Beni gerçekten tahrik eden bir durum.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Romano
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
 Re: Beni gerçekten heyecanlandıran bir durum.

Unread post by Romano »

Bir sarhoşla seks bombadır... Ve fotoğraflar çok tatlı
These users thanked the author Romano for the post:
Seks tavuğu
Danah
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Danah »

Romano: 16 Nov 2023, 17:35 Sarhoş bir kadınla seks bomba...
Birkaç kilo önceydi... Bir kurumda tedavi görüyordum. Orada tedavi odasında çok çekici iki akranım çalışıyordu - Olik (ortalama boyda, güzel göğüsleri ve kalçaları var) ve Lenok (kısa, zayıf ama şehvetli dudakları var ve en büyükleri Lena’ydı - çok ama çok etkileyici bir kızdı) bizden biraz daha yaşlı, ama uzun ve güzel, iri göğüslü ve düzgün vücutlu - tek kelimeyle güzel) (en büyüğü bile, "fragmanı olan boşanmış olmasına rağmen), genç olanlar gözlerini vurdular, kıçımı ellediler ve (gibi) daha sonra ortaya çıktı) iğnelerle yarım kıçıma isimlerini batırdılar (iki günde bir çalıştılar - biri sağda, diğeri solda) - bana çok fazla kas içi enjeksiyon reçetesi verildi... Ve en büyüğüne. intravenöz enjeksiyonlar yaptı - ofiste akıyordu (göğüslerini bornozun yakasında ve küçük bir tangada tamamen görebileyim diye eğildi) ya da koğuşta bir komşusuna öyle bir damla damlattı ki ben tangasını arkadan tüm ihtişamıyla görebiliyordu :roll:
Ve bir çeşit tatil vardı (muhtemelen Palmiye Pazarı veya Paskalya - hatırlamıyorum bile)... Ve kızlar beni Lena’yı ziyarete davet ettiler... Geldiler, Devletin verdiği alkolü sulandırıp kullandılar... İyi kullandılar... Geceyi Lena’da geçirme planları yaptım... Ve onlar ( Genç kızlar) en büyükleriyle tartıştı... Ve üçümüz geri döndük, yolun yarısında kızlar yere düştüler (gerçekten ikisini de tutamadım, çamurun içinde yuvarlandılar), gözyaşlarına boğuldular ve yürüyemiyordum. Onları kollarından tutuyorum, zar zor yönlendiriyorum ve kükrüyorlar! Neden kükredikleri belli değil... Yurtlarına ulaşmalarına çok az zaman kalmıştı ve sonra birden aklıma geldi; bacaklarım hareket etmeyi bıraktı ama kafam hala düşünüyor, kızları getirmem gerektiğini anlıyorum yine de kulübelerine. Onları zaten rapor ettim, daha doğrusu sürükledim... Onları uyku yerine boşalttım (ve yatakları birbirine itilmişti), artık onları yatağa kaldıracak gücüm yoktu, üzerimden 33 derece ter döküldü - tüm bunlar çamaşırlar ıslaktı. Sonra Olik uyandı, bana baktı ve şöyle dedi: "Çabuk duşa gir, yüzün zaten kıpkırmızı! Koğuşa nasıl gideceksin?" Sağlık personeliyle hiç tartışmadı - arkasını döndü ve içeri girdi. duş. Soyunup suyu açtım. Soğuk suyun altında duruyorum, serinliyorum. Aniden biri penisimi sertçe çekti ve Olik’in sesiyle şöyle dedi: "Ne yapıyorsun? Kendimi soğuk suyla nasıl yıkayacağım?" Çıldırdım (doğru kelime değil), bunu çok sıcak olarak ekledim. Kendimizi yıkadık. Tekrar kendini kaptırdı ama Olik beni penisimden tutup yatağa getirip onun üstüne yatırdı. Ve uykuya daldım. Yoprst. Zaten o kadar heyecanlıydım ki, hemen başlayıp çok çabuk bitirdim. Çünkü Olik kenarda yatıyordu - ben ortasına uzandım. Olik ve Lenk arasında... Uyuyakaldım... Aniden uyandım çünkü birisi taşaklarımı tutuyordu! Dokunarak onun bir rüyada Lenok olduğunu anladım... Bir şekilde kancayı çıkardım... Orada yatıyordum... uyumuyordum... Ayrıca elimle Lenok’un kasıklarına tırmandım - donmuştu... O tepeye tırmandı ve sadece başıyla labiaya dokundu - Lenok’un bacakları onu açtı ve kaldırdı. Onu uyandırmadan geldim. Tekrar yanına uzandım, penisimi bulana kadar eliyle uğraşmaya başladı. Birkaç kez sarsıldı ve ağzına doğru çekmeye başladı. Elini takip ettim ve sikimi istediği yere getirdim. Emme ve yalama uzun sürdü ama verimli değildi. Lenok da bayıldı ve özellikle kapandı. Bir süre uzandım ve heyecanın oldukça aşırı olduğunu hissettim ve Olik’e döndüm. Olik perine bölgesinin okşamasına karşılık verdi, penisi tuttu ve uygulama yerine çekti. İşlem sırasında tekrar bayıldı. Sonu yine yalnızlık. Orada yatıyorum, ayılıyorum... Sonra Lenok penisimi yakalayıp kendi içine sokuyor... Ve el sallamaya başlıyor... Uzun bir süre sonra bitirmeyi başardım, Lenok kıymaya dönüştü.. . Elimden geldiğince giyindim ve oradan sürünerek çıktım ..
