Kız kardeşinle seks yapmak normal mi?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız kardeşinle ilişkiye girmek normal mi?
Kız kardeşimi 12 ila 17 yaşları arasında siktim, şimdi ben 29 yaşındayım, o 27 yaşında, farklı şehirlerde yaşıyoruz, birbirimizi en son üç ay önce gördük ve ona aşık oldum. Onu görür görmez doğrudan anlattım, tepkisi bana oldu, onu mutlu etmedim, hava aptalca soğuktu, her şeyi unut, unutmayacağım dedi, önemli değil ne kadar zaman geçerse, yine de onu tekrar sikeceğim, bana öyle geliyor ki bu don ona girene kadar sürecek, kim bana ne yapacağımı söyleyecekti? ve onu takıyorum ve sonra her şeyin yerine oturacağını düşünüyorum) dürüst olmak gerekirse, deniyorum
-
-
-
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: biseksüel
KazaH, Eğer sakıncası yoksa neden olmasın . Benimki bir yaş daha genç. Çocukluğumuzdan beri oynuyoruz.
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 5):
- gynecologist_homegrown, Servis, meni, Mart, abartı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 4 years 1 month
14 yaşımdan beri erkek kardeşimle seks yapıyorum. Denizde beni yoldan çıkardı. Zaten 3 yıl. :ayyy:
- These users thanked the author Mosiya for the post (total 7):
- Tolkala, Nikk, gynecologist_homegrown, mastelik, Roman.Klyushin, Eski Şeytan, Büyüleyici
-
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
mozya, Aferin kızlar, eğer ikiniz de bundan hoşlanıyorsanız. O halde neden ah hayır
- These users thanked the author nikolj202 for the post:
- Eski Şeytan
-
O zamanlar kız kardeşim 9 yaşındaydı. Bazen evde sadece külotla bir şeyler yapıyordu (ailesinin önünde değil). Yanından geçerken yanlışlıkla poposuna ya da göğüs bölgesine dokundum. O zamanlar 17 yaşındaydım ve bir şekilde cesaretimi topladım ve külotumu çıkarıp ona ne giydiğini göstermemi istedim. Gösterdi ve yanıt olarak benden göstermemi istedi, ben de gösterdim. Benim neden bir penisim olduğu halde onun olmadığını sorduğunda, zevk almak için penisin oraya girmesi gerektiğini ve o zaman herkesin kendini iyi hissedeceğini söyledi. İlgilenmeye başladı. Gizlilik şartıyla seks oynamaya başladık. Onu bir kadın yaptım. Gerçekten sikişmek istedim ama yanımda kimse yoktu, elimle buharı boşaltıyordum)) ve sonra kız kardeşim ortaya çıktı. Evlenene kadar neredeyse her gün onunla sikişiyor ve ilgisini çekecek hediyeler veriyordu. Ebeveynler işte ve ev saat 8’e kadar bizim hizmetimizde. Daha sonra durduk ama o zamanları sıcaklıkla hatırlıyoruz. Günümüzde bazen son derece nadir oluyor ama biz sevişiyoruz.
-
Küçüklüğümden beri kız kardeşimi çok sevdim, herkesi kıskanıyordum. Kimsenin onu üzmesine izin vermezdi. Ona özel bir şefkatle davrandı. 10 yaşındayken onu baştan çıkardı ve kıçından sikmeye başladı. Kızdan başkasıyla evlenmek bizim için adet değildi. Ben 6 yaş büyüktüm ve bunu anladım ve bu yüzden boşverin. Ve zaten sahip olduğum cıvata küçük değildi. Kız kardeşim 18 yaşında evleniyor ve ondan sonra 2 yıl boyunca seks yapmıyoruz. Neyse ki kocasının popo hayranı olmadığı ortaya çıktı, aksi takdirde bunu zaten geliştirdiğini fark ederdi. 2 yıl sonra, bir şekilde kocasıyla olan yakın ilişkisinden bahsetmeye başladılar ve o da bunun pek iyi olmadığını ve onun küçük olduğunu söyledi ve tekrar sevişmeye başladılar. Oraya ilk adım attığımda dünya dışı bir heyecan yaşadım. Onunla ilişkimiz zaten 20 yıldan fazla sürdü ve ne o ne de ben bundan pişman değiliz. Tam tersine herkesten daha yakınız ve birbirimize karşı hislerimiz var. Bunu sadece birbirimizle deneyimliyorsak bunun neden günah olduğunu anlayamıyorum. Onu siktiğimde, işim bittikten sonra bile aletim düşmüyor. O hayatımdaki en iyi kadın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
3 dakika 38 saniye sonra gönderilir :
Bir arkadaşımın ergenlik çağında çocukları var, birer yaş arayla ikisi de çok güzel, hepsi tek odalı bir dairede yaşıyorlar.. ... orada hormonların rol oynamadığına inanmıyorum!
Kız kardeşi olan erkekleri her zaman kıskanmışımdırSanya123: ↑25 Aug 2021, 12:38 Kız kardeşim o zamanlar 9 yaşındaydı. Bazen evde sadece külotla bir şeyler yapıyordu (ailesinin önünde değil). Yanından geçerken yanlışlıkla poposuna ya da göğüs bölgesine dokundum. O zamanlar 17 yaşındaydım ve bir şekilde cesaretimi topladım ve külotumu çıkarıp ona ne giydiğini göstermemi istedim. Gösterdi ve yanıt olarak benden göstermemi istedi, ben de gösterdim. Benim neden bir penisim olduğu halde onun olmadığını sorduğunda, zevk almak için penisin oraya girmesi gerektiğini ve o zaman herkesin kendini iyi hissedeceğini söyledi. İlgilenmeye başladı. Gizlilik şartıyla seks oynamaya başladık. Onu bir kadın yaptım. Gerçekten sikişmek istedim ama yanımda kimse yoktu, elimle buharı boşaltıyordum)) ve sonra kız kardeşim ortaya çıktı. Evlenene kadar neredeyse her gün onunla sikişiyor ve ilgisini çekecek hediyeler veriyordu. Ebeveynler işte ve ev saat 8’e kadar bizim hizmetimizde. Daha sonra durduk ama o zamanları sıcaklıkla hatırlıyoruz. Bugünlerde bazen çok nadir oluyor ama sevişiyoruz.
3 dakika 38 saniye sonra gönderilir :
Bir arkadaşımın ergenlik çağında çocukları var, birer yaş arayla ikisi de çok güzel, hepsi tek odalı bir dairede yaşıyorlar.. ... orada hormonların rol oynamadığına inanmıyorum!
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, gynecologist_homegrown, artm.razvratnik, Eski Şeytan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Forumu okuyorum ve bir şeyi fark ediyorum: Birçok kız için cinsel aktivite 9 veya 10 yaşında başlıyor. Muhtemelen zaten bunun için olgunlaşmışlar. Kız kardeşimle bir yıldır sevişiyoruz. En baştan başlayacağım. 2 kız kardeşi var, Olna 3 yaşında, ikincisi ise 5 yaşında. Ben en küçüğünü sikiyorum, ortanca biliyor ama bizi ele vermiyor. En küçüğümle bir yıl önce başladım, şu anda 14 yaşında. Sanki tesadüfen banyodan havluya sarılmış olarak çıktım ve o da şaka gibi havluyu aldı. Bu beni zorlaştırdı. İlgilendi, ona dokunmak istedi ve ben de onu sıkmaya başladım. Bir hafta sonra birlikte duş almaya başladık, orada bekaretini yırttım. Ortadakini seks yapmaya ikna etmeye çalıştım ama işe yaramadı. Her ne kadar genç olanı onun önünde sikse de ve öyle ya da böyle vermiyor. Onunla birlikte çıplak dolaşıyorum, banyodan çıkıp odaya giriyorum, giyiniyorum vs. Onu heyecanlandıramıyorum. Bir defasında onu zar zor ikna ettim ve ikisine de oral seks verdim ama içine girmeme izin vermedi. 21x5’im var ve korkuyorum, ancak en küçüğü altımda inliyor ve sonunda çığlık atıyor. Bence bu sadece bir zaman meselesi. Ortalamanın harika bir figürü, poposu ve göğüsleri var.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
20 cm’nin altındaki üyelerin büyümediğini ve çapların aslında engelleyici olduğunu görüyorum. Bazen forum üyelerine saldıran, "üyelerin devasalığı" veya "hükümdarının sızdırdığı" gibi bir tür salgın değildir,
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 18):
- Tolkala, rmt, artm.razvratnik, şefkatli, Kasım, Piero, Anbel, meni, Eski Şeytan, Mart, alex503311, Korsan, Dmitri244, Büyük oğlan, gerekli, Juravl, Riarden, sansa
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Çocukluğuma geri dönmeyi ne kadar isterdim.... Onu sadece kardeşime vermekle kalmaz, babamı da baştan çıkarırdım..... Seks insanlığın bulduğu en güzel şeydir...,.
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 12):
- nikolj202, gynecologist_homegrown, artm.razvratnik, Tolkala, Anbel, meni, Eski Şeytan, Mart, sapık, Denis881, abartı, Vovochka
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Ve çocukluğa - ergenliğe geri dönmek istiyorum, ancak bunu yalnızca ima ettiklerinde veya doğrudan teklif ettiklerinde kabul etmek istiyorum. “Kollarınıza hafifçe dokunarak boğucu bir dalgayla kızarmayın”, kollarınızı sıvayın ve ellerinizi vücudun yumuşak, hassas, çekici ve yasak bölgelerine uzatın! :ayyy:
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
- nikolj202, gynecologist_homegrown, Tolkala, meni
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Çocukken kuzenimle hastanecilik oynadık, çırılçıplak soyundu ve muayene yaptım, ondan birkaç yaş büyüktüm, inanılmaz bir duyguydu ama adam yan odada oturuyordu, hiçbir şeyden şüphelenmiyordu, Bir şeyleri daha fazla düzeltmek sıkıcıydı ve çocuktu, gerçi bu onu çok heyecanlandırıyordu ve sık sık devamını istiyordu

- These users thanked the author en iyi melodi for the post (total 6):
- gynecologist_homegrown, artm.razvratnik, Servis, Tolkala, meni, sapık
-
Kız kardeşimle ilk seks 32 yaşındayken oldu. 5 yıldır evliydi ama hamile kalamadı. Sorun kocadaydı. Tedavi edildi ama hiçbir şey olmadı. Doğum gününden bir gün sonra (herkes çöpteydi) bayıldı ve ben de kız kardeşimle yalnız kaldım. Gittikçe daha çok içtik. Sorunlardan vs. bahsetti. Ve mutfağımızda kendiliğinden seks gerçekleşti. Soyunmadılar, sadece onun külotunu indirdiler, kendi külotunu çıkardılar ve içeri soktular. Sonra çok utanç vericiydi ve hamile olduğunu öğrenene kadar birbirimizi görmedik. Olanları konuşmak için buluştuk ve böylece sevgili olduk. Şu anda ikinci çocuğuna hamile.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
İkinciye de hamile mi?Patron: ↑09 Sep 2021, 07:12 Kız kardeşimle ilk seksi 32 yaşındayken oldu. 5 yıldır evliydi ama hamile kalamadı. Sorun kocadaydı. Tedavi edildi ama hiçbir şey olmadı. Doğum gününden bir gün sonra (herkes çöpteydi) bayıldı ve ben de kız kardeşimle yalnız kaldım. Gittikçe daha çok içtik. Sorunlardan vs. bahsetti. Ve mutfağımızda kendiliğinden seks gerçekleşti. Soyunmadılar, sadece onun külotunu indirdiler, kendi külotunu çıkardılar ve içeri soktular. Sonra çok utanç vericiydi ve hamile olduğunu öğrenene kadar birbirimizi görmedik. Olanları konuşmak için buluştuk ve böylece sevgili olduk. Şimdi ikinciye hamile.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- meni
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
Eh... Kıskanıyorum... Ne küçük kız kardeşi var, ne de büyüğü.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
Teyzeler ve kızları var, seçenek çok, yasağı tatmak istiyorsanız gidin
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Tolkala
-
-
2 kız kardeşim var, 16 yaşındayım, ortancası 11 ve en küçüğü 9 yaşındaydı. Yatakta adeta kavga ettik, ikisi bana karşı. Pes ettim ve böylece onları pençeledim, heyecanlandım ve penisim ayağa kalktı. En küçükleri ilgilenmeye başladı çünkü sık sık şortumun üzerinden penisime dokunuyordum. Onlara göstermesini istedim, sonra en küçüğü gösterdi, ortadaki daha dokunulmazdı. Ebeveynler evde olmadığında, zaten çıplak olanların bile kavga ettiği noktaya geldi (bu noktaya gelmek uzun zaman aldı), önce en küçüğünü kadın yaptı, ortadaki bir şekilde istemedi ama sıra ondaydı. İlk başta sadece en küçüğünü becermemi izledi, sonra bozuldu ve onu becerdi. Bu 4-5 yıl kadar devam etti, sonra durdular ve unutuldu. Kısa süre önce en küçüğüm ve ben bir şeyi hatırlamaya başladık ve bu yeniden olmaya başladı. Dürüst olmak gerekirse, kız kardeşleri becermenin harika bir şey olduğunu söyleyeceğim.
-
- Sürtünmeler
Ortadakini mi zorladı yoksa bacaklarını mı açtı?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- meni
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- Penetrasyon
Koda’nın küçük bir kız kardeşi var ve reddedmiyor, bu iyi. Önemli olan hamile kalmamak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Bu berbat bir şey değil, bu çok berbat bir şey!
derak: ↑02 Apr 2021, 13:19 Mmm evet, gerçekten gitmiş gibiyim ve annemi beceriyorum! Tabii ki onun bundan haberi yok, 2 yıldır sürekli olarak 2 haftada bir onu beceriyorum.
Bunu kesinlikle bilmiyor çünkü beni çoktan becermişti. İçmeyi bilmiyor yani, 2 haftada bir arkadaşlarıyla sarhoş oluyor, eve şarap ve birayla geliyor, getirdiğini asla bitirmiyor (cesaret için bitiriyorum tabiri caizse) ve bayılıyor bir ceset. Ne zaman onu yatağa sürüklemek zorunda kalsam, sabahları saat kaçta geldiğini soruyor ve kabadayı olup olmadığını soruyor, komşuları rahatsız etmekten çok korkuyor)))))
Eh, geçen yıldır , yaptığım şey beni zihinsel olarak öldürüyor.. .. İşin içine girdiğinde kendime engel olamıyorum, sarhoş olduğunda çok heyecanlanıyorum ve onunla sadece seks yapmak ilgimi çekiyor kendinden geçtiğinde......
Eh, büyük olasılıkla buna seks, benim birkaç kez dürtüp hemen boşalmam gibi adlandırılamaz.
BU SİKİŞMİŞ ÇOCUKLAR MI? n
Bu berbat bir şey değil, bu çok berbat bir şey!
