olmak için yapabileceğim bir şey var mı diye merak ediyorum?
Irina Belyanina
Kriz psikoloğu. Aile psikoloğu
Birbirimize karşı dürüst olmaya karar verdik.
Bu bilgi benim için gereksizdi, gereksizdi .
Seninle aynı fikirdeyim; bu bilgiler gerçekten gereksiz. Birbirimiz hakkındaki gerçeğin tamamını bilmek her zaman en iyi karar değildir.
Bana uzun süre eski bir meslekte çalıştığını, fahişelik yaptığını söyledi.
Uzun bir süre kaç yıldır? Ve neden - ihtiyaç, zorunluluk, hastalık, geçim kaynaklarının eksikliği? Kız hangi şehirde yaşıyordu; ona kim yardım etti ve destekledi?
Evde uzaktan çalışıyor.
Kimin için çalışıyor? Mesleği nedir? Uzaktan çalışması nedir?
Kendime bir şeyler açıklamaya çalışıyorum, sakinleşiyor gibiyim.
Kendine nasıl açıklıyorsun?
İlgileniyorum, bir şekilde kafama yardımcı olmak mümkün mü?
Genellikle eski
[url=viewtopic.php?t=216 ]fahişeler neredeyse en sadık eşler haline geliyor. Bunun senin için artık küçük bir teselli olduğunu anlıyorum. Ancak burada yalnızca şu anda yaşayabilir ve gelecekte yaşayabilirsiniz. Sonuçta, 7 yıl önce karşılıklı anlaşmayla ayrıldılar ve kız muhtemelen zorlu denemelerden geçmek zorunda kaldı.