Kızlar penis gördüklerinde psikolojik travma yaşayabilir mi?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 5 months
 Kızlar penis gördüklerinde psikolojik travma yaşayabilir mi?

Unread post by Biz ıslatıyoruz »

Kızlar, çıplak bir erkek görmenin sizde psikolojik travma yarattığını hiç yaşadınız mı? Çıplak bir vücuda dokunmak neden yaralanmaya neden olabilir? Mesela sakal görürseniz yaralanma olmaz mı?

Yoksa bunların hepsi abartılı efsaneler mi?
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 5 months
 Re: Kızlar penis görünce psikolojik travma yaşayabilir mi?

Unread post by Biz ıslatıyoruz »

Venüs: 08 Aug 2024, 12:34 Ahaha. Bu konuyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Psikolojik travma mı yaşıyorsunuz? Yoksa birine zarar vermekten mi korkuyorsunuz yoksa onu zaten yaraladınız mı?
Neyse ki hayır. Ama örneğin kumsalda çıplak olamazsınız. Kıyafet değiştirmek için ya soyunma odasına gitmeniz ya da kendinizi bir havluya sarmanız gerekir. Çünkü herkesin önünde kıyafet değiştirirseniz işler holiganlıkla sonuçlanabilir. Ve eğer Tanrı korusun, bir çocuk bunu görürse, o zaman daha kötü bir şey olur. Birini testisli bir penis gördüğü için cezalandırmak saçma olsa da
Maksimum_02
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Maksimum_02 »

Şüphelendiğim tek şey hayatımda hiç sik görmemiş olmam.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Devam etmek »

Vlasyanitsa: 08 Aug 2024, 16:57 Sadece sorulan soruya cevap vermek daha kolay değil mi, eğer aptalca olduğunu düşünüyorsan hiç cevap vermemek?
Dostum, ne yazıyorum, neye cevap veriyorum ve kimin umurunda, senin aklın yok. İnsanların sana kaba davranması hoşuna gider mi? tekrarlayabilirim ;)
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Venüs
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Saç gömlek »

AmberaMaze: 09 Aug 2024, 20:30 Dostum, ne yazdığım, ne cevap verdiğim ve kime cevap verdiğim seni hiç ilgilendirmez. İnsanların sana kaba davranması hoşuna gider mi? Tekrarlayabilirim ;)
Acaba siz de erkek saç kesimi yapan ve herkesin kafasını karıştıracak şekilde giyinen insanlardan biri misiniz? erkek mi kadın mı? Ve buna göre erkeklerden çok kadınları sevenler. Görünüşe göre buna ANCAK veya buna benzer bir şey diyorlar.
Hayır, seni gücendirmek istemiyorum ama bana göre motivasyonsuz ve haksız yere kaba davranıyorsun. Buna kesinlikle gerek olmayan bir yerde. Genelde gereğinden fazla erkeksi ya da tam tersi daha kadınsı olmak isteyenler bu şekilde davranıyor.
Sıradan bir kadın ya da sıradan bir erkek için bu söylediğimde saldırganlık ya da kabalık yok. Bir konu veya başka bir konu hakkındaki normal bir konuşma çerçevesinde oldukça tolere edilebilir. Ve birine bir şeyi kanıtlama fırsatına sahip olduğunuz için sevinçle koşturuyorsunuz.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Devam etmek »

Vasyanitsa: 09 Aug 2024, 22:40
Ne yazdığım, ne cevap verdiğim ve kime cevap verdiğim seni ilgilendirmez. İnsanların sana kaba davranması hoşuna gider mi? Tekrarlayabilirim ;)
Acaba siz de erkek saç kesimi yapan ve herkesin kafasını karıştıracak şekilde giyinen insanlardan biri misiniz? erkek mi kadın mı? Ve buna göre erkeklerden çok kadınları sevenler. Görünüşe göre buna ANCAK veya buna benzer bir şey diyorlar.
Hayır, seni gücendirmek istemiyorum ama bana göre motivasyonsuz ve haksız yere kaba davranıyorsun. Buna kesinlikle gerek olmayan bir yerde. Genelde gereğinden fazla erkeksi ya da tam tersi daha kadınsı olmak isteyenler bu şekilde davranıyor.
Sıradan bir kadın ya da sıradan bir erkek için bu söylediğimde saldırganlık ya da kabalık yok. Bir konu veya başka bir konu hakkındaki normal bir konuşma çerçevesinde oldukça tolere edilebilir. Ve birine bir şeyi kanıtlama fırsatına sahip olduğun için sevinçle ortalıkta dolanırsın.
Ahahahaha, butch hakkında da her şeyde olduğu gibi atlandı hakkımdaki tahminlerinizden ))
Beni rahatsız edenlere, yetersiz insanlara ve çapkınlara kaba bir şekilde cevap veriyorum ki artık beni rahatsız etmesinler. Genellikle ilk seferde işe yarar, ancak sizde işe yaramaz. O halde devam edelim.
Seni umursamadığım halde bana sürekli bir şeyler kanıtlamaya çalışan sensin. Seninle oldukça kibarca, hatta fazlasıyla kibarca konuştum, ta ki sen beni tamamen bitirene kadar.
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
Venüs, Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”