- These users thanked the author fildişi for the post:
- raşid.kaitov
-
-
Moskova’da yaşamak için taşındım. Kız kardeşim kursa 3 aylığına gelip bende kaldı. Ve yalnız yaşıyorum. Evli, çocuklu vs. Bize şehri gezdirmek istediği ilk gün bir restorana gittik ve iyice sarhoş olduk. Ne olduğunu, nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama aynı yatakta çıplak uyandık ve yüzlerimizde seks izleri vardı. Bütün bu 3 ay boyunca onu acımasızca yırttım. Farklı pozlarda ve her yerde. O da çok beğendi. Sonra gitti ve her şey durdu. Yazık ama. Hiç bu kadar kaliteli seks yapmamıştım. O zaman ben 46, kız kardeşim ise 41 yaşındaydı.
-
- Penetrasyon
-
Sınıf sınıf değil, bilmiyorum ama kız kardeş statüsünü çoktan kaybetti. Artık o sadece sikmek istediğim bir kadın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 10 months
eğer yalan söylemiyorsan çılgınca yalan söylüyorsun şanslısın. Annen ve sen kaç yaşındasınız?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Çocukluğumda, gençliğimde, evliliğine kadar kız kardeşimle sevişirdik. 22 yaşında evlendi ve başka bir şehre taşındı. Mükemmel bir ilişkimiz var, her tatilde en az birkaç günlüğüne bize geliyor. O geldiğinde, eski günlerin hatırına, göğüslerini hissedeceğim ve kıçını okşayacağım, artık değil. Buna karşı çıkıyor, her zaman yeter artık diyor, biz sadece kandan ibaretiz, artık çocuk değiliz ve TD. Vesaire. Ve bu yıl böyle bir olay oldu) yazlıktaydık, kız kardeşim ve yeğenim, karım bizimle gelemedi, nehirden sonra kız kardeşim yaz duşunda yüzmek istedi, ona yüzmeye gitmesini söyledim ve ben’ Sana temiz havlu getireceğim, o duşa gitti, ben de içeri girdim, eve bir havlu alıp ona getirdim. Duşa giriyorum, sırtı bana dönük, çıplak duruyor, saçını yıkıyor, havluyu as ve dışarı çık diyor. Ama bu şansı kaçıramazdım, şortumu çıkarıp onu yakaladım. "Sırtını yıkayacağım" dediğimde onu kalçalarından tuttu ve penisini onun sımsıkı sıktığı kalçalarının arasına sıkıştırdı. Tekrar başladı: bir daha yaparsan yazıklar olsun, ben gelmeyince cinsel ilişkiden söz ettim, içine girmem dedim ama çocukluktaki gibi bacaklarının arasına. Sakinleşti ve sessizce bitirmemi bekledi.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 3):
- Filip, meni, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
Küçük kız kardeşimle sevişme ve oral seks yaptım. Beni emdi ve ben de ona oral seks yaptım. Bakireyi devirmeye cesaret edemediler ama birkaç kez kıçından denedim ama hoşlanmadı ve durdu.
Ben 15-16 yaşındaydım, o ise 11-12 yaşındaydı
Ben 15-16 yaşındaydım, o ise 11-12 yaşındaydı
-
Kız kardeşime ağızdan ya da sikişme seçeneği verdim, amdaki gibi ağzından sikişiyorum, o buna tahammül ediyor, yine de onu normal şekilde sikmeme izin vermiyor, ne yapmalıyım?
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
12 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
harika bir hikaye olduğu ortaya çıktı!Seryozha: ↑29 May 2021, 17:20 49 yaşına geldiğimde kuzenimi becerdim, o da o sırada 57 yaşındaydı. Annemin tıpatıp aynısı. Yürüyüşü bile aynı.
Köylerinde çalışmak için onları ziyaret ettim. Sadece seni görmek için geldim. Çay içtik. O üzgün ve gözyaşları içinde. Yersiz söylüyor. Sorunun ne olduğunu sordum. Kocasının sevişmediğini, sadece yerel sarhoşlarla içki içtiğini söyledi. Eh, ben de eğlenceyi biraz olsun hafifletmek için, hadi, hastalanayım, önümüzdeki yıl için bir dakika içinde gevezelik edeceğim, diye ağzımdan kaçırdım. Bana dikkatle baktı, sonra elini salladı ve ayağa kalkıp soyunmaya başladı. Delirdim, böyle bir dönüşü tersine çevirmek istedim. Evet öndeydi. Tek söylediği, bir buçuk yıldır hiçbir bok bilmediği ve kimsenin altına girmek istemediğiydi. Bölgede çöp ve sarhoşlar var. Benim için sadece annemin gizlice benimle iletişime geçmesini söylediğini, yardım edeceğini ve eğer istersen seni gerçekten iyi sikeceğini söyledi...
Kısacası kız kardeşim dizlerinin üzerine çöktü ve pantolonumu ve külotumu çıkardı. Ve onu becerebilecek bir şey olduğu için mutluydu. Gülümsemeye başladı ve sonra aşırı duygu yoğunluğundan dolayı titremeye başladı...
Gençliğinde asil bir bağışçı olduğunu duydum. Ama kesişmediler. Ben de ona ilk dişini verdim. Beni lezzetli bir şekilde uçurdu. Penisimi sertleştirdi. Onu çevirdim ve hemen yere yatırıp özür dileyerek soktum(!).. On saniye sonra yüzünü yere yapıştırdı. Yeterince seks yapmamanın getirdiği sinirler ve gerginlik beni olumsuz etkiledi ve bilincimi kaybettim. Ve penis zayıf değil. O kadar yavaştı ki içeri girdi. Genelde onu kalçalarından tuttu ve itip itti. Uyandım ve tekrar titremeye ve seğirmeye başladım. Gırtlaktan bir çığlık attı ve tekrar bayıldı. Bu sırada zamanında geldim. İçeri girdim... Lanet olsun, kendime inanamadım! Annemdeki gibi geldim... Çok.
İşemeye gittim. Geri döndüğünde kız kardeşi de aynı durumdaydı. Çöreğe dokundu ama hareket etmedi. Sadece daha fazlasını istediğini mırıldandı. Tekrar özür diledim ve gevşek uzvumu seğirtip anüsüne doğrulttum.
Bunu beklemiyordu ve önce oraya gitmek istemediğini söyleyerek kıçını uzaklaştırdı. Ama dinlemedim, birkaç kez kıçına tükürdüm, kıçımla ovuşturdum ve büzgen kasının içine dürttüm. Kim isteksizce kafayı içeri aldı. Çıkardı ve tekrar tükürdü, sonra tekrar soktu. Yani on kez. Ta ki gövde başın arkasından geçmeye başlayana kadar.
Sonra penisi tutup kökünden sıktım, sertleşti ve şişti ve baskıyla onu anüsün içine doğru hareket ettirdim. Nasıl çığlık attığını duymalıydın. Lanet olsun!.
Bunu ben istedim. Genel olarak yaklaşık kırk dakika boyunca kıçını dövdüm. Başlangıçta sadece çığlık attı ama sonunda inanılmaz güçte bir orgazm bile yaşadı. Altımızda onun ve benim spermlerden oluşan bir birikinti oluştu. Ve ben onun kıçının derinliklerine boşalmadım, o sürekli boşalıyordu...
Bundan sonra ilişkimiz on yıl boyunca devam etti. Sık sık değil. Hatta çok nadiren. Ama vahşi bir orgazma kadar, her seferinde ve birkaç saat boyunca... Kız kardeş sikişmeyi seviyor. Ah, buna bayıldı.
12 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
fotoğrafını göster
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Arzumu paylaşacağım, aniden kardeşimin kızını sikmek istediğimi fark ettim, bu ensest bile değil, o onun ailesi değil, birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyoruz, bunu hiç düşünmedik ve sonra aklıma geldi. , karım var, çocuğum var, seks konusunda özgür, rahatsız etmiyor, isterse jimnastik yapmak isteyen biriyle sikişiyor)
-
- Penetrasyon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post