Ve şimdi pişmanım... Gerçekten pişmanım...
These users thanked the author Danah for the post (total 2):
Islak, sapık
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Kirill,
adan27: 16 Nov 2023, 19:21
Seks ile sarhoş, bu bir bomba...
Bu birkaç kilo önceydi... Bir kurumda tedavi görüyordum. Orada tedavi odasında çok çekici iki akranım çalışıyordu - Olik (ortalama boyda, güzel göğüsleri ve kalçaları var) ve Lenok (kısa, zayıf ama şehvetli dudakları var ve en büyükleri Lena’ydı - çok ama çok etkileyici bir kızdı) bizden biraz daha yaşlı, ama uzun ve güzel, iri göğüslü ve düzgün vücutlu - tek kelimeyle güzel) (en büyüğü bile, "fragmanı olan boşanmış olmasına rağmen), genç olanlar gözlerini vurdular, kıçımı ellediler ve (gibi) daha sonra ortaya çıktı) iğnelerle yarım kıçıma isimlerini batırdılar (iki günde bir çalıştılar - biri sağda, diğeri solda) - bana çok fazla kas içi enjeksiyon reçetesi verildi... Ve en büyüğüne. intravenöz enjeksiyonlar yaptı - ofiste akıyordu (göğüslerini bornozun yakasında ve küçük bir tangada tamamen görebileyim diye eğildi) ya da koğuşta bir komşusuna öyle bir damla damlattı ki ben tangasını arkadan tüm ihtişamıyla görebiliyordu :roll:
Ve bir çeşit tatil vardı (muhtemelen Palmiye Pazarı veya Paskalya - hatırlamıyorum bile)... Ve kızlar beni Lena’yı ziyarete davet ettiler... Geldiler, Devletin verdiği alkolü sulandırıp kullandılar... İyi kullandılar... Geceyi Lena’da geçirme planları yaptım... Ve onlar ( Genç kızlar) en büyükleriyle tartıştı... Ve üçümüz geri döndük, yolun yarısında kızlar yere düştüler (gerçekten ikisini de tutamadım, çamurun içinde yuvarlandılar), gözyaşlarına boğuldular ve yürüyemiyordum. Onları kollarından tutuyorum, zar zor yönlendiriyorum ve kükrüyorlar! Neden kükredikleri belli değil... Yurtlarına ulaşmalarına çok az zaman kalmıştı ve sonra birden aklıma geldi; bacaklarım hareket etmeyi bıraktı ama kafam hala düşünüyor, kızları getirmem gerektiğini anlıyorum yine de kulübelerine. Onları zaten rapor ettim, daha doğrusu sürükledim... Onları uyku yerine boşalttım (ve yatakları birbirine itilmişti), artık onları yatağa kaldıracak gücüm yoktu, üzerimden 33 derece ter döküldü - tüm bunlar çamaşırlar ıslaktı. Sonra Olik uyandı, bana baktı ve şöyle dedi: "Çabuk duşa gir, yüzün zaten kıpkırmızı! Koğuşa nasıl gideceksin?" Sağlık personeliyle hiç tartışmadı - arkasını döndü ve içeri girdi. duş. Soyunup suyu açtım. Soğuk suyun altında duruyorum, serinliyorum. Aniden biri penisimi sertçe çekti ve Olik’in sesiyle şöyle dedi: "Ne yapıyorsun? Kendimi soğuk suyla nasıl yıkayacağım?" Çıldırdım (doğru kelime değil), bunu çok sıcak olarak ekledim. Kendimizi yıkadık. Tekrar kendini kaptırdı ama Olik beni penisimden tutup yatağa getirip onun üstüne yatırdı. Ve uykuya daldım. Yoprst. Zaten o kadar heyecanlıydım ki, hemen başlayıp çok çabuk bitirdim. Çünkü Olik kenarda yatıyordu - ben ortasına uzandım. Olik ve Lenk arasında... Uyuyakaldım... Aniden uyandım çünkü birisi taşaklarımı tutuyordu! Dokunarak onun bir rüyada Lenok olduğunu anladım... Bir şekilde kancayı çıkardım... Orada yatıyordum... uyumuyordum... Ayrıca elimle Lenok’un kasıklarına tırmandım - donmuştu... O tepeye tırmandı ve sadece başıyla labiaya dokundu - Lenok’un bacakları onu açtı ve kaldırdı. Onu uyandırmadan geldim. Tekrar yanına uzandım, penisimi bulana kadar eliyle uğraşmaya başladı. Birkaç kez sarsıldı ve ağzına doğru çekmeye başladı. Elini takip ettim ve sikimi istediği yere getirdim. Emme ve yalama uzun sürdü ama verimli değildi. Lenok da bayıldı ve özellikle kapandı. Bir süre uzandım ve heyecanın oldukça aşırı olduğunu hissettim ve Olik’e döndüm. Olik perine bölgesinin okşamasına karşılık verdi, penisi tuttu ve uygulama yerine çekti. İşlem sırasında tekrar bayıldı. Sonu yine yalnızlık. Orada yatıyorum, ayılıyorum... Sonra Lenok penisimi yakalayıp kendi içine sokuyor... Ve el sallamaya başlıyor... Uzun bir süre sonra bitirmeyi başardım, Lenok kıymaya dönüştü.. . Elimden geldiğince giyindim ve oradan sürünerek çıktım ..
Ve şimdi pişmanım... Gerçekten pişmanım...
Bu kadar çok sarhoş olarak buralara geldiğime gerçekten inanamıyorum. Ve genç kızlar sanki hiç genç erkekleri yokmuş gibi hasta yaşlı adama aşık olmuş gibiydiler. Genel olarak bu tür hikayeler heyecan vericidir ancak daha inandırıcıdır.
Danah
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by Danah »

sevener: 16 Nov 2023, 20:52 Bu kadar sarhoş olarak buralara defalarca geldiğime gerçekten inanamıyorum. Ve genç kızlar sanki hiç genç erkekleri yokmuş gibi hasta yaşlı adama aşık olmuş gibiydiler. Genel olarak bu tür hikayeler heyecan vericidir ancak daha inandırıcıdır.
Alıntı: "Ve genç kızların güya hasta, yaşlı bir adama aşık olduğu söyleniyor!"
Metne göre: “Orada tedavi odasında çok çekici iki akranım çalışıyordu.”... “İKİ YAŞLI KADIN” değil, “akranlarım.”... ve ben o zamanlar 19 yaşındaydım... yani. şu ana göre birkaç kilo daha az... Ama ’çok sarhoş oldum’ ve artık kimse fazla kilomdan şikayetçi olmadı... Süreç daha da uzadı :wink:
These users thanked the author Danah for the post:
Islak
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Kirill: 10 Apr 2020, 13:58 Herkese merhaba. 32 yaşındayım, evliyim, eşim 28 yaşında, sevimli, narin esmer, 170/65/2 göğüs ölçüsünde. Bizim için her şey yolundaydı. Ama ikinci çocuğumun doğumuyla. Cinsiyetimiz çok nadir hale geldi. Eşimin çok yorgun olduğunu anlıyorum... Hatta skandallarımız bile oluyor. Sola gidiyorum. Hatta bazen bir başkasının karımı nasıl becereceğini görmek bile istiyorum. Seks hakkında hiç konuşmak istemiyor! Ve durum budur. Arkadaşı evlenmek üzeredir. Eşimi bekarlığa veda partisine davet ettim. Prensip olarak benim için sorun yok, eşim günlerce evde oturuyor zaten. O şık bir görünüm sergileyerek taksiyle arkadaşının yanına gitti, ben de çocuklarla evde kaldım. Gece saat 2 civarında onu aradım.. Sesinden çok sarhoş olduğunu anlıyorum. Yakında eve geleceğini ona söylüyorum. Bir saat sonra sigara içmek için balkona çıktım. Bir arabanın yaklaştığını gördüm, müzik vardı, gürültü vardı ve çöpte sarhoş olan üç arkadaşı ve tanımadığı iki adam arabadan indi. Eşimi de dikkatlice dışarı çıkardılar, ayaktaydı ama oldukça sarhoştu, 4. katta yaşıyoruz. Arkadaşları onu evine götürmesini istedi. Kabul ettiler ve onu girişe götürdüler. Hemen siteye girdim. Onu girişe götürdüler. 2. ve 3. katlar arasında bir yerde. Biri konuşuyor. Kaltağın süper bir figürü var ve çorapları giyinmiş. Karısı çoraplarla donatılmış bir elbise giyiyor. Ve topuklu ayakkabılarla. Sarhoştu ve içki içmediği açıkça görülüyordu. Bir adam onu ​​​​aldı ve merdiven korkuluğuna kaldırdı ve elbisesini kaldırdı, çorapları ve büyüleyici külotu görünüyordu, ne yapıyorsun diye bağırmak istedim ama beni neyin durdurduğunu bilmiyorum, belki de yapmadım’ Bir ay boyunca onunla seks yapmamam ya da kiminle başka bir şey görme arzum. Gözlemlemeye başladım ve aynı zamanda çok heyecanlanmaya başladım. Sonra biri diyor ki, hadi bu güzelliği sikelim. Bu sözlerden sonra kalbim fırlayacak sandım. Biri onu tuttu, diğeri külotunu çıkardı ve daha büyük olmayan penisini çıkardı. Çok şok oldum. Hatta bunun bir rüya olduğunu bile düşündüm. Eliyle karısının bacaklarının arasına dokundu. Bir şeyler mırıldandı ve arkasını dönmeye çalıştı. Ama ikincisi onu tuttu ve adam eline tükürüp penisini yağlayıp içeri girmeye başladı. Artık elimin penisimi nasıl sarsmaya başladığını fark etmedim. Onun bakire gibi, dar ve yoğun olduğunu söyledi. Onu becermeye başladım. Kadın kendini korkuluktan uzaklaştırmaya çalıştı ama adam onu ​​belinden, diğer adam da kollarından tutuyordu. Ve direnişi giderek daha az aktif hale geldi. Ve sonra ona boşalmaya başladı. İkinci adam her şeyi bu kadar çabuk mu söylüyor? O, evet, orası çok dar. İkincisi diyor ki, kahretsin, neden içine boşaldın, henüz sikmedim, eve götürüyoruz, sanki orada bir koca var. İlk kahrolası dayanamadı, kıçı, figürü ve kedisi dar. İkincisi onu şimdi tutun diyor. İlki onu kucağına aldı. İkincisi penisini çıkardı ve şok oldum, sünnetliydi ve çok büyüktü. Kesinlikle 20 cm’den fazla ve kalın. İlki artık onun için her şeyi orada uzatacağını söylüyor. İkincisi hiçbir şey söylemedi ve sessizce içeri girelim. Çok şok oldum. Sonra kadın ya zevkten ya da acıdan inlemeye başlıyor... ağzını kapatıyorlar ve ikincisi onu tüm gücüyle sikiyor. Bütün bunlar yaklaşık 10 dakika sürdü. Sonra onun da içeri girdiğini, karısının zaten korkuluklara asılı olduğunu ve direnmediğini fark ettim. Dışarı çıktı ve hala spermi çekti ve kıç elbisesine vurdu. İlki senin boğa gibi sikiştiğini söylüyor. Her yerini spermle doldurdum. Hadi külotunu giyip eve götürelim diyor. Hızla eve girdim, kalbim çok hızlı atıyordu. Kalp krizi olacağını düşündüm! Merdivenlerden ağır bir tırmanış ve kapı zilinin çaldığını duyuyorum. Açtım, eşimi tutuyorlardı, dedi arkadaşlarım. Kocam güzelliği kabul ediyor. Girişin yakınındaki arkadaşları onu daireye götürmek istedi. Onu kucağıma alıp sessizce yatağa sürükledim. Onlar gitti, ben balkona çıktım, arabaya binip gittiler. Odaya girdiğimde yoğun bir duman kokusu vardı. Yan yatıyordu, elbisesinde mukus, daha doğrusu sperm izleri görünüyordu, çok heyecanlandım. Onu sırtüstü çevirdim, elbisesini kaldırdım ve bacaklarını açtım. Bacakların arası, külot spermden çok ıslaktı. Onları çıkardım. Sperm vajinadan dışarı akar. O kadar tahrik oldum ki, onu yalamaya başladım, sonra onu becerdim ve tekrar yaladım. Eşim bu sabah uyandı ve hiçbir şey hatırlamadı. Sanki onu sarhoşken becermişim gibi bacaklarının arasındaki her şeyin acıdığına yemin etti. Ve sperm hala dışarı akıyor. Evet diyorum. O bir sapık. O halde ŞİMDİ HALA BUNUN OLMASINI İSTİYORUM!! Artık yapamam. Bunun gerçekleşmesini bekliyorum. Çok beğendim!
Harika fotoğraf.... hikaye gerçekten beni etkiliyor
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Harika bir hikaye ve harika bir fotoğraf
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”