Aralarında duygusal birliktelik olmayıp sadece cinsel ilişki olan iki kişi

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Arkadaşlık seksi

Unread post by Saç gömlek »

Alesander: 08 Jul 2024, 15:26 Bir arkadaşımın bana söylediği gibi: Aşıklar arkadaş olduğunda bu durumla karşılaştım, arkadaşlarım sevgili olduğunda da bu durumla karşılaştım, ancak aynı zamanda uzun süreli arkadaşlıklar cinsel duygularla tamamlandığında da bu durumu yaşadım
Bana göre bu çok korkunç - görünüşte en yakınınız olan kişiye, karınıza (veya kocanıza) inanmamak. Veya daha da kötüsü, size en yakın olan bu kişiye yalan söyleyin.
Ve daha da kötüsü, onların sizi becereceklerini tahmin etmektir.
Aslında bu hayatta bu kişi için yaptığınız tek şey işe gitmek sana yakın Para kazanmak için tamirat yaparsın, evin ve çocuklarınla ​​ilgilenirsin. Ve görüyorsunuz, bu zamanda onunla (ya da onunla) sevgililer arkadaş oluyor, arkadaşlar da sevgili oluyor.

Ya da belki de tüm bunları cehenneme söylememiz ve bir şekilde dikkat etmemiz gerekiyor. kendimizden, arzularımızdan. Örneğin Malezya’da bir yerden on iki metrelik bir yat satın alın. Ve onu satın almak için beş yıl boyunca petrol işçisi olarak iş bulmanız gerekiyor. Sonra da iri kıçlı bir kadınla birlikte bu yatta Güneydoğu Asya’ya yelken açacağız. Ve hayatın tadını çıkar.
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Arkadaşlık seksi

Unread post by Nick1979 »

Venüs: 08 Jul 2024, 12:07
Venüs: 08 Jul 2024, 12:04 ))) Arkadaşlığı kabul etmiyorum
sadece seks???? :)
))) Neden sadece seks? Düğün, balayı, büyük ev ve küçük Eustaces :cat2:
Bak, beni yine korkutacaksın, ben düğünde hissediyorum zaten yürüyüşe çıkmayacağım))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”