karım
-
Xyliganx6
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 62
- Orientation: heteroseksüel
-
Amatör
- Orgazm!

- Total posts: 502
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Eşim
2 saat 44 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Çok farklılarım vardı ama bir süre sonra hâlâ eski karımı istiyorum. 16 yaşında bekaretini yırttım, alnını kendisi tıraş etti (kayınvalidesi ve kız kardeşiyle hamama gitmekten utanıyordu) ve yıllar sonra 5 beden meme oldu. Ama ben başka bir şeyden bahsediyorum, küçük ve inceyken bile her zaman büyük bir vajinası vardı ve ilk başta ağzına sığmıyordu. Kısacası büyük vajina insanı boğar, küçük olanı ise lezzetlidir ve kadınların hepsi orgazmdan farklı şekilde kıvranır. Benimki başımı o kadar bastırdı ki ağzım köfte doluyken zar zor nefes alabiliyordum. Komşu da 10 dakika içinde çok hızlı bir şekilde geldi
1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Bir şekilde inanamıyorum
2 saat 44 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Çok farklılarım vardı ama bir süre sonra hâlâ eski karımı istiyorum. 16 yaşında bekaretini yırttım, alnını kendisi tıraş etti (kayınvalidesi ve kız kardeşiyle hamama gitmekten utanıyordu) ve yıllar sonra 5 beden meme oldu. Ama ben başka bir şeyden bahsediyorum, küçük ve inceyken bile her zaman büyük bir vajinası vardı ve ilk başta ağzına sığmıyordu. Kısacası büyük vajina insanı boğar, küçük olanı ise lezzetlidir ve kadınların hepsi orgazmdan farklı şekilde kıvranır. Benimki başımı o kadar bastırdı ki ağzım köfte doluyken zar zor nefes alabiliyordum. Komşu da 10 dakika içinde çok hızlı bir şekilde geldi
1 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
evet bu gözlüklü bir adamArtık bu kız boşanmış, kocasından ayrılmış, kendini ona layık görenler varsa bana özel mesajla yazsın, sizi tanıştırırım, belki bir ilişki kurarsınız ve bir aile.
-
andrey.myasnikov
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
İçi Boş Şövalye
- Orgazm!

- Total posts: 610
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies